178
FELVÉTELI!!!
-
#98 Mára már minden kiderült :-) -
#97 és pedofil is :DDDDD -
#96 basszus,ez nem oda szol,hanem ide: #1 -
#95 "Van itt rajtam olyan nyolcadikos akinek holnap lesz felvételi gimibe???? :)"
nem ertettetek a kerdest:)hat azert csak erzed,hogy van e rajtad nyolcadikos,vagy nincs...:)de remelem,ha van,akkor lany,mert ha nem,akkor mas vagy:) -
#94 Én is ott írtam!!! :DD
és én is dettó csak biztonság kedvéért írtam meg, mert én is olyan sulikat jelöltem ahova nem kell..:D
Te melyik terembe voltál? :D -
#93 Énizs megírtam Csepel/Jedlik.
Magyar az jól sikerült a matekom mégcsak a nullát sem közelítette meg:D
Amúgy csak poénból írtam meg mert olyan sulikat jelöltem, amhova nem kell központi :) -
moralosan #92 ehehe, megtudtam, hogy csak a javítókulcs alapján gondolta :P -
#91 azt hogy???:O -
moralosan #90 Neumannt, Kalmárt jelöli valaki? -
#89 nekem az is mind2 ment..:D -
#88 én azokat tudtam...:DDDD
-
Kanál #87 melyk petofi? -
#86 a kerületesbe 5 egys volt egy oldal, és 20 egyseg a terulet! -
moralosan #85 10-én :P -
moralosan #84 a paralelogrammásat elbénáztam :D -
Daniel #83 énis tudom az eredményem ha jószivűek :D és a fogalmazásokra full pontszámom lesz akkor össz 67 pont :)
de sajnos igaziból csak 10. én tudom meg.. de remélem ,hogy 59+ lesz :D -
Daniel #82 már megvan a javitokulcs ottvan a www.om.hu
a csövest én ugy számoltam ki hogy megnéztem hány 8m es kell és 5mes ugy hogy 25 legyen összesen :D ezt irtam indoknak is.. nembizti hogy elfogadják :D
120 oldalas füzetet nekem meg az első jó a második nem a harmadik igen és igy az utcsó se lesz jó de javító aztirja ha hibázok az első 3.ba de a 4. eredmény jó a rossz számmal akkor ugyanugy 2 pont :)
meg elszámoltam az 1/2 nekem 1 egész nem 2 egész lett a legelsőnél :D de hogy 4 arány az jó lett :D - én a neumannba irtam :D -
moralosan #81 egyébként egyik oszttársam, aki Budaörsön írta, már tudja az eredményét... -
moralosan #80 120 oldalasnál asszem 9 1jegyű 90 2jegyű, a maradék, most nemtom 3jegyű. Itt ugye az volt kissé bécsápós, hogy nem a számokat kérdezte negyedszerre, hanem a számjegyek összegét, de nem volt gond. -
moralosan #79 csává! No én asszem mindent tudtam, a csövesnél valamiért nem esett le a 10 8mes + 15 5mes, de aztán úgy jöttem rá, hogy az értéken belül a 8nak csak 3 nullára végződő szorzata van. De minden megvolt. A paralelogrammás 60-120 fok volt, a rombusz kerülete meg 24 egység, értelemszerűen egy oldal 6 egység... Aztán a festékes is könnyű volt: 10 db egyoldalú; 8 db 3 oldalú, 14 db 2 oldalú és 2 db festetlen kocka. Most így ezekre emlékszem matekból... Sztem a legízibb a táblázat volt itt, meg a grafikon.
Magyar se' lett rossz, Petőfit pl. tudtam - többek közt :). -
#78 az a rombuszos nekem se ment, azaz ment, csak elbasztam a számolsát :(
meg még a 120 oldalas füzetest is elbasztam :) -
Daniel #77 én meg pont a csöveset tudtam a rombuszosat nem meg a barna festékeset se :DD -
Daniel #76 jaj az könnyű volt.. sztem matek elég nehéz volt..
én a poharas verset nemnaon tudtam de aztán aztis :D -
#75 ezt én sem tudtam.....ezt az egyet magyarból, a mateknál meg csak a csöveset nem tudtam.....:/ amúgy mindent..:)) -
#74 Nekem a matek jobban sikerült, az első feladatban volt egy mondat, ki kellet találi, hogy melyik költő neve van benne elrejtve, erre nem birtam rájönni. Valami iylen volt:
Ezt a képet ő fiatal korában festette
ezt elbasztam... meg még volt egy -
Daniel #73 mi az om honlapja?:) -
Szonár #72 Nna vége.
Szerintem a magyar elég könnyű, matek szerintem már nehezebb volt.
1-kor már ki lesz dobva a netre (OM honlapjára) a javítókulcs, ha valaki még nem tudná.
bodesz: Gondolkozom, lehet hogy még a Jóskát is bejelölöm.
Petőfiről valaki meg tudna dobni egy kis személyes infóval ? (mondjuk ott végzett, vagy éppen ott tanul, ilyesmi). Mert oda szeretnék menni,meg még a Táncsicsba. 4,4-es átlagom volt félévkor.
Crazygirl: Magam nevében kössz ! -
#71 Egy kalap szerencset az eppen ma felvetelizoknek!!! -
#70 Ne hidd! Azt hiszed, amikor mész holnap suliba nem basz el egy kamion? Az IFA nem válogat. Csak töri a koponyá(da)t. -
#69 márcsak 20, tesóim belehetenk már szarva:D -
#68 vááá még 57 perc -
#67 nah még 30perc azt indulok addig meg tanulok egy picit.szal.cső. -
#66 2006. január 28. 13 órától
de még olyan későn? adhatnák 9:30kor
azlenne a legjobb...:P -
#65 amúgy minek valakinek zsebszámológép mert azért lehet tudni hogy hány zsebe van az adott ruhán.vagy nem? :D -
#64 WOW
nah még tanulok akkor :D
Matek:4
nyelvtan:4
irodalom:5
töri:5d
angol:4
kémia:kegyelem 4
fizika:5d
biosz:5d
stbstb :D -
#63 Itt van az a 6 osztályos felvételi amit tegnap irtak. Nézzétek át!! -
#62 nekem ami számit:
matek: 3
nyelvtan: 4
irodalom: 5
Töri:5
Angol:5 -
#61 jah sry de nincs meg valakinek a 2006os központi felvételi megfejtése? :D:D:D:D:D :ASDASD -
#60 télleg milyen átlagotok van? :) -
#59 nem?én igen :D
nemrossz suli.4,6-4,7 es átlaggal simán felvesznek bárkit :D