46642
-
nem enged képet feltöltenem.... -
felhasználó mappa >tulajdonságok > Biztonság/Speciális ablakban a Rendszergazda Saját tulajdonba vétel ,engedélyek. -
nem jön be -
és hogy lehetek az?
/me még noob :( -
Nézd meg itt is.
[IMG][/IMG]
-
Mert nem vagy teljes jogú Rendszergazda -
miért nem enged rendszergazdaként a C-n ügyködni? -
exodus2 #21975 Persze nem minden videólejátszónál vált át. Gondolom köze van ahhoz hogy a lejátszó használja e a directXet, vagy sem. -
De átvált...Bocsi...de nekem nem ellenöriz, legutóbb 2 hete volt frissítve.
Azért nem tünt fel, hogy átváltana.De videó lejátszásánál nem vált át.
Az elöbb meg VLC media playert akartam írni. -
Nem vált át az aero....legalábis nekem nem tünt fel, de majd mindjárt le is tesztelem....
a a wlc player 1280x720 divx-et,mpg 2.-t minden gond nélkül lejátsza.Erre a formátumra szoktam konvertálni.Full HD-t még nem próbáltam. -
exodus2 #21972 Próbáld ki a Media Player Classic Home Cinema-t. És nem kell hozzá kodek sem. -
W7 alatt melyik lejátszó a legjobb HD anyaghoz?
A gép amit a TV mellett van:
- AMD Athlon 64 X2 4800+
- AsRock ALiveNF7G-FullHD R3.0
- 3 Gb RAM
- Windows 7 Professional (64bit)
És a FullHD-s anyagot nem játssza le rendesen. Elcsúszik a hang, vagy megakad a kép.
A Media Player lejátssza jól, de ott meg a felirat nem jelenik meg.
KMPlayer-el van felirat, viszont itt csúszik el a hang.
Hol érhető el a legújabb CoreAVC?
Ennél van újabb CoreAVC Professional Edition v1.8.0.0 -
exodus2 #21970 Tehát élményindex futtatásánál, amikor teszteli az eszközöket, akkor nálad nem vált át szürkére a tálca? -
(32 bit) :) -
Érdekes amit írtok de nálam az aero,még nem kapcsolt ki élmény index futtatás alatt,sem videó lejátszás sem videó szerkesztés közben.(Win 7 Home P.2Bit)Fissítés majdnem minden nap jön egy a defenderhez,hetente meg a windows-hoz.
Én azt vettem észre Vista alatt alapból 27-32% volt a memoria használat 32-40% a proceszor.
Win 7 alatt,meg 8-20% a proceszor memoria használat meg 37-50%! -
PeToth #21967 Frissítettem a a wifi drivert. Majd meglátom, hogy bevált-e. Addig is köszi a segítséget. -
exodus2 #21966 Egyértelműen valamilyen hálózatos probléma. Próbáld újratenni a hálókártya, wifi drivereket, vagy vírusod van. -
PeToth #21965 Felraktam, de egy kicsit nehezen tudom értelmezni. Összesen 8 kékhalál volt 1 hónap alatt és mindegyikben szerepelt az ntoskrnl.exe fájl. Volt ahol csak ez, de volt ahol volt más is mint például az usb wifi vevőnek a drivere (smcwgu.sys). Volt olyan is, hogy az ntoskrnl.exe + tcpip.sys + ndis.sys. Ez alapján az info alapján tudna esetleg valaki segíteni? -
PeToth #21964 oké, akkor ezt megpróbálom. Köszi -
exodus2 #21963 Felrakod a BlueScreenView nevű programot, és az lementi a kékhalálra vonatkozó infókat. Onnantól kezdve pedig mehet a talágatás (már ha feltöltöd valahova, és belinkeled). De mivel kifagyásnál nem tudsz képet készíteni, ez egy nagyon praktikus megoldás. -
PeToth #21962 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy kék halálnál hogy lehet megállapítani, hogy mi okozta a fagyást? Másfél-két hónap alatt előfordult kb 10-szer, hogy kék halállal elszált a rendszer. Win 7 64 bit -
* válasz erre: #21943 -
Hogy lehet ilyen kicsire venni az ikonokat?
Nekem gyári legkisebben van , de az is nagy. -
Szerintem is a VM2007 a bünős, még pedig, hogy nem teljesen kompatibilis a Windows 7-el. Én megpróbáloznék más virutalizációt támogató programmal. -
exodus2 #21958 Nézd meg a Vezérlőpult - Hálózati és megosztási központ - Adapterbeállítások módosításánál van e plusz kapcsolat. Ha van azt töröld, esetleg a régit ami a netet használja, azt is töröld, majd hozd újra létre. -
a vm2007 nem indul a winfossal, sztem független tőle (xp alatt is használtam és soha nem volt vele para)
arra gyanakszom, hogy a már törölt xp emuláló vm hagyott fent vmit amit nem tudok letiltani -.- -
mi köze ennek a routerhez?
nem ő ad 2 hálózatot -
exodus2 #21955 Vagy állitsd be megfelelően a VM hálózati konfigját. -
exodus2 #21954 Nálam is kiszokott, de azért kapcsol ki mert egynéhány programnál a képi megjelenités nem kompatibilis az aero-val. De a program bezárásával visszalép aeroba. Ilyen pl. nálam az mplayer, vagy winavi. -
konfiguráld újra a routert -
Van érdekes hibám, erre mondjon valaki vmi okosat pls :)
Win7 Ultimate (torrent boltos), "aktiválva" minden klappol.
Gondoltam kipróbálom ezt a windows xp emulálást, leszedtem a progit, majd induláskor közölte hogy a procim nem támogatja a virtualizációt. Mondom ok, uninstall. Feltettem helyette/mellé egy Virtual Machine 2007-et (mert a munkám miatt szükségem van natív IE6-ra).
Amíg fel nem tettem a virtuális gépet, rendben ment minden. Telepítés után nem volt hálózatom. Úgy tudtam csak belőni, hogy a hálókártyát letiltottam, majd újra engedélyeztem. Gondoltam hogy a VM miatt van, de uninstall után is se szűnt meg a probléma.
Most úgy tudok netezni, hogy indulás után hálókártya letiltás majd újraengedélyezés. Ami elég cink :@
A hálókártyánál írja, hogy 2 hálózatot talált, egy ismeretlent és egy ismeretet (ami a routeren keresztül a net). Hogy tudnám kitakarítani ezt a 2. hálózatatot, és egyáltalán mitől van ez? A régi VM ami most is fentvan az Ie6 miatt csak indítás után használja, nem kavarhat be.
A hálókártya beállításoknál nincs már ott a virtuális gép pipálós rész.
Nem lehet egy a hálózati prioritást változtatni, hogy az elsődleges a hálózatom legyen és csak a másodlagos ez az ismeretlen?
Ha valakinek lenne vmi ötlete hogy mi a búbánatért van ez, megköszönném. -
Coronita21 #21951 Nálam is kiszokott kapcsolni az aero, elég zavaró. -
exodus2 #21950 Lol, nálatok mik vannak:) Én nov. 30án futtattam utoljára, azóta nem futott. -
Meg is van, task scheduler
Tash Scheduler->Microsoft->Windows->Maintance->WinSat jobb klikk->Disable -
énis csak néztem h mi a fakk van, aztán leesett h valszeg ez baszakszik velem :D -
Múltkor haverral is egyszerre ment el az aeronk. Netről szinkronizál egy időpontot ez a birka?:D
Baszott idegesítő :D -
igen ezt énis tapasztaltam az elöbb :D -
Nem lehet kikapcsolni valahogy, hogy automatikusan méricskélje az élményindexet? Baromi idegesítő mikor msnezés vagy szimpla netezés közben kikapcsol az aero és elkezdi tekerni a procit mert ő most mér. Sokkal értelmesebb volt a Vistaban, lefutattam azt jóccakát békén hagyott utána.. -
Vlala #21944 Kipróbálom, köszi! -
Ilyen az en desktopom...Csucs mi?

[/IMG]