Stargate Worlds

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Hardwired:

"Stargate Worlds: Csillagkapu bezárul:

Az MGM Studios belefáradt a Stargate Worlds MMO-t fejlesztgetõ Cheyenne Mountain Entertainment tökölõdésébe és visszavette tõlük a Stargate licenszet. Úgy néz ki, ezzel a Csillagkapu végleg lezárult.

A Cheyenne Mountain márciusban csõdöt jelentett, majd eladta az MMO fejlesztés közben gyorsan összecsapott Stargate Resistance FPS anyagokat a Fresh Start Studiosnak, akit a Dark Comet Gamesel együtt gyorsan be is perelt jogtulajdonnal való tisztességtelen bánásmódért. Az Arizonai bíróság a Cheyenne Mountainnak kedvezõ ítéletet hozott, de ez már nem számít, hiszen az MGM visszavette a jogokat."

Visszavették a jogokat a feljesztõk.
Vass Gábor
De kár pedig jó lett volna.

értem,pedig már kezdtem reménykedni.köszi.

Az SGW-t nem fejlesztik. Ugyan bullshitelnek hogy átstruktúrálják, meg nézegetik hogy lehetne, de ez virágnyelven azt jelenti, hogy nem dolgoznak rajta és a közel jövõben nem is lesz belõle semmi.

A Resistance az megy, de mint tudjuk az egy kicsit más dolog.

Nem vagyok túl jó angolból,de ez most azt jelenti hogy,feltámad?

Vass Gábor
Úgy ahogy mondod nagyon szar lett.

MerlinW
Stargate: Resistance már régóta játszható, egy kalap kaki, nem érdemes vele foglalkozni. Elcseszett ronda TPS shooter😊

[merlinw.org]

Vass Gábor
Ja ezt befejezték végleg.

Viszont van Stargate-Resistance, aminek épp hétvégén lesz open beeta weekendje.

Bár nem nagyon néztem, úgy rémlik ez valami multiplayer lövölde, nem igazi mmo.

MerlinW
Nem szuttyognak, nem lesz. Végleg befejezték, csõdbe mentek, bezártak, vége.

[merlinw.org]

Szuttyognak itt ezzel a projecttel...Fogjanak egy Metin,stb tipusú játékot,moddolják át a grafikát,a kapu már úgyis benne van a játékban,ami átvisz másik térképekre..NPC-k helyére tegyék be a fõbb szereplõket.õk adják a feladatokat,minden szereplõnek más a profilja úgyis,ezzel lehet változatosra csinálni..a fegyverek-páncélok Stargate-szériák lennének,modellezzék le a fõbb helyszíneket aztán csókolom...kevesebb meló lenne átmoddolni és írni megfelelõ küldetéseket,mint itt bénáznak a most csináljuk,most nem csináljuk dologgal😊
MerlinW
Legközelebb linkeld is kérlek

Mondjuk egyik nagy oldal sem erõsítette meg (IGN, Gamespot, GameSpy), de a weboldaluk valóban megszûnt.

[merlinw.org]

A gamestaron kijelentették hogy végleg leállították a játékot, úgy néz ki hogy ezt is nekem kell megcsinálni.
Vass Gábor
Ja értem, hát bízom benne, hogy jön, mivel filme is jön jövõre.

MerlinW
Nem mondok én semmit. Szokásos pletyka. Én csak annyit mondok, hogy ennek a pletykának kívételesen lehet alapja. Szamély szerint ha az idei megjelenést nem is, de azt hogy dolgonak rajta 2K-nél, azt elhiszem.

[merlinw.org]

Vass Gábor
Azta kurva ez fasza lennne, akkor azt mondod, hogy jönni fog a Forever az év végén???<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

MerlinW
OFF

DNF-et is heggesztik (ha nem is Forever címen) a 2K-s fiúk (mármint õk a kiadó, azt nem tudom melyik fejlesztõcéggel készíttetik, talán a Gearbox-al (Half Life 1-2, Borderlands)), valamikor a hónap elején elszólta magát a sajtós😊 Ha lehet hinni a pletykáknak a negyedik negyedéves (okt-nov-dec) dömpinggel jöhet az is. Persze majd meglátjuk, de 2K pénzes, nagy darab jószág (Bioshock, Borderlands, Maffia 2, Civilization 4), tehát simán el tudom képzelni, hogy meglepik a rajongókat karácsonykor😊

[merlinw.org]

Vass Gábor
Ja az akkor már más, még szerencse.

Torzonborz
DNFnél kicsit jobban állnak. itt már volt egyszer béta szóval lehetett látni mûködés közben. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Vass Gábor
Hát az bizony Duke Nukem sorsára jutott.

MerlinW
Senki sem tudja. Anyagi gondok voltak, megoldották, most éppen az MGM fenyegõzik azzal, hogy elveszi az SG jogokat tõlük, mert sehol sem tartanak. Tehát senki sem tudja. Tekints rá úgy, mint a Duke Nukem-re, ne várd, max majd meglepetés lesz, ha mégis megjelenik😊

[merlinw.org]

Vass Gábor
Lesz még egyáltalán ez a játék?

Vass Gábor
Ja ami elég ratya lett.

MerlinW
Amíg nincs Worlds, addig is az elsõ negyedévben jön a Resistance

[merlinw.org]

Lazarus
Nem túl stargates o_O De attól még lehet jó
Khabbas
Na, látom a grafikát megnyomták picit 😊) Nagyon szép így!
Gamestar link

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

De már rég megy a béta teszt. Jelentkeztem(elvileg), de még nem küldtek semmit...

Lazarus
jó esély van rá
JethroHUN
soha nem készül el

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

<#eljen>

Khabbas

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Ma felnéztem, megláttam a Tom & Jerry hírt, és kiakadtam 😄D

REAL MADRID

Hunnenkoenig
Ha olvasnatok az mmogames.hu-t, akkor mindig aktualis kepben lennetek :-P

Hunnenkoenig
Mostanaban irtak ki hivatalos honlapon, hogy nem hagytak abba. Folytatjak a fejlesztest, csak csusznak.

Zsoltika 007
Jaja én is úgy tudom hogy csak nehézségeik vannak. De a projectet nem lõtték le.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Pedig mintha azt olvastam volna, hogy találtak befektetõt.

REAL MADRID

MerlinW
Utoljára (IGN-en május elején) azt olvastam hogy csõdbe mentek és befejezték a fejlesztést..

[merlinw.org]

Nézegettem kicsit a hivatalos oldalon a galériát, így képek alapján nem nagyon jön be. Jöhetne már valami újdonság, mert nagyon elfelejtõdik a játék 😊

REAL MADRID

Lazarus
fizetõs lesz 😄
Hunnenkoenig
Szerinted veszi valaki a faradsagot erre valaszolni?

Jogos!! 😄D

tnm
a játék állapotára utal😄 (van, de senki nem látja/tud róla semmit)

akyyy
Nagyon jó a banner😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tnm
olvass vissza -.-

Prince23
Free lesz vagy fizetõs?

DamageAdept
5éve csak eredeti nyelven követem a sorozatokat amiket nézek. Fogalmam sincs mi megy szinkronosan itthon. Pár éven belül biztos leadják <#vigyor>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

Andr0
Atlantisz 3-5 szezonjait vmikor leajdák a magyarok egyáltalán vagy basznak bele?😄

Armin & Ayu fan

DamageAdept
Most hogy vége az atlantisznak kidobhatnák a játékot...messze van még az õsz és a SGU

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

Jaffa 2843
Valóban. (Indeed.) XD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Oldal 1 / 7Következő →