46642
-
Ez tényleg nem win7 szerintem, de mi a probléma konkrétan? bekapcsolásnál benyomod és olyan mintha nem indulna el? mert ilyet nekem is csinál, de mindig, mert a tápom igy van beállitva, ilyen csökkentett terhelésű vagy hogy mondják, amolyan gépkímélő dolog. szóval bekapcsol a gép, de a ventik és a többi dolog csak később indulnak be. Enermax, ha jól tudom az újak mind ilyenek.
-
Laci82 #23024 Sziasztok.
Megkérdem itt is ,hátha valaki tud segíteni.
Szóval a gépem időközönként nem reagál a power gombra,miközben a tép áram alatt van.
A tápot már kicseréltettem 500w-os thermaltake,de ugyanaz a hiba.
Ez milyen hiba lehet,bios esetleg?
Azt hallottam,hogy bizonyos win 7 aktiváló "programok" megbolondítják a biost,lehet,hogy egy ilyen vágta haza a biosom?
Ha igen ezt valahogy lehet orvosolni alaplap csere nélkül? -
Igen leszedtem a legújabb Directx-et most jó .
Kössz mindenkinek ! -
Az alaplapi raid-nek én sem sok értelmét látom, a szerverek raid vezárlőjéhez képest gagyik, de egy külön vásárolható Adaptec raid kártyához képest is. -
Tuti megoldja a problémát a Directx felrakása. -
Ja meg amúgy is sokkal újabb Directx-ek vannak a Microsoft oldalán mint amivel kiadják a Windows-okat. -
Akkor is le kell szedni a directx-et, mert alapból a se a Vista, se a Windows 7 nem tartalmazza a directx9-es fájokat. -
Szia.
Köszi a gyors választ, ezeket a köröket már megfutottam. A PPM nem tudja kezelni a dinamikus lemezt. csak surface test, vmilyen info és még egy dolgot tud megnézni rajta, de semmi lemezkezelést nem hajlandó elkezdeni. de tényleg:)
Win7 lemezkezelőjénél is ez van, hiába van ott az üres , formázatlan partició, nem tudja megnövelni a méretet, ha formatálom, akkor sem, csak igy tudja kezelni, kiterjesztettként.
Most már tapasztalatból tudom, hogy egy vinyónál felesleges a lemezt dinamikussá alakitani, nem jár előnyökkel. Akkor fogom tudni kihasználni azt a kevés pluszt, ha veszek még egy ugyanilyen vinyót; bár ekkor is kérdéses, hogy otthoni alkalmazásban érdemes-e, mert ugye servereknél már előny van benne, asztali gépnél szerintem nem sok. talán a mirrornak, az jó. -
exodus2 #23017 Sokszor nekem is ezt írta ki. Segített hogy a http://www.dll-files.com oldalról letöltöttem a dll-t és bemásoltam a játék könyvtárába. Ha újabb dll hiányzott azt is. Így megúszható a directx újratelepítése, ami nem is biztos hogy megoldja a problémát. -
Az Everest szerint Direct x 10.1 van fenn és a legújabb Nvidiás driver használom . -
Töltsd le a legfrissebb DirectX-et! -
Sziasztok !
Augusztus óta használom a Win7 -et és meg vagyok elégedve . Minden szoftverem hibátlanul fut , kivéve a játékokat . Ma kaptam egy gyári CD-t - Gothic III . Telepítés után ismét dll hibát írt ki . Rendszergazdaként ill. XP kompatibilitási móddal is . Ezt a hibaüzenetet kb. játékoknál 50 % eséllyel kapom .
Ötletek ? -
NORCO #23013 Megvan a hiba...Meghal a gép ha a 880Gigás particióra akarok másolni de ha az 50gigás vinfosnak fenntartottra akkor simán megy...
Tehát akkor szépen újra kell raknom és kisebb darabokra particionálni a vinyót...
Köszi a segítséget!!Kellemes karácsonyt! -
vilagosszikla #23012 Köszönöm a választ
-
vilagosszikla #23011 fel szeretném rakni a Map&Guide programot 64bites rendszere -
NORCO #23010 Valami bios beállítás esetleg?Vagy rakjam újra a gépet és szedjem kisebb darabokra az 1T-s vinyót?
-
NORCO #23009 Kicseréltem a kábelt de semmi változás:S -
NORCO #23008 De ezt nem csak külső vinyónál hanem dvdnél és pendrivenál is csinálja.De azért kicserélem a sata kábelt hátha. -
Rossz a kábele a külső winyónak, egyszer találkoztam már ilyennel mondjuk az egy USB-s scanner volt, de használat közben fagyot. -
NORCO #23006 Első dolgom volt, de semmi változás.Közben felraktam rá az xp-t és azzal is ugyan ez van úgyhogy szerintem valami hardveres probléma lehet, nade mi?:D
Megpróbáltam hátha dvdről tud telepíteni játékot de az is meghal ugyan úgy... -
Kézzel, lesz amit felismer, de ha van újabb a gyártó oldalána kkor szt célszerűbb használni. Ha alaplapi hangkártyád van lehetnek gondok hangminőség terén (recsegés) -
Üres lemezen nincs mit beolvasni a dvd olvasónak, először írjál rá valamit. -
Először csökkenteni kell a kiterjesztett partíció méretér, majd utána növelni az elsődlegest. Amúgy Paragon Particion Manager-t célszerű használni.
Ja és a Pagefile-t másik winyóra célszerű tenni, azonos winyón de másik partíción nincs túl sok értelem. -
Nem tudok ilyenről, de a kompatibilitás fül az jobb gomb az alkalmazáson és tulajdonságoknál található. -
FElpakol mindent. NEhany hardverrel szokott csak gond lenni. -
Ha felteszem a Win 7-et akkor nekem kézileg kell majd valami drivert feltennem vagy ő maga megkeresi?
Alaplap,VGA driverrekre gondolok. -
joghurt88 #22999 sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy vettem 50 db tdk dvd-r és nem olvassabe nekem az olvasóm
mi lehet a baj? -
most ezt magyarul is légyszi:)
szóval van két sata2-es vinyóm és azt mondod, hogy ne azon legyen a pagefile amin a rendszer van? mert most ott van,de nem a c-én, hanem egy kiterjesztett partición, de ugyanazon a vinyón.
egy kérdés is, ha van rá mód akkor dinamikus lemezen hogy lehet megnövelni egy particó méretét? nekem eddig semmilyen programmal nem engedte és a belső lemezkezelőn sem tudja növelni, csak zsugoritani, hiába van hely hozzá. ezért van kiterjesztett particióm is. 25 giga nem elég neki, bár most, hogy nincs ott a pagefile és a hiberfile, így egy kicsit jobb a helyzet, de jobb lenne egybe tudni az egészet. -
Rocketdock a progi neve. ingyenes. google a baratod. -
vilagosszikla #22996 Sziasztok Volna egy kérésem Konpabilis varázslót hóll lehet meg találni. Keresem egy ideje.
-
exodus2 #22995 Ahonnan szerezted a képeket ott nem írják? -
És honnan tudnám beszerezni vagy mi a neve a programnak? -
Külön programmal, nem része a Windows-nak. -
Ezt a kétféle menüt hogy lehet előhozni?
Menü1
Menü2 -
Legújabb driverek-et felraktad? Különös képpen az alaplapi driverek-et. -
Benne vannak a Windows 7-ben, minek akarod még külön is letölteni? -
NORCO #22989 Üdv!
Most vettem egy új gépet és felraktam rá a Win 7 Ultimate 64bites verzióját.Egész korrektül működött stb, amíg rá nem dugtam a külső winchestert és kezdtem el másolni.Ha kb 500 megánál nagyobb fájlt akarok másolni akkor abba úgy belefagy, csak a reset segít...
Valaki találkozott már ezzel a hibával?
Mi lehet a megoldás? -
masoma #22988 sziasztok!
windows alap játékokat (passziánsz, admirális, fekete özvegy stb.) le tudom vhonnan tölteni külön "windows 7-re" formálva? előre köszi a segítésget -
Van, hogy a telepítő benyögi, hogy neki legalább Windows XP kell -
exodus2 #22986 Ugye ezt te sem gondoltad át igazán? A vállalatok és az otthoni felhasználók elég jelentős része xp-t használ, ha most azok a programok amik xp alatt mentek, nem indulnának win7 alatt, az Ms felköthetné a gatyáját.. főleg ha win7et akarnak értékesíteni.