46642
  • RETROB0Y
    Srácok van XPre teljesen jól müködő DX10??

Esetleg 10.1 is?
  • exodus2
    Nálam a windows7 ultimate úgy fut mint az xp. Lehet az alapok ugyanazok mint vistánál, de látszik, hogy néhány dolgot (átdolgozott kernel, memóriakezelés) javitottak ami miatt merőben másként kell tekinteni a win7re. És ha másért nem, ezért már megérte felrakni.
  • [HUN]FaTaL
    Igazából szerintem semmivel. Mindenki odáig van az újításokkal, amik nincsenek is. :D

Mert ami a Vistában még pfúj rohadt lassú, vinyókerregtető szar (Superfetch), az a win7ben már jajdekurvajóhogy olyan gyorsan betölti az alkalmazásokat lett. :D
  • RETROB0Y
    Ezt mondom mivel jobb a 7?

de sztem ujrarakom a 7et inkább mert nmtom mindenki lebeszél a vistarol XD
  • [HUN]FaTaL
    DX11 van Vistara is (vagy ha még nincs, akkor lesz)
  • bon
    Nem jobb a Vista, a 7-es Vista továbbfejlesztett átgondolt változata, egyértelműen jobb a Windows 7.
  • RETROB0Y
    Én mint nagy Windows7 user lehet visszamek VIstara mert vhogy nekem nmtom.. vagyis lehet egy ujratelepités segitene de olyan kis lomha lett a rendszer mg nmtom lehet a vista jobb lenne?
    arra is van dx 11 végülis nmtom :S
  • bon
    Akkor teljes újratelepítés lesz.
  • WOW
    ugyan arra a particióra ment. viszont van egy olyan file-om,hogy windows old. ez sem segít?
  • exodus2
    Attól függ hogy külön particióra (akkor van esélyed leszedni) vagy frissitéssel oldottad meg (akkor reménytelen, mert felülírtad a vista fájlait.)
  • WOW
    Sziasztok.
    Vista volt a gépemen.Próda képp feltelepítettem a win hetest. Most viszont aktiválnom kéne de nem szeretném. A kérdésem az lenne, hogy le tudnám e szedni valahogy úgy a win hetet, hogy visszaáljon a régi rendszer vagyis a vista.
  • exodus2
    Milyen felhasználóval lépsz be? Lehet hogy amivel belépsz, annak a beállitásait nem jegyzi meg a windows? Nem történt sérülés a felhasználói fiókban?
  • kozel
    Sziasztok! Nekem realtek-kel van gondom. Feltelepitem ujra inditom eddig minden oké. De ha kikapcsolom és ujra be akkor jön az illesztöprogram telepités de ezt nem találja, eltünik és nincs hang a gépen. Tudtok nekem segiteni? Már ideg vagyok hogy mindig fel kell telepiteni.
  • Petike954
    Igen, a 64bites XP is felismerné.
  • Balázs 17
    most 64bites Win 7-em van, felsimeri a 4giga memót, ha xp 64bitest használnék azis felismerni, mert a 32bites csak 3gigát látott?
  • aate
    A felhasználók(user)mappa tulajdonságai ...lemaradt.
  • aate
    kattintsunk a mappára a jobb oldali egérgombbal. Válasszuk a Tulajdonságok > Biztonság
  • aate
    Talán még ez: hozzáférési jogok helyreállítása :mappa> Biztonság/Speciális ablakban a Rendszergazda Saját tulajdonba vétel + alkalmazás alobjektumokra
  • exodus2
    Már úgy értem, hogy a gépnek van e fix ip cime (tcp/ipnél be van állitva?), tehát nem a netes ipcimre gondolok. Van az adapterbeállításnál valami ami el lett állítva? Esetleg töröld és hozd újra létre. Ha lehetőséged van rá, akkor közvetlenül a gépbe nyomni a netkábelt, router kiiktatásával, hogy akkor is így viselkedik e.
  • Ironmask
    igen van routerem és Fix az IP címem
  • 16gaborm
    És milyen Driver hiba jöhet szóba?
    Esetleg a VGA?
  • exodus2
    Törölte a rendszergazda jogokat, az a problémája.
  • aate
    A zUAC-t állítottad?felhasználói fiókok felügyelete?
  • leonard1980
    Megcsináltam korábbi időpontal is (24h), de semmi.
    Kösz mégeccer.

• bon
    Valamit nagyon eléronthattál, mert Rendszergazda felhasználóval engednie kell mindent.
  • bon
    Cseréld le a drivert
  • bon
    Még korábbi időpontra se jó a rendszer vissazállítás?
  • bon
    Rendszer visszaállítás.
  • bon
    A leírt jelenség inkább driver hibára utal mint directx-re.
  • bon
    Directx-et nem lehet cserélni, mivel integrált, de a Mcirsoft oldaláról szedhetsz frissebbet, amit csak simán felkell rakni pár pillanat az egész.
  • leonard1980
    Kösz a tippet, de sajnos ezt sem engedi. Azt hiszem marad a gyalu. :)
    De azért köszi fiúk/lányok.
  • [HUN]FaTaL
    Próbáld a vistast, F5SLből, amit nem ismert fel felraktam a vistas drivert, a többiből a beépítettet használom.
  • horvdavid
    hali! win7-et tettem a laptopomra(asus f5z), mindent felismert, kivéve a wifi-t és a bluetooth-t. sehol sem találok drivert, még a hivatalos oldalon nincs win 7 driver. mi tegyek?
    -
    -
    a wifi már megy, de a bluetooth még mindig nem.HELP PLS!
  • lck #21869
    A múlt héten raktam fel valakink ASUS K8N-re 7-et. Szinte mindent felismert a live update-en keresztül szedte hozzá a hangot. Ami működött is, játékok és rendszer alatt is. Talán csak valami MIDI eszköz drivert nem tudott, de azt meg letiltottam a biosban. De egyébként az asus honlapján arra is volt vista driver ami fel ment 7-re is.
  • exodus2
    Jó a vista-s driver is, ha tényleg nem találsz.
  • aate
    elözőtt leonard1980-nak ítam :)
  • aate
    Hozz létre egy új felhasználót azt ott lépj be és próbálj ki mindent ha jó akkor másold át a dokumentumokat stb és töröld a régi usert.
  • horvdavid
    hali! win7-et tettem a laptopomra(asus f5z), mindent felismert, kivéve a wifi-t és a bluetooth-t. sehol sem találok drivert, még a hivatalos oldalon nincs win 7 driver. mi tegyek?
  • exodus2
    Van routered? Fix ip-t állitottál be a gépen? Milyen netbeállitásokat végeztél?
  • Ironmask
    emberek még mindig bajba vagyok a net kapcsolattal a Win7-nél!Csak akkor van netem,ha bekapcsolás után az Adapter beállításokba frissítem vagy pedig vissza állítom az illesztő programot!Miért van ez?Valaki tudna valami megoldást erre?Valaki Segítsen már!