Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagy epic fail lesz, tekintve, hogy az egész internetet bejárta a hír, hogy ott majd ingyen osztják a vindózt...
Lehet kinézek csak azért, hogy megnézzem a balhét. 😄
polluxware
<#nezze>

Asszem nem, de lehet hülyeséget mondok.
És ha letöltök egy 64 biteset azt a 32 bites kóddal tudom használni?

signs
Viszel egy dobozos win7-et és kapsz egy ingyenes win7-et? Ennek sok értelme van <#nevetes2>

www.sabian.com

xNoodlex
Felhívtam õket. Csak akkor kapsz, ha bemutatsz nekik egy eredeti Vistát, XP-t vagy Win 98-at. Ja és 32 bites magyar nyelvû Professionalt kapsz.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

MR ME
természetesen, nekem is ez a párosítás van
és támogatja az xp virtualizásciót is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
ajánlom a foobar 2000et, sokkal jobb mint a winamp 😊
am futnia kéne annak is simán

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok!

Vásárlás elõtt állok, ezért olvasgattam a faq-ot, külföldi fórumokat is, de nem találtam megnyugtató választ a kérdésemre: Core 2 E8400 alá mehet a 64 bites Win Pro 7? Az Intel honlapján látom, hogy támogat egy bizonyos 64 bites technológiát, kérdés, hogyan boldogulna az oprendszerrel..

Próbálta már itt valaki mûködésre bírni hasonló procival?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

polluxware
aszondja:

*a licensz csak jogtiszta frissítési alappal jár együtt (oem, dob windóz)

magyarán ha nem viszel magaddal egy jogtiszta elõzõ változathoz járó matricát (ami az oem zacsis windózok csomagolásán volt, és amit ált felszoktak ragasztani a dobozra..) + számla

nem akarok riogatni, csak ez feltünt...

weskerrebort
HAli!
Volna egy olyan gondom, hogy játszok a STALKER Call of Pripyat tal win 7 alatt és nem engedi a dx10es beállításokat. Volt egy elõzõ verzióm a gameból ott nem volt gond. Tudja valaki esetleg mi blokkolhatja a dx10et?
válaszotok elõre is köszi!

valami normális média lejátszót keresek zenehallgatáshoz, ugyanis winamp nekem nem indul el a media player-el meg egyszerüen nem tok megbarátkozni ( szerintem iszonyat szar) kinézet minden oké de egyszerüen nem tom kitörölni a gyári lejátszási listát, a zene nevén kívül semmilyen infot nem mutat,véletlenszerû lejátszás mindig automatikusan bekapcsol stb, egy nagy bazi ablak ami nagyon bonyolult!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

bon
vezérlõpult/rendszer kúlcs módosítása. Természetesen csak akkor lehetséges, ha azonos Windows 7 változat van fent. Én Professional változatra tippelnék, hogy azt fogják adni Tisztaszoftverben.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Sõt más egyébb Prograkat is kapnak, úgy mint eddig is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

GregSB
Én türelmetlen voltam és felraktam már egy Torrenteset, de jobban örülnék ha jogtiszta jenne a gépemen. Van vmi egyszerû módja hogy átregisztráljam a kulcsot? 😊

GregSB
http://budapestgameshow.hu/

" érdemes kinézni, mert aki államilag finanszírozott felsõoktatási intézményben tanul diákként, vagy tanárként, az most ingyen megkapja a Microsoft standján a Win7-et: tisztaszoftver.hu — annak, aki ezen a platformon van, kihagyhatatlan deal."

[HUN]FaTaL
Hamár bementél a lemezkezelõbe és ott látszik is, rendelj hozzá betûjelet. 😊 Jobb klikk->Change Drive Letter and Paths (Meghajtóbetûjel és elérési út módosítása) és adj neki valamit.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hello!

Tanácstalan vagyok a következõ problémában és örülnék ha valaki tudna segíteni. Szóval van 3 vinyó a gépemben 300,400,500gigás és a 300gigás két részre van osztva egy 100 és 200 gigásra. Na már most a 200gigásra volt feltelpítve a Vista a 100as pedig tele volt mp3-mal. Ma feltelepítettem a windows7et a vista helyére (formázva lett). Minden faszán müködik de a 100gigás particiot a saját gépbem nem látja. Ha lemez kezelésre megyek akkor ott van hogy 86giga a mérete és még a kötet nevét is kiírja hogy "mp3". De akkor miért nem látja a sajátgép? Vagyis miért nem lehet elérni? Sokat segítenéntek ha vissza lehetne varázsolni mert 8évnyi zene gyüjtögetés van rajta :S.
Köszi
vohanyi
torrenten...privi ment!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

[HUN]FaTaL
Ezer éve.

berczely
Van már kint olyan verzió a kalózöbölben ami gyárilag magyar és normális eredeti másolata?
Nem maszek integrált...

[HUN]FaTaL
Ja asztali ikonok, sry. 😊 Én az értesítési területhez írtam. 😄

sunlight
Ez már jó:http://www.4shared.com/file/53013918/1f36922e/FxVisor32.html

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

sajna a link már halott! de azért megkeresem...

Mephike
A legfrisebb firefox van fent, ma raktam fel a rendszert is.

[HUN]FaTaL
Filmezéshez MPC-hc, te pedig valamit bekaphattál, vagy rosszul telepítetted, mert a Firefoxnak semmi problémája a win7tel, tökéletesen mûködik rajta. A cégnél is több gépen és a saját gépemen is fent van. Ugyan napi böngészésre Operát használok de nincs gond az FF-fel sem. Melyik verzió van fent belõle? Klite meg tök felesleges...

xNoodlex
Media Player Classic Home Cinema vagy KMPlayer

köszi, majd utána nézek😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Mephike
Feltelepítettem a W7-etet, tetszik is meg nem is. A Hangkártyámmal megkínlódtam, de megtaláltam a neten a drivert hozzá.
A kérdésem a következõhöz kapcsolódna:
Ma este elkezdtük megnézni az OMEN2 címû filmet. Filmnézés közben azonban többször is meg megakadt a film. A filmnézéshez K-Light kodekcsomagot, és a mediaplayer classic-ot használtam.
A filmnézés után láttam, hogy a tálcán volt a firefox, és bizony miután azt kilõttem, és újraindítottam a filmet már nem volt akadás.
Egyértelmûnek tûnik, hogy a Firefox nem fekszik a Win7-nek. (Most is 3 lap van nyitva az sg.hu mellett, és a procihasználtság 45-85% körül ugrál). Böngészõt tuti nem fogok váltani, de az érdekelne, hogy jelen pillanatban mit ajánlatok a filmnézéshez. Köszi!

Van, Win 7 loader. Google. Eddig is volt amúgy.
[HUN]FaTaL
Igen, vásárlás.

xNoodlex
Hmm érdekes. Az Adobe frissítése után már nem tudja megjeleníteni a Chrome a pdf-eket. Valami 5let?

(Bocs az offért, de a Chrome topik haldoklik, úgyhogy választ úgyse kapnék ott.. Viszont az OP rendszerem W7. 😊 )

Sziasztok! Van már valami végleges aktiválási mód?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

[HUN]FaTaL
Ráklikkelsz a nyílra->Customize->Always show all icons and notifications on the taskbar->pipa be -> OK.

sunlight
A kaspersky2010-hez van mûködõ trial reset.

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

sunlight
http://winportal.net/?id=661 én ezzel csináltam

valaki nem tudja hogy lehet eltüntetni win 7 ben az asztali ikonok mellõl a kis nyilat? tom hogy az XP-re volt egy registri bejegyzés azt kellett átírni de itt nem találok ilyesmit!

Másnál nem csinál olyan hogy boot-nál nem jelenik meg minden ikon? Pl. a DU Meter ikonja rendszeresen nem jelenik meg. Le kell lõni Task Manager-bõl és újra elindítani, úgy már jó. De most pl. 8.5-ös MSN-el csinálta ugyanezt... sõt, most nézem a MSE ikonja sem jelent meg... király...

steam, origin: ACE_hun

egyébként végre sikerült updetelnem a win 7 -et szal immár magyar nyelvû, és eddig nagyon meg vok vele elégedve. márcsak valami jó kis anti virus kellene mert a kaspersky sajna csak trial!

lehet h én vagyok a vaksi átnézem köszi!

Lehetetlen...mindig feltelepíti a sound managert. Vezérlõpultban Realtek HD audio manager néven van. Ne kategorizált nézetben keresd, hanem kis ikonok nézetben.
az a poén hogy már leszedtem a drivert de manager akkor sincs csak a win alap soundmaneger azon sajnos nem tom a jack csatlakozókat párosítani mert szerintem ez lehet a baj! azért köszi!

Alaplap oldaláról leszeded a realtek drivert, és lesz audio managered.
sziasztok? a hanggal vannak gondjaim a fülhallgató tökéletesen mûködik de hifit nem tom életre kelteni illetve nem találom a realtek audio managerem így nem is tom állítani! elõre is köszi a segítséget!

Feltételezem admin-ként vagy belépve...

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Nem tudom akkor mi van.
Itt a win7 verzió (közben megtaláltam)... hátha segít...

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

nekem ez van fent:
Windows 7 Ultimate (x86) - DVD (English)en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso
Nem buherált és egyenlõre minden mûködik bár aktiválni még mindig nem sikerült<#rinya> ha valaki esetleg tud segíteni annak örülnék!!!

2009.07.13. Mi zavar ebben? A M$ 2009.07.22-én adta ki a sajtóközleményt, hogy kész a kód. Sztem inkább a Retailt- töltsd, de torkonál vannak jobb verziók is.
vohanyi
Sterintetek melyik verzió a jobb?
1-7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD-/itt a 090713 zavar.../
2-Windows 7 Ultimate OEM 7600.16385 Hu

1-es verzió magyarosítása gondolom mûxik...

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Aha...és akinek nincs "haladó" fül??...mint nekem pl.??

[IRAM] leader