178
FELVÉTELI!!!
-
#58 csak hogy mindenki tudja ez KÖZPONTI felvételi lesz és nem az amikor egy bizonyos középiskolába még elkell menni és még 2felvételit megírni amit a suli állított össze és akkor még ott kell szóbelizni is...
danee te meg az emberem vagy mert énis utálom a nyelvtant az irodalom meg jó a törit meg imádom :D
nah még van 1,5órám tanulni... -
Nuki #57 mert ponta ideális korosztáj :]
egyetek sok csokit, azám!! :D -
Kanál #56 pedig milyen jo moka ^^ -
#55 jovan ne emberkeggy -.- -
#54 HUÁHUÁHUÁ -
Szonár #53 Én is megyek holnap központira, Bp-n a József Attila gimibe. (ugyanakkor nem tervezem hogy ide felvételizzek) -
#52 ha esetleg kiszivárogna a felvételi előtt a feladatsor, írjatok -
#51 te hamarabb halsz meg :) -
#50 90-es években születtél, LoáL -
#49 dehogynem lehet! -
#48 utálom a nyelvtant, az irodalom jó, mert törit is szeretem :) -
Daniel #47 persze hogy nem kell rá tanulni, mert nem is lehet :\ -
Daniel #46 grat :)
danee: te is ügyi vagy, sztem magyar könyebb :D -
#45 A magyart nem vágom annyira, de a matek felvételi előkészitön a tavalyit 50-böl 42 pontosra irtam meg -
#44 én 2 éve írtam és 85 pontos lett a 100-ból,úgy,hogy az égvilágon semmit se tanultam rá. Tényleg csak logika kellett hozzá,meg elég alapvető ált.isk.-i ismeretek. Szerintem tök könnyű volt. -
#43 Haggyatok már ezekkel a szarokkal :)) -
#42 Írjatok panelokat, hogy: "A legjobb befektetés a tanulás." vagy "A tudás hatalom, és hiszem hogy ebben az iskolában ezt megszerezhetem." -
#41 "Mert a tanulás számomra életcél és hiszem, hogy ebben az iskolában tökéletesen megvalósíthatom eme álmaimat."
Ettől biztosan elolvadnak majd. :-D -
#40 melyik városban? :) -
#39 Ki írja meg holnap a Babits Mihály Gimibe? -
#38 uristen , egy éve volt..:))
tanulj mint atom és kész..
jah és nekem volt egy "miért akarsz ebbe az iskolába járni" c. esszékérdés:DDD sztem készülj fel rá hogy megfogalmazd.. -
Daniel #37 mindenkinek... :D -
#36 nekem is az lesz :) -
#35 :DD nem olvastad el figyelmesen:) kicsit elbambúltam és elgondólkodtam meg néztem az élet korát 14-18 nekem egyből az ugrott be, hogy akkor ő biztos 16-17 nem tudom miért ezt ne kérdezd:DDD máshol járt az agyam.. az eszembe sem jutott hogy esetleg 14 és elcsodálkoztam hogy mégis mia bánatot keres 16-17 évesen a 8. osztályban:))) -
Cat 02 #34 én meg 4edikben átmentem :P -
#33 hehh, én is 14 és fél éves vagyok és mégis 8.-os vagyok és nem buktam, csak tod vannak egyesek akik évvesztesek..... -
#32 hehe, nekem a központi lesz holnap....:/
megyek csepelre, és ott 10-től 12-ig azt írom.....:/ -
Huncolin #31 azé van szombaton, hogy a felsőbb évesek felügyelhessenek, és b@sztassák a kicsiket, hogy meg fogják színvi -
#30 lol -
#29 Milyen szar gimibe mész ahol szombaton van felvételi?
Miért nem hétköznap van! -
#28 államvizsgám lesz 827 nap múlva -
#27 Amikor én felvételiztem 2001-ben (azóta már leérettségiztem, szal :) akkor tök egyszerűek voltak a feladatok, főleg a matek. A magyar nyelvtan sem volt nehéz. Logika meg hálistennek nem volt, azt utáltam :) -
#26 aza legkönnyebb:)
-
Thanatos #25 jézus -
#24 nekem kisérettségi valszeg kb ugyanennyi napon belül :( -
#23 nem olyan nehéz az, csak nagyon -
#22 Az igen! 'HONLAP FELVÉTEL!!!'-t olvastam! :DDD -
#21 kizs zarosok -.- -
#20 100 nap és érettségizek, de jó -.- -
#19 :))