Stargate Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tárgy Stargate Worlds Newsletter
küldõ response.whatcounts.com "
Forrás: a saját e-mail fiókom
igazad lehet tényleg elég késõn küldték az elõzõ levelet is.... nemgáz 11 ig fennleszek végülis holnap csak 1 db zh-t írok...×Ð
Armin & Ayu fan
az elõzõ hírlevél is akörül jött
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
REAL MADRID
\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
REAL MADRID
Ez csak egy newsletter, amit mindenki megkap, aki regelt az oldalon. HA regeltel a betara, akkor azzal alapbol a newsletterre is (vagy forditva).
Szal semmi jelentösege.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"If you're getting this newsletter, you are one of the lucky few gamers selected to step through the Stargate or you're one of the many gamers who want to get in to the Beta."
Szóval szerintem én a many gamers kategóriába tartozok akik csak szerettek volna(javítsatok ki ha tévedek), a másik srác nem tudom milyen levelet kapott.
Nem lehet, hogy csak az elsö newslettert neztetek beta meghivonak? Ott mindjart az elsö sorban a betarol beszelnek.
REAL MADRID
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
A grafikai motor egy dolog, de a különbözõ számolásokat úgyis a proci végzi úgyhogy maximum a videókártyát lehet alapul venni ebben az esetben. Az szerintem biztos hogy az élvezhetõ játékhoz 2 giga memória core2-es proci illetve egy 9xxx videókártya lene az optimális. Aztán persze nemcsak a kliens a lényeg, a servertõl meg az optimalizástól is sokminen függ, de ez már nem rajtunk áll. Remélem elég lesz a bétateszt (ami még el sem indult) mert ebbõl a játékból lehet még valami a TR bukása után. No további szép napot, ha valaki bekerülne a bétába az tudassa velem :-)
Unreal Tournament 3
Gears of War
Mass Effect
BioShock
Én nem ismerem egyiket se, de aki ismeri, annak ez segített. Annak is, aki nem, mert a hülye is megnézheti a gépigényüket ezeknek bárhol a neten.
In gém ném: MaxWell125
Gépigényrõl mit tudtok ?? mennyi lesz ??
hoppá... én úgy hallottam hogy egy kb egy hónapja kellett volna megjelennie 😄 ..de akkor bocsi 😄
Armin & Ayu fan
REAL MADRID
valaki tudna linket adni ehez a játékhoz??
lehet h ez ide hülye kérés de nem nagyon találom meg sehol se.......
pls
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
REAL MADRID
A lipcsei gc-n kaptuk oket.
やられたらやり返す。倍返しだ!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Armin & Ayu fan
lehet benne lõni, meg mászkálni, meg fedezék mögé bújni
kb ennyi derült ki