46642
  • bon
    Nem tudom, szerintem ideje váltani USB-re, (pedig nekem is van egy alig használta gameport-os eszközöm)
  • exodus2
    Vista-ra pedig volt ilyesmi, de hogy mennyire működőképes win7alatt...

http://forums.creative.com/t5/Windows-Vista/Gameport-support-pack-for-Vista-32-bit-x86-updated-on-07-07-2009/m-p/386462
  • Vlala #21940
    Igen, ez az én bajom. Gameportos cuccokat nem lehet valahogy rávenni, hogy működjenek "hét" alatt? (gondolom, a gameport-USB átalakító elveszett ötlet.)
  • bon
    Már Vista-ban se volt gameport, van helyette USB
  • Vlala #21938
    Sziasztok!
    Bocs, ha esetleg volt már a kérdésem, de a Win7-ben fel lehet ismertetni valahogy a gameportot? Nálam egyltalán nem. :(
    Van valami trükk erre?
  • [HUN]FaTaL
    Benne, H1N1-et kapott szegény.
  • nandorb
    lol,tanulj meg mondatot szerkeszteni... kerd meg anyucit apucit...
  • bon
    Mi van?
  • pistu
    hali!a vírust letörölték?tehát ha ujrarakom a win7-et benne leszz ez a vírus?
  • goofy1984
    Minden magyar, az update-en meg csak a többi 30 valahány nyelvet lehetne letölteni, a magyart nem. Mindegy, végülis annyira nem zavaró, csak kicsit.
  • exodus2
    Vezérlőpult - Terület és nyelv alatt nézd már meg hogy minden magyarra van e állitva, ill. hogy magyar nyelvet le tudod e tölteni windows updaten keresztül. Nekem a 32bites msdn verziónál nincs ilyen gondom. Minden magyar.
  • goofy1984
    Az összes proginál ez van.
  • horvdavid
    win7-et tettem a laptopomra(asus f5z), és nem működik a bluetooth és a wifi. megpróbáltam a lejeb említett f5SL-es vista drivert, de nem működött. és a wifi sem jó, felvillan, de nem találja a netet(pedig van).mit tegyek?
  • berczely
    Nekem megy a Nero 7 prímán!
  • RETROB0Y
    Nero 7 fog menni Windows 7 alatt?

Mert kaptam egy dvd irohoz de sehol nm irják hogy menne win7el

Vagy a 8 a tuti?
  • exodus2
    Persze hogy kell hozzá letölteni, ez milyen kérdés már? Window7es 64bites driver asus honlapján van is fent hozzá.
  • M412305
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az ASUS EN7300 GT Silent videokártyám használható-e Win7 Professional 64 bit op. rendszer alatt, vagy esetleg kell hozzá új drivert letölteni. Előre is köszi a válaszokat. Üdv M412305
  • exodus2
    Én is msdn verziót használok, és nálam minden magyar, mindenféle állítgatás nélkül. Nem lehetséges hogy az adott program veszi át az irányítást, és amiatt "beszél" angolul?
  • goofy1984
    Hello!

Magyar Win7 Ultimate-em van, mégis a nem válaszoló programoknál a "Not responding", az ablakok sarkában a "Minimize", "Restore Down", "Close" felirat van. Mitől lehet ez? Elméletileg full magyar.
    Hash: E3F8A139, tehát módosítatlan az iso.
  • benkoszabi
    volna egy oylan problémám, hogy elállítottam a hangerő meg a zegész hangkezelést, és sehogy nem tudom visszaállítani...vki nem tudna dobni pár screenshots-ot, vki olyan, aki nem birizgálta, hanem mindent hagyott gyárin?
  • exodus2
    Megtaláltam, érdekes egy eszköz:)
  • nandorb
    Itt van ha mar amugy nem muxik...
  • nandorb

ilyen...
  • exodus2
    És milyen adsled van? Gondolom nem modemes, tehát nem telefonvonal megy bele. Mert azok általában csak modemet kapnak. De lehet hogy neked a modem és a router egybe van épitve, mert van olyan is.
  • nandorb
    hm... en az ADSL-el kaptam a rutert van wifi,meg 4port rajta... es ADSL-re van csak...
  • kozel
    Realtek HD audio, Alaplap Asus M2V
  • xxxpaulxxx
    megcsináltam... meglátjuk működik-e
    köszi:)
  • exodus2
    Várjál.. Realtek AC'97, vagy realtek HD audió? Mert két különböző dolog, és két különböző driver kell hozzá. Alaplapod milyen?

A megfelelőt töltsd le: http://www.realtek.com.tw/downloads/
  • kozel
    A realtek oldalárol szedtem le a 2,37 verziot. Kiirja a gyárto ismeretlen ettöl függetlenül telepitem fel is települ csak azt nem értem hogy utána mért nem ismeri fel.
  • exodus2
    Azért nem ACE a hibás, hogy a kedves kérdező routert jelölt meg a kérdésben, és az alap routerben nincs modem. Persze más kérdés, hogy vannak olyan routerek.
  • exodus2
    Nem feltétlen gond, tehát attól még működnie kellene hogy nincs aláírás, de ez talán rá is mutat, hogy lehet nem jó drivert raksz fel? Ha nem csak driver, hanem pl. egy hangkezelő, vagy plusz beállitó program akkor simán teheti a program files-ba.
  • naaa
    konfiguráld újra a a routert
    megoldódik a hiba
  • nandorb
    te nem vagy esznel vkinek maga ruter van a modem helyett...
  • kozel
    Az nem lehet a gond hogy nincs win aláirás? A másik, a program file mappába telepiti ez se gond?
  • exodus2
    Akkor csökkentett módban próbálj belépni. Valamilyen felhasználónak csak kell lennie, max beállitottad hogy mindig csak azzal a felhasználóval lépjen be.
  • kozel
    Mindent megtalál egyedül a realteket nem. Már 3 verziot probáltam most is alegujabb van fent.
  • ACE
    Pedig félő hogy a router okozza, nekem is ilyen routerem volt és csinált ilyet... De azért próbáld ki router nélkül.
  • xxxpaulxxx
    nah akkor megint leírom mert már nagyon idegesít...
    Windows 7 néha úgy dönt, hogy elfelejti a netet...
    azaz pár óra gépüzemeltetés után nem tudok elérni semmilyen oldalt, még a router beállításait sem...
    megoldódik-e, ha a routert újraindítom? nem
    Megoldodik-e, ha újraindítom a gépet? igen
    ergo nem hiszem, hogy a routerrel volna baj (Dlink DI524)
    Jah és ahogy észrevettem, miután nem tudok már semmilyen oldalt sem elérni, attól még egy letöltő programom ugyan úgy tud tölteni tovább:D
  • kozel
    Nincs felhasználo beállitva. Inditáskor nem kéri. Az xp-nél nem volt ilyen gondom.
  • bon
    Nincs és nem is lesz.