46642
-
Ettől még a szoftver a DX11... -
Csak támogatja és nem "directX11-es van fent alapbol a win7-esen" ehhez kell még egy megfelelő hardver. -
Pio #21379 Annyit hozzátennék most az uncsi részletek nélkül (annó sokszor kitárgyaltuk :) ), hogy attól még, mert DX11 van benne nem tartalmaz minden DX9es DLL-t tehát előfordulhat hogy egy játékhoz telepítenetek kell a DX9et külön.
Amúgy ITT VAN egy DX11es benchmark videója, elég jól néz ki.. :) -
exodus2 #21378 Itt a kép:) http://images.netbag.hu/20091127/17241139878.jpg -
Bavid #21377 Toshiba Satellite Pro A 300 1-NT , beépített beolvasó, Windows 7 Ultimate x64, a windows a hálózati eszközöknél kiírja hogy a géppel probléma van (elkezdi keresni a drivert a leolvasóhoz, de nem találja, ezután szedtem le toshiba support oldaláról. -
DirectX11???? Mutasd már azt az Everest képet. -
directX11-es van fent alapbol a win7-esen 1everest ultimate megtudja kul. mutatni. -
huncsik #21374 Hello!Léci segítsetek hogy hol lehet megnézni hogy milyen DirectX verzió van a gépen mert felraktam a 10. és meg akarom nézni hogy működik e! -
exodus2 #21373 Nem fog eltűnni, de hogy biztosra menj, jegyezd fel, mekkora terjedelmű a c, és ha telepítéskor mégis úgy gondolnád hogy particionálsz, vagy bármi, akkor az akkora terjedelmű particíót lehet formázni, törölni, stb. Én már évek óta úgy használom az xpnél is, és most a windows7 telepítésnél is, hogy 20giga lefoglalva oprendeszernek a többi pedig adat. ÉS ha újrarakom akkor csak a 20 gigás partíciót törlöm, majd újra létrehozom, és oda telepítek. -
oké, köszi
csak olvastam már olyat, hogy formázott neki mindent, inkább megkérdeztelek Titeket!
a lényeg h az a kettő ne tűnjön el a 2 rendszer különbözőségei miatt -
exodus2 #21371 Mivel a c-t formázod, ezért csak annak a tartalma veszlik el. -
hello!
most xp-m van, de át fogom rakni windows 7re, és én csak a c-t akarom formázni akkor a többi 2 meghajtón lévő anyag nem veszik el? -
Szokott valaki még rajtam kívül olyat tapasztalni, hogy Win töltés közben (nem mindig, de elég gyakran) a "Starting Windows" felirat fölött miután megjelenik teljesen a Win logo, nem megy tovább a folyamat, hanem megfagy a rendszer? Ritkább esetekben meg sem jelenik a logo, olyan pedig eddig csak egyszer volt, hogy miután betöltődött a Windows, azután fagyott meg a rendszer.
Ilyenkor reset-elés után mindig kijön boot-nál egy képernyő, két választási lehetőséggel, miszerint vagy megkísérlem a Windows javítását, vagy pedig "Start Windows normally".
Utóbbit szoktam ilyenkor mindig választani (javítástól félek picit), de eddig még mindig elindult másodjára gond nélkül a rendszer és innentől semmi további fagyást sem produkál.
Nem tudom, hogy van-e összefüggés azzal, hogy nálam az Alvó állapot utáni ébresztés után pár másodperccel lefagy szintén a rendszer.
Ja meg egy kis apróság: lassan aktiválni kéne a rendszert, de egyelőre még csak crack-hez nyúlhatok.
Windows 7 Loader v1.7.7-el vannak-e rossz tapasztalatok? Vagy ha van megbízhatóbb program, akkor érdekelne. :)
bon, neked meg köszi a múltkori válaszod! -
exodus2 #21368 Ird már le a géped (laptop) típusát, ha bele van építve a leolvasó. Ha nincs akkor a leolvasó típusát. Hátha neten van valahol leírás, hogy mit hogyan. -
Bavid #21367 20 lehetséges újjlenyomat van, kézikönyv nincs hozzá, vistán 4 volt beregisztrálva de azóta 2* lett gép újratéve és ez már egy teljesen új szoft verzió, nincs semmi megadva, szval régieket se ismeri fel:S -
tabek #21366 Köszönöm a gyors segítséget erről már hallottam de nem tudtam mi ez a program és mi a neve .Kipróbálóm.KÖSZÖNÖM. -
exodus2 #21365 Nem sok jóval kecsegtet a gyártó oldala: http://www.umax.de/cgi-bin/treiber.pl?Scanner=a_slimSE&OS=winVista&SCSI_Karte=0&DigiCam=0&DVD=0&D_Form=Suchen+%2F+Search -
tabek #21364 Hát nagyon szépen köszönöm a segítségedet.Így már jó.
Még egy kérdés ha megengeded látom te nagyon otthon vagy ebbe a win-7-be.Van egy "UMAX Astraslim SE" szkennerem. A vistát is azért töröltem le mert nem működött vele, Ez sem akar. Azt írja 'nem sikerült automatikus beolvasást végezni' De viszont nem írja ki a hibát. -
vezérlőpult/rendszer/speciális rendszerbeállítások/indítás és helyreállítás kiválasztod az alapértelemzett oprendszert és a rendszerek listájának megjelenítését 0-ra veszed.
Legközelebbi rendszertelepítésnél, meg takarísd le az xp indító fájokat is (nem minidg azon a partíción van amin a rendszer). Legjobb megoldás a particók törlése és újra létrehozása. -
tabek #21362 Sziasztok.
Most raktam fel a win 7-et.S mielőtt elindul felkínál egy választási lehetőséget hogy a win-7-et,vagy más windows rendszert akarok e elindítani, de nincs rajta más, xp volt eddig de letöröltem s leformáztam a vinyo azon (30gigás)részét amire raktam, valaki tudja hogy ezt hogy lehet kiiktatni.kösz. -
exodus2 #21361 Nem lehet hogy 5 lehetőség van, és 5/5 lehetőség már megvolt? A helyedben én elolvasnám a használati kézikönyvet amit kaptál hozzá. -
Bavid #21360 problémám támadt:http://kep.ivpicture.hu/238378.jpg
valakinek valami ötlet? win7 lett nemrég felrakva előtte teljesen formáztam a merevlemezt
-
Megvan mar mukodik egy progi volt a hibas remote clint -
igen vegleges driver de most bujom googlet ott talaltam valamit meg azt kiprobalom hatha segit :) -
Végleges nem beta whql driver van fent? -
na olyat ir nekem hogy mirror drivers dont support Aero effects ez mitol lehet ha a legujjabb driver van fent es 9800 GTX-em van :( -
exodus2 #21355 MSI oldaláról felraktad a windows7es driveret? -
amdopteron #21354 halli nekme kérdésem lenne
Msi P45 neo3 alaplapom van
és ha bedugok vmi usb.t vagy azt írja hogy nem felismerhető vagy pedig rohadt lassan mássol mit cisnáljak???vki segítene??usb egerem van usb billem hibátlan pendrive bedugom sokot kapp:Ssegítsen vki köszi halli -
letoltottem a legujjabb nvidia drivert windows 7 -re es meg most se mukodik az a szaros taskbar nem mukodik az aero :( -
ja és eddig minden jó volt és pedig semmi olyan változtatást szinte semmit nem csináltam amitől lehetne!
csak igy egyik napról a másikra jöttek elő a problémák:S -
sziasztok
olyan problémám van amire a választ nem találtam meg a FAQ-ban.
a kérdésem az lenne hogy mostanába rendszeresen csinálja hogy egy egy programot nem indít el valami appcrash nevű hibaeseménnyel és mostmár egy csomó fontos cuccot nem indít el pl. GTA IV ami nagyon fontos lenne
nagyon kéne a segítség!:S
Előre is nagyon köszönöm! -
exodus2 #21350 Próbáld ki, óra mellett a kis hangszóróra jobb egérgomb - Lejátszóeszközök - Kiválasztod a hangszórókat - Tulajdonságok - Jelszintek - És ott a mikrofon mellett a kis hangszórót letiltod. -
Ez nem úgy van eddigilyt soha nem csinált:S
Most bekapcsolom, szokásosan full hangerőre szeretném venni a hangot és egy hatalmas zúgás, mondom ilyet nem csinált!!! -
Petike954 #21348 Halkítsd le a mikrofonod, lehet hogy túl hangosra van beállítva. Vagy amikor nem használod némítsd el. -
exodus2 #21347 Figy, először is ha a procid 64bites, és a memória is legalább 2 (de inkább 4) giga felett van (32bites csak 4gigáig látja) akkor érdemes 64bitest rakni, így ki tudod használni a hardvert. Teljesítményben mivel több memóriát kezel, ezért gyorsabb elméletileg, gyakorlati tapasztalatok alapján a sebességnövekedés elenyésző. 32bites programok is tökéletesen futnak 64biten, arra viszont vigyázni kell, hogy a windowshoz 64bites driverek kerüljenek fel. -
HALI!
Valaki HELP PLS!
Visszahallom a a hangomat a hangfalból, amikor a mikrofonba beszélek, hol tudom kikapcsolni?
Bocs a láma kérdésért.
Köszi!
CSŐ! -
bounty88 #21345 naja, ezt én is tudom......amúgy meg utána ovlastam a témának ha tudni akarod, bár sokkal okosabb nem lettem tőle...engem csak az érdekel, hogy milyet rakjak a gépemre, jobb lesz-e valamelyikkel a teljesítmény, vagy változatlan marad, vagy esetleg lassab lesz minden, avagy lesznek programok amiket nem ismer fel a jövőben stb... -
exodus2 #21344 Ajánlom figyelmedbe: http://win7faq.uw.hu/index.html#64bit -
Őszintén,én ilyet nem mertem volna ebben a topicban megkérdezni...!
Google nem barátod?Kár...
x64-64bites ; x86-32 bites---hihetetlen..
Többiben szerintem olvass vissza,vagy barátkozz Google-val is !
Üdv.. -
bounty88 #21342 sziasztok. egy gyors felvilágosításra volna szükségem. mit jelent az nem csak a Windows 7-nél, bár msot ezt szeretném a gépemre, hogy 32bites illetve 64bites, meg hogy x64 meg x86...........ezek mik, és miben különböznek? én eddig azt hittem ,hogy a processzorral van összefüggésben...de más meg azt mondja, hogy a 64bites gyorsabb...a 32bites nem ismer fel aklamazásokat...
mi az igazság, és melyiket válasszam,
köszi
üdv