Klip - A Magyar Skype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

paja007
egyet értek horpetivel, már ami kev hozzászólását illeti. szerintem a Klip egy rakás ****. Skype RuleZ!

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

horpeti
kev fogadok vmi T-COMos marketinges srác, és ez volt a feladata, hogy nyisson topicot errõl, és reklámozza a T-COMot 😛

nincs semmi gond...

ingyenreklám 😛

Csak hát ez itt nem annak a helye...

uff 😛

agyhalál
Ennyi hozzászólásból hamar leszûrted a lényeget. Túlságosan is hamar.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

MÉG EGY ILYEN KIBASZOTT PESSZIMISTA BANDÁT!!!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

hmhm
ventrilo?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Amse
és miért nem Operációs rendszerek, felhasználói programok?

Punker
talán ha 2 hasonló progit hasonlítanál össze 😊

amúgy mind2-õt használom, TS-en most is lökik a dumát a többiek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
ez karácsony után volt jó, akkor jó pár napig ingyenes volt😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mesor
A ts tényleg jó, de próbálj meg felhívni vele valakit.<#szomoru1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

desigo
Skype sux
Teamspeak rulez!
mesor
Nekünk nincs Tcom elõfizetésünk! Úgyhogy marad a jól bevált Skype!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

jah saját, kár hogy a tcom se saját de nembaj 😄DDD
rotfl 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dynamic
Biztos hasznos lesz annak, aki nem ismeri az icq-t vagy msn-t, valamint mobil vagy vezetékes telefonja sincsen😊
Petka
vezetékes irányba a skype olcsóbb...

Errõl csak annyit, hogy amikor a webkamerát elindítottam dobott egy szép kékhalált a gépem. Szóval nálam felejtõs.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

"Tsókolom, nagyon finom volt a kókuszgolyó.." Mindenki látta a reklámot, az egyik legjobban sikerült T-com reklám mostanában. A T-Com saját fejlesztésû Voip szoftvere, még ennél is jobban sikerült. Felület : könnyen kezelhetõ, áttekinthetõ. Hivások : Klip hálózaton belül : ingyenes. Külsõ Vezetékes, Mobil : rendkívül kedvezõ díjon hívható a Klip-bõl. Másodperc alapú számlázás, saját Klip telefonszám : Ingyen. Nem igényel külön elõfizetést (ha T-com ügyfél vagy). Webkamerát is kezel. Kompatibilis a külsõ Voip telefon hardverekkel. Extra : A T-com telefon hálózatból a Klip számod sima telefonról kívülrõl is hívható !

Skype ? Miaz ? Nekünk van saját.

Klip - Voip