303
-
#263 Szerinted veszi valaki a faradsagot erre valaszolni? -
Kiado #262 Jogos!! :DD -
#261 a játék állapotára utal:D (van, de senki nem látja/tud róla semmit) -
#260 Nagyon jó a banner:D -
#259 olvass vissza -.- -
#258 Free lesz vagy fizetős? -
#257 5éve csak eredeti nyelven követem a sorozatokat amiket nézek. Fogalmam sincs mi megy szinkronosan itthon. Pár éven belül biztos leadják -
#256 Atlantisz 3-5 szezonjait vmikor leajdák a magyarok egyáltalán vagy basznak bele?:D -
#255 Most hogy vége az atlantisznak kidobhatnák a játékot...messze van még az ősz és a SGU -
#254 Valóban. (Indeed.) XD -
Kiado #253 Ne haljon be a téma! We love Stargate! :D -
#252 Ha neked az jön be :D -
#251 Vagy éjszakán át tartó őrült majomszex -
#250 Vagy béta kulcs :D -
#249 Meghalt a jéték? Jól jönne pár frissebb infó -
#248 Szerintem az mmo-n kívűl csinálhatnának egy olyan típusú játékot is mint mondjuk a MassEffect vagy a Fallout3, úgy értem nem igazán úgy képzelnék el egy SG játékot, mint egy mmo-t, hogy a végtelenségbe nyúlóan ölöm a mobokat és fejlődök-fejlődök stb. Nekem jobban bejönne, egy olyan stílusú játék, mint a fentebb említettek, hogy legyen története, de lehessen csak úgy szabadon barangolni is benne, arról nem is beszélve, hogy így a grafikából is többet ki lehetne hozni, és szerintem mindent összevetve szerintem sokkal több játékélményt nyújtani mint ez az mmo. -
#247 ócsójáték hülyegyerekeknek ismerem amugy hackerkedj legálisan...:D -
zunu #246 ezt nézzétek meg: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
-
donatus13 #245 Hát nekem sajnos nem adja vissza azt a sg élményt :S mint amire számítottam pedig nagyon bíztam benne:) -
xido #244 inkább arra leszek kiváncsi,hogy a nemkicsi Stargate rajongó tábor mennyire fogja bekajálni:) -
#243 nem túlzottan tetszik... vmi többre számítottam azért -
donatus13 #242 Én a játékra vagyok kíváncsi hogy milyen skillek vannak lesznek meg ilyesmi mert eddig egy fps re emlékeztet:D -
Monoton #241 mimás lenne ? :D -
martin1992 #240 remélem nem -
donatus13 #239 képek és a videok alapján kiváncsi leszek mekkora lesz a rajongó tábora... -
#238 valószínű -
martin1992 #237 amúgy havidíjas lesz a game??
ezt lehet-e má tudni. -
#236 Szóval kerékbilincs -
#235 Hat mert valami börtönben van es az akadolyazza, hogy megszökjön.
-
#234 Miért van a néni lábán tűzcsap? -
pedrohsi #233 2 hónappal ezelőtt annyira rossz állapotban volt, hogy az NPC-k semmilyen interakciót nem produkáltak - csak álltak mint f*sz a lakodalomban, a játék legtöbb része pedig egyszerűen hiányzott.
azóta elég szépen fejlődik, remélhetőleg ez így lesz továbbra is -
#232 MA egesz nap szenvedtem a karigeneralassal es tutoriallal. Halozat es szerver kod ugy szar ahogy van. Folyton crashel. Igaz betanak hivjak a cuccot, de ehhez mazoistanak kell lenni. A Fallen Earth az csak alpha, de 10x jobban müködik ennel. Szerintem meg 1-2 honapba beletellik, amig ez valamilyen szinten hasznalhato lesz.
-
#231 jah az nice...^^ -
#230 Engem nem enged karaktert csinálni! -
#229 MA mar 2 van -
#228 okok ty:D -
#227 Szerverek ritkan mennek, de majd megprobalok. -
#226 szerintem csak 1 szer volt...........tegnap×Ð -
martin1992 #225 am milyen időközönként lesz béta key osztás??
Ezt tudja valaki?? -
#224 inkáább fogalmaznék úgy: "kiváltságos" :D (nem mondom, hogy jogtalanul), de nem igazán a szerencsén múlt neki