Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birdo
Szóval biztonságos az a plugin letöltése ?

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo
Tudom, hogy nem a vista topik...de az elv ugyanaz kell, hogy legyen.
Mikor megvettem két éve és telepítettem, akkor érvényesítettem....
Úgy egy hete " újra ellenõrizte a gépem....és kiírta, hogy nem eredeti.... pedig eddig frissítette magát..

Miért akarod érvényesíteni? Nem véletlenül olyasmit töltenél amihez az kell? Eddig meg azért nem kellett érvényesítened, mert ki volt kapcsolva a frissítés? És ez nem Vista topik..
birdo
Ez vajon azért van mert elsõdleges böngészõ a Mozillám ?
Biztonságos a WgaPluginInstall.exe , amit felkínál?

birdo
Több mint két éves vistám van... most jutott eszébe " újra érvényesíteni magát... a következõket írja , hogy töltsem le...de vajon okés lessz így , nem valami árvágás ???

Az érvényesítési eljárás nem folytatható, mert a böngészõ nincs konfigurálva az érvényesítési eljáráshoz szükséges parancsfájl futtatására. A Mozilla-alapú böngészõk szolgáltatásainak bõvítéséhez letölthetõ a szükséges beépülõ modul, és folytatható az érvényesítés.

lehet, elképzelhetõ :) ezt a windows search nevû izét már a telepítés után kinyomom, hogy ne keressen nekem semmit sem XD

bon
pl. indexel vagy töredezetségmentesítést végez.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

aate
aate
Esetleg még megoldás lehet:Keress rá a testdisk nevû programra a google-vel, szinte minden platformhoz rendelkezésre áll. Elveszett partíciók helyreállításához használható.
Használata: lemez kiválasztása (ha több is van) + 3 x Enter (Analyse , Quit, Continue) + Write kiválasztása (ha nem látod a listában az elveszett partíciód: Search!) + Enter = elveszett partíció helyre állítva!!!

aate
Ha már RAW akkor nem valószínû,sérült a parició tábla.Én is ki próbáltam anno mindent csak az adatmentés maradt.

sunlight
Egy particionáló programmal valószínû rendbe lehet hozni

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

erieskrisz
Szia elvileg van rajta egy windows vista is de mégsem lát rajta oprendszert

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

aate
Ha a win 7 nem azon a vinyon van akkor részben mázlid van, a máik vinyón pedig valószínû csak adatmentõ progiva(GetData Back) tudod vissza szerezni az adatokat ,szükséged lesz még egy adat tárolóra....amire mentesz,majd a sérült vinyó formázása.(Én is jártam így és csak ez volt a jó megoldás)Elfog tartani egy ideig az adat mentés.

erieskrisz
Sziasztok csináltam egy 5Gb particiot win xp-nek teszt céljábol egy 300Gb os vinyon és most win7 alatt a 300Gb vinyot csak 5Gb látja hogyan tudnám win7 alol törölni azt az 5Gb particiot hogy win7 lássa az egész 300Gb ot. A rendszer a c vinyon van a 300 vinyot adattárolásra használom most töröltem a 300 vinyorol azt az 5 gigás particiot ami rajta volt de igy meg azt irja hogy raw filerendszer van és formáztatni akarja velem a vinyot

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Nézd meg a feladatkezelöben milyen folyamatok futnak! Lehet hogy felesleges programok futnak nálad!

csáó!

srácok miért van az, hogy a Windows 7 folyton csavarja a vinyót? mit keres az olyankor vagy mit csinál?

reax
értem...
köszönöm szépen

All Points Bulletin\': R34X

Evin
Leginkább arra jó, hogy ha 4GB-nál több memória van a gépben, ki is tudd használni. De attól, hogy 64bitre váltasz, nem fogsz gyorsabb mûködést tapasztalni, csak a több memória miatt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

reax
Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy ha kibõvítem a memóriám akkor már 64bitest érdemes felrakni (remélem jól tudom). Ez némi teljesítmény növekedést okozna a játékokban? Illetve mit is csinál a 64bit a 32bithez képest? Mért jó ez nekem?

Bocs a low miatt ezzel nem vagyok tisztában és a ti tapasztalatokra lenne szükségem.

Minden Jót

All Points Bulletin\': R34X

tommygear
miért tûnnek el állandóan a miniatûrök? hogy lehet beállítani, hogy ne törölje õket vagy vmi mert 2 naponta eltûnnek kb :S
Sziasztok! Nem tudtok olyan oldalt, ahol Win7 live-ot lehet letölteni? Mikor még XP-t használtam, akkor is nagyon hasznosnak tartottam a Live CD-t! :) Valaki segítsen nekem! :) (Eddig csak vírusos live-okat találtunk...)
Sephi
Rejottem mi lassitota a gepemet.

Harom HDD van benne.

1 - jo minosegu
2 - regi
3- nagyon regi.

Amikor sorozatokat toltok le Torrent-en keresztul az 1-re akkor semmi baj. De a 3-masra toltom akkor a rendszerem ugy belassul, hogy alig lehet barmit csinalni vele.

Nem ertek ezekhez, de furcsa, mert Vista alatt is ezeket a HDD-eket hasznaltam de ott ez nem jott elo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bon
Esetleg rendszer visszaállítás a telepítõ lemezt használva, már ha történt biztonsági mentés.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

[HUN]FaTaL
Ha nem engedélyezted elõtte a beépített rendszergazda fiókot, vagy nincs másik rendszergazda a gépen akkor reinstall.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kaptár
Bocs az ismételt zavarásért,de most ez tényleg fontos lenne.
A nagy turkálás közben sikerült magam kitörölnöm a rendszergazda csoportból,de azóta se tudom visszaállítani,a közelébe se tudok jutni a csoportkezelõhöz.

Aki járt már így ,és sikerült megoldania,akkor a segítségét kérem.

A válaszokért elõre is köszönet!

Ha esetleg valaki belefut hasonló hibába mint ez (véletlen szerû fagyások), az cserélje le az avast vírusírtót, nekem ez segített.
Kaptár
Köszi ez lesz az.

Akkor vezérlõpult - Energiagazdálkodás - Séma beállítás módosítása - Speciális energiaellátási beállítások módosítása - A legfelsõ részt lenyitod, és ott jelszókérés ébresztéskorra NEM-et állítasz be.
Kaptár
Sajnos,nem vált be.

Köszönöm szépen sunlight a drivert, segített a problémán, van hang most már restart után is. Köszi exodus2-nek és aate-nak is ,hogy utánanézett és próbált segíteni :).
aate
Próbáld ki ezt a realtek drivertRealtek HD 2.44

sunlight
Vagy probáld meg ezt a drivert felrakni:driver

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

sunlight
Most néztem az alaplapodhoz nem nagyon van windows7 driver próbáld futtatni a programkompabilitási módot pl xp-vel

Akkor is ugyanaz. Katt-Telepítem az illesztõprogramot aztán megint megkérdezi megint katt és így tovább
Ha van akkor miért ne használja?
Hova lett a maradék 1,5 giga ? Windows 7 ennyit megeszik ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Igazából nem értem a kérdést:)
Írdok dvd-t, 270 mega ramot eszik (gondolom memory buffer miatt), megnyitom VLC-t, erre elkezd zuhanni a memory buffer usage %-ka, úgy, hogy VLC 47 megát eszik, összesen van 2 giga, 5let?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha jól emlékszem akkor: Asztalon jobb egérgomb - Személyre szabás - Jobb alsó sarokban képernyõkímélõ, és kiveszed a pipát a Bejelentkezési képernyõ elõl.
Pedig realtek oldaláról leszedett driverrel nemkéne kukacoskodnia...

Win betöltésnél nyomsz f8at, tehát hogy a csökkentet módos menü jöjjön be, és ott van olyan hogy "Az illesztõprogram-aláírás megkövetelésének letiltása" azzal indítsd a windowst, és próbáld felrakni a drivert.
Kaptár
Sziasztok,
egy hibárnációs problémával kapcsolatban szertnék kérdezni,igazából nem is probléma,hanem csak zavaró tényezõ.

A problémám az,hogy a gép visszatér hibernált állapotból,akkor az a képernyõ fogad,hogy zárolt user(locked),persze csak egy katt a képre és már benn is vann,de be lehet -e ezt úgy beállítani,hogy automatikusan betöltsön,és ne a zárol felhasználós képernyõ jöjjön be ?

Lentebb írtam mi a bajom azzal driverrel amit onnan szedtem
Akkor vagy nem érzékeli a hangfalad, vagy nem jó a driver. Realtek oldalán megtalálod, rakd fel.
Ott csak az SPDIF kimenet van nincs hangszóró.
Próbáld jobb egérgomb a kis hangszórón - lejátszóeszközök - és ott hangszórókat állítasz be, és nem az SPDIF kimenetet.
Utánanéztem---> Hatcsatornás Realtek ALC660 HDA – SPDIF kimenet
Ja és futtatás rendszergazdaként is ugyanaz.
Asus M2V alaplapon integrált kártya, eszközkezelõben azt írja már meg van a legjobb frissítés. Ja meg a tácán lévõ kis hangszóróra ha kattintok akkor ugrál a kis zöld csík mikor hangot játszok le, de nem szól semmi.
sunlight
Az eszközkezelõben próbáltad az illesztõprogram frissítést?

...mielõtt nekiállok bütykölni ráeresztek egy memtestet, ha az nem jelez hibát, akkor a win7 tekert el valamit...