303
-
Since #183 Valószínű hogy október 15-től lesz closed béta, de majd úgyis bejelentik a hivatalos oldalon. -
Monoton #182 Ja, meg a banner? :D -
#181 Hol van már az a béta? -
Since #180 Úgy tudom hogy a devek középkategóriás gépen "fejlesztik" illetve tesztelik a gammát, ami videókártya szempontjából megfelel egy 7950GT-nek. Valahol olvastam a hivatalos fórumon erről egy cikket de nemtudom belinkelni mert nem most volt.
A grafikai motor egy dolog, de a különböző számolásokat úgyis a proci végzi úgyhogy maximum a videókártyát lehet alapul venni ebben az esetben. Az szerintem biztos hogy az élvezhető játékhoz 2 giga memória core2-es proci illetve egy 9xxx videókártya lene az optimális. Aztán persze nemcsak a kliens a lényeg, a servertől meg az optimalizástól is sokminen függ, de ez már nem rajtunk áll. Remélem elég lesz a bétateszt (ami még el sem indult) mert ebből a játékból lehet még valami a TR bukása után. No további szép napot, ha valaki bekerülne a bétába az tudassa velem :-) -
marci1110 #179 A gépigényről annyit, hogy a játéknak ugye Unreal 3.0-s motorja lesz, szóval a gépigénye kb. ugyanaz lesz, mint az alábbi játékoknak:
Unreal Tournament 3
Gears of War
Mass Effect
BioShock
Én nem ismerem egyiket se, de aki ismeri, annak ez segített. Annak is, aki nem, mert a hülye is megnézheti a gépigényüket ezeknek bárhol a neten. -
donatus13 #178 nem tudjuk de lényeg hogy több mint amit a te géped tudXD ez 100 % mindig így szokott lenni... -
ZoZooo #177 hi..
Gépigényről mit tudtok ?? mennyi lesz ?? -
ZoZooo #176 jaaah...
hoppá... én úgy hallottam hogy egy kb egy hónapja kellett volna megjelennie :D ..de akkor bocsi :D -
#175 mert még nincs is jővőhét pénteken (még 6 nap) lesz a bétatesz
deamugy>>> link -
Monoton #174 Még nincs is :) -
ZoZooo #173 Hello
valaki tudna linket adni ehez a játékhoz??
lehet h ez ide hülye kérés de nem nagyon találom meg sehol se.......
pls -
#172 erre gyúrok már fél évre remélem jólesz és kapok....^^ -
Since #171 Valaki kapott bétakulcsot? Úgy olvastam hogy eltolták egy héttel, vagyis jövőhét pénteken lehet invite-okra számítani! Addig is mindenkinek sok szerencsét, és ha bekerül valaki kérem jelezze itt a fórumon! :-) -
#170 Hú végre eljött ez az idő is -
Monoton #169 Regeltem énis remélem sikerül bejutni :) -
Since #168 Hátha most szerencséd lesz :-) -
haxoror #167 Már regeltem de soha nem szoktam bétákba bekerülni -
Since #166 Jövőhét pénteken indul a bétateszt, akinek van kedve hozzá reggeljen a hivatalos oldalon. -
#165 azert eredeti mert az fejlesztoktol van, nem ledig sajat gyartmany :-)
A lipcsei gc-n kaptuk oket. -
#164 van nem eredeti is? Staigate Words póló a http://mmogames.cn-ről? :DD -
#163 nyerj eredeti stargate worlds polot az HTTP://mmogames.hu -n! -
donatus13 #162 Nekem se , olyan fps re emlékeztet semmi képen sem mmorpg re -
#161 hát eddig a videók alapján nem igazán jön be a game... -
#160 Csak picit rángatnak a karik a lag-tól. -
#159 nah, ebben már legalábbb van feeling, meg egész szépek a területek (leszámítva az mmo-s szögletességet:S), de a legjobb akkor is a fegyverek hangja: P90, staff weapon, meg egyik jelenetben a háttérből a zat'n'ktel, összecsurog a kattintó ujjaimban az ín, most ez alapján kipróbálnám már... -
HunGripen #158 http://worlds.csillagkapu.hu/?page=downloads&cid=3&act=details&id=46 -
#157 hát ez ilyen cod4 feelinges game lesz de lényeg hogy a csillagkapu storyn alapszik. Tehát rossz nem lehet..^^ -
pedrohsi #156 jelen állapotában még nem igazán alkalmas a kiadásra, kell még pár hónap munka -
Kryon #155 ebből nem sok látszik
lehet benne lőni, meg mászkálni, meg fedezék mögé bújni
kb ennyi derült ki -
#154 nekem se... -
#153 Nyugi! Meg lesz az oldva. -
#152 Nekem el sem indul a video.
-
#151 Ebben a videóban zéró SG hangulat volt, zéró. -
donatus13 #150 Elég érdekes nekem csak egy sima mmofps stílus képvisel :D eddig baromira nem tetszik na de mind 1 meglátjuk mi lesz belőle. -
#149 Wow! Lehet lecserélem a wowot erre?! :D -
pedrohsi #148 nesze nektek:
gameplay videjó -
pedrohsi #147 link -
Kryon #146 jaja, de olyan kéne amiben valami akció is van, hogy lássunk már valamit a játékmenetből -
#145 Linket! -
pedrohsi #144 van videjó, valahol a hivatalos oldalon, amiben a hangokat mutatja be egy dev és rohangál a karival ide-oda