46642
-
Most upgradeltem Vistáról Win7-re, de erősen megbántam. Vista alatt legalább minden működött, most egy csomó minden nem (Wifi, Skype nem csatlakozik stb.). De a legnagyobb gondom, hogy film lejátszásakor a Media Player lefagy. A böngésző(FF, IE) szintén lefagy, ha pl. youtube filmet akarok lejátszani.
A Vista és a Win7 upgrade cd-k egyaránt gyári verziók, a gépem meg egy viszonylag erős Dell Studio notebook, szóval sem a hardware-rel, sem a software-rel nem lehet gond. -
exodus2 #22703 Kompatibilis módban próbáld felrakni, ha nem tudod, akkor nézd meg az eszközkezelőben (számitógépen jobb egérgomb - kezelés - eszközkezelő) hogy mit ír az infra adapterre. Ha megvan, akkor jobb egérgomb, és Tulajdonságok - Illesztőprogram - és ott majd lesz lehetőség hogy számitógépről tallózd be drivert, valamint olyan hogy a listából kelljen kiválasztanod. -
Van-e valakinek ötlete, hogyan lehetne feltelepíteni egy Redsnake IL-200-as soros portos infra-adaptert Windows7-re?
XP-re könnyű volt telepíteni - igaz nem adtak hozzá telepítőlemezt. Csak csatlakoztatni kellett és kézi telepítéssel az új hardver hozzáadásánál az infra eszközök kategóriából az Actisys 220L drivert kellett kiválasztani a beépítettek közül.
Win7 alatt a fent leírt telepítés nem működik. A "Régi típusú eszköz telepítése"-kor nem ad fel kategórialistát, mindenképpen telepítőlemezzel (vagy telepítővel) kellene telepíteni az eszközt, de mint azt már említettem, ezekhez az adapterekhez nem adtak telepítőt a fenti telepítési mód miatt.
Interneten nem találtam megoldást - habár találtam valami "all-in-one" Actisys driver csomagot, de abban nincs se Win7-es, se Vista-s. XP-s a "legmagasabb", de az természetesen nem jó hozzá.
Van valakinek használható ötlete? -
exodus2 #22701 Megfelelő, tehát windows7es drivert felraktad a videókártyákhoz? Lehet nem támogatja a CrossFire-t a win7, amit nem igazán hiszek. -
detoxic #22700 Sziasztok!
Feltettem a win7-et,de valami nem oké....
Minden driver,stb felment,kivéve a videókártyáé(Geforce7300GT),vagy van egy másik,(Geforce8600GT),de ez sem jó,sőt...A 7300GT-vel még úgy-ahogy használható,de a másiknál jó ha van 4 szin,meg a legalapabb felbontás...
Eszközkezelőben a videókártya mellett egy sárga felkiáltójel van,tulajdonságainál ez az üzenet:
"Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt."
Valaki tud segíteni?
Előre is köszi,már kb.3 napja ezzel szívok.
ui:Alaplapom:Asrock 775XFire-eSATA2 -
Ilyet a vistánál tapasztaltam
Most viszont a win-7 ameddig van élő internet kapcsolat addig nem állítja le magát. Tehát lehet hogy valami gebasz lesz. -
Vezérlőpult/energiagazdálkodási lehetőségek, alvó állapotot tiltsd le. -
celgene32 #22697 Hali, most raktam fel a Win7-t es lenne egy problemam.
Amikor huzamosabb ideig otthagyom gepet, pl tolteshez egy ido utan nem tudom, mit csinal zarolja magat vagy kijelentkezik, lenyeg hogy nem fojtatja se a toltest se semmi mast.
Ezt szeretnem kikapcsolni de nem talatam meg hogy hol.
Elore is koszi -
sanya0215 #22696 Sziasztok.
Mit tegyek amikor win 7 nél webkamera telepítés után ezt írja ki:
Error 80040154: Cannot create video capture filter -
nekem az nem müxik!:s win 7 alatt nekem se engedi! xpnél volt egy olyan opciója h ha érzékel egy másik egeret akk automatikusan kikapcsolja..itt nem:s -
Petike954 #22694 Feltettem, de ez a hibaüzi fogad: Can't open the ATK kernel driver, vagy vmi ilyesmit. Ezt hogyan lehet kijavítani? -
Petike954 #22693 Media Centerben hogyan lehet azt megcsinálni, hogy menjen a TV? Az egyik gépben mercury 7130 van, a laptopon meg pinnacley analog 100 usb. A media center érzékeli is őket, kiírja hogy csatornák keresése, ez végigmegy egy 10perc alatt, utánna meg közli velem, hogy nem található TV csatorna. -
exodus2 #22692 Ezt találtam csak: http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_archive.html -
Petike954 #22691 A driverében néztem ott nem, de most feltettem az ATK Hotkey Utility-t, elvileg ez szabályozza a funkciógombokat, majd mindjárt újraindítom és meglátom, hogy így megy-e. -
Igen, megtévesztő ám, mert Win 7-ben kettő helyen is szerepel a "Windows Search" opció és míg a sima "Szolgáltatások"-nál letiltásnál magát az indexelést lehet kikapcsolni, letiltani, míg Vezérlőpult/Programok telepítése törlése/Windows szolgáltatások...-nál meg azt a kereső sávot kapcsolja ki.
Erre az apróságra lehetett volna még esetleg figyelni. -
TOUCHPAD driver és a TOUCHPAD extra driverez a kettő van az Asus oldalán Vista-s driver. A TOUCHPAD driver-t szerintem elég feltenni és utánna a szoftverében már biztos testre lehet szabni a beállításokat. -
Touchpad szoftverében se lehet kikapcsolni? -
Petike954 #22687 Vagy melyik drivert kell feltenni, hogy menjenek a funkciógombok? -
Petike954 #22686 Asus F5R-n hogyan lehet kikapcsolni a touchpadot? Mert a fölső funkciógomb az nem megy Win7 alatt. -
Itt az oldal: link -
Ennyi? Köszi...! -
Hivatalos forrásból származik. -
bigdawid #22682 Egy linket ha tudnál küldeni azt megköszönném
-
bigdawid #22681 Exodus légyszives segíts!asus a8n-e alaplaphoz kéne nekem chipset driver vistás vagy win7es de nem találok olyat az xp-s meg nem jó -
Windows 7 Ultimate Hun x86 MSDN
Az MSDN az mit takar tudja valaki? -
#22673 #22672 #22678 Köszi!
-
exodus2 #22678 http://www.geeks.hu/tippektrukkok/090827_windows_7_verziok_osszehasonlitasa -
exodus2 #22677 Fn+F9 gombokkal kikapcsolhatod a touchpadot! -
ja megvan mind a kettő... de mi lehet a különbség köztük?
A FAQ-ban nincsen semmi írva... -
Köszi, megnézem. -
üdv. hallottam egy tippet, h egy bill kombóval ki lehet kapcsolni a touch padot! asus K50AB laptopról lenne szó! vki nem tudja véletlenül??
fontos lenne!
előre is köszi! -
Ja a legjobb változat szerintem az Ultimate változat. -
Mindeggyik változat egyformán stabil, otthonra a Home Premium ajánlott. -
Sziasztok!
Szerintetek melyik win7-es a legstabilabb , vagy legjobb?
Azaz ki melyiket ajánlja? -
fityusz #22670 Ohh köszönet exodus2! Ez lesz a megoldás, kipróbálom, és hétvégén megírom, hogy összejött e! -
exodus2 #22669 fityusz: http://www.mydigitallife.info/2009/07/27/hack-to-install-windows-7-vista-or-server-2008-on-computer-or-virtual-machine-with-less-than-512-mb-ram-memory/
De ajánlatos egy kevesebb erőforrást igénylő verziót felraknod. Pl. starter. -
fityusz #22668 Üdv!
Windows 7-et telepítenék egy veterán gépre tesztelés szempontjából. Egy bajom van csak, a 256mb ram, a telepítő nyavajog, hogy nem elég. Hallottam valami olyan módszerről, ami szerint ezt a winsetup.dll fájlt kell kicserélnem a win7 telepítő lemezén egy buherál twinsetup.dll-re, és akkor elindul. Ha esetleg tudnátok ebben segíteni, vagy akár más módszert ajánlani azt nagyon megköszönném! -
exodus2 #22667 Vagy biosfríssitéssel, biosbeállítással működésre bírható:) -
bigdawid #22666 Köszi reméle
m menni fog:) -
exodus2 #22665 Mert az usb-ére fel kéne tenni a drivert. Általában sata vinyóknál fordul elő, hogy nem kezeli, de inkább a chipset az oka. Az alaplapgyártó oldaláról szedj le chipset drivert, lehetőleg win7est, vagy vista-sat. Azt másold fel usb-re, és azt add meg neki.