46642
-
detoxic #23185 De az,nekem(még amikor a régi alaplapom volt
)win7-el tökéletesen működött....
-
detoxic #23184 Sziasztok!
Van itt olyan felhasználó,aki ASRock 775XFire-eSATA2+NVIDIA Geforce 8600GT kombinációra fel tudta telepíteni a win7-et?
Nekem rögtön a telepítés kezdetén átrakja a felbontást a lehető legkissebbre,kb4!szint használ,és a win feltelepítése után is úgymarad....Driver frissítés sem segít,driver felmegy rá,de ugyanolyan szar...
Biosban kéne állítani valamit?
Előző alaplapommal semmi ilyen gond nem volt......
-
Aimp-ra tippelnék, gndolom nem igaznán Windows 7 kompatibilis. -
WorldTorrent #23182 hello , egy olyan problemam van hogy az Aimp van amikor lefagy ha inditom..:S kiirja hogy Initializing es utanna nem tudok semmit csinalni a gepen , minden lefagy meg a ctr+alt+del se mukodik:S ez a windows hibaja vagy az aimp fos? -
Ha formázatlan területre telepítesz ( tehát partíció törléssel csinálsz helyet )akkor létrehozza. Ha partíció formázással csinálsz szabad helyet, akkor nem hozza létre. -
nekem meg hromba van partícionálva, mégsem csinált 100MB-os rejtett partíciót. -
Bal0924 #23179 De akkor is csinál... ketté volt szedve és mégis csinált 100MB-ot... -
Azért csinál 100mb-os partíciót, mert nem partíciónált merevlemezre (területre) akarod telepíteni. Ha előtte megpartíciónálod akkor nem fog csinálni 100mb-os rejtett partíciót. -
Bal0924 #23177 Helló!
Windows 7 telepítéskor a partícióhoz érek, miért csinál magának külön 100MB partíciót és csak azután csinálhatok én partíciókat?? -
exodus2 #23176 Legújabb punkbuster-rel működnie kell. Nem egy embernek volt problémája, és a legújabbat leszedve nekik működött. -
ez a gép az XPnek is kevés -
Teljes mértékben felejtős a Windows 7, a minimális feltételeket sem teljesíti teljes mértékben a notebook. A proci és a vga iszonyat gyenge, a ram a minimális mennyiség éppen csak, a winyó 1/3-at simán megeszi a rendszer. -
aztech #23173 : Hy all. Egy kis segítség kéne. Amióta windows 7 (windows 7 ultimate 32bit 6.1, buildnumber 7600) van a gépmenem a punkbuster kidob egy hibaüzenettel ( http://noob.hu/2009/12/25/asd_1.jpg ) és sehogy sem tudom megoldania problémát . Amíg windows xp-m volt, tökéletesen futott. Sok mindent megpróbáltam már , Cod2 reinstall, pb frissítés, más pb mappáját használni , vga driver reinstall, xp sp3 kompatibilitással futtatás (setup, és mp.exe), Nem tudom mit lehetne még csinálni
Egyépként a hiba jelentése:Disallowed program / driver , nem engedélyezett, program / driver , mieszerint valami gátolja a cod2 futását. Köszönöm a segítséget előre is, sziasztok . -
Sziasztok, van egy Toshiba Satellite Pro 4300 Laptopom, 80GB HDD, 320MB RAM, S3 8M VGA, Intel PIII 600Mhz, szerintetek felmegy rá a Win7? XP van rajta az fut vele, de Win7-et elbírja aero, meg minden nélkül? Köszi -
exodus2 #23171 Még annyit ha 64bites a windows7ed, mivel nem írtad akkor ez kell: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2009/08/windows6.1-kb972813-x64-hu-hu_e5c47bffe398b9ace42d4326de2646a6172d39b5.exe -
exodus2 #23170 Elvileg ennek jónak kell lennie windows 7 rtm (7600.16385) ha ez van, akkor innen letöltheted hozzá a mui-t: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2009/08/windows6.1-kb972813-x86-hu-hu_12feb47da4bb28f60b6a30d379044356581c20f8.exe
A Start menüben az Run-ra kattintasz, és beírod hogy winver akkor bejön egy ablak ahol le van írva hogy milyen build-el kaptad. Ha 7600ast mutat akkor jó, az a végleges.
Ha felteszed, és még mindig nem magyar, akkor a következőképpen kell eljárni: http://windows7center.com/tutorials/how-to-download-and-install-windows-7-beta-language-packs-mui-packs/ -
Elöszőzr is milyen Windows 7 változatotd van?
Neked 7600-as verziód van. egyébb régebbi nylevi változatokat ne próbálj feltenni. Amúgy a windows Update-n keresztül lelehet tölteni a nylevi csomagokat Ultimate és Enterpirse változatokhoz. -
Nincs, a kompatibilis módot leszámítva. -
Ne piszkáld -
Hali!
nah megkaptam a hetes windowst, csak egy baj van vele, hogy angol. Utánanéztem, hogy hogy lehetne magyarosítani, de azokat a csomagokat valamiért nem veszi be a gépem:/ nem enged nextezni, miután betöltöttem azokat a rákokat :S, nah mindegy. Ha frissítem, akkor már alapból benne lesz a magyar nyelvű lehetőség a beállításokban, vagy még utána is kell trükközni valamit? Ja és hol tudom megnézni, hogy a windowsom milyen féle, vagyis 7100, 7127 vagy 7229, vagy valami ehhez hasonló számok voltak a fájlok neveiben, amiket szedtem le a hunosításhoz. Nem tudom mik azok :$
előre is köszi!! -
Tehát akkor erre nincs megoldás hogy ne a többi jelenleg futó ablak mellett legyen a tálcán?
-
Bal0924 #23164 Hogy néz ki nektek a számítógép-kezelés/Helyi felhasználók és csoportok/Felhasználók-ban? (Nekem 4sor van: A felhasználó nevem, HomeGroupUser$, Rendszergazda és a Vendég fiókok.) Valamelyiket lehet törölni vagy ne nyúljak hozzá? -
de szerintem a win 7 kavar be... mert eddig xp-n működött, bootolni lehet róla, érzékeli is a gép, csak a "hetesen" nem látja
-
Tehát a meghajtóval nem stimmel valami, egy adat kábel cserét próbáljál már ki, hátha jót tesz, egyenlőre jobb nem jut az eszembe. -
Meg kell szokni, az óra melletti rész hivatalosan nem arra való, hogy programok oda pakolják magukat, hanem egy értesítési terült, tehát üzeneteket közöljön. Ha kompatibilis módba rakod a Messenger-t az meg kompromisszumokkal hibákkal járhat. Egyébként majd kiderül a jövőre megjelenő 2010-es live csomagban, hogy így marad e a Messenger, mert valóban jobb volt az óra mellett, de a másik módszer is megszokható. -
a meghajtót nem látom... viszont mindenhez van driver amit látok :D (nincs sárga felkiáltójel) -
Ha simán indítom msn-t akkor baszik leülni az óra mellé ahogy szokott normális modon xp-n és vistán hanem szépen csak simán a tálcára ül.
Írták msn topikba kompatibilitást át kell állítani akkor leül szépen az óra mellé.De ekkor nem indul el windowsal.
Most akkor hogy tudom azt beállítani hogy óra mellé üljön le és induljon is??
Na pl ez is egy dolog ami változott a vistához képest.Lehet mást ez nem zavar de engem rohadtul! -
exodus2 #23158 Az egyéni ízlésed, enyhén szólva is nem igazán praktikus dolgok. Lehet számodra jól jönnek, és te így szoktad meg, de elhiheted hogy azok nélkül is tökéletesen lehet a windows-t használni.
Nekem tökéletesen elindul ha msn-ben bekapcsolom hogy induljon a windows-al. Valami gond nálad van. -
Talán ha nem kompatibilis módban futtatnád lehet hogy indulna együtt a winnel. Csak tipp.
Amúgy milyen alap dolgokat változtattak meg a tálcán kívül, ami sokkal értelmesebb és helytakarékosabb? -
Azt hogyan lehetne belőni hogy a mélyen tisztelt MSN a bekapcsolt induljon a windosal együtt parancs mellett hajlandó is legyen elindulni a windowsal???
Amúgy eddig ezt a Win 7-et kurvára nem értem.Amiket kérdeztem azok vistában alap dolgok mi a rákért változtatták ezeket meg nem értem! -
exodus2 #23155 Mindenhez? Akkor a dvd meghajtóhoz is? Azt látod az eszközkezelőben? Ha van az alaplap gyártóján windows 7es vagy vista-s driver, érdemes felrakni. Lehet amiatt nem megy. -
pinya #23154 igen van feltéve hangkártya. de hogy a videók is miért szaggatnak:S -
Driverek fent vannak? -
hát... cd-t nem kaptam a géphez, ezért netről kellett volna letölteni a cuccokat (meg is találtam), de megnéztem az eszközkezelőben és mindenhez talált magától drivert... akkor lehet ez a baj? -
alapvetően ilyenre találták ki az újrairható cd/dvd-ket... -
pinya #23150 Hello! Segítséget szeretnék kérni. Kaptam karácsonyra egy acer laptopot win7-el, azonban nincs hang valamint a videók is szaggatnak. Remélem valaki tud nekem segíteni. Előre is köszönöm! -
exodus2 #23149 Alaplapi driver fel lett rakva? -
Köszi! Továbbítom az infót! -
mivel arról a meghajtóról telepítettem fel a win7-et, ezért igen működik :) -
Petike954 #23146 Tedd fel a KX drivert. Innen letöltheted: http://kxproject.lugosoft.com/down.php?language=en