46642
-
attosz1120 #21542 sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ehhez a verzióhoz,melyik aktiválót ajánlotok?
Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Pupuci #21541 Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ebben --> windows 7 ultimate x64-65936.iso a 65936 mit jelent? Ezt a számot meglehet nézni egy telepített windózban valahol?
Kössz! -
exodus2 #21540 Be kell állítani, erre már telepítéskor is rákérdez. Ha mégsem akkor Vezérlőpult - Windows Update - Beállítások módosítása - Lenyíló menüből kiválasztod a "Frissitések keresése, de én döntöm el hogy letöltöm és telepítem e azokat". -
dashed_ #21539 Allitsd be ,hogy automatikussan ne telepitsen frissiteseket..(keresni kereshet, de ne telepitsen)
Ha van uj frissites szol, es megnezed a leirasast. -
ez automatikusan töltött le dolgokat, honnan tudjam hogy olyat töltöttem le? Köszi! -
Apocalipto #21537 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden aktivátorral simán lehet updatelni. Csak nem szabad letölteni az eredeti windows - valódi előny értesítőeszközt updaten keresztül, meg az olyanokat amik kilövik az aktiválást. -
Üdv!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem nem baj hogy ideírok, de azt szeretném megkérdezni hogy WAREZOS teljes Win7-el 1.5-ös loaderral aktiválva lehet-e updatelni??? Vagy észrevesznek és lebuktam? Köszi! -
Ha jobb javaslatott nem kapsz akkor én az újratelepítésre szavazok. -
Értem, de szerintem az alaplapnak látnia kell(ene), mert a bios-ban megjelenik a neve és ki is lehet választani, hogy onnan kezdje a bootolást, de a windows már nem látja, ezért gondoltam külön drivert felrakni, de ha azt momdod hogy ez nem jó, akkor ezek szerint marad az újbóli oprendszer telepítése?
De ettől függetlenül rákeresek egy friss alaplapi driver-re! Köszi! -
Nem szoktunk külön driver-t felrakni az optikai meghajtónak, azonokon vezérlőkön kívül amit alapból fel is tesz a Windows. Esetleg ha van az alapalp gyártójának új drievre rakd fel azt, de kétlem, hogy helyrehozná, szerintem valami más kevert be. -
Passz. -
M412305 #21531 Szia!
Köszi szépen a gyors választ. Csak azt szeretném kérdezni, hogy ennél a készüléknél mit jelent az alap szint. Milyen funkcióit nem tudom majd használni? Üdv M412305 -
Üdvözlet!
Sajna korábban jöttem vissza, mint terveztem, de hát a windows már csak ilyen (na meg én)...
Szóval a problémám a következő:
Arra szeretnék megoldást találni / kapni, hogy hogyan lehet a dvd meghajtót visszacsalogatni, mert most a win7 nem látja, de bootoláskor még ott van és korábban is ott volt, csakhogy időközben eltűnt, azaz nem látható. Tudom / gondolom valami felülírta, csak nem tudom, hogy mi és hogy, mert több dolgot is telepítettem, amit a driver kereső ajánlott, csak nem figyeltem arra, hogy időközben a meghajtó elveszett, már csak akkor, amikor használni akartam és nincs mit...
Esetleg megoldás lehet, hogy ha rákeresek a NET-en a dvd driverére és feltelepítem?
Köszi előre is a segítséget és bocsi, hogy ilyen lúzer problémával zavartam a nagyérdeműt! -
Hory84 #21529 Nekem HP PSC 1510-es van és simán felismerte a windows, nem kellett külön driver. -
Windows 7 alap szinten de kezelni fogja. Windows update-ről telepít hozzá drivert. További utasítások: link
Más drivert nem tervez a HP úgy látom, készülék cseréje javaslott, ha nem elegendő az alap szint. -
M412305 #21527 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a HP PSC 1350 multifunkcionális készülékhez létezik-e illesztőprogram a Windows 7 alá. Ha valaki tudna egy linket ezzel kapcsolatban, azt előre is nagyon köszönöm. Ha nincs hozzá, akkor mit lehet tenni? Ugyanis a közeljövőben tervezem egy Windows 7 operációs rendszer vásárlását. Üdv M412305 -
2006 közepe óta nincs hozzányulva, nem csoda, hogy az aero nem szereti, elavult program ideje váltani. -
Mert eddig XP-n az MPUI-t használtam (hihetetlen gyorsasága miatt)de az aero nem szereti.
-
igen -
pl. KMPlayer-t. -
A rendszer telepítést alapból nem oprendszer alól célszerű indítani. Na meg van egy telepítési sorrend, mindig a legújabb az utolsó. -
bounty88 #21521 tehát nem Xp-ből telepítem, hanem bootoláskor a Win7 lemezt rakom be, csak a formatálás-t hagyom ki, helyette a másik particióra való telepítést választom? -
Válaszért thx --> Apocalipto.
-
Apocalipto #21519 Be kell bootolni a telepítő dvd-ről, és akkor el tudod indítani.
JoeFromHun: VLC player -
Sziasztok!
A 7-es milyen videolejátszót(mediaplayer) szeret?
A saját mediaplyerén kívül? -
bounty88 #21517 miért lényeges ,hogy melyik Oprendszer kerül fel először? jah igen, mivel Win7-re nem lehet XP-t tenni..jah de van egy kis gond ám....az XP 32bites, a Win7 meg 64 bites....tehát az Xp-ről sem tudom indítani a Win7-et sajnos, mert már próbáltam...ezt írta ki:üzenet
Akkor ez csak akkor oldható meg, ha mind2 rendszer vagy 32 vagy 64bites? -
Külön partíció vagy két winyó rád van bízva, de egyik se biztos megoldás, az öcséddel szemben. ha elcseszi mondjuk az Xp indító rész, lehet, hogy ugrik a rendszerek indulása.
Én inkább csak egy Windows 7-et raknék fel, több felhasználói fiókkal ahol az öcsédé be van korlátozva.
-
Nem rég lettem Windows 7 HomePremium felhasználó, így az lenne a kérdésem hozzátok, hogy esetleg lenne e olyan futó alkalmazás a rendszerben, ami nem muszáj, nem lényeges, nem fontos, hogy fusson, és ki lehetne lőni valahogyan? -
Pont fordítva, először XP majd Windows 7 -
bounty88 #21513 kedves szakértő urak!!! - hogyan tudok a gépemen egymástól függetlenül 2 operációs rendszert (Win7 és XP)működtetni?
Én így csinálnám: nyomok egy full formatálást, felrakom az egyik operációs rendszert, mondjuk a Win7-et, felrakom a drivereket meg mindent...majd utána jöhet az XP....
de hogyan kezdjek bele az XP felrakásába? simán indítsam el Win7-ből, és ahol ki kell választani a particíót, ott hozzak létre egy újat, és rakjam arra...vagy az XP-t biosból csináljam? -
Megválaszoltad a saját kérdésedet. Mind két lehetőség jó. -
lehet 2 oprendszert használni (nem egyszerre.. :-) )
Bootnál lehet majd kiválasztanod, h melyikkel induljon.
De ezt majd szakértők leírják hogyan.
Ha vírust kapsz akkor a másik vinyódon is megjelenHET.
-
bounty88 #21510 sziasztok. szeretném felrakni a gépemre a Win7-et.....viszont nem akarom hogy mások, pl. az csöém aki használja a gépet, szal hogy elbarmolja az egészet...ezért érdekelne, hogy van arra lehetőség, hogy a 250GB-os vinyómat felosztjuk mondjuk 2/3 arányban az én javamra, lévén ő csak WoWozik, semm egyéb, és az én részemen lesz a Win7, az övén meg az Xp...így ha ő szétcseszi a saját részét, attól én még tudom biztonsággal használni a Win7-el a gépet...van ilyen lehetőség?
És ha igen, hogy? létrekell hoznom 2 particíiót formatálással, az egyikre felrakni az egyik oprendszert, a másikra a másikat? vagy mi lenne akkor, ha vennék a gépbe még egy vinyót...ez a 2 vinyó nem lenne összekötve, hanem pl. bekapcsoláskor lehet választani, hogy ki melyik vinyóra, melyi krendszerbe jelentkezik be...van iylen lehetőség?
és így ha ő vírust is kap, én még tudom használni a gépet....
Van bármiylen módszer, hogy egy gépet "ketté lehessen" osztani? köszi
üdv -
Úgy vettem észre, hogy azok a parancsikonok tűnnek el pár nap múlva, amiket én hoztam létre. Azok, amelyeket a telepített programok helyeznek ki az asztalra, azok megmaradtak.
-
http://www.windows7taskforce.com/view/1768
Ugyan ez a helyzet nálam is.
7600-as verzió, aktiválás nélkül.
-
Sziasztok!Pinnancle PCTV 100i analog tv kártya megjelenítési problémára valami ötlet?(hang van kép nincs) -
ssx22 #21506 Ja közbe megtaláltam, de azé köszi! :D -
ezek a reggelek már csak ilyen eltüntetősek 
a mai világban :) -
exodus2 #21504 Azt hiszem neked ez kell: Start menü - Minden program - Kellékek - Rendszereszközök - Windows Áttelepítő -
exodus2 #21503 Windows7 verzióját áruld már el, mert nekem rtm van, 7600 build, és ilyet nem csinál.