46642
-
Srácok van XPre teljesen jól müködő DX10??
Esetleg 10.1 is?
-
exodus2 #21901 Nálam a windows7 ultimate úgy fut mint az xp. Lehet az alapok ugyanazok mint vistánál, de látszik, hogy néhány dolgot (átdolgozott kernel, memóriakezelés) javitottak ami miatt merőben másként kell tekinteni a win7re. És ha másért nem, ezért már megérte felrakni. -
Igazából szerintem semmivel. Mindenki odáig van az újításokkal, amik nincsenek is. :D
Mert ami a Vistában még pfúj rohadt lassú, vinyókerregtető szar (Superfetch), az a win7ben már jajdekurvajóhogy olyan gyorsan betölti az alkalmazásokat lett. :D -
Ezt mondom mivel jobb a 7?
de sztem ujrarakom a 7et inkább mert nmtom mindenki lebeszél a vistarol XD -
DX11 van Vistara is (vagy ha még nincs, akkor lesz) -
Nem jobb a Vista, a 7-es Vista továbbfejlesztett átgondolt változata, egyértelműen jobb a Windows 7. -
Én mint nagy Windows7 user lehet visszamek VIstara mert vhogy nekem nmtom.. vagyis lehet egy ujratelepités segitene de olyan kis lomha lett a rendszer mg nmtom lehet a vista jobb lenne?
arra is van dx 11 végülis nmtom :S -
Akkor teljes újratelepítés lesz. -
ugyan arra a particióra ment. viszont van egy olyan file-om,hogy windows old. ez sem segít? -
exodus2 #21893 Attól függ hogy külön particióra (akkor van esélyed leszedni) vagy frissitéssel oldottad meg (akkor reménytelen, mert felülírtad a vista fájlait.) -
Sziasztok.
Vista volt a gépemen.Próda képp feltelepítettem a win hetest. Most viszont aktiválnom kéne de nem szeretném. A kérdésem az lenne, hogy le tudnám e szedni valahogy úgy a win hetet, hogy visszaáljon a régi rendszer vagyis a vista. -
exodus2 #21891 Milyen felhasználóval lépsz be? Lehet hogy amivel belépsz, annak a beállitásait nem jegyzi meg a windows? Nem történt sérülés a felhasználói fiókban? -
kozel #21890 Sziasztok! Nekem realtek-kel van gondom. Feltelepitem ujra inditom eddig minden oké. De ha kikapcsolom és ujra be akkor jön az illesztöprogram telepités de ezt nem találja, eltünik és nincs hang a gépen. Tudtok nekem segiteni? Már ideg vagyok hogy mindig fel kell telepiteni. -
Petike954 #21889 Igen, a 64bites XP is felismerné. -
Balázs 17 #21888 most 64bites Win 7-em van, felsimeri a 4giga memót, ha xp 64bitest használnék azis felismerni, mert a 32bites csak 3gigát látott? -
A felhasználók(user)mappa tulajdonságai ...lemaradt. -
kattintsunk a mappára a jobb oldali egérgombbal. Válasszuk a Tulajdonságok > Biztonság -
Talán még ez: hozzáférési jogok helyreállítása :mappa> Biztonság/Speciális ablakban a Rendszergazda Saját tulajdonba vétel + alkalmazás alobjektumokra -
exodus2 #21884 Már úgy értem, hogy a gépnek van e fix ip cime (tcp/ipnél be van állitva?), tehát nem a netes ipcimre gondolok. Van az adapterbeállításnál valami ami el lett állítva? Esetleg töröld és hozd újra létre. Ha lehetőséged van rá, akkor közvetlenül a gépbe nyomni a netkábelt, router kiiktatásával, hogy akkor is így viselkedik e. -
igen van routerem és Fix az IP címem -
És milyen Driver hiba jöhet szóba?
Esetleg a VGA?

-
exodus2 #21881 Törölte a rendszergazda jogokat, az a problémája. -
A zUAC-t állítottad?felhasználói fiókok felügyelete? -
leonard1980 #21879 Megcsináltam korábbi időpontal is (24h), de semmi.
Kösz mégeccer.
-
Valamit nagyon eléronthattál, mert Rendszergazda felhasználóval engednie kell mindent. -
Cseréld le a drivert -
Még korábbi időpontra se jó a rendszer vissazállítás? -
Rendszer visszaállítás. -
A leírt jelenség inkább driver hibára utal mint directx-re. -
Directx-et nem lehet cserélni, mivel integrált, de a Mcirsoft oldaláról szedhetsz frissebbet, amit csak simán felkell rakni pár pillanat az egész. -
leonard1980 #21872 Kösz a tippet, de sajnos ezt sem engedi. Azt hiszem marad a gyalu. :)
De azért köszi fiúk/lányok. -
Próbáld a vistast, F5SLből, amit nem ismert fel felraktam a vistas drivert, a többiből a beépítettet használom. -
horvdavid #21870 hali! win7-et tettem a laptopomra(asus f5z), mindent felismert, kivéve a wifi-t és a bluetooth-t. sehol sem találok drivert, még a hivatalos oldalon nincs win 7 driver. mi tegyek?
-
-
a wifi már megy, de a bluetooth még mindig nem.HELP PLS!
-
A múlt héten raktam fel valakink ASUS K8N-re 7-et. Szinte mindent felismert a live update-en keresztül szedte hozzá a hangot. Ami működött is, játékok és rendszer alatt is. Talán csak valami MIDI eszköz drivert nem tudott, de azt meg letiltottam a biosban. De egyébként az asus honlapján arra is volt vista driver ami fel ment 7-re is. -
exodus2 #21868 Jó a vista-s driver is, ha tényleg nem találsz. -
elözőtt leonard1980-nak ítam :)
-
Hozz létre egy új felhasználót azt ott lépj be és próbálj ki mindent ha jó akkor másold át a dokumentumokat stb és töröld a régi usert. -
horvdavid #21865 hali! win7-et tettem a laptopomra(asus f5z), mindent felismert, kivéve a wifi-t és a bluetooth-t. sehol sem találok drivert, még a hivatalos oldalon nincs win 7 driver. mi tegyek? -
exodus2 #21864 Van routered? Fix ip-t állitottál be a gépen? Milyen netbeállitásokat végeztél? -
emberek még mindig bajba vagyok a net kapcsolattal a Win7-nél!Csak akkor van netem,ha bekapcsolás után az Adapter beállításokba frissítem vagy pedig vissza állítom az illesztő programot!Miért van ez?Valaki tudna valami megoldást erre?Valaki Segítsen már!