Idén mutatkoznak be a négymagos AMD chipek
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen. Én játékra. És ha sikerül ezt-azt összehoznom, akkor még pénzt is keresek vele. Na próbálj már meg pénzt keresni egy konzollal ! <#wave>#wave> (megélhetést,nem alamizsnát)
Meg aztán 105 gombon kicsit több szabadságom van,( az USB-vel meg az Isten is rá lehet kötni) meg eleve a PC felépítésébõl adódóan olyanná alakíthatom amilyenné csak akarom. Persze pénzért <#circling>#circling> olyan, mint egy nagy legó.
Hülyeség ? Vannak emberek, akik 200.000-ért vesznek mobiltelefont. Van aki 5-600.000-et költ profi kerékpárra.Van aki százezeket ver el játékautomatákba. Na ezt a pénzt én PC-re fordítanám. (ha megtehetném) igen, lehet, hogy hülyeség. De szerintem meg a konzol a hülyeség. Nézõpont kérdése.
Meg aztán 105 gombon kicsit több szabadságom van,( az USB-vel meg az Isten is rá lehet kötni) meg eleve a PC felépítésébõl adódóan olyanná alakíthatom amilyenné csak akarom. Persze pénzért <#circling>#circling> olyan, mint egy nagy legó.
Hülyeség ? Vannak emberek, akik 200.000-ért vesznek mobiltelefont. Van aki 5-600.000-et költ profi kerékpárra.Van aki százezeket ver el játékautomatákba. Na ezt a pénzt én PC-re fordítanám. (ha megtehetném) igen, lehet, hogy hülyeség. De szerintem meg a konzol a hülyeség. Nézõpont kérdése.
Eléggé szûklátókörû vagy. Valaki a számítógépébõl él, tervez, dolgozik. Egy grafikai munkás/designer vagy egy építész vagy teszem azt gépész tervezõ mérnök, nem azzal keresi a pénzét, hogy fél órát vár, egy renderelésre... Nem kell minjárt leírni az embert, mert nincsenek kreatív tervezõ ismerõseid, hanem csak játékos életcéltalan haverjaid. kb bocsi. valószínû nem igaz, de mérges lettem miattad. Kész... Haveromnak 3200+ A64-et állítottam össze, 1Gb rammal képzeld és nem játékra, videokártíából a legalacsonyabbat vettük, de képzeld az is jó 3D-s játékra de mit csináljon az ember mikor másmiilyet nem gyártanak, szegénynek meg valamilyen gépen muszáj megtervezni a házat, mert lassan kiröhögik ha nincsen 3d-s látványterv. Márpedig láátam az ArchiCAD-et egy nem is olyan túl nagy épület forgatása közben, kész türelemjáték. A mai játékok semmik az értelmi tervetõi programokhoz képest. Na jó... Kisirtam magam az értelmes, számítógéppel keresõk pártja mellett... <#rinya>#rinya> de azért felháborított, érthetõ, mivel én is ebbe a kategóriába fogok tartozni ha végzek a sulival. <#email>#email>
konzol
valószínû, mikor ott max veszek egy játékot és nyomom, ennyi
PCn szélesebb ágú minden játék... a konzol meg csak arra van, hogy beteszed, és ennyi
nah meg ott a modding is!
valószínû, mikor ott max veszek egy játékot és nyomom, ennyi
PCn szélesebb ágú minden játék... a konzol meg csak arra van, hogy beteszed, és ennyi
nah meg ott a modding is!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
csomagolni szeretnél? több szálon? 7zip-rõl hallottál?
\"The voices are back... Excellent.\"
Mi a fene az az "Aero" cucc???
Prociba integrált Vista "képes" VGA???
Prociba integrált Vista "képes" VGA???
sok játék(típus) nincs konzolon.
www.armed-assault.hu
Érdekes, most rendeltünk a cégbe 1 3800+ os X2 es procit, közel 100 ropi az ára. Mikor lesznek majd a 4 magosok 100 ropi alatt ?? kb 2 évet adok nekik, utánna meg jön a multicore (8,16 mag). Addig a programozók talán kiismerik magukat a töbszálú programok írásában! Kötelezõ lesz, mert pl a nextgen konzolok is már több maggal rendelkeznek, ez is viszi a cekkert elõre. <#ravasz1>#ravasz1>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Kérdés: Mire használjátok ezeket az erõmûveket? Játékra? Csak neem? Akkor 1 konzol nem jobb választás? Vagy 1 olcsó gép+1 konzol.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
xp64rõl milyen szörnyüséget hallottál?
csak mert én pont az ellenkezõjt hallottam, rövid ideig használtam is ... ha mindenedhez van driver, akkor lehet váltani nyugodtan, eleve a 2003 server kodján alapul... annyira szar nem lehet 😉
ebbõl a szempontbol a vista csak rosszabb lesz, mert ott is lesz 32 és 64 bit is, nemg teljesen uj driver modell ... 😞 azaz akkor majd 4 platformra kell drivert irni szerencsétlen gyártoknak .. és ez még csak a windows rész .......
MS=pöcs, vistát már nem szabadott volna 32 bitre kihozni ....
csak mert én pont az ellenkezõjt hallottam, rövid ideig használtam is ... ha mindenedhez van driver, akkor lehet váltani nyugodtan, eleve a 2003 server kodján alapul... annyira szar nem lehet 😉
ebbõl a szempontbol a vista csak rosszabb lesz, mert ott is lesz 32 és 64 bit is, nemg teljesen uj driver modell ... 😞 azaz akkor majd 4 platformra kell drivert irni szerencsétlen gyártoknak .. és ez még csak a windows rész .......
MS=pöcs, vistát már nem szabadott volna 32 bitre kihozni ....
Forza.
Azé ment le már egy 3700+-os SanDiego magos (2,4GHz-es) L2 1MB olcsobb ,mint a 3500+-os 2,2Ghz-es venice L2 512k
Next PC upgrade: 2022
Nah, azért nem minden arany, ami fémlik... 😊
Nekem HT-s procim van (mielõtt vki eklezdi mondani, tudom, h ez messze nem ua, mint 2 magos proci), viszont a probléma ott van, hogy a programok nagy része nem támogatja a több procit (ugye így kezeli), és nézem én, hogy a csomagolás lassabb, mint kellene, és csak az "egyik procit" használja ki, és sajna hiába rakja át a többi taskot az oprendszer a cpu2-re, ha azok összesen 5%-ot foglalnak el, és a rendszer összterhelés nem haladja meg a 60%-ot, és közben a csomagolás lassú. Szóval szoftverileg az egyszerû felhasználó nem áll készen a váltásra sztem.
Válaszolva vki írására, Athlon 64-re váltani akkor éri meg, ha az ember linuxot használ, meg elvileg Vista-ból már lesz full 64bit kódolt változat... (XP-srõl szörnyûségeket hallottam...)
Én személy szerint azért váltanék Athlon64-re, mert Cool&Quiet. Ugye mennyivel jobb, ha mondjuk filmnézés közben a ventilátor minimumom megy (vagy akár ki is kapcsol) a kis terhelés miatt, és nem zúg a gép... Csak ugye eszméletlen pofátlanság, de nem naon ment le az Athlon 64-ek ára az elmúlt évben... (Persze ment le, de 30e alatt még mindig nem lehet legálisan s939-es procit kapni.)
Nekem HT-s procim van (mielõtt vki eklezdi mondani, tudom, h ez messze nem ua, mint 2 magos proci), viszont a probléma ott van, hogy a programok nagy része nem támogatja a több procit (ugye így kezeli), és nézem én, hogy a csomagolás lassabb, mint kellene, és csak az "egyik procit" használja ki, és sajna hiába rakja át a többi taskot az oprendszer a cpu2-re, ha azok összesen 5%-ot foglalnak el, és a rendszer összterhelés nem haladja meg a 60%-ot, és közben a csomagolás lassú. Szóval szoftverileg az egyszerû felhasználó nem áll készen a váltásra sztem.
Válaszolva vki írására, Athlon 64-re váltani akkor éri meg, ha az ember linuxot használ, meg elvileg Vista-ból már lesz full 64bit kódolt változat... (XP-srõl szörnyûségeket hallottam...)
Én személy szerint azért váltanék Athlon64-re, mert Cool&Quiet. Ugye mennyivel jobb, ha mondjuk filmnézés közben a ventilátor minimumom megy (vagy akár ki is kapcsol) a kis terhelés miatt, és nem zúg a gép... Csak ugye eszméletlen pofátlanság, de nem naon ment le az Athlon 64-ek ára az elmúlt évben... (Persze ment le, de 30e alatt még mindig nem lehet legálisan s939-es procit kapni.)
Az istenit neki... ez már haladás..még ki sem jöttek szinte a kétmagosok..de már tényként közlik ,hogy jön a 4 magos..év közben..
Ha jól tom most még csak 25% körüli a részesedése a szerverpiacon..Gyorsban venni kéne AMD részvényeket..mert ezzel a lendülettel nem sokáig fog stabilan álni az intel.
Ha jól tom most még csak 25% körüli a részesedése a szerverpiacon..Gyorsban venni kéne AMD részvényeket..mert ezzel a lendülettel nem sokáig fog stabilan álni az intel.
Arra még sajna kicsit várni kell 😞 mondjuk én már 50 ezret is kiadnák egy kétmagosért ami 3800+-os.
Next PC upgrade: 2022
Egyrészt az S1 foglalatban nem a belépõ szintû Sempron procik mennek, hanem az összes mobil proci, a Sempron, Athlon 64, A64FX megy az M2-be, az F-be az Opteronok.
Másrészt mi az, hogy a szerverpiacon egyetlen partnere volt az AMD-nek? Ez marhaság. IBM, HP, SUN stb. már évek óta gyárt Opteronos szervereket.
Másrészt mi az, hogy a szerverpiacon egyetlen partnere volt az AMD-nek? Ez marhaság. IBM, HP, SUN stb. már évek óta gyárt Opteronos szervereket.
Nekem egy a jó öreg Barton mag alapú AMD Xp 2500+ dobog a gépempe, 2.1GhZ-re húzva (3000+). Kicsit meleg, de megy már 3 éve.
AMD64-re nincs értelme cserélni, 3800+ sebesség miatt sem.
Várom a kétmagos processzorokat 40eFt alatti áron, akkor cserélek...
AMD64-re nincs értelme cserélni, 3800+ sebesség miatt sem.
Várom a kétmagos processzorokat 40eFt alatti áron, akkor cserélek...
fogja lefele vinni a kétmagosnak az árát, no para
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
← ElőzőOldal 2 / 2