178
FELVÉTELI!!!
-
#138 felvettek a józsef attila gimnáziumba ! :) -
#137 ezer köszönet, megnyugodtam :) -
#136 pontosat nem tok, de azt tudom h április közepe fele fogják postázni az középiskolák a leveleket a diákokhoz. -
#135 szevasztok!
valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi az a dátum, amíg az OFIK-nak vissza kell igazolnia a felvételi lapom helyességét? (konkrétan parázok hogy nem basztam el-e semmit :D) -
#134 nekem tavaly 81 lett. -
#133 Hello mindenki:) nekem 77 pont lett, sztem jól sikerált
Nektek h sikerült? -
#132 én a magyarnak örültem h ennyi, attól naon paráztam, matekban én is úgy szmoltam de oanokat basztam el...pffffff. na mind1 úgyis felvettek :P :D -
#131 én is ugy számoltam h a matekban 5 pont hiányom lesz.. erre... 11 pfff... amikor megkaptam, sztem az összes magyar trágár szot felsoroltam... a magyar meg 33... az is lol volt... én aki dícséretes ötös magyarból -.- tiszta égő volt... na mind1 lényegtelen.. -
#130 jónak....:) -
#129 Nemrossz, nekem 78 lett, matek 41 magyar 37, de a matekban oanokat basztam el...80-85öt szerettem vlna kb, de ahova megyek oda hozott pont 50/50 és a szerzett az a központinak a fele, szal 39 lenne de matek verseny miatt 50et kapok :P szal 100/100+versenyeredmények:p -
#128 72 pont az jonak számít? :/ -
fradista91 #127 -.-
Amúgy köszi, már lejött :) -
#126 nekem tavaly 71..:D -
SeLFisCH #125 köszönöm userbar mester -.- :)
ha érdekel leshotolom neked és elküldöm -
fradista91 #124 Szívesen belinkelem de nekem még nem sikerült megnéznem, valamiért nem jön le a PDF.
OKM - 2007
Amúgy én 1 éve felvételiztem, és 86 pontom lett. Magyar jobban sikerült mint Matek :D -
SeLFisCH #123 idei központinak megoldókulcsát valaki belinkelné pls ? :)
tesómnak kéne ;) Én 3 éve írtam , akkor talán 84 pontom lett. -
#122 tul vagyok rajta :)
töri max pont ez várhato volt :)
magyar is jol sikerült
angolt meg matekot elbasztam :) de nem nagyon :) -
#121 -
#120 Én hétfőn voltam írásbeli meg szóbeli felvételin a Vásárhelyibe, meg ma kellett volna felvételiznem a Vargába, de mivel az előfelvételin jól sikerült a magyar, mateknál meg beszámították a központit így csak adategyeztetésre kellett mennnem...:D már csak egy szóbeli elbeszélgetésre fogok menni max...:) királyság..:D -
#119 Én ma voltam:P -
#118 Bazzeg, nekem ma lesz a szóbeli.... -
#117 most délelőtt mondták a rádióban, hogy pár középiskolában a pótfelvételi tételeket adták oda a rendes helyet... -
#116 ezt részletesebben!! én nem hallottam! -
#115 jah 5-ben, hirtelen sokkot kaptam hogy ott is ahol én írtam, de ott nem szerencsére...:D -
#114 mit szóltok hozzá, pár suliban elcseszték a középiskolás felvételiket :D -
#113 Nekem neeem! :PP -
#112 nektek lesz szóbeli???? -
#111 én az 5a-ba voltam...:)) -
Kanál #110 majd szolhatok par jo szot az erdekedbe ha ide jossz D: -
#109 én ugy számoltam, h mind2 40 pont felett lesz nekem -
#108 nah lesz vagy 70pontom :D :D :D :D :ASD
nembaj 1-2 suli 4,2 felett nemkéri a központit csak egy angoldogát kell írni.:D -
Szonár #107 Igen. -
#106 én ezen már 1éve túl voltam :) éjjelente alíg bírtam aludni, és tényleg volt olyan kérdés hogy miért akarok abba a suliba járni :D -
Kanál #105 magyarul az elso keruleti? -
Szonár #104 Sajnos ezt valóban elfelejtettem odaírni. . .
Ami a Várban van -
#103 Azthiszem 10c. -
moralosan #102 dexter, te kis leetecske, mijaza ték? -
#101 az mi? :) -
#100 ték^^ -
#99 bazmeg :)