46642
  • exodus2
    Az xp mód nem igazán arra szolgál, valószínűleg már a tvtunert sem úgy ismeri fel. De egy próbát megér. Milyen tunerkártyád van?
  • akyyy
    megvan:?D
  • akyyy
    Segítsetek. Feltettem másik gépre Win7-et, rádugtam a pendriveot, meg a külső usb-s merevlemezt, mert ezen vannak letöltve a cuccok torrentről, de a vin G meghajtóként iserte fel, pedig régen F meghajtó volt, és így hiába mentettem el az utorrent beállításait, semelyik letöltött fájlt nem lel, és van vagy 200 torrent, nem szeretném egyesével behaseltetni az egészet újra. Egyszerűább megoldás nincs, pl megváltoztatni a betüjelét F-re?:)
  • pxxl
    hálihó!

kérdésem lenne, hogy van egy tv tunerem, ami sajnos nem win7 barát. de kiküszöbölhető ez az xp mod-al? vagy az nem ilyesmire szolgál? olvastam fakút, de nem sok infót tudtam kihámozni erre
  • exodus2
    Figyelj, nekem a 6 éves p4es gépemen hiba nélkül fut, mindent alapból felismert, még drivert sem kellett telepítenem. Egyedül a AGP-s hd 2400pro-nak raktam ati drivert (nem támogatott), mert a microsoftos nem jött be (nem tudtam kinyomni tévére a videójelet). Véleményem szerint ez életem eddigi legjobb windows-a:)
  • bon
    Nincsenek komolyabb problémák a Widnows 7-el. Bizonyos harvderes gondokról meg nem igazán tehet az oprendszer, hanem inkább a hardver gyártók.
  • Pio
    Nézz meg 1-2 XPs fórumot, ott is millió embernek van gondja. Akármilyen jó valami, ha sokmillióan használják pár embernek úgyis lesz vele ilyen-olyan gondja.
  • iambg
    Srácok ahogy így látom még eléggé döcög ez a Windózhét, nem? Én gondolkodtam rajta, hogy leváltom a jó öreg xp-t, de egyelőre megriadtam attól, amit írtatok. Ilyen gond, olyan gond... Pedig azt hallottam, hogy ahhoz képest, hogy új, eléggé kiforrott. (Vagy örülni kell annak, hogy csak ilyen problémák vannak?)

Most van egy nagyon stabil xp-m, ezek szerint nem éri meg egyelőre váltani... Tetszene az új dizájn, de megéri?
  • user2009
    sziasztok!

először is, ha már felmerült a probléma (vagy netán már meg is oldótott) elnézést kérek a lustaságomért...

a gondom az, hogy "recseg" a windows 7-em :( tetszik a rendszer, jól működik stb. de, ha pl. megy a winamp, és közben a commander-ben görgetek, pattog, recseg, szaggat a zene. a helyzet ugyanez, pl. ha csak simán meg akarok nézni a youtube-on egy videót. ropog a hang.

driver-t a realtek oldaláról szedtem le, elvileg direkt windows 7-re van, nem lett javulás. kipróbáltam másik driver-eket, mert google azt mondta a vista driver be tud válni, nem hozott eredményt. hardveres gondom nincs (mert pl. az xp-n ez a jelenség nincs)

tudna esetleg valaki valami használhatót mondani? nem szeretnék downgrade-elni, mert tetszik az új windows.

köszönöm előre is!
  • Evin
    Még szép.
  • M412305
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a Neovo F-417 típusú LCD monitorom használható-e Windows 7 alatt. Előre is elnézést kérek az amatőr kérdésért. Ugyanis nemsokára tervezem az op. rendszeremet Windows Xp-ről Windows 7 Professional 64 bit-re cerélni. Üdv M412305
  • PeToth
    Sajnos úgy sem. 32 bitesnél úgy kellett, hogy az xp-s driver exe kiterjesztésű telepítőjét ki kellett csomagolni winrarral, és utána eszközkezelőből kellett betallózni egy künyvtárat, de sajnos a 64-bitessel ez a módszer nem működik.
  • robotnyk
    na, ezt megpróbáltam úgy, hogy az egész driverrel való kutyulásom előttre visszaállítottam a gépet, reboot, felismerte a nyomtatót, kiírta hogy nincs driver. utána feltelepítettem azt, amit a linken ajánlottak (sokadik megoldásként nem működött), és most úgy tűnik működik, örök hálám.
  • bon
    Kompatibilis módban se?
  • PeToth
    Sajnos azt nem lehet futtatni kompatibilitási problémák miatt.
  • bon
    Vista-s 64bit-es driver nem jó a gyártól oldaláról?
  • Falkon
    Felraktam már a megfelelő drivert. De semmi jó.
  • exodus2
    Egy próbát megér: http://www.start64.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1021&Itemid=88

Ha nem menne, vista 64bit kompatibilitással rakd fel.
  • exodus2
    Próbáltad a megfelelő driverrel? És az óra melletti kis hangszórón jobb egérgomb - Lejátszóeszközök, és ott próbálkozz.
  • PeToth
    Sziasztok!

Használ itt valaki 64 bites win-7-en logitech quickcam-ot? A 32 bites verzióra fel tudtam telepíteni az xp drivert, de erre sehogy sem sikerül. Van valakinek valami tippje? Az angolom nem túl jó, úgyhogy angol nyelvű oldalak belinkelésével nem biztos, hogy megyek valamire.
    Előre is köszönöm
  • Falkon
    Sziasztok!
    Újra raktam a Test Drive Unlimited nevű játékot , de még mindig nincs hang.
    Nincs több ötletem.
    A hifit se bírom rendesen bekötni , mindig hanghatást akar hozzá rakni.
    Valaki nem tudja mi lehet a probléma?
    Előre is köszönöm.
  • exodus2
    Nah, T-home-os modembe megy a kábel (ha nem modem és router egyben), modemből 1 utp kábel megy a routerbe, és onnan egy kábel a gépbe.

A t-home-os adsl telefonkábelen megy?
  • exodus2
    Ezt próbáltad? http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3257195&prodTypeId=18972&prodSeriesId=503548&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=4063
  • robotnyk
    próbáltam, de nem segített
  • TomBond
    van modem és annak a kábele lett átdugva a routerbe
  • exodus2
    Tehát nincs modem, hanem egy utp kábel jött a gépedbe, és azt dugtad a router wan (internet) portjába?
  • robotnyk
    ha továbbkattintasz, meglátod hogy nincs hozzá, de azért thx
  • exodus2
    Akinek driver problémája van annak ajánlom, egy próbát megér (IE alatt megy csak):

http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Home.aspx
  • TomBond
    Volt net. Össze lett dugva a router helyesen és onnantól kezdve még a böngésző sem akart megnyílni (sem FF sem IE) hivatkozva erre a WAN miniportra. Tehát el sem jutottam a router beállításáig. Ha simán vissza van dugva a T-home-os kábel akkor megy rendesen.
  • exodus2
    Próbáld meg: http://nwgat.wordpress.com/2009/07/21/get-hp-1010-to-work-on-windows-7-vista-xp-64-bit-and-32-bit/
  • Apocalipto
    Buhera driver? Van hozzá rendes is: klikk
  • Rubio #21551
    Szerintem inkább a router-t kellene beállítanod, hogy azon keresztül elérhető legyen a modem, főleg akkor, ha előtte volt Internet kapcsolatod és csak a közbeiktatás után szűnt meg! Nézz bele a router kézikönyvébe!
  • exodus2
    Jobb egérgomb a kis képernyőn (óra mellett) majd hibajavítás? Már persze ha jól kötötted össze.
  • robotnyk
    üdv.
    létezik valami megoldás hp 1010es nyomtató használatára vajon win7x64 alatt? valami buhera driver, vagy egyéb? egyelőre semmi amit találtam, nem használ sajnos...
  • TomBond
    Itt úgy tűnik sajnos nem elég. Van egy beállított T-home DSL kapcsolat és hiába van rendesen összekötve a dolog mindig a WAN miniportal jön.

Telefonos kapcsolatban vagyok éppen szóval nem látom pontosan a fejleményeket.
  • exodus2
    Tálcán óra mellett kis monitoron bal egérgomb, Kiválasztod az aktiv kapcsolatot és rányomsz a gombra (nem tudom már pontosan mi a neve)

De ha átdugod a kábelt a routerba, az is elég szokott lenni.
  • Rubio #21546
    Lehet, hogy mégsem kell újratelepíteni a windows-t, mert vissza tudtam állítani a win-t egy korábban feltelepített driver előtti állapotra, és visszajött dvd meghajtóm. Az az igazság, hogy miután eltűnt, gondoltam rá, hogy esetleg itt lehet a gond, de előtte fel sem merült bennem, hogy gond lehet, mert egy driver-kereső ajánlotta fel, hogy ez(ek) (mellette 5 másik) még hiányoznak (most már tudom, hogy nem) a gépemről! A fene megette, hogy már ilyen dologban sem lehet bízni, azt hittem így egyszerűbb lesz a hiányzó drivereket feltenni, de ezek szerint nem az...
  • TomBond
    Hogyan lehet megszüntetni a DSL kapcsolatot a W7-ben?
    Routert szeretnénk csatlakoztatni és az írja ki hogy a wan miniport nem elérhető.
    Sürgős lenne!
  • exodus2
    7Loader 1.6.1d (Windows 7 Seven)
    Windows 7 Loader v1.7.7 (x86 & x64) by Daz
    ULoader 6.0.0.3 [by Orbit30]

Bármelyik jó, csak ésszel kell csinálni, és követni a leirást. Valamint Daemon tools-t és/vagy Alcohol 120%ot uninstallálni előtte. Különben nem garantált az aktiválás.
  • exodus2
    Az csak egy azonositó szám: Start menü - Minden program - Kellékek - Rendszereszközök - Rendszerinformáció - Rendszer összegzése Hardverabsztrakciós réteg verziószám = "6.1.7600.16385" ezt kell látnod, bár nekem 32bites ultimate van. De a x64 is 16385ös.