Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de köszke a válaszokat😊
am igazad van hülyeség volt feltennem codeket. hisz win 7
de mosta addig törölgettem a codek packokat míg addig jutottam hogy már az mkw filokban is ott a csík😞egyre szarabb a rendszer ujra fogom húni ha nincs jobb ötletetek😊
mért van az hogy a Windows Media Movie File (.wmv) hasonló videok lejátszásánál egy piros vékony csík jelenik meg a videon
mit kellene újra telepítenem.Az tuti hogy valami próbaverziós kodek telepedett fel de vajon melyik
Mert a media playert már letelepítettem és ennek ellenére ott volt a csík
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Valami megoldással segítsetek léccy ,
WIN7 CD nincs a számítógép a rajta levõ 7-el jött.
XP CD az van.
Amúgy meg mindegy hogy van e.
Gyors segítség kéne.
Most rakom fel a win7-et. 4 partíciót szeretnék csinálni (tudom, hogy ez sok, de a én elképzelésem szerint így lesz kezelhetõ)
A partíciók így lennének: 2 db 175 GB 2 db 290 GB, az egyik 175ösre szeretném a Windows-t rakni (ezen lenne az összes egyéb program is)
A telepítésnél pont a partíciók meghatározásánál tartok.
Kijelöltem a 4 partíciót, a típusra mindhez "elsõdleges"-t ír. A lemez névhez pedig: Lemez 0 partíció 1,...2...3...4.
Mit tegyek most, hogy windowst a 175-osre rakja? Ma másodszor rakom fel 😊. Elõször a 290-esre rakta a windows-t és nem látott csak 2 partíciót.
Sztem az elég jó progi nem kell semmilyen külön codec csak a VLC és mehet a mozi nemdebár?
Realtek HD audio Manager
abba minden bent van
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
De nmtom melyik codec packot rakjam fel neki
Van aki K-lite Mega vagy CCCP esetleg Win7Codec de van aki azt tanácsolta csak a VLC simán
Most nem tudom melyiket rakjam fel neki
Az lenne a problémám hogy Nem mûködik az 5.1 es hang. Megcsináltam ami a FAQ ban le volt írva ,felttettem a realtek hd 2.49 es cuccot és az ac ' 97 et is de nem mûködik . És nem is találom a kontroll panelt amivel xpbe tudtam állítani a cuccot. Pls help
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
A Microsoft a napokban - történetében elõszõr - lehetõvé tette partnerei számára, hogy immár letölthetõ formában is felkínálják két vezetõ csúcstermékét: Windows operációs rendszerét és Office irodai szoftvercsomagját a vásárlók számára.
Az ESD-nek (Electronic Software Delivery) nevezett értékesítési módszer révén a fogyasztók a korábbiaknál olcsóbban, gyorsabban és egyszerûbben juthatnak a Windows 7-hez és az Office 2010-hez.
Az ESD szükségtelenné teszi a fizikai adathordozó elõállítását és postázását az vásárlók számára, ami nem csak gyorsabb és költséghatékonyabb, de környezetkímélõbb módszert is képez a szoftvertermékek értékesítéséhez a klasszikus módszernél. Az új eljárás bevezetését az átlagos otthoni sávszélességek robbanásszerû növekedése tette lehetõvé, amely immár belátható idõn biztosítja a tipikusan több GB-osra rúgó telepítõkészletek letöltését is a vásárlók számára.
networkworld.com
Van egy asztali gép (Win7-el) és egy laptop (Vista). Az internet egy T-home-os wifis dolog, amelyre mindkét gép csatlakozik.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom a két gépet "összekötni" úgymond, hogy dolgokat tudjak egyikrõl, a másikra átpakolni...
Már próbáltam helyi hálózat minden, de valahogy mindig kudarcba fulladt a dolog.
Legyen olyan szíves valaki, és írja le nekem, hogy ezt hogyan tudom megoldani.
Elõre is köszönöm szépen!
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Exeption EOleSysError in module DreamPiano.exe 0006B52D. Az osztály nincs regisztrálva.
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Valami ötlet?
Amit tanácsolni tudok driver frissítés.