Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
ezt nem tudtam, csak az expresst hasznalom...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Looserke
pedig ott van

Sziasztok!

Engem nagyon zavar, hogy az oprendszer rendszerint kikapcsolgatja a vinyó(i)mat. /Plusz én úgy tudom, hogy ezt a asztali gépes winchester-ek nem szeretik./ Kerestem az energiagazdálkodásnál és a lemezkezelésnél is de nem találtam meg ezt így külön.
Ha valaki tudja, hogy hol lehetne ezt kikapcsolni és elárulná annak köszönöm szépen!

Az nem lesz jó mert Outlook Express egész más file architektúrát használ mint az Outlook, importálni viszont lehet tudtommal. Elõbb Express-ben Export, aztán Outlook-ban import.

steam, origin: ACE_hun

Mersant
nem ismerem a 07-et, de szerintem hasonlo modon mint leirtam a beallitasokban megadod azt a konyvtarat ahova elmentetted a maileket. celszeru nem a C-re menteni, mert akkor nem kell szarakodni reinstallnal, eleg csak rabokni az elobbi konyvtarra.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Zeller01
Ennek utána nézek köszi. Miután kimásoltam, az outlook07ben importálni kell ezeket? fájl/import/és keressek rá a kimentett fájlokra?

. : Z E L L E R : .

RAZOR27
Ezzel összefutottam én is, csak nem szerettem volna progival beletúrni, de akkor jó lesz, kösziköszi

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

signs
RAZOR27
Valaki? sietõs lenne xD

signs
Miért pattog néha a hang? (böngészés közben leginkább, winampban zenét hallgatok)

www.sabian.com

Mersant
outlookexpress/beállítások/karbantartás/tárolómappa. ezt a konyvtarat masold at, majd a masik levelezobe nezt a konyvtarat add meg...

Baski...a leveleidet nem az e-mail szolgáltatónál tárolod??...öreg hiba.

[IRAM] leader

Zeller01
Help!
Vettem egy új gépet Win7-el és outlook07-el. A régi gépemrõl szeretném átrakni a leveleimet ami most Outlook expresszben van. Ezt hogyan kell?

. : Z E L L E R : .

srácok kiírtam lemezre az iso fájlt de nem tok vele semmit kezdeni! ha vd rõl bootol-ok nem ismeri fel mindik kiírja "REBOOT OR CHOSE AN OTHER BOOT FILE AND PRESS KEY" a biosban át van állítva a primary boot szal nem értem.lehetséges hogy nem jól van kiírva, mi lehet a baj?<#rinya>

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

XenHai
Ja felsõoktatásban résztvevõket......kár érte...
fehéry
fehéry
http://budapestgameshow.hu/2009/10/ingyen-windows-7/

Szikla

RAZOR27
Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudom beállítani, hogy a gép indításakor tudjak op rendszert választani?
Sikerült beállítanom, hogy a win7 legyen az elsõdleges és ne kérdezzen rá, de aztán most valahogy elõ kéne csalnom az xp-t alóla, csak már nem tudom hol kell visszalõni a vezérlõpultba... <#help>

bon
Képen ott van az információ. További beszerezhetõség késõbb (remélem jövõ héttõl már lehet letölteni igánylõ lapot)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

vohanyi
??? Te csak a képet nézted???? -- alatta ?

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Ott Windows7-rõl egy szó sem esik...

steam, origin: ACE_hun

bon
Na végre.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Már kiírták hogy további részletek a tisztaszoftver.hu-n.
bon
Vagy leglaább írnák oda, hogy további, bõvebb információ a www.tisztaszoftver.hu oldalán.

De íme a pontos szöveg a Tisztaszoftver oldaról:

Ha szeretnél Windows 7 szoftver otthoni számítógépedre, akkor keresd a Microsoft Tisztaszoftver standját a Budapest GameShow-n, ahol rövid regisztrációval Tiéd lehet egy jogtiszta operációs rendszer.

Szeretettel várunk minden pedagógust és felsõoktatási intézményben, államilag finanszírozott formában tanuló diákot!

A regisztráció feltétele:
Pedagógusoknak pedagóguskártya, diákoknak érvényes diákigazolvány felmutatása.

De még így is van ködõs része a dolognak. Idáig úgy volt, hogy a licensz ingyenes a telepítõ készlet meg 3000Ft + szállítás. Na most akkor mi van? Jó lenne egy bõvebb info hivatalos forrásból.

Sajnos akkor pontatlan a BGS-en lévõ hír, ha ilyet állít. Ezzel elérik azt hogy odamegy majd mindenki és újra el kell mondaniuk hogy csak a felsõoktatásban van ez így. Nem értem miért nem lehet normális hírt írni egy ilyen nagy rendezvény oldalára, itt minden betû számít hogy hol van. 😊
bon
Csak azt állapítja meg, hogy a Windows update-n nincs újabb driver, de a gyártó oldalán még lehet újabb.

vohanyi
Na ilyenkor segített nekem a Driver Genius Prof..,Win7-en is fut!
-saját up...

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

"A windows megállapította,hogy az eszköz illesztõprogramja naprakész"
Cseszd meg,de akkor se jó valami...<#fejvakaras><#falbav>

[IRAM] leader

bon
Majd nézd meg ezt az oldalt: link

bon
Eléggé régi kártya lehet, megérett a cserére (nem csak az Aero miatt)

bon
Van teljes értékû verzió és magyarul is. MSDN szócska lesz a nevében.

vohanyi
Sziasztok!Most töltöm le : "Microsoft.Windows.7.Ultimate.N.x86-CRBS (végleges verzió)-Angol, de frissítheted magyarra windows update-n keresztül. VÉGLEGES VERZIÓ -N is the version without IE and Windows Media-size: 1,96Gb-N verzió Tehát nem tartalmazza az IE böngészõt és a Media player lejátszót. Ha jól tudom azért, mert ez valamilyen verseny törvénybe ütközik EU-n belül.."
Ennyi van írva róla.Ennél van jobb,frissebb?Esetleg ami magyarul indul?
Köszi !

[HUN]FaTaL
Driverfrissítés, elsõ körben az updaterõl, nekem megoldotta.

http://goo.gl/gd6Zi5

De tényleg köszi...végig zongorázom a lehetõségeket..

[IRAM] leader

Köszönöm!...és akkor még vagy 40 embernek az csak az ismerõseim közül mind ugyanez a problémája??<#rinya>

[IRAM] leader

celza8807
most úgy tûnik birja.. de azért várom a hasonló gondokkal megküzdötteket, hátha van más megoldás is 😊

A#1

celza8807
hello
hálózati problémám van. win7 ultimate van fent a gépemen, magyar 32bites.
Attansic L1 Gigabit Ethernet Adapter integrált hálózati kártyám van az ASUS P5K alaplapomon.

Pár napja tapasztalom, hogy elõbb hosszabb, ma azonban már 5 perc után is ledob a netrõl a gép, és tuti, hogy nem a szolgáltató a hibás, mert windows restart után simán újra csatlakozik, és kezdõdik elölrõl az egész...
most töltöttem le egy új drivert: attansic l1 1.4.3790.7-all-os-whql
még tesztelem, hátha megoldja.
Valakinek javaslata megoldásra, mert elég kényelmetlen úgy netezni, hogy 5 percenkét újra kell inditani a gépet.

Tapasztalat atombiztos hálókártyákról vannak? (pci-os)
Pl: http://depo.hu/asus/nx1101
merthát, lehet, hogy kéne...
köszi elõre is a segitséget.

A#1

Nasim
Köszi a segítséget 😊

mindegy, ez a vírus mindent magával rántott, 5 percenként besípol az avast, hogy vírus van (pedig leirtottam már), elment a hangom is, minden baja van, reinstall, ohyeah : (

MerlinW
Nem gáz.

[merlinw.org]

rooney8
az gáz ha a videokártya nem támogatja az aero-t? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MerlinW
Vagy az alaplap gyártójának oldaláról.

[merlinw.org]

A pedagógusok hogyan igényelhetnek Windows 7-et?

[HUN]FaTaL
A Realtek honlapjáról pl.

bon
Felsõoktatásban igen, de középiskolákban nem.

[HUN]FaTaL
Lehetõségek:

1. Wifid van és fos a chipset/driver, egyes stickekkel Vista alatt is ezt csinálta nekem, igaz akkor 150 helyett 1500ra ugrált a ping 😄
2. Szar a hálókártyadrivered, nekem is volt ilyen (integrált realtek kari, frissítsd a driverrt).
3. Szar a neted éppen.

Nasim
Hi!Van a telepítést követõen egy Realtek update(már akinek),nemtudja valaki,hogy azt honnan lehet letölteni frissítésen kívül??

De itt a BGS ideje alatt nem úgy van hogy minden állami suliban tanuló diák kaphat ingyen Windows 7-et? Mert a BGS honlapján ez áll.
Fogadjunk kingston pendrive <#zavart1>