Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pusztító_78
áh há megvan a bibi törölgettem jobbról balról km player leszed újratesz és megoldódott a gigszer😊
de köszke a válaszokat😊
Pusztító_78
tuti biztos hogy nincs benne a film
am igazad van hülyeség volt feltennem codeket. hisz win 7
de mosta addig törölgettem a codek packokat míg addig jutottam hogy már az mkw filokban is ott a csík😞egyre szarabb a rendszer ujra fogom húni ha nincs jobb ötletetek😊

Minek kell egyáltalán kodeket felrakni? Amúgy nem lehet hogy a filmben benne van a csík?
Pusztító_78
skacok segítsetek
mért van az hogy a Windows Media Movie File (.wmv) hasonló videok lejátszásánál egy piros vékony csík jelenik meg a videon
mit kellene újra telepítenem.Az tuti hogy valami próbaverziós kodek telepedett fel de vajon melyik
Mert a media playert már letelepítettem és ennek ellenére ott volt a csík
Airbus A380
köce

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

bon
Vagy a boot menüt kell behozni pl. F12 vagy F8-as gomb

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Met
BIOS-ban állítsátok be, hogy cdrõl induljon.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Airbus A380
köszi

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

bon
Az xp lemezt el kell, hogy fogadja

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Airbus A380
Azt én magam írtam ki, nem értek ehhezh fogtam és kiirtam 1 sima program cd-t. Ez volt a baj ? Akkor elvileg az XP cd-t be kell hogy vegye ? Az rendes op-renceres cd.

Airbus A380
köszi.

bon
Boot-olni biztos lehet, max a boot lemez nem volt jól megcsinálva kiírva amivel próbálkoztak.

Airbus A380
Nem én csináltam, állítólag ki adott választási lehetõségeket adott de bootolni nem lehetett. (eztén is hihetetlennek tartom mert akármi gon van a win7-el gondolom újra tenni mindenképp lehet)

bon
Jelszó reszeteslési találatok: link

bon
Olyan nincs, hogy nem enged boot-olni, tekintve, hogy a boot-hoz semmi köze az oprendszernek.

Airbus A380
Hali, 1ik gépen a családba Win7-van és el lett hagyva a jelszó. Mi módon lehet bejutni ? Van valami Ophcrack nevû program amit nem használtunk nem tudtuk mert a win-7 bootolni se engedett. (ergó XP-t se lehet gondolom feltenni a 7 helyére mivel a xp cd-t se engedi bootolni. )

Valami megoldással segítsetek léccy ,

WIN7 CD nincs a számítógép a rajta levõ 7-el jött.

XP CD az van.

lck
Az valami különleges adattároló eszköz driverének betöltésére való - amit alapból nem lát a Seven. Régen az XP-nél a SATÁs eszközöknél fordult elõ ilyen.
ott a partícióknál. Van a frissítés gomb, alatta (itt van meg a formázás, új partíció stb)
lck
Arra nem emléxem - hol írja ?
Az illesztõ program itt a partícióknál mit jelent?
lck
Ha elõre leformázott partícióra telepíted akkor nem hozza létre. Csak akkor hozza létre ha ÜRES - formázatlan partícióra rakod.
Amúgy meg mindegy hogy van e.
amikor az elsõ partíciót létrehozom leszakít belõle 100 MB-ot mit kell azzal csinálni? Ne törõdjek vele?
lck
Vezérlõpult > Felügyeleti eszközök > Számítógép kezelés > Lemezkezelés.
hogy lehet windows alól létre hozni a többit?
lck
Töröld le az összeset - hozz létre egy 175-öst - formázd le - telepítsd fel rá - windows alól hozd létre a többit.
Helló!

Gyors segítség kéne.
Most rakom fel a win7-et. 4 partíciót szeretnék csinálni (tudom, hogy ez sok, de a én elképzelésem szerint így lesz kezelhetõ)

A partíciók így lennének: 2 db 175 GB 2 db 290 GB, az egyik 175ösre szeretném a Windows-t rakni (ezen lenne az összes egyéb program is)
A telepítésnél pont a partíciók meghatározásánál tartok.

Kijelöltem a 4 partíciót, a típusra mindhez "elsõdleges"-t ír. A lemez névhez pedig: Lemez 0 partíció 1,...2...3...4.

Mit tegyek most, hogy windowst a 175-osre rakja? Ma másodszor rakom fel 😊. Elõször a 290-esre rakta a windows-t és nem látott csak 2 partíciót.
Met
Szedd le a Media Player Classic-ot vagy a KM Playert

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

RETROB0Y
CCCPbõl a legutlsó beta vagy a tavalyi a jobb?

RETROB0Y
Bár az a bajom a VLCvel hogy mindig bejön ilyen betükészletes marhaság ha elinditok egy filmet ez mi lehet?

RelakS
Én CCCP-re esküszök, abban van MPC HC

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RETROB0Y
Személy szerint én VLC-t ajánlottam arról mit gondoltok?

Sztem az elég jó progi nem kell semmilyen külön codec csak a VLC és mehet a mozi nemdebár?

Kori
én Bsplayert használok és semmi codec pack

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
keress egy olyant hogy
Realtek HD audio Manager
abba minden bent van

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

5c0rp330n
inkabb mpchc, esetleg vlc..

bon
Eggyik kodec pack se kell, már xp-n se használtam nem is volt rá szükségem. Simán KMPlayer és megy minden.

RETROB0Y
Egyik haveromnak most raktam fel a Win7-et

De nmtom melyik codec packot rakjam fel neki

Van aki K-lite Mega vagy CCCP esetleg Win7Codec de van aki azt tanácsolta csak a VLC simán

Most nem tudom melyiket rakjam fel neki

reger
Sziasztok !

Az lenne a problémám hogy Nem mûködik az 5.1 es hang. Megcsináltam ami a FAQ ban le volt írva ,felttettem a realtek hd 2.49 es cuccot és az ac ' 97 et is de nem mûködik . És nem is találom a kontroll panelt amivel xpbe tudtam állítani a cuccot. Pls help

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

bon
Nagyon helyes! Remélem minden régióban elérhetõ vagy elérhetõ lesz.

aate
Legálisan letölthetõvé tette a Windows 7-et és az Office 2010-et a Microsoft
A Microsoft a napokban - történetében elõszõr - lehetõvé tette partnerei számára, hogy immár letölthetõ formában is felkínálják két vezetõ csúcstermékét: Windows operációs rendszerét és Office irodai szoftvercsomagját a vásárlók számára.

Az ESD-nek (Electronic Software Delivery) nevezett értékesítési módszer révén a fogyasztók a korábbiaknál olcsóbban, gyorsabban és egyszerûbben juthatnak a Windows 7-hez és az Office 2010-hez.

Az ESD szükségtelenné teszi a fizikai adathordozó elõállítását és postázását az vásárlók számára, ami nem csak gyorsabb és költséghatékonyabb, de környezetkímélõbb módszert is képez a szoftvertermékek értékesítéséhez a klasszikus módszernél. Az új eljárás bevezetését az átlagos otthoni sávszélességek robbanásszerû növekedése tette lehetõvé, amely immár belátható idõn biztosítja a tipikusan több GB-osra rúgó telepítõkészletek letöltését is a vásárlók számára.
networkworld.com

Gyocsika
Segítséget szeretnék kérni.

Van egy asztali gép (Win7-el) és egy laptop (Vista). Az internet egy T-home-os wifis dolog, amelyre mindkét gép csatlakozik.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom a két gépet "összekötni" úgymond, hogy dolgokat tudjak egyikrõl, a másikra átpakolni...
Már próbáltam helyi hálózat minden, de valahogy mindig kudarcba fulladt a dolog.

Legyen olyan szíves valaki, és írja le nekem, hogy ezt hogyan tudom megoldani.
Elõre is köszönöm szépen!

SuZso
Próbáltam mindent, de felejtõs a dolog. Olvasgattam róla és kiderült, hogy semmi köze nincs a zongorához.😄 Azért köszi és bocsi!:S

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

[HUN]FaTaL
Próbáld meg rendszergazdaként futtatni.

http://goo.gl/gd6Zi5

SuZso
A kép elég gyenge lett. Itt a pontos hibaüzenet:

Exeption EOleSysError in module DreamPiano.exe 0006B52D. Az osztály nincs regisztrálva.

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

SuZso
Köszönöm a gyors válaszokat, ma is okosabb lattem!😄 Egy zongoraprogramot próbáltam elindítani, de ez fogadott(én egybõl a 64 bitre kentem, de akkor nem ott van a gond😄):

Valami ötlet?

lck
A programok 95%-át 32 bithez tervezik mégis futnak 64-en. Ha konkrétan ez a program nem indul 64-en akkor arra kell rákeresni a neten, hátha van megoldás.
[HUN]FaTaL
32bites programok futnak 64biten, nem kell hozzá semmi.

http://goo.gl/gd6Zi5

LoDMaSt
64 biten tudsz futtatni 32 bites progikat.

@ Hellomarci

SuZso
Sziasztok! Sikerült felrakni a win7 64 bites verzióját, de szeretnék futtatni egy programot, amit 32 bithez "terveztek". Nincs valami program amivel tudnám futtatni az én 64bites op. rendszeremen is?

bon
Dual Cora vagy Core 2 procid van? Mert nagyon nem mindegy, de eggyik se nevezhetõ atomerõsnek. 4 vagy 6 maq 8gb ram-al ssd meghajtóval külön nem alaplapi hálókártyával már inkább nevezhetõ atomerõsnek. Kicsomagolásnál meg ha egy winyóra történik a letöltéssel akkor persze, hogy belassul.
Amit tanácsolni tudok driver frissítés.

Ryleh
Sziasztok!
a gondom:amint valami alkalmazas fut(kicsomagolas,game,stb)a hattreben futo torrentem azonnal lecsokken(speed)
a gep atomeros,(4gb ram,dual proc),a savszel 30m/sec.ha fut valami drasztikusan leesik a letoltesi sebessegem...(a nem netes alkalmazasoknal is)