FELVÉTELI!!!

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vaaa
államvizsgám lesz 827 nap múlva <#wilting>

hi

Bandee1987
Amikor én felvételiztem 2001-ben (azóta már leérettségiztem, szal 😊 akkor tök egyszerûek voltak a feladatok, fõleg a matek. A magyar nyelvtan sem volt nehéz. Logika meg hálistennek nem volt, azt utáltam 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mila69en
aza legkönnyebb😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

jézus

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dying Soul
nekem kisérettségi valszeg kb ugyanennyi napon belül 😞

NEOreg3
nem olyan nehéz az, csak nagyon

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DEXTER92
Az igen! 'HONLAP FELVÉTEL!!!'-t olvastam! 😄DD

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Sadist
kizs zarosok -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gnar killer
100 nap és érettségizek, de jó <#idiota> -.-

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Danee
😊)

mila69en
nem azt mondam hogy most derült ki csak hogy mik kinem derûlnek... de amúgy semmi csak... néztem a korod és 14-18 én kb. 16-ra tippeltem és elgondólkoztam hogy mit keresel te még 16 évesen a 8 osztályba😄DD<#hehe><#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
és nekem ehez mi közöm?<#zavart2>

Danee
mi az h most derül ki? Eddig azt se tudtam h létezel? vagy tévedek?
egyébként 14 vagyok

Lacee
igen

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

akko meg egyél turorudit .c

mila69en
mért?<#wilting><#fejvakaras>

mila69en
"egyébként nem kell parázni a középsulis felvételitõl, mostanában nem a tényanyagra mennek rá, amennyire emlékszem (nekem egy másik felvételim lesz, májusban)"--> ezt nekem mondod?<#wilting>

Gunner
a központi felvételi elég erõs volt, azt mondják, én nekem nehéz volt, mert tényállapotosan hülye vok

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
maradtál volna inkább csöndbe 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Lacee
de szép is ha valaki nem igazat mond magáról, ah 😄

egyébként nem kell parázni a középsulis felvételitõl, mostanában nem a tényanyagra mennek rá, amennyire emlékszem (nekem egy másik felvételim lesz, májusban)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mila69en
na😄D mik kinem derûlnek te 8.-os vagy?<#hehe>

14-18 között az hogy lehet? buktál?<#eplus2>

vagy 14-éves vagy?

SLICK
hát ez a topik nem lesz hosszú életû...
bár annyit elárulok h inkább logikai feladatok szoktak lenni minden tárgyaból... nem nehezek csak észnél kell lenni... nekem legalábbis ilyen volt lassan 3 éve...

Danee
szted mit csinálok már 1 hete? most már nem tudok mit 😊

mondjuk ulj le tanulni :c

BUDA > miskolc.

Danee
szerintem is 😊
nem ezt mondanád ha a helyemben lennél 😊
Tippek, ötltletek kellenek 😊 azt nem tom mire 😊))))))

nincs😄

I.C.ram
Ezért votl értelme topikot nyitni.
Danee
Van itt rajtam olyan nyolcadikos akinek holnap lesz felvételi gimibe???? 😊

← ElőzőOldal 4 / 4