46642
-
Livius #24149 Ellenőrizd a hűtését még hogy jó-e. -
Kártyával,mi lehetne?MEgvan már mióta,több éve(1,5-2)soha semmi baja nem volt.Nehogy már azért haljon meg,mert elindítom az Xfiret.Meg ha azzal lenne baj,miért a drivert hibáztatja?Miért nem hal emg a gép,sípol,vannak hülye bogyók,csikok akármik a gépen. -
Semmi gond az ATi driverrel. A kártyájával lehet valami. -
Szerintem inkább az AMD fórumában kellene panaszkodni, mert látszik, hogy az Ati driver-al van gond és nem a Windows-al. Remélem a legújabb nem beta verzióval és programokkal próbálkozol -
Nehogymár az oprendszer hibája legyen, hogy döglődik a VGA karid lol :D -
Na most lett elegem ebből a szarból...elvagyok gépezgetek,aztán eszembejut,h be kellene lépni Xfirebe...Elinditom,várok,nem indul..Aztán elfeketedik minden és a pofámba kapok egy kékhalált..Jóvna mondom baszódj meg,de majd megnzéem mi okozta..Na Windows inditása,gyerünk már...Na végre eltünt,mindjárt jön a felhasználóválasztás..Nem jött..De volt megint kékhalál!!!Ezaaaz,mert a Win 7 naagyon jóóó..Hát kékhalálban verhetetlen....Aztán baszott elindulni még 3x..Aztán driver uninstall,és csodák csodájára megy.NAhát..DXet ujraraktam,drivert ujraraktam,még catalyst nélkül is,mégis egy rakat fos..Akármelyiket rakom fel és inditom ujra a gépet(driver),be se jön meghal..Illetve bejön a felhasználóválasztás,utána hal meg mielőtt ráá tudnék nyomni vmelyikre...TEgnap is kóstolgatott a kcsöög,mikor God of War 2ztem emulátrral,megáll minden elfeketedik,és vmi ati... egy végzetes vmi után állt helyre..Lehet ez is a kmdag volt ,nem emléxek...Most meg driver nélkül vagyok,ami szar..Nem is tudom nativ 1680*1050be tenni a monitort se...Eddig érdekes 1,5 hete van fenn,de csak most jutott eszébe egy ilyen szar fájl miat,amivel eddig kinja nem volt szarakodni...Akármilyen drivert rakok fel,mindben van ez a ganaj atikmdiag.sys,tehát baszhatom...PCI-E hd3870X2...Fingom nincs mi kinja lehet..Ha ti se tudtok semmit,visszanyomom az Xpt-az op rendszer volr(Y). Soha egy ilyen kékhalál,ilyen kis semmi dolgokért. -
megmaradnak -
Akkor valószínűleg javították. A frissen megjelent augusztusi telepítő nem volt jó. Érdekes módon a hiba csak Windows 7 alatt jelentkezett, Vista alatt jó volt. -
Na összehasonlítottam a márciusi és augusztusi directx-et és egyformák leszámítva az augusztusi frissítéseket és DXSETUP.exe, dxupdate.cab fájlokat. -
peti71 #24140 Így lesz akkor,ezek szerint D,E,partíciókat nem fogja bántani és megmaradnak rajta cuccok.
-
FAQ frissíte -
c: töröl (formáz) majd mehet fel a Windows 7 -
peti71 #24137 Köszi,most egy 320as vinyom van,C,E,D, partíciókkal a c az xp e d meg fim játék zene stb,tervezem hogy felrakom majd a napokban,sokan mondák már hogy érdemes,most szerinted egyből mehet rá a 7 a cre,és akkor e,d,megmaradnak a cuccaim,vagy tejes format után rakjam fel a hetet. -
Nem tartalmaz, tapasztalat, 2 napot szoptam. 1 vagy 2 dll hiányzik belőle, egy csomó játék nem indul el. :)
Az Ati Tray Tools is hiányolja a fájlt, nem írja ki. Ha aktív a 3d deketáló módja többek között nem indult el a messenger és a windows live mail (egyből kilépett hibával). Hogy milyen összefüggés van nem tudom. Előbb téve a márciusi, majd utána az augusztusi dxet minden helyreállt. Bár ez korai telepítő volt, lehet, hogy azóta javították. Egyetlen játék írta ki a nyígját: Trackmania United. Közölte hogy valamelyik DX9_*.dll hiányzik. -
Teljes partíció formázás/törlés ajánlott ha visszaakarod tenni Windows 7 után az XP( nagy hülyeség lenne, XP elavult öreg oprendszer).
Annyi a különbség XP és Windows 7 között, hogy nincs értelem nagyon hasonlíthatni.
-
Elég az augusztusi Directx, az tartalmaz mindent. A faq-t meg frissítem. -
peti71 #24133 Üdv lenne egy pár kérdésem pl, ha felteszem a win7et utána vissza tudom rakni az xpt,ha esetleg nem jön be,a Vistával jártam így felraktam,utána csak úgy tudtam vissza rakni az xpt, ha tejes formatót nyomtam, tehát partíciót mindent gyalulni kellet,ilyen lehet a 7is,a másik sokk helyen olvasom hogy gyorsabb futnak játékok ,a crysis emlegetik +10fps meg a gta4et,ami furcsa hogy a magyar újságok nem csináltak win7vsxp tesztet, ezt nem értem mért nem tesztelték,játékok alatt, vagy csak én nem találtam,külföldi cikk van sokk, aláz is a 7 rendes, csak az a baj hogy a gép nem átlagos,ezzel kapcsolatba mik a tapasztalatok gyorsabb lassabb. -
Amennyiben felraktad a 2009 márciusi és 2009 augusztusi (mindkettő kell, az augusztusiból hiányzik pár dll) DirectX-et úgy nem.
Amennyiben ezek nincsenek fent, könnyen előfordulhat. Ez mehetne FAQba egyébként. -
Marksz #24131 Az létezik hogy alig pár game indul el 64bites 7-en? -
exodus2 #24130 Próbáld meg úgy a telepítést, hogy a Bios-ban kikapcsolod az EIST-et. Egyeseknél működött, igaz még RC-nél. -
Legközelebb olyan lapot vegyél, amibe a vinyót is kapásból belemegy, vagy vegyél újat. Így magadat szívatod. Engem úgy is megizzasztott ez a cucc, hogy nem ezen volt a fővinyó. (nem a Win telepítéssel volt gondom, hanem, hogy egyáltalán működjön)
XP-hez van az nLite, Vistához meg a vLite, ami gondolom W7-hez is jó. Viszont ami ennek a működéséhez kell (fogja mondani mi és honnan lehet leszedni) kb 700MB. -
tombl100 #24128 Hali Mindenki!
Van egy kérdésem amire sehol nem találtam eddig megoldást. Abit IB9-es alaplapom van, a gépemben pedig a dvd se és a vinyó se satas. Már az xp-t is úgy tettem fel , hogy integráltam a telepítő lemezre az ite atapi drivert. Az a bibi hogy a Win 7-hez csak olyan integráló programot találtam amihez min Vista kell hogy induljon. A Win 7 telepítése során a baj a következő: Addig se jut el hogy kiválaszthassam melyik partícióra akarom installálni a Win7-et, mert előtte kék halál. Azért tudom hogy az ite atapi a baja ,mert az xp telepítő ugyan ezt csinálja ha nem integrálom vagy adom hozzá (F6) a drivert. Valakinek valami ötlete, esetleg tud valaki olyan Win 7 verzióról amibe bele van integrálva ez a ki..szott driver? Minden segítséget előre is köszönök.
-
Kivéve az x1550 (ami asszem egy 9550), Server 2008 R2re hiába raktam a Vista/Server 2008 driverét nem csinált semmit. -
Petike954 #24126 Vistára hivatalosan van 9500-től felfele. Win7-re viszont hivatalosan csak a HD szériásokra(amik Dx10-ek) Attól függetlenül a Vistás driver rámegy, és megy is vele. Xpress 1100-al tökéletesen működik. -
Rátaláltam az ATI oldalán: csak 9500-tól felfelé van a támogatottság. -
igen az XP-n nekem is 6.11 Catalyst volt fent. Hát el vagyok keseredve akkor megpróbálok majd szerezni egy új VGA-át, és köszönöm a segítséget! -
exodus2 #24123 Pff, akkor bocs. Xp kompatibilitással menne? Nekem 9800pro-m volt, de win7 alatt nem próbáltam (ledobálta a kondikat:() -
Vistat se támogatja, nincs mit leszedjen (volt ilyen karim). Emlékeim szerint a 6.11-es az utolsó driver, ami támogatja a DX8as Radeonokat. -
exodus2 #24121 Sajnos azt a videókártyát nem támogatja a windows7. Próbáld a vista-s drivert leszedni, és kompatibilitással felrakni. A régebbi catalystot tegyél fel (pl.9.1est) -
"Radeon 9250. Letöltöttem hozzá a 64bites win7-re való Ati Catalyst-ot."
Ilyet biztos nem szedtél le, már a Vista sem volt támogatott.
Evvel a kártyával nem fogod tudni használni a win7et, ha játszani akarsz. :/ -
Bocsi a VGA-ám Radeon 9200. -
Sziasztok!
A gépemen 64bites Win7 van felrakva a VGA-ám pedig egy 2004-es AGP-s Radeon 9250. Letöltöttem hozzá a 64bites win7-re való Ati Catalyst-ot. Olyan problémám van, hogy feltelepítem, újraindítom és olyan mint ha semmit sem telepített volna. Tehát arra gondolok, hogy régen mindig kijött a tálcán az Ati Catalyst ikonja. Mert a Win7 már a telepítésnél felrakott egy drivert de az meg nem jó ahhoz, hogy elinduljanak a játékok. Ja és még egy észrevétel: az eszközelőben, van egy olyan, hogy egyéb eszközök. Ezen belül van két darab eszköz ami mellett sárga felkiáltójel van: 1. ismeretlen eszköz 2.Videovezérlő. Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném! -
Hali,
lehet nem ide illik de nincs rá jobb ötletem: 2 hete tettem fel kb. a Win 7-et, két monitorom van. Másodlagoson szoktam játszani, ablakban, viszont ha a játék el kezd tölteni, akkor néha átteszi az elsődlegesre teljes képernyőre... Elég bosszantó, mert néha befagyasztja a gépet is pár másodpercre. XP alatt semmi ilyen gondom nem volt. Van ötletetek rá miért lehet ez? -
Ezt próbáltad:http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f2180_all-in-one_driver/ -
mikiking #24115 az mi,és hogy kell ?? Én csak próbáltam feltelepiteni,és kiirta,hogy nem kompatibilis a dolog vele -
exodus2 #24114 Kompatiblitással próbálkoztál? Nálam HP F2280as multifunkciós-t simán felismerte a win7 32bites. -
mikiking #24113 Van egy HP F2180 nyomtatóm,viszont az illesztőprogramot nem tudom beinstlálni Win7 alatt. Xp-n meg Vistán ment,de Win7-en nem megy... Van rá valami gyógymód ? -
Mert "rég nyúltál hozzá" és elvitte a pincér. (Bocs) -
Miért vam az, hogyha kikapcsol a monitor mert már rég nyúltam hozzá, és megmozgatom az egeret, akkor vissza jön a kép és nincsen tálcám?? -
Exen #24110 Kedves Bon!
Ez nem épp egy mai darab, kb. 2 éves, és bele van számítva a BIOS átállítása, nem sietek semelyik választási lehetőségnél, és azt nézem, mikor áll vissza 1-2%ra a CPU használat, miután felállt a rendszer. Plusz a notimban 5400rpm-es winyó van, szerintem ezeket egybevéve azért nem olyan rossz az a 22 perc, ha pedig egy XP telepítéséhez hasonlítom a régebbi gépemen, hát akkor meg pláne nem :D:D:D