Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet kinézek csak azért, hogy megnézzem a balhét. 😄
www.sabian.com
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
és támogatja az xp virtualizásciót is
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
am futnia kéne annak is simán
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vásárlás elõtt állok, ezért olvasgattam a faq-ot, külföldi fórumokat is, de nem találtam megnyugtató választ a kérdésemre: Core 2 E8400 alá mehet a 64 bites Win Pro 7? Az Intel honlapján látom, hogy támogat egy bizonyos 64 bites technológiát, kérdés, hogyan boldogulna az oprendszerrel..
Próbálta már itt valaki mûködésre bírni hasonló procival?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
*a licensz csak jogtiszta frissítési alappal jár együtt (oem, dob windóz)
magyarán ha nem viszel magaddal egy jogtiszta elõzõ változathoz járó matricát (ami az oem zacsis windózok csomagolásán volt, és amit ált felszoktak ragasztani a dobozra..) + számla
nem akarok riogatni, csak ez feltünt...
Volna egy olyan gondom, hogy játszok a STALKER Call of Pripyat tal win 7 alatt és nem engedi a dx10es beállításokat. Volt egy elõzõ verzióm a gameból ott nem volt gond. Tudja valaki esetleg mi blokkolhatja a dx10et?
válaszotok elõre is köszi!
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
" érdemes kinézni, mert aki államilag finanszírozott felsõoktatási intézményben tanul diákként, vagy tanárként, az most ingyen megkapja a Microsoft standján a Win7-et: tisztaszoftver.hu — annak, aki ezen a platformon van, kihagyhatatlan deal."

http://goo.gl/gd6Zi5
Tanácstalan vagyok a következõ problémában és örülnék ha valaki tudna segíteni. Szóval van 3 vinyó a gépemben 300,400,500gigás és a 300gigás két részre van osztva egy 100 és 200 gigásra. Na már most a 200gigásra volt feltelpítve a Vista a 100as pedig tele volt mp3-mal. Ma feltelepítettem a windows7et a vista helyére (formázva lett). Minden faszán müködik de a 100gigás particiot a saját gépbem nem látja. Ha lemez kezelésre megyek akkor ott van hogy 86giga a mérete és még a kötet nevét is kiírja hogy "mp3". De akkor miért nem látja a sajátgép? Vagyis miért nem lehet elérni? Sokat segítenéntek ha vissza lehetne varázsolni mert 8évnyi zene gyüjtögetés van rajta :S.
Köszi
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Nem maszek integrált...
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kérdésem a következõhöz kapcsolódna:
Ma este elkezdtük megnézni az OMEN2 címû filmet. Filmnézés közben azonban többször is meg megakadt a film. A filmnézéshez K-Light kodekcsomagot, és a mediaplayer classic-ot használtam.
A filmnézés után láttam, hogy a tálcán volt a firefox, és bizony miután azt kilõttem, és újraindítottam a filmet már nem volt akadás.
Egyértelmûnek tûnik, hogy a Firefox nem fekszik a Win7-nek. (Most is 3 lap van nyitva az sg.hu mellett, és a procihasználtság 45-85% körül ugrál). Böngészõt tuti nem fogok váltani, de az érdekelne, hogy jelen pillanatban mit ajánlatok a filmnézéshez. Köszi!
(Bocs az offért, de a Chrome topik haldoklik, úgyhogy választ úgyse kapnék ott.. Viszont az OP rendszerem W7. 😊 )
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
steam, origin: ACE_hun
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Windows 7 Ultimate (x86) - DVD (English)en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso
Nem buherált és egyenlõre minden mûködik bár aktiválni még mindig nem sikerült<#rinya>#rinya> ha valaki esetleg tud segíteni annak örülnék!!!
1-7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD-/itt a 090713 zavar.../
2-Windows 7 Ultimate OEM 7600.16385 Hu
1-es verzió magyarosítása gondolom mûxik...
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
[IRAM] leader