Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Mikor megvettem két éve és telepítettem, akkor érvényesítettem....
Úgy egy hete " újra ellenõrizte a gépem....és kiírta, hogy nem eredeti.... pedig eddig frissítette magát..
Biztonságos a WgaPluginInstall.exe , amit felkínál?
Az érvényesítési eljárás nem folytatható, mert a böngészõ nincs konfigurálva az érvényesítési eljáráshoz szükséges parancsfájl futtatására. A Mozilla-alapú böngészõk szolgáltatásainak bõvítéséhez letölthetõ a szükséges beépülõ modul, és folytatható az érvényesítés.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Használata: lemez kiválasztása (ha több is van) + 3 x Enter (Analyse , Quit, Continue) + Write kiválasztása (ha nem látod a listában az elveszett partíciód: Search!) + Enter = elveszett partíció helyre állítva!!!
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
srácok miért van az, hogy a Windows 7 folyton csavarja a vinyót? mit keres az olyankor vagy mit csinál?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az lenne a kérdésem, hogy ha kibõvítem a memóriám akkor már 64bitest érdemes felrakni (remélem jól tudom). Ez némi teljesítmény növekedést okozna a játékokban? Illetve mit is csinál a 64bit a 32bithez képest? Mért jó ez nekem?
Bocs a low miatt ezzel nem vagyok tisztában és a ti tapasztalatokra lenne szükségem.
Minden Jót
All Points Bulletin\': R34X
Harom HDD van benne.
1 - jo minosegu
2 - regi
3- nagyon regi.
Amikor sorozatokat toltok le Torrent-en keresztul az 1-re akkor semmi baj. De a 3-masra toltom akkor a rendszerem ugy belassul, hogy alig lehet barmit csinalni vele.
Nem ertek ezekhez, de furcsa, mert Vista alatt is ezeket a HDD-eket hasznaltam de ott ez nem jott elo.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://goo.gl/gd6Zi5
A nagy turkálás közben sikerült magam kitörölnöm a rendszergazda csoportból,de azóta se tudom visszaállítani,a közelébe se tudok jutni a csoportkezelõhöz.
Aki járt már így ,és sikerült megoldania,akkor a segítségét kérem.
A válaszokért elõre is köszönet!
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Win betöltésnél nyomsz f8at, tehát hogy a csökkentet módos menü jöjjön be, és ott van olyan hogy "Az illesztõprogram-aláírás megkövetelésének letiltása" azzal indítsd a windowst, és próbáld felrakni a drivert.
egy hibárnációs problémával kapcsolatban szertnék kérdezni,igazából nem is probléma,hanem csak zavaró tényezõ.
A problémám az,hogy a gép visszatér hibernált állapotból,akkor az a képernyõ fogad,hogy zárolt user(locked),persze csak egy katt a képre és már benn is vann,de be lehet -e ezt úgy beállítani,hogy automatikusan betöltsön,és ne a zárol felhasználós képernyõ jöjjön be ?