Grandia III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Hi!A Grandia III miért kapott a Gamespoton olyan alacsony pontszámot?Csak kíváncsi vagyok mert lehet hogy hamarosan meglesz.<#kerdes>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sephi
.......................................<#falbav>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
köszi a szpojlereket, szerencsére még idõben elkaptam a szemem -.-

azér a végét nemkellet volna lelõni.... thx
Banyapapa
nem tudom volt-e már: videoklip

Nekem 49 óra alatt sikerült végigvinni. A vége szerintem egy csöppet gyengére és elég rövidre sikeredett. Amúgy elképzeltem magamban, mi lett volna ha az ff x-2 végét is így csinálják meg és kis Yuna-k és Tidus-ok rohangálnának ide-oda....brrrr :)))))

Az utolsó csata meg szintén elég könnyû lett. Levittem a Hp-ját 100e alá, unama-val megállítottam az idõt és addig küldtem rá a galactic bang+heaven's gate varázslatokat amíg kímúlt szegény.

Oké csak csalódott vagyok …… ( voltam )

makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"

Sephi
Ugyanmar kedves baratom! Egyetlen egy sima FPS-est mondjal ami tobb mint 20 ora es en nyilvanosan bejelentem hogy nem ertek a jatekokhoz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Igen a történet és a játék jó. De könyörgöm ennél egy sima FPS is hosszabb, és a nehézségi szint is igen alacsony. Legalább lenne benne egy Ultima Weapon':DDD

Luiprima
Egy játék hossza nem egyenlõ a játék minõségével a G3 egy remek játék csak kicsit rövidre sikerült. Hagytam már abba 80 óra után rpg-t mert annyira monotonná vált hogy képtelen voltam befejezni a G3-nál ez nem volt probléma végig lekötött.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

47 óra alatt végigjátszottam. Ebben a mûfajban még soha nem találkoztam ennél rövidebb játékkal. Egyszerûen nevetséges.

Luiprima
Csak az utolsó csata lesz kicsit húzósabb.

Aki már végigjátszotta : ugye a végefelé azért valamivel nehezebb lesz? Mert jelenleg (2-es lemez eleje) minden fõellenség kb. annyiból áll hogy karakterenként elsütök 1 galactic bang-et és kész. (átlagban 4000e-5000e-et sebez, dahna-nál kb. 8000e-et ami kb. 23000, ennyi hp-je idáig egy boss-nak sem volt)

DoNorBi
zsír kis videó,ha még van ilyened az érdekelne mert dillemába vagyok a játék megvételével kapcsolatba,azt így könnyebb lenne a választás:)

Haverok, Buli, Fight Club!

Luiprima
Igen csak amíg a Verse Realm-ba vagy addig nem tudsz odamenni.

Sulthal
A kaszinóba vissza lehet térni késõbb? Mert én nem játszottam semmit, inkább haladtam a sztorival.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Luiprima
A pénz valóban elhanyagolható viszont a kaszinóban nem pénzt hanem medals-t nyersz amibõl bizony nem árt összeszedni minimum 1.500.000-t "master book-999.999, ninja slippersek,2 féle tojás,platinium featherek, ez bizony már lényeges.

Laza
Ebben a jatekban a penz mint olyan csak nagyon elhanyagolhato dolog, ugyanis azert egyebkent is van mindig annyi, hogy meg tudd venni a cuccokat, amibol raadasul olyan sokfele nincs egyszerre, tehat csak jelkepes szerepe van.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Én is elkezdtem vele játszani végre (nem gondoltam volna hogy a tales of legendia ilyen hosszú gém(87óra normál fokozaton)) és a netes kritikák ellenére nekem nagyon tetszik. Az eddigi észrevételem mindössze annyi hogy a kaszinóban túl könnyû nyerni. Én 3/4óra alatt szedtem össze 680e-et.

Egyébként merre lehet találni iagzán sok mana egg-t?
Sephi
Leltem ott az erdoben baranyokat aki behegnek de dobnak olyan bort ami 1000 penz geciek! :D

Hirtelen meglett az ossze uj felszereles :D

Sephi
En naon elvezem a harcokat. Imadom az Aerial Finish -eket :D

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

énis most keresem ezerrel de nem találom
Sephi
Ooo nem lelem. Nem tudol adni egy linket?

Egyebkent kijelentem hogy nagyon reg nem jacottam meg ekkora jatekkal. Valami hihetettlenul elvagyok szalva tole.

Laza
Jaja, csinaltam is belole videot amit belinkeltem PJL topicba :P

Sephi
Atya vilag. En meg jatekban ilyen gyonyoruseget nem lattam. Hogy melyik? Amikor Yuki es Alfina elernek a Arcriff Temple-hez... ESKUSZOM LENYUGOZOEN SZEPSEGES!

sajnos én nem találtam meg.Igaz hogy nem szedtem le az egészet.
Ha megtalálod szólj:)
KaTy és azt nem tudod véletlenül hogy milyen címen találom a megadott ost link alatt
köszi!
A betûk jelentése a következõ: P=power (erõsiti), S=Speed(gyorsítja), R=rate.
spec moves alatt a betük mit jelentenek?..azt értem hogy egy secret method, de azonkívül hogy rögtön elsüthetõ illetve nagyobbat sebez ,mást is csinál? vagy telhetetlen vagyok?:)
ha jól tudom "In the Sky" és valami MIz nevezetü csaj énekli.
Luiprima
A combo parancsot kell használni minél többször mert bizonyos számú használat után kapsz új special movest a s.m. pedig akkor erõsödik ha minél többször használod azt. Yukinak és Alfinának 6 Ulfnak 8 Dahnanak 4 s.m.-je van de Alfina 6.ját szerintem csak a végén kapod meg automatikusan.

Valaki árulja már hogy lehet új special moves és a hozzá tatozó secret method-kat megtanulni Kösszi
Tensaiken slash!!!

Csátok én csak azt szeretném megtudni, hogy mi a cime a fõcím zenejének
Laza
Ha kell meg egyeb finomsag musik:

Galbadia Hotel (games soundtrancks)

köszönet!
Laza
Hogy lasd, mindenre van valamim :)

Grandia III. OST Soundtrack (2CD)

:)
hasonlóan csinálom....:)
musha
ehh, az igen szerencsés munkahely lehet ^^

Unknow
Vagy a munkahelyen is nyomni :DDDDDDDD
Luiprima
Nem jól csináljátok nyomni kell hajnal 2-3-ig másnap meg aludni a munkahelyen ;)

szerintem is elég ennyi...igaz én csak 16 óránál vagyok.
Épeszû embernek aki esetleg dolgozik is simán eltart egy hónapig.
állati jó ez a játék!
Laza! Nincs meg a fõcimzenéje véletlen?
Banyapapa
Ez lesz majd PAL verzioban?
Mer marhajo.

Laza
Sot, tojasokat nem erdemes szetszedni ha nem kell nagyon ami benne van, mert kesobb lehet fusionalni oket.

Laza
Ha arra gondolsz mikor muter meg a hajos gyerek lelep, tolluk visszakapod a konyvet meg a tojast is.

Sephi
A Fene egye meg! En meg albaxtam mindet! Ekkora baromsagot! Na ez kicsit felidegesitett....oszes eget meg konyvet elbaxtam...