46642
  • aate
    nem enged képet feltöltenem....
  • aate
    felhasználó mappa >tulajdonságok > Biztonság/Speciális ablakban a Rendszergazda Saját tulajdonba vétel ,engedélyek.
  • Doddy a düdő
    nem jön be
  • Doddy a düdő
    és hogy lehetek az?

/me még noob :(
  • aate
    Nézd meg itt is.
    [IMG][/IMG]
  • bon
    Mert nem vagy teljes jogú Rendszergazda
  • Doddy a düdő
    miért nem enged rendszergazdaként a C-n ügyködni?
  • exodus2
    Persze nem minden videólejátszónál vált át. Gondolom köze van ahhoz hogy a lejátszó használja e a directXet, vagy sem.
  • aate
    De átvált...Bocsi...de nekem nem ellenöriz, legutóbb 2 hete volt frissítve.
    Azért nem tünt fel, hogy átváltana.De videó lejátszásánál nem vált át.
    Az elöbb meg VLC media playert akartam írni.
  • aate
    Nem vált át az aero....legalábis nekem nem tünt fel, de majd mindjárt le is tesztelem....
    a a wlc player 1280x720 divx-et,mpg 2.-t minden gond nélkül lejátsza.Erre a formátumra szoktam konvertálni.Full HD-t még nem próbáltam.
  • exodus2
    Próbáld ki a Media Player Classic Home Cinema-t. És nem kell hozzá kodek sem.
  • kirol
    W7 alatt melyik lejátszó a legjobb HD anyaghoz?

A gép amit a TV mellett van:
    - AMD Athlon 64 X2 4800+
    - AsRock ALiveNF7G-FullHD R3.0
    - 3 Gb RAM
    - Windows 7 Professional (64bit)

És a FullHD-s anyagot nem játssza le rendesen. Elcsúszik a hang, vagy megakad a kép.
    A Media Player lejátssza jól, de ott meg a felirat nem jelenik meg.
    KMPlayer-el van felirat, viszont itt csúszik el a hang.

Hol érhető el a legújabb CoreAVC?
    Ennél van újabb CoreAVC Professional Edition v1.8.0.0
  • exodus2
    Tehát élményindex futtatásánál, amikor teszteli az eszközöket, akkor nálad nem vált át szürkére a tálca?
  • aate
    (32 bit) :)
  • aate
    Érdekes amit írtok de nálam az aero,még nem kapcsolt ki élmény index futtatás alatt,sem videó lejátszás sem videó szerkesztés közben.(Win 7 Home P.2Bit)Fissítés majdnem minden nap jön egy a defenderhez,hetente meg a windows-hoz.
    Én azt vettem észre Vista alatt alapból 27-32% volt a memoria használat 32-40% a proceszor.
    Win 7 alatt,meg 8-20% a proceszor memoria használat meg 37-50%!
  • PeToth
    Frissítettem a a wifi drivert. Majd meglátom, hogy bevált-e. Addig is köszi a segítséget.
  • exodus2
    Egyértelműen valamilyen hálózatos probléma. Próbáld újratenni a hálókártya, wifi drivereket, vagy vírusod van.
  • PeToth
    Felraktam, de egy kicsit nehezen tudom értelmezni. Összesen 8 kékhalál volt 1 hónap alatt és mindegyikben szerepelt az ntoskrnl.exe fájl. Volt ahol csak ez, de volt ahol volt más is mint például az usb wifi vevőnek a drivere (smcwgu.sys). Volt olyan is, hogy az ntoskrnl.exe + tcpip.sys + ndis.sys. Ez alapján az info alapján tudna esetleg valaki segíteni?
  • PeToth
    oké, akkor ezt megpróbálom. Köszi
  • exodus2
    Felrakod a BlueScreenView nevű programot, és az lementi a kékhalálra vonatkozó infókat. Onnantól kezdve pedig mehet a talágatás (már ha feltöltöd valahova, és belinkeled). De mivel kifagyásnál nem tudsz képet készíteni, ez egy nagyon praktikus megoldás.
  • PeToth
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy kék halálnál hogy lehet megállapítani, hogy mi okozta a fagyást? Másfél-két hónap alatt előfordult kb 10-szer, hogy kék halállal elszált a rendszer. Win 7 64 bit
  • Falkon
    * válasz erre: #21943
  • Falkon
    Hogy lehet ilyen kicsire venni az ikonokat?
    Nekem gyári legkisebben van , de az is nagy.
  • bon
    Szerintem is a VM2007 a bünős, még pedig, hogy nem teljesen kompatibilis a Windows 7-el. Én megpróbáloznék más virutalizációt támogató programmal.
  • exodus2
    Nézd meg a Vezérlőpult - Hálózati és megosztási központ - Adapterbeállítások módosításánál van e plusz kapcsolat. Ha van azt töröld, esetleg a régit ami a netet használja, azt is töröld, majd hozd újra létre.
  • cSuwwi
    a vm2007 nem indul a winfossal, sztem független tőle (xp alatt is használtam és soha nem volt vele para)
    arra gyanakszom, hogy a már törölt xp emuláló vm hagyott fent vmit amit nem tudok letiltani -.-
  • cSuwwi
    mi köze ennek a routerhez?
    nem ő ad 2 hálózatot
  • exodus2
    Vagy állitsd be megfelelően a VM hálózati konfigját.
  • exodus2
    Nálam is kiszokott, de azért kapcsol ki mert egynéhány programnál a képi megjelenités nem kompatibilis az aero-val. De a program bezárásával visszalép aeroba. Ilyen pl. nálam az mplayer, vagy winavi.
  • naaa
    konfiguráld újra a routert
  • cSuwwi
    Van érdekes hibám, erre mondjon valaki vmi okosat pls :)
    Win7 Ultimate (torrent boltos), "aktiválva" minden klappol.
    Gondoltam kipróbálom ezt a windows xp emulálást, leszedtem a progit, majd induláskor közölte hogy a procim nem támogatja a virtualizációt. Mondom ok, uninstall. Feltettem helyette/mellé egy Virtual Machine 2007-et (mert a munkám miatt szükségem van natív IE6-ra).
    Amíg fel nem tettem a virtuális gépet, rendben ment minden. Telepítés után nem volt hálózatom. Úgy tudtam csak belőni, hogy a hálókártyát letiltottam, majd újra engedélyeztem. Gondoltam hogy a VM miatt van, de uninstall után is se szűnt meg a probléma.

Most úgy tudok netezni, hogy indulás után hálókártya letiltás majd újraengedélyezés. Ami elég cink :@
    A hálókártyánál írja, hogy 2 hálózatot talált, egy ismeretlent és egy ismeretet (ami a routeren keresztül a net). Hogy tudnám kitakarítani ezt a 2. hálózatatot, és egyáltalán mitől van ez? A régi VM ami most is fentvan az Ie6 miatt csak indítás után használja, nem kavarhat be.
    A hálókártya beállításoknál nincs már ott a virtuális gép pipálós rész.
    Nem lehet egy a hálózati prioritást változtatni, hogy az elsődleges a hálózatom legyen és csak a másodlagos ez az ismeretlen?

Ha valakinek lenne vmi ötlete hogy mi a búbánatért van ez, megköszönném.
  • Coronita21
    Nálam is kiszokott kapcsolni az aero, elég zavaró.
  • exodus2
    Lol, nálatok mik vannak:) Én nov. 30án futtattam utoljára, azóta nem futott.
  • [HUN]FaTaL
    Meg is van, task scheduler

Tash Scheduler->Microsoft->Windows->Maintance->WinSat jobb klikk->Disable
  • MR ME
    énis csak néztem h mi a fakk van, aztán leesett h valszeg ez baszakszik velem :D
  • [HUN]FaTaL
    Múltkor haverral is egyszerre ment el az aeronk. Netről szinkronizál egy időpontot ez a birka?:D

Baszott idegesítő :D
  • MR ME
    igen ezt énis tapasztaltam az elöbb :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet kikapcsolni valahogy, hogy automatikusan méricskélje az élményindexet? Baromi idegesítő mikor msnezés vagy szimpla netezés közben kikapcsol az aero és elkezdi tekerni a procit mert ő most mér. Sokkal értelmesebb volt a Vistaban, lefutattam azt jóccakát békén hagyott utána..
  • Vlala #21944
    Kipróbálom, köszi!
  • nandorb

Ilyen az en desktopom...Csucs mi?