FELVÉTELI!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy köszi, már lejött 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
ha érdekel leshotolom neked és elküldöm
OKM - 2007
Amúgy én 1 éve felvételiztem, és 86 pontom lett. Magyar jobban sikerült mint Matek 😄
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
tesómnak kéne 😉 Én 3 éve írtam , akkor talán 84 pontom lett.
töri max pont ez várhato volt 😊
magyar is jol sikerült
angolt meg matekot elbasztam 😊 de nem nagyon 😊
xD
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
BUDA > miskolc.
nembaj 1-2 suli 4,2 felett nemkéri a központit csak egy angoldogát kell írni.😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
BUDA > miskolc.
Ami a Várban van
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
nem ertettetek a kerdest😊hat azert csak erzed,hogy van e rajtad nyolcadikos,vagy nincs...😊de remelem,ha van,akkor lany,mert ha nem,akkor mas vagy😊
és én is dettó csak biztonság kedvéért írtam meg, mert én is olyan sulikat jelöltem ahova nem kell..😄
Te melyik terembe voltál? 😄
xD
Magyar az jól sikerült a matekom mégcsak a nullát sem közelítette meg😄
Amúgy csak poénból írtam meg mert olyan sulikat jelöltem, amhova nem kell központi 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
BUDA > miskolc.
de sajnos igaziból csak 10. én tudom meg.. de remélem ,hogy 59+ lesz 😄
a csövest én ugy számoltam ki hogy megnéztem hány 8m es kell és 5mes ugy hogy 25 legyen összesen 😄 ezt irtam indoknak is.. nembizti hogy elfogadják 😄
120 oldalas füzetet nekem meg az elsõ jó a második nem a harmadik igen és igy az utcsó se lesz jó de javító aztirja ha hibázok az elsõ 3.ba de a 4. eredmény jó a rossz számmal akkor ugyanugy 2 pont 😊
meg elszámoltam az 1/2 nekem 1 egész nem 2 egész lett a legelsõnél 😄 de hogy 4 arány az jó lett 😄 - én a neumannba irtam 😄
Magyar se' lett rossz, Petõfit pl. tudtam - többek közt 😊.