FELVÉTELI!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
egyébként nem kell parázni a középsulis felvételitõl, mostanában nem a tényanyagra mennek rá, amennyire emlékszem (nekem egy másik felvételim lesz, májusban)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
14-18 között az hogy lehet? buktál?<#eplus2>#eplus2>
vagy 14-éves vagy?
bár annyit elárulok h inkább logikai feladatok szoktak lenni minden tárgyaból... nem nehezek csak észnél kell lenni... nekem legalábbis ilyen volt lassan 3 éve...
BUDA > miskolc.
nem ezt mondanád ha a helyemben lennél 😊
Tippek, ötltletek kellenek 😊 azt nem tom mire 😊))))))