Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Engem nagyon zavar, hogy az oprendszer rendszerint kikapcsolgatja a vinyó(i)mat. /Plusz én úgy tudom, hogy ezt a asztali gépes winchester-ek nem szeretik./ Kerestem az energiagazdálkodásnál és a lemezkezelésnél is de nem találtam meg ezt így külön.
Ha valaki tudja, hogy hol lehetne ezt kikapcsolni és elárulná annak köszönöm szépen!
steam, origin: ACE_hun
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
. : Z E L L E R : .
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
www.sabian.com
www.sabian.com
[IRAM] leader
Vettem egy új gépet Win7-el és outlook07-el. A régi gépemrõl szeretném átrakni a leveleimet ami most Outlook expresszben van. Ezt hogyan kell?
. : Z E L L E R : .
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudom beállítani, hogy a gép indításakor tudjak op rendszert választani?
Sikerült beállítanom, hogy a win7 legyen az elsõdleges és ne kérdezzen rá, de aztán most valahogy elõ kéne csalnom az xp-t alóla, csak már nem tudom hol kell visszalõni a vezérlõpultba... <#help>#help>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
steam, origin: ACE_hun
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
De íme a pontos szöveg a Tisztaszoftver oldaról:
Ha szeretnél Windows 7 szoftver otthoni számítógépedre, akkor keresd a Microsoft Tisztaszoftver standját a Budapest GameShow-n, ahol rövid regisztrációval Tiéd lehet egy jogtiszta operációs rendszer.
Szeretettel várunk minden pedagógust és felsõoktatási intézményben, államilag finanszírozott formában tanuló diákot!
A regisztráció feltétele:
Pedagógusoknak pedagóguskártya, diákoknak érvényes diákigazolvány felmutatása.
De még így is van ködõs része a dolognak. Idáig úgy volt, hogy a licensz ingyenes a telepítõ készlet meg 3000Ft + szállítás. Na most akkor mi van? Jó lenne egy bõvebb info hivatalos forrásból.
-saját up...
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Cseszd meg,de akkor se jó valami...<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
[IRAM] leader
Ennyi van írva róla.Ennél van jobb,frissebb?Esetleg ami magyarul indul?
Köszi !
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A#1
hálózati problémám van. win7 ultimate van fent a gépemen, magyar 32bites.
Attansic L1 Gigabit Ethernet Adapter integrált hálózati kártyám van az ASUS P5K alaplapomon.
Pár napja tapasztalom, hogy elõbb hosszabb, ma azonban már 5 perc után is ledob a netrõl a gép, és tuti, hogy nem a szolgáltató a hibás, mert windows restart után simán újra csatlakozik, és kezdõdik elölrõl az egész...
most töltöttem le egy új drivert: attansic l1 1.4.3790.7-all-os-whql
még tesztelem, hátha megoldja.
Valakinek javaslata megoldásra, mert elég kényelmetlen úgy netezni, hogy 5 percenkét újra kell inditani a gépet.
Tapasztalat atombiztos hálókártyákról vannak? (pci-os)
Pl: http://depo.hu/asus/nx1101
merthát, lehet, hogy kéne...
köszi elõre is a segitséget.
A#1
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
1. Wifid van és fos a chipset/driver, egyes stickekkel Vista alatt is ezt csinálta nekem, igaz akkor 150 helyett 1500ra ugrált a ping 😄
2. Szar a hálókártyadrivered, nekem is volt ilyen (integrált realtek kari, frissítsd a driverrt).
3. Szar a neted éppen.
http://goo.gl/gd6Zi5