Stargate Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
"dátum 2008. október 7. 22:25
tárgy Stargate Worlds Newsletter
küldõ response.whatcounts.com "
Forrás: a saját e-mail fiókom

igazad lehet tényleg elég késõn küldték az elõzõ levelet is.... nemgáz 11 ig fennleszek végülis holnap csak 1 db zh-t írok...×Ð

Armin & Ayu fan

szerintem estefele kapunk az idõeltolódás miatt szerintem
az elõzõ hírlevél is akörül jött

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Andr0
hmmm ez furcsa eléggé nem történt sehol semmi

Armin & Ayu fan

circa
Én se <#beka3>

Andr0
én nem :S

Armin & Ayu fan

Szóval ki kapott e-mailt? 😄

REAL MADRID

Ámen atyám! 😊

\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"

Andr0
15 dikén van a béte addig még van idõ😄

Armin & Ayu fan

Hunnenkoenig
Mondjuk en nem izgatom magam, mert 99% hogy kapok, mivel van Tentonhammer tagsagom es azok meg tuti kapnak.

fene, sajna igazad van, csak newsletter 😞 a mondat második felén a nagy lelkesedésben átfutott a tekintetem <#szomoru1>

Torzonborz
mondjuk a mailben 15.-ét írnak béta kezdetnek szóval hamarosan várható az igazi bétás értesítõ 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Elõször énis majd felugrottam amikor meglátaam a feladot 😄

REAL MADRID

Hunnenkoenig
JAh, en is megkaptam es egy pillanatra elakadt a lelegzetem :-)

Ez csak egy newsletter, amit mindenki megkap, aki regelt az oldalon. HA regeltel a betara, akkor azzal alapbol a newsletterre is (vagy forditva).

Szal semmi jelentösege.

Torzonborz
ezért kérdeztem én is mert tegnap este jött és ez van a fejlécben : Stargate Worlds Friends and Family Test ....cseles 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

circa
Úgy értem nekem se kulcs se semmi benne 😄, csak ez
"If you're getting this newsletter, you are one of the lucky few gamers selected to step through the Stargate or you're one of the many gamers who want to get in to the Beta."
Szóval szerintem én a many gamers kategóriába tartozok akik csak szerettek volna(javítsatok ki ha tévedek), a másik srác nem tudom milyen levelet kapott.

circa
Ez tuti nem meghívó, csak egy értesítés.

Hunnenkoenig
Masoljatok be a szöveget legyszi (persze beta kulcs es hasonlok nelkül)

Nem lehet, hogy csak az elsö newslettert neztetek beta meghivonak? Ott mindjart az elsö sorban a betarol beszelnek.

Torzonborz
nem a newslettert értetted félre ?

circa
Tehát akkor ha megkaptam a levelet akkor benne vagyok a bétában? Valami ilyesmit vettem ki belõle.

Hehe, most küldték az e-mailt, bentvagyok a bétában😊

Valószínû hogy október 15-tõl lesz closed béta, de majd úgyis bejelentik a hivatalos oldalon.

Ja, meg a banner? 😄

REAL MADRID

DamageAdept
Hol van már az a béta? <#violent>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

Úgy tudom hogy a devek középkategóriás gépen "fejlesztik" illetve tesztelik a gammát, ami videókártya szempontjából megfelel egy 7950GT-nek. Valahol olvastam a hivatalos fórumon errõl egy cikket de nemtudom belinkelni mert nem most volt.
A grafikai motor egy dolog, de a különbözõ számolásokat úgyis a proci végzi úgyhogy maximum a videókártyát lehet alapul venni ebben az esetben. Az szerintem biztos hogy az élvezhetõ játékhoz 2 giga memória core2-es proci illetve egy 9xxx videókártya lene az optimális. Aztán persze nemcsak a kliens a lényeg, a servertõl meg az optimalizástól is sokminen függ, de ez már nem rajtunk áll. Remélem elég lesz a bétateszt (ami még el sem indult) mert ebbõl a játékból lehet még valami a TR bukása után. No további szép napot, ha valaki bekerülne a bétába az tudassa velem :-)

A gépigényrõl annyit, hogy a játéknak ugye Unreal 3.0-s motorja lesz, szóval a gépigénye kb. ugyanaz lesz, mint az alábbi játékoknak:

Unreal Tournament 3
Gears of War
Mass Effect
BioShock

Én nem ismerem egyiket se, de aki ismeri, annak ez segített. Annak is, aki nem, mert a hülye is megnézheti a gépigényüket ezeknek bárhol a neten.

In gém ném: MaxWell125

nem tudjuk de lényeg hogy több mint amit a te géped tudXD ez 100 % mindig így szokott lenni...

hi..
Gépigényrõl mit tudtok ?? mennyi lesz ??
jaaah...
hoppá... én úgy hallottam hogy egy kb egy hónapja kellett volna megjelennie 😄 ..de akkor bocsi 😄
Andr0
mert még nincs is jõvõhét pénteken (még 6 nap) lesz a bétatesz

deamugy>>> link

Armin & Ayu fan

Még nincs is 😊

REAL MADRID

Hello
valaki tudna linket adni ehez a játékhoz??
lehet h ez ide hülye kérés de nem nagyon találom meg sehol se.......
pls
Andr0
erre gyúrok már fél évre remélem jólesz és kapok....^^

Armin & Ayu fan

Valaki kapott bétakulcsot? Úgy olvastam hogy eltolták egy héttel, vagyis jövõhét pénteken lehet invite-okra számítani! Addig is mindenkinek sok szerencsét, és ha bekerül valaki kérem jelezze itt a fórumon! :-)

DamageAdept
Hú végre eljött ez az idõ is <#vigyor0>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

Regeltem énis remélem sikerül bejutni 😊

REAL MADRID

Hátha most szerencséd lesz :-)

Már regeltem de soha nem szoktam bétákba bekerülni <#rinya>

Jövõhét pénteken indul a bétateszt, akinek van kedve hozzá reggeljen a hivatalos oldalon.

Hunnenkoenig
azert eredeti mert az fejlesztoktol van, nem ledig sajat gyartmany :-)
A lipcsei gc-n kaptuk oket.

tnm
van nem eredeti is? Staigate Words póló a http://mmogames.cn-rõl? 😄D

Hunnenkoenig
nyerj eredeti stargate worlds polot az HTTP://mmogames.hu -n!

Nekem se , olyan fps re emlékeztet semmi képen sem mmorpg re

Győri Devi
hát eddig a videók alapján nem igazán jön be a game...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zsoltika 007
Csak picit rángatnak a karik a lag-tól.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

tnm
nah, ebben már legalábbb van feeling, meg egész szépek a területek (leszámítva az mmo-s szögletességet:S), de a legjobb akkor is a fegyverek hangja: P90, staff weapon, meg egyik jelenetben a háttérbõl a zat'n'ktel, összecsurog a kattintó ujjaimban az ín, most ez alapján kipróbálnám már...

http://worlds.csillagkapu.hu/?page=downloads&cid=3&act=details&id=46
Andr0
hát ez ilyen cod4 feelinges game lesz de lényeg hogy a csillagkapu storyn alapszik. Tehát rossz nem lehet..^^

Armin & Ayu fan

jelen állapotában még nem igazán alkalmas a kiadásra, kell még pár hónap munka
ebbõl nem sok látszik
lehet benne lõni, meg mászkálni, meg fedezék mögé bújni
kb ennyi derült ki

Győri Devi
nekem se...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!