46642
-
RYO21 #24069 Helló!
Csak nálam jelent emg ma ez a windows geniue szarság?
Hogyan lehet eltüntetni? (inkább úgy kérdezném , hogy honnan szedjek hozzá le cracket?)
Köszönöm!
-
niiil #24068 Hali, ismét gondom van, amióta feltelepítettem a Windows 7-et (Ultimate) nincs hang, a videókártya drivert szerintem alapból feltette mivel elindításkor átváltott magától 1440x900-ba míg xp-n ezt csak akkor tette mikor felraktam addig kisebb felbontásban futott, lényeg nem is ez hanem: Alaplapom a következő: Intel Desktop Board D946GZAB (Intel Alton Bay D946GZAB), feltelepítettem egy drivert rá, amit itt találtam. A probléma nem oldódott meg hang ugyanúgy nincs, de még előtte hangkártya drivert is felraktam aminek a pontos neve: Intel(R) 82801GB/GR (ICH7 FAMILY) LPC Interface Controller 27B8 innen. De semmi nem változott! Hang ugyanúgy nincs (Fejhallgatót használok, de ha átdugom a hangfalba ugyanúgy nem szól) Érdekesség képpen: Mikrofon viszont működik elvileg, vezérlőpulton hangbeállításoknál megnéztem és beszédnél a csík mozog. Valakinek valami ötlet? Igen hosszúra sikeredett, bocsánat de jó lenne egy kis segítség! Előre is köszönöm! -
Nufy #24067 Most már mindent értek. köszönöm! -
Frissíthetsz pénzért másik verzióra. Pl. Profról Ultimatere. -
Nufy #24065 Még egy utolsó kérdés: ez micsoda?
Windows Anytime Upgrade -
exodus2 #24064 A verziók közt inkább tudásbeli különbségek vannak. A lényeg hogy lehetőleg ne valami buheráltat tegyél fel. Jó garancia ha az MSDNhez van köze:) De persze a stabilitás nagyban függ a hardveredtől. -
Nufy #24063 Köszönöm a linket -
Itt le van írva:http://www.geeks.hu/tippektrukkok/090827_windows_7_verziok_osszehasonlitasa -
exodus2 #24061 Windows 7 verziók összehasonlítása -
Dobronski #24060 Ultimate-ben mik vannak, ami nincs prof-ban? -
Nufy #24059 Akkor úgy kérdezem, hogy melyik a legstabilabb. Játékra nem igazán fogom használni. Inkább film, zene, net. -
exodus2 #24058 Ha ezt kérdezed, akkor a Home premium, vagy a professional. HA minden funkciót kérnél, amit úgysem fogsz kihasználni, akkor Ultimate. -
Nufy #24057 Win7-ből melyik az ajánlott? Melyik változat a legjobb? -
Az ultimate alap programokkal (író,vírusírtó stb.) 10-11Gb-ot foglal el.Ez annak függvényében nő,hogy miket telepítesz rá. -
Újabb verzióját kell használni a programoknak aik már komaptibilisek az Aero-val és akkor nem állítja át a témát. Ha jól látom az mv2player progit már jó ideje nem fejlesztik. -
Nufy #24054 Akkor még nem telepítem, majd csak holnap. -
exodus2 #24053 Mert be van kapcsolva az aero nálad, tehát átlátszó a tálca, fejléc stb, az az mv2player gondolom directxet használ, amiatt az aerot átállítja kompatibilitásra. Ugyanezt tapasztalhatod a játék indításnál, ill. kilépésnél. Ezzel sajna együtt kell élni, vagy kapcsold ki az aerot. -
exodus2 #24052 Attól függ melyik verziót rakod. Az ultimatenek szűkös lesz, de felmegy. Bár ha még updatek is lesznek, programokat is oda rakod stb, akkor kevés. Inkább 50gb az ajánlott. -
krisz940122 #24051 csősztök.azt nem lehet kikapcsolni hogy ha belépek egy vmilyen programba akkor ne állítsa át a témát? vmi olyasmit ír ki h a kompatibilitás miatt állítja át a témát.pl amikor belépek az mv2playerbe. mert am teljesen jól működik minden csak ezt csinálja h amikor belépek leegyszerűsiti vagy mit csinál a témát és ha kilépek akkor visszaállítja. -
Nufy #24050 egy 25 gigás partíció elég a win7-nek? -
exodus2 #24049 Ezekkel a driverekkel próbálkoztál? http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Search.aspx?q=belkin -
Dobronski #24048 "Analysis
--------------------------------------------------------------------------------
Crash dump directory: C:\Windows\Minidump
Crash dumps are disabled for your computer.
On Wed 2010.01.06. 18:53:27 your computer crashed
This was likely caused by the following module: athrxusb.sys
Bugcheck code: 0xD1 (0x6C91, 0x2, 0x0, 0xFFFFF880074F40E1)
Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Dump file: C:\Windows\Minidump\010610-28314-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\drivers\athrxusb.sys
product: Driver for Atheros Wireless USB Network Adapter
company: Atheros Communications, Inc.
description: Atheros Extensible Wireless LAN device driver"
-
Miguel125 #24047 htx! :)
-
Hm, ez hasznalhatonak tunik, hazaertem kiprobalom, thx -
Dobronski #24045 Megint kékhalál... b*sszam szájba a belkin-t. -
Látom nagyon csendes a fórum , egy kis érdekesség a Winamp-ot használóknak:http://code.google.com/p/win7shell/ -
exodus2 #24043 Mert kiterjesztett asztalt használsz. Nyomj egy Win+P gombot és állítsd be 1 kijelzőre a monitorra. Persze ezek után ha tv-re ment ki a kiterjesztett kép ott nem fogja mutatni. De win+p-vel visszaállíthatod. -
Miguel125 #24042 Apró cseprő probléma. Ha PrintScreen-el csinálok egy screenshotot az asztalomról akkor miért nem a monitoron használt méretű screenshotot csinál? 1280x1024-en használom, a screenshot meg 2080x1024-es. -
Akkor van benne. -
vegytek #24040 bocsi, még nem olvastam át a topikot.
Használ vki W7 home premiumot? az érdekelne, h van-e benne távoli asztal (remote desktop) elérés? (nekem a saját gépemből kifelé kellene a kapcsolat) -
www.intel.com, itt lennie kell, ja és amit írtál típusszámot az nem a hangkártyád. -
allobrox #24038 beírod google-be, hogy Intel(R) "82801GB/GR driver download", kiad 13800 találatot, aztán az egyik oldalról letöltöd a drivert, lehet XP-re vagy Vista-ra írtat is, a telepítő futtatása a következő, a megszokott duplakatt helyett nyomsz rá egy jobb egérgombot és kiválasztod a futtatás rendszergazdaként opciót és így menni-e kell neki, nekem sikerült ezzel a módszerrel, és nem egy mai darab a hangkártyám -
niiil #24037 Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, mert mostmár ez az egész az őrületbe kerget. A problémám a következő: Felraktam a Windows 7et XP után, fasza minden jól működik, kivéve a hang, ugyanis nincs, kerestem a drivert de egyszerűen sehol nem találom ingyenesen elérhető formában (CD nincs meg),
Hangkártyám: Intel(R) 82801GB/GR (ICH7 Family), nincs tapasztalatom ebben hogyha valaki tud légyszíves segítsen, mert tényleg 3 órája keresem és már a hajamat tépem... Nagyon megköszönném! -
Mindenképpen ajánlom a 64bitet. Én nagyon féltem tőle, de SEMMI hátrány nincs belőle. Minden driver, program egyből felmegy. Már elérhető szinte mindenhez 64bites változat is. -
engem az sem érdekel, ha win7 alatt nem látszik, tudjak róla bios-os boot menüvel indulni.
Annak idején mintha az xp kicsit belepiszkált volna a többi windows-ba, de már a fene emlékszik rá, több, mint 6 éve volt -
Apocalipto #24034 Hol tudom megnézni hogy milyen realtek driverem van?
Tölthető már 2 hete az R2.40-es, de csak most vettem észre, én meg nemtom h nekem melyik van... -
Nufy #24033 Akkor szerintem kipróbálom a 64-est, remélem be fog válni. Köszönöm a tippeket. Még egy utolsó kérdés: gyorsabb lesz a gépem mint most xp alatt? -
Közvetve gyorsabb, mivel általában több rammal használnak 64 bites rendszert, mint 32-eset. -
Kihasználja az összes RAModat. :) -
Nufy #24030 és mennyivel jobb, gyorsabb a 64bit-es mint a 32bit-es?