24 Mbites ADSL Budapesten!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valszeg többi szolgáltatónak is eszébe fog jutni hasonló móka és akkor kialakul az egészséges árverseny.Persze fatáv akkor is jól jár mivel a telóvonal még mindig az ö zsebébe cseng

de az kábel nem adsl...

CSOCSO
igy van... nekem 3m/384kbit van.. es majd 1-2 honapon belul lesz (+5 dodoert, immaron majdnem 60 dodoert) 6/512.. es a tobbi ceg sem tud jobbat
mikloss
lol nekem 256-os kábelem van 5900-ért mivel nincs semmi más itt komáromba még chello se, a legolcsobb lenne ezután 10e ért forgalomkorlátos ADSL szar! én tök örülnék már egy 1megásnak 6e-ért!<#levele><#violent>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

És a szegény vidéki mikor kap nagy sávszélt, fõleg a szegényebb megyékben? Neki csak a méregdrága ADSL van vagy pedig a kisebb sávszélû mikrós csomagok. Még a nyavalyás chello sem elérhetõ, csak a megyeszékhelyen.<#falbav><#boxer><#violent>

Nem tudom ez miért nagy szám. Tvnetwork-nél évek óta van ennél nagyobb sávszélesség. 6Mega le 2 fel, ja és ócsóért forgalomkorláttal 4500HUF-tól korlát nélkül 18eFt. csekkoljátok ww.tvnetwork.hu Persze nem mindeki olyan szerencsés mint én, és az általuk lefedett területen lakik <#vigyor5>
Mi köze annak a DSL-hez? Az ethernet kapcsolódás.

Szerintem a 180 ezer forintos bekötési díjat, és 45 ezer forintos havidíjat kicsit sokallnád. Persze aki ott él annak nem hiszem hogy a netköltség a legfájóbb tétele, sokkal inkább az ingatlannal kapcsolatos költségek. Egyébként a gigabit kapcsolat a szolgáltató hálózatán belül érvényes, nemzetközi irányba le van korlátozva 20 Mbps-re.
Ahoz képest hogy 3 hónapja örültünk az 56-osnak most elég jól megszaladtak!
Én is micro-t használok és nincs vele semmi bajom! 4260-at fizetek 400-as ért! És ha akármit nézek rajta akármilyen idõben a letöltési sebességem max 2kb-al változik! És korlátlan!Különben kösség fel a gatyályukat a kábelesek mert ha ilyen ütemben fejlõdik akkor hamar elérik az 1 megát! És nincs szükség méregdrága kábelekre mert a falumban 6-on vagyunk és a hozzám legközelebb esõ 20méterre a legtávolabb 1,3km-re van tõlem!
Hong Kongban 1GB-s HyperDSL van. Gondoljatok bele...

Sanyix
Ok de a mikro közel sem olyan stabil mint a dsl, ráadásul csak olyan helyeken érhetõ el ahol nincs más.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

SDSL? végre bejött a hazánkba, ami a német netes játékosoknál már évek óta megszokott😊

Én is 6250-et fizettem az 1/1Mbitért, de most 6000Ft és ha 2 évre elõfizetsz, akkor 5000Ft bruttó. :-) Ez mikrohullámú hálózat, 10 elõfizetõnek kell lennie 100m-en belül 1-1, és UTP kábelen hozzák a netet miután leosztották a mikróról. Nálunk 1 tömbház kap 10/10Mbitet így nálam a legrosszabb esetben is 800/800 de korlátlan. És ennek a mikrós cuccnak olcsó a kiépítése is.:-) Zalaegrszegen a Zalaszám biztosítja ezt. Szerintem Pesten is simán megoldható lenne ez a dolog, 100m-entként csak lenne 1 elõfizetõ. Mármint 10 ember kell egyszerre, és az a 10 ember 100-100m. 100m az UTP kábel miatt van egyébként. Hogy a jel ne vesszen el.És így se modem se telefonkábel nem kell. Még csak bekötési díj sincs ha legalább 1 évre elõfizetsz.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Azért lehetett csak ezt az egy csomagot olvasni, mert ez volt az egyedüli aminek ára már 2 hónapja kint szerepelt az adsl3g.hu-n.

Inkább az a kérdés a te lakhelyed azon kevés számú telefon fõközpontnak a vonzáskörzetébe esik-e ahol elérhetõ a TvNet saját infrastruktúrája. Ha igen akkor nyert ügyed van és amint lejár a hûségszerzõdésed válthatsz. Viszont ha nem akkor ezt a letõség számodra elérhetetlen marad.
ADSL2+ a rendszer, annak a maximum értéke 24/1Mbps. Ezen kívül a jelenleg kapható eszközök jellemzõen ezt tudják. Természetesen a szabványos visszafelé kompatibilisek.

Az ADSL2+ sem olyan új dolog, 2003-ban szabványosodott, elõtte egy évvel az ADSL2 így annak kifutási ideje nem volt túl hosszú, ezért túl sok eszközt nem is építettek rá.

Az elmúlt pár évben a fatáv által beüzemelt vagy lecserélt eszközök is igen nagy valószínûséggel ADSL2+osok hisz másfajta eszközt már nem igen kapni, és nem is éri meg mást vásárolni.
DanyyX
Hehe, TvNET-nél vagyok már másfél éve <#nyes>
Igaz nem ADSL 3G, de azért igy se rossz...

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

Végre valahára értelmes hozzá szólást is látok itt. Gratulálok! 😊)
Sanyix
Na máshol lehetett olvasni hogy mennyibe kerül, bár nekem csak az 1mbit-es csomag tûnt fel 6240 ft/hó val (ez bruttó ár!!). Úgyhogy ha igaz lesz, akkor pápá mocskos t akármik, mert most ugyanezért 9990 ft-t fizetek.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kérdés tõlem a cikkírónak: Nem derült ki nekem egyértelmûen, de akkor most ADSL2 rendszerrõl van szó?

Az ADSL ahogy a nevében az "A" is mutatja asszimetrikus. Alapjaiban úgy lett kifejlesztve hogy a letöltési irányt priorizálták, ezért lettek az szabványok 8/0.8,12/1 és 24/1Mbps-esek(ADSL,ADSL2,ADSL2+).

Az SDSL ami inkább G.SHDSL-ként ismert, 2.3/2.3Mbps-et tud és szintén egy igen régi szabvány.

Az újgenerációs ADSL-nél van egy olyan alvariáns az Annex M-es ahol nagyon ahol úgy osztják ki az alkalmazott frekikeg hogy szimmetrikussá teszik a forgalmat így 3.5Mbps-et érnek el.

Persze az tudni kell hogy ezek a maximum értékek amik a távolság függvényében erõsen lecsökkennek.

Amcsiban nincs már 10 éve ocsóért 10/10Mbps. Azt maximum etherneten lehet biztosíteni olyan pedig nem ér el minden háztartásba. Max a koleszeokban van ahogy idehaza is a felsõoktatásban.

10/10Mbps-et jellemzõen inkább optikai hálózaton lehet biztosítani. Amcsiban sincsenek nagy uploaddal rendelkezõ kapcsolódások. Optikán így fejbõl én is csak egyre emléxem amelyik 10/10 és 20/20Mbps-es kapcsolódást kínál. Viszont gyanítom a 40GB-os forgalmi korlát és az utána MB-onként fizetett túlfizetés neked sem lenne szimpatikus.
Kollégám ezúton üzeni, hogy nagyon örül a 24Mbites ADSL lehetõségnek, de még jobban örülne, ha a három hónapja ígérgetett 2Mbites ADSL-t hajlandóak lennének végre bekötni. köszike! 😊

én úgy várom ezt a szolgáltatót mint a messiást, szabaditson meg a surmó téonlánytól, nem hiszem hogy a 9500 huf/1 mbit-es förtelmes havidíjnál rosszabbat kínálnának..😞
"Az igazi meglepetés talán mégsem ez, hanem az SDSL nevû szolgáltatás (szimmetrikus DSL), ami végre azoknak kedvez, akik nemcsak letölteni szeretnének, hanem igényük lenne a nagy feltöltési sebességre is."
Érdekes, azt hittem az a DSL, ami már vagy 10 éve van amcsiknál ólcsóért (10/10Mbit)

Mivel a csomagelnevezések, teljesen megegyeznek a fatávtól viszontértékesített csomagelnevezésekkel, és a sajtótájékoztatón is arról beszéltek azonos áron nagyobb sebességet adnak ezért valószínûsíthetõ hogy ez lesz. Persze biztosat majd holnap, ha ki lesz írva a weboldalukra.
Jah az IPTV-t multicasttal oldják meg, mert úgy hatékony. De VoD-nél már jobban ki van hajtva a gerinckapcsolódás. Aztán hogy mikor indul idehaza IPTV az már talány. Valaki nemrég írta itt SG-n hogy fatáv állítólag õszre tervezi az indulását.
Jelenleg nem elérhetõ az www.adsl3g.hu mert átirányítódik tvnet oldalára, de az elmúlt 2 hónap során ott minden megtalálható volt. 6,5Mbps/512kbps-es lesz a legnagyobb lakossági csomag. Ár nem volt kiírva eddig az tényleg csak holnap várható, meg az is mely telefonközpontok vonzáskörzetében lesz elérhetõ. Amit én eddig priváltban errõl megtudtam az alapján egyes belvárosi központok lesznek érintve.
Sil3nt
hogymi:?
13 ezer forint az 512/512 kbit-es csomag

nemsok?

Az online adást multicastinggal nem lehet megoldani?

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Szerintem 10 rongy körül. én most T-szopline-ra 11,400 Ft / hót fizetek, 2,3 Mbit / s letöltésivel.

Fortuna fortes adiuvat.

Mighty
A honlapon holnap lesznek bõvebb infok.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

és hogy mennyibe fog kerülni...<#confused>
Holnap lesz elérhetõ minden részlet a weblapjukon.
Kíváncsi vagyok, mennyi lesz a maximális sávszélességû lakossági csomag.

Fortuna fortes adiuvat.

"kerületekben"<#vigyor2>
Nah ez jó lenne csak kíváncsi vok melyik kerületben tervezik ezt... 😊
← ElőzőOldal 2 / 2