231
Grandia III
  • Zoleeex
    A betűk jelentése a következő: P=power (erősiti), S=Speed(gyorsítja), R=rate.
  • KaTy
    spec moves alatt a betük mit jelentenek?..azt értem hogy egy secret method, de azonkívül hogy rögtön elsüthető illetve nagyobbat sebez ,mást is csinál? vagy telhetetlen vagyok?:)
  • KaTy
    ha jól tudom "In the Sky" és valami MIz nevezetü csaj énekli.
  • Luiprima
    A combo parancsot kell használni minél többször mert bizonyos számú használat után kapsz új special movest a s.m. pedig akkor erősödik ha minél többször használod azt. Yukinak és Alfinának 6 Ulfnak 8 Dahnanak 4 s.m.-je van de Alfina 6.ját szerintem csak a végén kapod meg automatikusan.
  • Zoleeex
    Valaki árulja már hogy lehet új special moves és a hozzá tatozó secret method-kat megtanulni Kösszi
  • Derapo
    Tensaiken slash!!!
  • Zoleeex
    Csátok én csak azt szeretném megtudni, hogy mi a cime a főcím zenejének
  • Laza
    Ha kell meg egyeb finomsag musik:

Galbadia Hotel (games soundtrancks)
  • KaTy
    köszönet!
  • Laza
    Hogy lasd, mindenre van valamim :)

Grandia III. OST Soundtrack (2CD)
  • KaTy
    :)
    hasonlóan csinálom....:)
  • musha
    ehh, az igen szerencsés munkahely lehet ^^
  • Unknow
    Vagy a munkahelyen is nyomni :DDDDDDDD
  • Luiprima
    Nem jól csináljátok nyomni kell hajnal 2-3-ig másnap meg aludni a munkahelyen ;)
  • KaTy
    szerintem is elég ennyi...igaz én csak 16 óránál vagyok.
    Épeszű embernek aki esetleg dolgozik is simán eltart egy hónapig.
  • KaTy
    állati jó ez a játék!
    Laza! Nincs meg a főcimzenéje véletlen?
  • Banyapapa
    Ez lesz majd PAL verzioban?
    Mer marhajo.
  • Laza
    Sot, tojasokat nem erdemes szetszedni ha nem kell nagyon ami benne van, mert kesobb lehet fusionalni oket.
  • Laza
    Ha arra gondolsz mikor muter meg a hajos gyerek lelep, tolluk visszakapod a konyvet meg a tojast is.
  • Sephi
    A Fene egye meg! En meg albaxtam mindet! Ekkora baromsagot! Na ez kicsit felidegesitett....oszes eget meg konyvet elbaxtam...
  • Laza
    Elvileg csak a varazslatok es skillek maradnak meg utanuk, talan meg azok a cuccok, amit mas is tud hordani, de az egyedi fegyverek pl nem.
  • Sephi
    Varjal mar. Ha csak ketten vagyunk es nem negyen akkor annak a ketonek aki nincs velunk a cucai nalam maradnak??
  • Laza
    A G2 sem volt olyan nagyon hosszu, az is pont eleg volt :)
    En nem is szeretem a tul hosszu korokre osztott JRPG-ket, vhogy nagyon unalmas lesz a harc egy ido utan.
  • Luiprima
    Először én is nagyon keveseltem hiszen mostanság amiket végigvittem DQ 8,Suikoden tactic mind 100óra felett volt de Unknownak teljesen igaza van ez legalább végig nagyon szórakoztató volt.
  • Sephi
    Ott a pont! Ugyanilyen volt a Xenosaga is csak azzal az volt a baj hogy a fel utan mar semmit nem ertettem a storyibol :P

De ez egyenlore tokeletes. Hangulatos szep es pont annyi harc van benne amennyi kell. Rolam tudni hogy nem vok a hosszu jatekok hive. Csak a FF szetriakat maxolom kifele de azokat jol.
  • Unknow
    Nekem meg a közel 250órás FFVIIemhez kevés minden :D Én csak azért csodálkozom,hogy 50órás mert,hogy 2 DVD , amúgy nem gáz... Inkább legyen egy játék rövid és szórakoztató mint hosszú és unalmas.
  • Neme.
    Huh? Remélem, azért akad benne plusz felfedeznivaló. A 105 órás DQ8-amhoz képest ez nem valami sok. :)
  • Sephi
    Annyira odavaok es vissza vaze! Vegre egy jo jatek!
  • Unknow
    50 óra két dvdn? :S Ha egy dvds lenne akkor okés.... hm..ezt viszont keveslem! 60óra minimum ráfért volna két lemezre! Mindegy...ettől függetlenül top game :)
  • Luiprima
    Jelentem alásan végigvittem az 50 óra játékidő minden pillanatát élveztem és most nagyon dühös vagyok amiért vége van.
  • Luiprima
    Ezt nem tudom de korántsem töltöget annyit mint a Dragon Quest 8 tette szóval nem egy olvasófej gyilkos játék.
  • Tyler Durden
    Winyóról lehet indítani a játékot, vagy mindenképpen nyüstölnöm kell az olvasófejet, ha játszani akarok vele?
  • Sephi
    Ezt meg en sem mondhattam volna szebben!
  • Laza
    En sem tudom mit sirnak.
    Pont az volt a lenyeg es az elvaras, hogy ugyanazt csak jobbat kapjunk, mint a Grandia2 eseteben. Es ezt maximalisan teljesitettek. Ua az egesz, csak mindenbol kicsit tobb. Ezert Grandia, es ezert jo.
  • dinomano
    hmmm..jo lehet, az utobbi idöben ugy elkenyeztettem magam RPG-jatekmenettel (elkenyeztetes alatt nagy terepet értem...); h. barmi mas gémet teszek be; minden klausztrofobb hatast vált ki... :-D nagy terepek f*szák; még ha sokat kell menni, akkor is franko+a graf. is szép... :-D Milyen a sarkanyrepülözés? :-D
    D.
  • Unknow
    Én 11 óránál járok még csak..bár én minden terepen eltöltök annyi időt amíg az összes ládát meg hülyeséget meg nem találom :) Amúgy a gamespoton nem tudom mit nyafogtak a lineáris történet miatt... Mert ott ugye az volt,hogy a sztori elég sík, na most ha játszottak vele akkor miért nem tudják,hogy lényegében 3 szálon mozog (legalábbis ott ahol én tartok eddig 3 szál van). Az más dolog,hogy ezeket nem külön játszod hanem egybe. Mellékküldetésként nekem az bőven elég,hogy minden terep interaktív és bármit akarok rohadtul sokat kell érte mennem. Zsír game... Hogy fogok így neki állni Shadow of The Colossusnak? :D
  • Luiprima
    Spoiler?
    Már az első dvd-n is lehet kaszinózni warp-os cipőt ott lehet vanni de a második dvd-n mikor vissza tudsz menni már bővülni fog a kínálat s lesz +10 ini+warp is cipőn tehát ne sajnáld hogy nem vetted meg korábban a gyengébbet.
    Én is használom a lányoknál a sebzést elnyelő skillt elég hatékony bár ahol most járok ott nem ritkák az 1000 körül sebző monsterek ezek ellen már nem sokat ér de elején űber.
  • dinomano
    kombok engem is, barmilyen rpg-ben, qrvajo dolog felepiteni öket, utana meg várni, h. megkapja a genya... a visual-experience-röl nem is beszelve...
  • Laza
    De nalam egyebkent is unszimpi ez az Ulf gyerek, es mar csak azert sem akarom, hogy o legyen a legerosebb :D benan mozog, es a tamadasai sem tetszenek.

Teny, hogy neki van a legtobb Atk-ja, es ha hozza pakolnam a Berserkert, es egyeb okossagokat, o lehetne a legerosebb, de mivel nincs warp cipom (most tartok a 2-es DVD elejen, a 'masik' vilag kis falucskajaban) igy olyan bena es lassu, hogy nem ra epitek.

Egyebkent a ket varazslocsajszinak beraktam azt a skillt, ami elnyel bizonyos tamadasokat, igy sokx szinte meg sem tudjak oket sebezni :)
    Volt hogy bossok varazslatait 0-aztak le siman.
  • Sephi
    De ha mar itt tartunk melyik jatekba volt meg ilyen hogy fohos az anyjaval harcolgat ?:D Ez tok poen vaze. Annyira teccik ez a koncepcio. Naon kivancsi vaok.

Egyenlore amilyen szereplok vannak a jatekban mindegyiknek eros a szemelyisege. Azert ez nem semmi.