46642
-
sziasztok!
segítsetek eldönteni, hogy fekete halállal találkoztam-e! :)
a szitu: pár perccel ezelőtt kapcsoltam be a gépet, mindössze a kurzort tudtam mozgatni, amugy fekete képernyő.
elméletileg nem frissített még egyszer sem a windóz...
az volt? mármint fekete halál?
-
Mi abban a furcsa? Ez a normális!
AceLabs S3-am van.
Amikor rádugod, felismeri, hogy csatlakoztattad. Ekkor egy kis kábel jelenik meg a képernyőn, és a windows úgy látja, mint egy pendrive-ot pl. és másolgathatsz ide oda. Amikor rákattintasz az eltávolításra, lekapcsolja az eszközt és elkezdi tölteni. Ekkor egy szokványos elem jelenik meg a képernyőn és a kis animációs töltést jelző csíkok felmennek, majd üres lesz és így tovább. -
emberek még mindig bajba vagyok a net kapcsolattal a Win7-nél!Csak akkor van netem,ha bekapcsolás után az Adapter beállításokba frissítem vagy pedig vissza állítom az illesztő programot!Miért van ez?Valaki tudna valami megoldást erre? -
Köszönöm közben találtam én is valamit és jó lett!
-
Juj soundmax hangkártya, valamelyik oldalon láttam, hogy a Windows 7-el kompatibilitása 37% csak. De itt van egy driver hátha neked jó:link
Szerintem próbálgasd az asus oldalán lévő 4 féle xp-s drivert, hátha valamelyikel menni fog, még ha nem is 100%-osan. -
benkoszabi #21817 üdv.
"We were surprised to see that there are none available on the AMD site. That's because Windows Vista has built-in power management features that do no require additional drivers."
igen, az XP-hez hasonlóan szerettem volna a CnQ-t feltenni a Win7re, de seho lnem találok belőle friss verziót, mivel a leírás szerint a frissebb Oprendszereknek van beépített energiaellátás menedzsmentjük....ez mit jelent?
Integrálva van a CnQ driver a Win7-be....vagy nincs, csupáncsak kezeli a technológiát? és hogyan tudom alkalmazni? BIOS-ban is be kell állítanom?
Ha felrakok egy Vista-s CnQ processzordrivert, azzal is jó? -
Már bocs de lehet, az már alapból furcsa, hogy neked úgy töltötte eddig is, hogy leválasztottad. Én ha bedugom a HP ipaq-omat akkor rögtön elkezdi tölteni, meg közben időnként szinkoronizálja is az adatokat. -
Asus P5PL2 alaplaphoz van valami használható driver?
Googleban találtam de egyik sem jó mert ugyan úgy nincs hang! -
josi #21814 Na hagyjuk, értelmetlen veled vitatkozni. -
K**** anyját a W7-nek, meg annak, aki kitalálta azt, hogy az USB-n ne lehessen aksit tölteni. -
Gondolom, nem elérhető a DHCP kiszolgáló ami az IP címeket adja ki, Eggyik ismerösömnek votl Fibernet-es neteje, de neki fix ip-je volt és nem lehetett változtatni, de a szolgáltató viszont változtatgata időnként (eléggé ritkán) -
Szerintem aki kevésbé ért a géphez az jobban jár ha megkér egy hozzá értő ismerőst, mert esetleg sok kellemetlenségtől kíméli meg magát. -
Idáig mindenhez talátlam, még Sacanote álnevű notebook-hoz is. Acer gép is volt már nálam, de arra már nem emlékszem, hogy melyik típus. De múlt héten pl, egy HP compaq notebook, 2db dell optiplex 760-as gép, és a héten meg egy dell inspiron 1545-ös notebook. De holnapra igértek egy régi kézzel összeállított gépet, aminek oprendszere összeomlott már több mint egy éve és bekapcsolva se volt azóta, adat mentés és oprendszer újratelepítés kért a tulaj. -
josi #21809 Én azokról beszélek akik kevésbé értenek a géphez.Nekik hasznos ez a program. -
Na az az első amit leszoktam szendi. -
és ezt mire véljem?
http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=5dbc82af34e3ecb583ea1e1a00ec3cf0
köszi! -
josi #21806 Arról nem is beszélve hogy olyan dolgokat is leszed mint intel chipset stb amire az ember nem is gondol. -
josi #21805 régebbi acer aspire...mond neked ez valamit? -
De nálam a total commanderben ugyanúgy ott az eszköz!
És mondom mivel nem távolítja el, mint az XP, így az MP4-em nem kezd tölteni. -
Én mindig megtalálom, pedig jó néhány gyártó termékéhez volt szerencsém idáig. Sőt a Brand gép gyártók oldalán a legegyszerűbb keresni, pl. hp, dell, lenovo beírod a gépen lévő azonosító számot/típusszámot és máris elérhető minden oprendszer a driver és minden dokumentáció. -
Pont úgy mint nálad, miután kiírta, hogy eltávolíthatod akkor ki is lehet húzni. -
josi #21801 Én szoktam használni pláne mikor notit telepítek..csak ez a program tudta leszedni a hozzávalókat. Hivatalos, gyártó oldalakon nem találtam. -
vezérlőpult/renszer/eszközkezelő, jobb gomb a harvderen és illesztőprogram frissítése, majd automatikus keresést kell használni. De jobban jársz ha kézzel leszeded a drivereket a harvderekhez a gyártó oldaláról, mert a gyári drivere-ek jobbak lehetnek mint ami a Windows Update-en elérhető. -
Ne hogy már emiatt még vegyek egy külön kütyüt. :(
Nálatok eltávolítja az usb eszközt rendesen? -
Nem kell semmilyen program hozzá. -
Köszi a választ, kipróbáltam, de idézném az oldalon lévő kommentet: "Jó-jó, csak éppen nem viselkedik úgy, mint az igaz lomtár. Értsd: ha törlök bármit, akkor nem látszik az, hogy került a lomtárba valami (összegyűrt papír darabok). Csak a tálcáról történő elérést szolgája. Arra számítottam, hogy funkcionalitásában is meg fog egyezni az "igazi" lomtárral."
Gonolom akkor sajnos nincs olyan lehetőség, hogy úgy működjön, mint a linuxban vagy a mac os x dockján... kár -
Mint a többi oprendszernél is, parancssorba beíron, hogy ipconfig /renew -
win 7 szinte sok mindent beállít magától,nem kell keresned az updaten....ha nem felel meg ami felrakott akkor az eszközkezelőben illesztő program frissítés, de inkább látogass el az alaplap honlapjára és onnan szed le az biztosabb. -
josi #21794 Haználd a Driver.Genius.Pro-t keress tört verziót, csak ha feltörted, ne updateld, megkeresi és leszedi ami kell a géphez. -
benkoszabi #21793 üdv. írtátok, hogy felelsleges felrakni meg driverek után kutatni, mert a Win7 tartalmaz sokat, vagyis tartalmazza őket, de azt is írták, írátátok, hogy WinUpdate leszedi a legfrisebbet...
az SG.hu-n azt írták7: Windows Update-val nezd meg talal e frissebbet.
Hogyan tudom megnézni ezt WinUpdate-ben? megnyitom a WinUpdate-t, és a Keresésbe beírom a driver nevét, vagy hogyan? Mit írjak be, ha pl. az alaplapom Chipset-jéhez keresek drivert? -
Ha belső memoriás akkor esetleg kompatibilitás mód. -
Használj külső kártya leolvasót,macerás kártyát cserégetni de biztos felimeri a gép.És csak pár ezer Ft. -
keress rá a youtube-on és töltsd le Vdownloader-el. -
exodus2 #21789 1. http://i4s.hu/2009/08/windows-7-lomtar-talcara.html
2. Asztalon jobb egérgomb - Nézet - Nagy ikonok ez a legnagyobb.
Vagy
[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics]
"Shell Icon Size"="36" -
Segítsen már valaki, mert nem tudom feltölteni az mp4-emet. -
Apocalipto #21787 Hali!
Hallgatok egy zenét neten, és sajnos sehogy sem tudom letölteni. Meg tudom azt oldalni, hogy a böngészőben elindítom a zenét, és azt valamilyen programmal felveszem? Mint a hangrögzítővel, csak nem a mikrofon hangját veszi, hanem azt ami a böngészőben szól. Ötletek? -
josi #21786 Csomagold ki egy meghatározott helyre, utána eszkőzelőben a kérdőjeles nyomtatón katt illesztő program frissítésre és keresd meg azt a helyet ahova kicsomagoltad, add hozzá. -
Van valahogy arra mód, hogy a lomtárat rátegyem a tálcára? Mint pl. ahogy a linuxban van... Tudom rocketdockra lehet tenni, de nem használom, win7 alatt feleslegesnek tartom. És/vagy van arra mód, hogy az asztali ikonokat "extra nagy" méretre tudjam állítani? Tudom, van az, hogy nyomom a ctrl-t és görgetem az egérrel, de nem jegyzi meg, reboot után ismét kicsik az ikonok... -
Hali Win7 alatt hogy lehet IP címet cserélni???
Fibernetes vagyok de erre még nem jöttem rá!
KÖszi! -
j0cc21 #21783 Köszi szépen josi de ezeket már néztem a http://www.driverfiles.net-en egy programot tölt le a driver detectivet az egy fizetős program csak úgy tölt le drivert:S a másikat most próbálom.. na megnéztem a ez se jó hozzá=( amikor csomagolja ki eljut pár %-ig utána 100ra ugrik aztán feltelepít valamit valahová de így se tudok nyomtatni esetleg ha elindítanám a tempbe megkeresném a fájljait és bemásolom oda ahova kell azúgy megoldaná? hova kell egyébként bemásolni a fájlokat vagyis a driver fájlok hol vannak a win7be?