46642
-
Driver frissítést ajánlanék, de ami érdekes, az alaplap tulajdonságai alapján amit írtál nem nvidia nforce networking controller tpíusú a hálókártyád hanem Realtek PHY RTL8201CL -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy IE8 64bites változatában, hogyan lehetne kikapcsolni, hogy ne akarná mindig letölteni a Flash Playert? Tehát, hogy ne figyelmezetetne mindig. Ezt akarnám kikapcsolni. Köszi. -
csernok #26372 Ja és a Windows 7-em az 32 bites. -
csernok #26371 Leírom még1x a kérdésem: Miért nincs internet hozzáférés Windows 7 alatt amikor Windows XP alatt van?(Ugyebár két operációs rendszerem van)Most épp winxp-ről irok.Hálózati kártyám: NVIDIA nForce Networking Controller.
Alaplap neve: ASRock K8NF6G-VSTA ( Ha valami driver probléma lenne a háttérben!)Itt XP-n kiirja h DHCP-vel kiosztott.Win7-en nem.Win7-en bepötyögtem az IP címem,alapértelmezett átjárót stb. És nem működik az internet! Mit tegyek?
-
nem ertem. tegnap telepiitettem a win7 64bitet es most a MC t akarom beallitani, hogy tevezhessek. Van infravoros vevom, de nem ismeri fel es nem lehet kihagyni annak a konfiguralasat. Mit kell csinalnom, hogy vegre tv hessek? -
Nem vagy teljes jogú Rendszergazda, már Vista óta. Ha teljes jog kell a programhoz akkor jobb gomb futtatás Rendszergazdaként funkciót kell használni. -
Próbáld meg ezt: Meghajtó saját tulajdonba vétel....Tulajdonságok>biztonsági panel >speciállis beállítsok
Engedélyek modosítása.
-
atomkrumpli #26367 tudna valaki segíteni, hogy miért kapok rendszergazdaként hozzáférés megtagadva, nincs joga hibaüzeneteket:
hibaüzentek
a windows 7-ben a rendszergazda a hierarchia legalján gyakorlatilag az utolsó senki ?
-
r4pt0r #26366 Win 7 hibája ha megakad a net, a megoldás pedig:
- hálózati adapter beállítás
- ott beállítás
- speciális
- interrupt moderation -> ez legyen disabled
Nekem megoldás volt, és másoknak is segített sokszor.
Jah és fontos hogy a win alap drivere legyen hozzá, vagy amit leszed win updateről, mert máskülönben lehet nem lesz benne ez a beállítás.
-
próbáld meg ezt: #25587 -
a hozzászólás száma, amit olvass végig mégegyszer..
-
huncsik #26363 #26356 ez mi? -
#26356 -
1. Másik aktivátor
2. Nem használod
3. Használod aktiválás nélkül -
huncsik #26360 jaja igaz! de akkor most mit tudok csinálni vele ha ez írja ki hogy szoftverhamisítás áldozatává vált?
-
exodus2 #26359 Szóval jogtiszta szoftverekkel nem lesz vírusos a géped?:) Persze aki oktatásban, vagy cégnél dolgozik, az könnyen megteheti hogy a céges licenszt használja otthon a saját gépén is, ezáltal számára ingyen van. A loader készítők meg azért ügyelnek rá, hogy vírus ne legyen a crackben. Azért pedig kár ráerőltetni a linuxot a népre, mert hogy az ingyenes. Aki csak azért használja, az utálni is fogja:) -
monostori #26358 nekem nem kell megvennem, mert felsőoktatásban dolgozom
de ha nem lenne ilyen lehetőségem, akkor megvenném
lehet, hogy az elején a feltört oprendszer még nem tartalmaz semmi "hozzáadott értéket", de előbb-utóbb valamelyik új törés által (hiszen az MS is zárja folyamatosan a kapukat) be fog jönni vmi rondaság
(tudom, hogy ha kifizeted az oprendszert, az sem életbiztosítás, de legalább extra kockázat nincs)
éppen így szerintem nagy butaság tört vírusirtót, tűzfalat használni...
szinte biztosan jön vele valami "ajándék"
ha ingyenes dolgot szeretne valaki, akkor térjen át UBUNTU-ra
azért nem kell pénzet fizetni
max az idővel, míg megtanulja vki -
huncsik #26357 jaja ha nem lenne ilyen drága -
1. Másik aktivátor
2. Nem használod
3. Használod aktiválás nélkül
4. Megvásárolod (legjobb módszer)
Enyém eredeti -
xxxpaulxxx #26355 Sziasztok!
Eltűnt az a tulajdonsága Windows 7-emnek, hogy amikor a tálcán rákattintok a lerakott windows intéző ikon(ok)-ra jobb gombbal, akkor elvileg meg kéne jelenlen az előzőleg látogatott mappák... nah ez teljesen eltűnt és nem tudom hogy kapcsolódott ki:D
Hogy lehet visszakapcsolni? -
huncsik #26354 és most mit tudok vele csinálni? nektek eredeti a win7? -
Coronita21 #26353 Windows TuneUP
Nagyonjókis program, ingyenes, telepitést nem igényel. -
Az aktiválás eredetiségét időnként elelnőrzi a Windows és múlt héten jelent meg egy új ellenőrzési módszer (frissítés), gondolom megbukott rajta. -
huncsik #26351 nem hiszem! internetről töltöttem le,de aktiváltam mikor felraktam és utána meg ezt írta ki,de az a baj hogy elveszi a hátteret meg nem hagy megnyitni programokat! -
Enternet, de elvileg tök nyolc ugyanazt a központot használja mind és ha ott szarság van akkor mindenkinek az van. Nálam az a gond, hogy hiába kapcsolom ki-be ugyanúgy várni kell hosszű perceket, mire megint tud csatlakozni és ez elég kellemetlen. -
Jogtiszta a Windows ? -
mophisto #26348 Mstsc.exe fileés a DLL Fájl.
A linke pedig ez.ha nem lenne jo az egyik vagy a másik:) -
huncsik #26347 igen sikeresen aktiváltam mikor felraktam de most ezt írja ki.mit tudok tenni? -
monostori #26346 gondolom jogtiszta
sikeresen aktiváltad anno? -
huncsik #26345 Hello!
Segítségre lenne szükségem! Feltettem a win7 et már kb 1 hónapja és most ez írj ki hogy lehetséges hogy szoftverhamisítás áldozatává vált!
Ilyenkor mit tudok tenni? -
monostori #26344 és azokat a fájlokat honnan töltötted le?:)
egyetemi környezetben minden előfordul, ez még nekem is hasznos lehet:)
-
mophisto #26343 Mire leirtad már megoldottam de azért kössz hátha másnak hasznos infó lesz.Én úgy oldottam meg h letöltöttem a mstsc.exe és egy mstscax.dll fájl-t.Amúgy home prémium-om van.BON kérdésére azért nem reagáltam mert azt hittem csernok-tól kérdezte:D -
monostori #26342 én Win7 Enterprise alól (ami az Ultimate nagyvállalati verziója) csatlakozok Winserver 2003-ra
semmi gond nem volt vele
Win7 alatt alapból van távoli asztal (illetve az Enterprise-ban biztosan, de BON kérdezte tőled, hogy milyen veriójú Win7-ed van, esetleg ott lehet a kulcsa a dolognak)
win2k3 server-en pedig engedélyezni kell a távoli elérést:
"To enable or disable remote connections
Open System in Control Panel.
On the Remote tab, select or clear the Allow users to connect remotely to your computer check box. Click OK.
Notes:
You must be logged on as a member of the Administrators group to enable or disable Remote Desktop for Administration."
-
Én válaszoltam vagyis kérdeztem. "Melyik változata van fent a Windows 7-nek?" Úgyanis csak Professional, Enterpirise és Ultimate változatnak része a távoli asztal -
mophisto #26340 furcsa mert távoli asztali kapcsolat nincs,csak olyan h távoli asztal beállítása erre a gépre bla bla stb mstsc.exe pedig mintha nem létezne:D....esetleg szétnézek h le lehet e tölteni külön,magát a távoli asztal kapcsolatot, win7 re,mert ugy látom az én win7 emmel lesz gond..azert kösz -
exodus2 #26339 mstsc.exe-t vagy Start menü - Kellékek - Távoli asztali kapcsolat -
mophisto #26338 Tudna valaki a #26325 -ra mondani valamit? :D -
exodus2 #26337 A célgépnél kell lennie egy olyan fióknak, aminél engedélyezve van a távoli asztal, és tudnod kell a fiók felhnevét jelszavát. Lehet jelszó is kell! -
exodus2 #26336 Tegyél fel chipset drivert.. -
Sziasztok! Nálam a távoli asztal nem akar működni, bármit is csináltam eddig....Hozzáadtam az adminisztrátort a távoli asztal felhasználók csoportjába, engedélyeztem, tűzfalon, routeren a portot; engedélyeztem a távoli asztal használatát....Ezen kívül mit kell csinálni, hogy működjön?