46642
-
Fent van a Win7. Minden jó is lenne, csak éppen nem tudom a remek kis crt-met 75Hz-re beállítani. VGA driver fent van, de csak 60 Hz-et lehet választani.
A monitor projekt még minimum egy hónap, de lehet, hogy több, szóval kellene valami megoldás.
Vista 64 alatt nem volt gond, szóval gondolom itt sem kellene, tehát én néztem el valamit, de mit? -
balcsi70 #39193 Okés köszöntem a válaszokat.Kipróbáljuk. -
Én is erre tippelnék. -
Az én tippem az, hogy ez alapesetben normális energiatakarékos megoldás hisz ha nincs hálózaton akkor ne szívja az akksit a monitor ilyenkor lejjebb veszi a fényerőt. Laptopoknál van egy "Fn" billentyű amit ha nyomva tartasz egy másik gombbal akkor fel lehet tolni a kijelző fényerejét. (de beállításnál is megoldható Vezérlőpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetőségek\Sémabeállítások szerkesztése
De ez macerásabb. -
balcsi70 #39190 Sziasztok.Nem tudom ide tartozik e vagy sem.Van egy Laptopom ami olyat csinál hogy ha bekapcsolom és csak utána dugom be a konnektorba(sötét)a képernyő vagyis sötétebb mint rendesen,így ezzel a felállással újra kell indítanom a gépet hogy rendes fényereje legyen.Az lenne a kérdésem hogy ez maga a gép ilyen? vagy van valami beállítási lehetőség hogy ne így kapcsoljon be.? Win7 van rajta. Előre is köszöntem a segítséget.
-
Mappa ikonon lévő kis lakat alapján megosztás engedélyét nézném meg. -
xxxpaulxxx #39188 Más tipp esetleg?:( Nagyon zavar, hogy nem tudok semmit se megnyitni:/ -
Oksa! Közben nézegettem, s pont erre jutottam, s most jo is úgy tünik, csak azt nem tudom, mitől lett rosz? Este kikapcs, másnap meg raplizik!
Hm..... :-) -
Jobb gomb a mappán tulajdonságok biztonság füll, majd megnézed a felhasználód beállított jogosultságtá, ha nem teljes hozzásférésű akkor szerkesztés menüpontott használva átállítod. -
Köszi a választ, de.... azt hogy is kell pontosan? Köszi, de ilyet eddig én sose! :-)
-
xxxpaulxxx #39184 Ott is tulajdonos vagyok -
Mondom vedd saját tulajdonba. Properties -> Security fül -> Advanced -> Owner fül -> Edit -
xxxpaulxxx #39182 A tulajdonságok->biztonság fülnél nincs megtagadva tőlem... szóval nem értem mi lehet:/ -
Nézd meg a mappa jogosultságát, van e teljes hozzásférésed a mappához. -
Passz, néha előszokot fordulni mint hiba. -
Hello! A tünet amit látok megnyitok 1 torrentet, s a mikro torrent azt irja ki, hogy nem menthetö ide.... s azt veszem észre, hogy bármit menteni probálok, nem teszi! Mentés helye E:\Downloads Mi lehet a baj? Eddig menz, csak ma kezdte ezt, s nagyon bosszantó!
Win7 64 bit + Explorer9? A Válaszokat köszi! -
Köszönö, ez volt a megoldás :) De miért nem csinálja meg ezt a win alapból? -
lemezkezelőben nézd meg, hogy van e betűjele a meghajtónak. -
Hali!
Most telepítettem újra a wint, és csak az egyik vinyómat látja az oprendszer!
Mikor telepítésnél ki kellett választani hová installáljam, ott látta a másik HDD-t is, de most a sajátgép csak 1 merevlemezt talál :S -
Úgy tudom, hogy nem lehet kikapcsolni. -
Vedd őket saját tulajdonba. -
xxxpaulxxx #39173 Ilyenkor mi a teendő? Van 1 vinyón 2 partíció, egyik a windowsnak, másik a különféle dokumentumoknak...
A doksis partíciót leszűkítettem és a windowsosat kibővítettem, mert azon semmi hely nem volt.
Azóta a doksison ilyen zárolás van az összes mappán és... habár azok tartalmát látom és tudok bennük böngészni, megnyitni egy fájlt se tudok, mert azt írja ki, hogy nem rendelkezek a szükséges engedélyekkel:/
-
KondorKhan #39172 azt nem tudja valaki, hogy hol lehet ki/be kapcsolni a hardware accelerationt a hangra? -
xxxpaulxxx #39171 Sziasztok!
Olyankor mi lehet a baj, ha egy logikai partíció ellenőrzése közben megáll az ellenőrzés? Annyit ír, hogy xy fájl SD/SID feldolgozva, a csík már a végén van, de még nincs kész az ellenőrzés és nem megy tovább:S -
KMPlayer -
Sziasztok, egyszer már írtam a SB Audigy problémával, hogy nem megy a mély win7 alatt, és valaki írta, hogy próbáljam powerdvd-vel ami viszi az 5.1-et. Esetleg tudtok még más olyan media playert ami hasonlóan viszi az 5.1-et mint a Power Dvd ?. A Win media player és winamp meg ezek felejtősek. -
Memória bővítés esetén lehet, hogy nem szereti a gép a berakott modult, tesztelni kell, de lehetséges, hogy cserélni kell a memóriát. -
Talán rossz a memória, vagy nem szereti az alaplap.
Egy memtest-et futtass le. -
Orionk #39166 Most meg már egy másik hibaüzenet jelentkezik.
Most állítottam a BISO beállításain, és tovább jutott a telepítő, de másik hibaüzenet jött elő.
http://www2.picturepush.com/photo/a/6498875/img/Anonymous/IMG-2023.jpg
valakinek ötlet?
köszi -
Orionk #39165 bocsi, hogy rosszul fogalmaztam, de nem tuningolva van, hanem csak bővítve.
Ugyanis plusz 2 giga ram lett beletéve, mert 512 MB vel nehezen ment volna a WIN7.
Szóval csak bővítve lett.
Esetleg más vélemény?
köszi -
Ha a gép tuningolva van akkor telepítés idejére álítsd vissza alap órajelre, mert a Windows telepítő nem szereti a tuningot. -
Orionk #39163 Sziasztok !
Sűrgős segítségre lenne szükségem.
Egy régebbi (5 év körüli) asztali számgépre szeretnék win7 et telepíteni.
A telepítő lemeznek biztosan nincs baja, mert gyakran használom. Az számgépre eddig felment az XP, csak most tuningolva lett a gép, és elbirná elvileg a Win7et is.
Ezért akarom feltenni.
Az alábbi hibaüzenet jön ki:
A HIBAÜZENET
Pár hete, amikor egy új laptopra telepítettem fel ezt a win7et, akkor is kijött egy ilyen KÉK hibaüzenet, akkor a BIOS-ban kellett átállítani az AHCI-t, és onnantól kezdve már ment a Win7 telepítő.
Nem hiszem, hogy itt is a BIOSban AHCI-t kellene állítani, mert régebbi gép, akkor még AHCI nem volt, meg a BIOS-ban sem találtam.
köszi -
Ott valami más gond lesz, ha egy dvd meghajtó felpörgetés megfogja a rendszer, de üres állapotba én még amúgy se találkoztam még felpörgetéssel. -
Hello
Mit lehet tenni az ellen hogy az üres dvd meghajtót ne pörgesse fel a Win?
Állandóan lefagy ilyenkor a win felület 2-4 másodpercre, és ez már bosszantó.
-
-
Mindig is ott volt, csak alap esetben rejtve vannak, gondolok bekapcsoltad az összes fájl mutatását az intézőben -
Szal nem kártékony veszély
-
Rendszer számára fontos és kritikus fájlok, békn kell hagyni őket! -
Mi a fene ezek a fájlok a C: gyökérben
-
Köszönöm a segítséget, de nem lesz szükség rá. Annyit csináltam, hogy kicsit szétszedtem a gépet (ugyanúgy visszaraktam mindent a helyére), meg kiporoltam és aztán villámgyorsan feltelepítette a rendszert, ami úgy néz ki működőképes.