46642
-
Jó az XP-s is, amúgy az én Samsung monitoromhoz a Windows Upadte-t rakot fel drivert -
Ja és a low level format-al csak óvatosan, nem a mai winyókhoz találták ki és lehet, hogy károsítja a merevlemezt. -
NORCO #23103 Óó és milyen igazad van:DMost hogy jobban elolvastam tényleg.Na gyorsan megpróbálom és aztán mondom az eredményt -
Nincs.:( Ugyanis nem találok hozzá win7 drivert. A samsungnál a 713n-hez csak xp-s van. A gép amikor elindul azt mondja hogy ez egy samsung syncmaster, ami igaz is. Gondolom amikor nem megy akkor általános pnp monitornak látja aminek 75 az alapbeállítása. Azt nem tudom miért :) Hol lehet ezekhez az alapbeállításokhoz hozzányúlni? -
Úgy látom az ES-Tool utility nem Windows alatt futtatandó, hanem cd lemezről vagy floppy-ról kell boot-olni. -
NORCO #23100 Üdv!
2 napja már írtam ide amiatt mert a számítógépem szétfagyott minden másoláskor.Azóta rájöttem hogy ha 50 giga körüli particiót csinálok akkor működik, de az ember nem ezért vesz 1T-s vinyót...
Kicsit utána néztem és ezt találtam: http://forums.hexus.net/hexus-hardware/145729-samsung-hd103uj-problem-sata.html#post1530071
szép és jó, lenne értelme de az ES-Tool nevű progi amit ír nem fut 64bites oprendszeren...
Valakinek valami ötlet a megoldásra? -
igaz más programmal, de bevált. köszi szépen! -
mukievil #23098 Thx, megnézem mindenképpen!
Egyébként nagyon úgy tünik, hogy a gép nem akarja megdolgoztatni a procit, ezért gondoltam, hogy a core i7 -tel van valami driver probléma, vagy alaplap!
Virusirto tüzfal volt kezdettöl fogva, persze ettől függetlenül mindig van esély benyalokázni egy virust :D
Ha van vmi eredmény majd irok :) Köszi a segítséget!! -
Ha gyári akkor jónak kell lennie a rendszernek. Windows update-t futtasd minden esetre. Van e fent a gépen adware, spyware kereső, pl.
a-squared jó lenne lefutattni, nem e összeszedtél valamit, mert a lassú töltés nagyon nem természetes egy corei7 procis notebook-nál, fagyás meg pláne nem természetes. Még megnézném az eseménynaplót is, hátha ír valamit a hiba okáról. -
mukievil #23096 Hát jelenleg minden gyári rajta, everest vagy vmi kiirja , hogy vmihez lehet-e frissebbet feltenni ? -
Monitor driver fent van? Mert ha igen akkor nem szabadna rossz képfrissítési frekvenciát beállítania magától. -
Azt hiszem rájöttem mit játszik. Alapból 60Hzn megy a monitor, mert ez a samsung 1280 ban nem tud többet. De újraindítás után 75Hz indul el.
Mikor elindult akkor kipróbáltam 75Hz, ugyan azt csinálja mint amit újraindítás után szokott. Levettem a drivereket csökkentett módban, most viszont az a bajom hogy normál inditáskor magától felteszi a legutolsó drivert a legutolsó beállitással ami nem jó :)
Hogy tudom elérni hogy ne csinálja magától? Mert az alapdriverekkel megy, de az előző beállításokat veszi. Hol tudnám ezeket törölni? -
Frissíteni érdemes, ez a driverek-re is érvényes (fel van minden driver telepítve?), kétlem, hogy Corei7 driver rossz lenne. -
Jelszó hiba azt írja, szerintem semmi köze a Windows 7-hez és a Total Commander-hez. Tűzfalon amúgy át van engedve a Total Commander? -
mukievil #23091 Sziasztok! Nem nagyon olvasom a forumot, ugyhogy ha megvannak válaszolva kérdéseim, szoljatok és visszaolvasok!
Problémám(acer laptop, hd mediára kimondottan, win7 home gyári):
-windows media playerben akad a hd video lejátszás, vlc simán viszi, ott meg nem müködnek a media vezérlő gombok!
-bármilyen programot elinditok legalább 5 percig tölt, processzort meg nem használ 10 százaléknál többet, ez igy elég idegesitö, 3 ablak megnyitásánál már rendszeresen fagyogat, szinte használhatatlan, igy hát számomra nem vmi jo a win7
Kérdés, mik erre a megoldások ??? Szerintetek az uj laptopos core i7 driver nem lehet megfelelő még ?
Érdemes az autmatikus frissitést bekapcsolni, vannak jo javitások ?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Hali, amióta felraktam a Win7et azóta nem nagyon akar működni a total commander, felcsatlakozok ftp-re (bármelyikre) aztán kiírja hogy PASV error és nem lesz ott semmi ahova felcsatlakoztam. Legújabb verzió van fenn. -
paragon partition magic. mindent meg lehet oldani vele - már ha nem dinamikus a lemezed ;) -
üdv újra!
az egyik partíciomat 100gb-ra állítottam be. ezen van a win7 ultimate. persze nekem ez tök felesleges elég lenne simán 40gb is mivel külön mappába telepítem a játékokat, nagyobb programokat.
hogyan tudnám ezt a partíciót leválasztani és egy másikhoz csatolni?
hogy egyértelműbb legyen: c meghajtó 100gb, d 70gb, e 70gb. c meghajtóból szeretnék 40 gb-ot csinálni és azt a 60 gb-ot pedig az e és a d meghajtóhoz hozzácsatolni.
megvalósítható ez valahogy vagy rendszer újratelepítéssel csak?
köszönöm előre is! -
Nekem mondod? :) -
o&o clevercache 7
(isohunt,tpb)
-
Na ez már érdekesebb. -
Minden működik, a pontok eggyé válnak és szép logót képeznek, majd mikor az a rész jönne hogy üdvözöljük az már nincs. Szóval minden látszik csak a win képernyőm nincs. Csak ha áramtalanítom. -
Van egy olyan érzésem, hogy te is azok közé tartozol aki azt szereti ha üresen áll a gép memóriája. Mert akkor ennyi erővel ki is veheted a gépből az asztalodra és kidobott pénz volt megvásárolni. -
Passz -
Vagyis pontosítsuk még egy kicsit a hibát, újraindítás után egyáltalán nincs kép, vagy boot képernyő és rendszer töltés látszódik még? -
benkoszabi #23080 Én azért csak kiszeretném kapcsolni. Hol tehetem meg? -
Én hardver hibára tippelnék. -
huncsik #23078 Hello!
Hogy lehet a win7 aktiválni milyen programmal?és hol érhető el? -
Urak, van egy érdekes problémám. Az alaplapom egy Asus P5QL-Pro, a proci egy 7800as intel, a videokártya meg egy asus 9800GT.
Pár napja azt csinálja hogy az első indításnál minden rendben, megy ahogy kell. (ja most 64bites van fenn a 4+1 giga ram miatt, de a 32essel is ezt csinálja) Órákig mehet a gép rendesen, de ha újraindítom akkor viszont az üdvözlőképernyő helyett sötét a monitor. Működik, folyamatosan világít a led, és ha kihúzom hogy áttegyem a másik kimenetbe akkor vinnyog hogy nincs bedugva a kábel.
Az oprendszer is megy mert hallom a "zenét" amikor kész, és ha megnyomom a power gombot le is áll rendesen.
Persze a másik kimeneten sincs kép. Ha simán újraindítom nem segít. Ha kikapcsolom, áramtalanítom az egész vasat akkor meg újra elindul. Mindenből a legutolsó asus driver van fenn. Találkozott már valaki hasonlóval? -
Felesleges kikapcsolni, ha kell úgy is felszabadítja. -
benkoszabi #23075 kilehet vhogy kapcsolni a Win7-ben, hogy a rendszermemóriámból ne vegyen el a VRAM-hoz? -
Törölheted az xp indítási lehetőségét az itt lévő leírás segítségével: link
vagy a Vezérlőpult\Rendszer\speciális rendszerbeállítások\indítás és helyreállítás menüpontnál kiválasztod az alapértelmezett oprendszert és a rendszerek listájának megjelenítését 0-ra állítod. Így megmarad a menü, de rögtön indítja a Windows 7-et. -
Bucsek #23073 Üdv, XPm volt eddig, de felraktam a 7-et, szép meg jó, viszont az a gondom, h mikor felraktam a 7-et akkor ugye a XP helyére raktam, tehát előtte formáztam, nos ugy néz ki nem csinált 100% munkát, mert bootnál kiirja, h melyik win-t akarom inditani, gondolom nem indulna az XP, de mégis zavar h nembootol be a gép magától emiatt.
Van vmi megoldás? -
exodus2 #23072 Ennek semmi köze a windows7hez... de itt egy megoldás: https://addons.mozilla.org/hu/thunderbird/addon/403?collection_id=7ed91656-a89d-fbed-261c-4dd39d76d51f
Amúgy ha httpvel adod meg a linket, akkor rákattintható lesz. De ha csak www.xyz.hu akkor nem. Tehát a http miatt érzékeli linknek. -
exodus2 #23071 Hány db memóriád van? Mert lehet hogy az egyiket, az 512mbosat nem látja. Előfordulhat ha nem azonos frekvencián mozognak a ramok. Bekapcsolásnál bios ellenőrzésnél is 2.5gbot ír ki? -
biztos, hgoy 64 bites? hülye kérdés tudom, de nekem is volt már ilyen, azt irták 64-es és mikor megnéztem sisoft-al kiderült, hogy csak 32-es. -
him13 #23069 hali!!
az a problémám hogy van 2.5gb ramom és a windos 7 azt irja hogy csak 2 giga használható belőle..
64 bites windows 7-et használok próbáltam mármsconfiggal meg a biosban memory remappal megcsinálni de nem történt változás..
vkinek van vmi ötlete?
köszi -
Gaberking #23068 sziasztok!
hogyan tudom beállítani a win7-ben, ha a Mozilla Thunderbird -ben kapok egy levelet, ami egy linket tartalmaz, akkor a linkre kattintva a Mozilla Firefox -al nyíljon meg?
jelenleg a link, sima szövegként jelenik meg és nem linkként
előre is köszönöm! -
szerintem is inkább egy netes példány, mint egy sipitozó winfos...a kissebbik rossz. -
Kell a 64bit-es változat, nincs mit tenni.