24 Mbites ADSL Budapesten!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Szerintem a 180 ezer forintos bekötési díjat, és 45 ezer forintos havidíjat kicsit sokallnád. Persze aki ott él annak nem hiszem hogy a netköltség a legfájóbb tétele, sokkal inkább az ingatlannal kapcsolatos költségek. Egyébként a gigabit kapcsolat a szolgáltató hálózatán belül érvényes, nemzetközi irányba le van korlátozva 20 Mbps-re.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Inkább az a kérdés a te lakhelyed azon kevés számú telefon fõközpontnak a vonzáskörzetébe esik-e ahol elérhetõ a TvNet saját infrastruktúrája. Ha igen akkor nyert ügyed van és amint lejár a hûségszerzõdésed válthatsz. Viszont ha nem akkor ezt a letõség számodra elérhetetlen marad.
Az ADSL2+ sem olyan új dolog, 2003-ban szabványosodott, elõtte egy évvel az ADSL2 így annak kifutási ideje nem volt túl hosszú, ezért túl sok eszközt nem is építettek rá.
Az elmúlt pár évben a fatáv által beüzemelt vagy lecserélt eszközök is igen nagy valószínûséggel ADSL2+osok hisz másfajta eszközt már nem igen kapni, és nem is éri meg mást vásárolni.
Igaz nem ADSL 3G, de azért igy se rossz...
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az SDSL ami inkább G.SHDSL-ként ismert, 2.3/2.3Mbps-et tud és szintén egy igen régi szabvány.
Az újgenerációs ADSL-nél van egy olyan alvariáns az Annex M-es ahol nagyon ahol úgy osztják ki az alkalmazott frekikeg hogy szimmetrikussá teszik a forgalmat így 3.5Mbps-et érnek el.
Persze az tudni kell hogy ezek a maximum értékek amik a távolság függvényében erõsen lecsökkennek.
Amcsiban nincs már 10 éve ocsóért 10/10Mbps. Azt maximum etherneten lehet biztosíteni olyan pedig nem ér el minden háztartásba. Max a koleszeokban van ahogy idehaza is a felsõoktatásban.
10/10Mbps-et jellemzõen inkább optikai hálózaton lehet biztosítani. Amcsiban sincsenek nagy uploaddal rendelkezõ kapcsolódások. Optikán így fejbõl én is csak egyre emléxem amelyik 10/10 és 20/20Mbps-es kapcsolódást kínál. Viszont gyanítom a 40GB-os forgalmi korlát és az utána MB-onként fizetett túlfizetés neked sem lenne szimpatikus.
Érdekes, azt hittem az a DSL, ami már vagy 10 éve van amcsiknál ólcsóért (10/10Mbit)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Fortuna fortes adiuvat.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Kíváncsi vagyok, mennyi lesz a maximális sávszélességû lakossági csomag.
Fortuna fortes adiuvat.