FELVÉTELI!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
72 pont az jonak számít? :/

-.-
Amúgy köszi, már lejött 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Brigicsaj
nekem tavaly 71..😄

xD

köszönöm userbar mester -.- 😊

ha érdekel leshotolom neked és elküldöm

Szívesen belinkelem de nekem még nem sikerült megnéznem, valamiért nem jön le a PDF.
OKM - 2007

Amúgy én 1 éve felvételiztem, és 86 pontom lett. Magyar jobban sikerült mint Matek 😄

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

idei központinak megoldókulcsát valaki belinkelné pls ? 😊

tesómnak kéne 😉 Én 3 éve írtam , akkor talán 84 pontom lett.

Danee
tul vagyok rajta 😊
töri max pont ez várhato volt 😊
magyar is jol sikerült
angolt meg matekot elbasztam 😊 de nem nagyon 😊

ERykk
<#smile>

Brigicsaj
Én hétfõn voltam írásbeli meg szóbeli felvételin a Vásárhelyibe, meg ma kellett volna felvételiznem a Vargába, de mivel az elõfelvételin jól sikerült a magyar, mateknál meg beszámították a központit így csak adategyeztetésre kellett mennnem...😄 már csak egy szóbeli elbeszélgetésre fogok menni max...😊 királyság..😄

xD

ERykk
Én ma voltam😛

Danee
Bazzeg, nekem ma lesz a szóbeli....

artschiatwork
most délelõtt mondták a rádióban, hogy pár középiskolában a pótfelvételi tételeket adták oda a rendes helyet...

Danee
ezt részletesebben!! én nem hallottam!

Brigicsaj
jah 5-ben, hirtelen sokkot kaptam hogy ott is ahol én írtam, de ott nem szerencsére...😄

xD

Jancsik
mit szóltok hozzá, pár suliban elcseszték a középiskolás felvételiket 😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Brigicsaj
Nekem neeem! 😛P

xD

Danee
nektek lesz szóbeli????

Brigicsaj
én az 5a-ba voltam...😊)

xD

majd szolhatok par jo szot az erdekedbe ha ide jossz D:

BUDA > miskolc.

Danee
én ugy számoltam, h mind2 40 pont felett lesz nekem

bodesz
nah lesz vagy 70pontom 😄 😄 😄 😄 :ASD
nembaj 1-2 suli 4,2 felett nemkéri a központit csak egy angoldogát kell írni.😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Igen.

Jancsik
én ezen már 1éve túl voltam 😊 éjjelente alíg bírtam aludni, és tényleg volt olyan kérdés hogy miért akarok abba a suliba járni 😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

magyarul az elso keruleti?

BUDA > miskolc.

Sajnos ezt valóban elfelejtettem odaírni. . .
Ami a Várban van

Mr_no_NaMe
Azthiszem 10c.
dexter, te kis leetecske, mijaza ték? <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Danee
az mi? 😊

DEXTER92
ték^^

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Danee
bazmeg 😊

Super Mario
Mára már minden kiderült :-)

https://supermario4ever.wordpress.com

vaa
és pedofil is 😄DDDD

anglia királynője a koronás röfi

leveskocka
basszus,ez nem oda szol,hanem ide: #1
leveskocka
"Van itt rajtam olyan nyolcadikos akinek holnap lesz felvételi gimibe???? 😊"

nem ertettetek a kerdest😊hat azert csak erzed,hogy van e rajtad nyolcadikos,vagy nincs...😊de remelem,ha van,akkor lany,mert ha nem,akkor mas vagy😊
Brigicsaj
Én is ott írtam!!! 😄D
és én is dettó csak biztonság kedvéért írtam meg, mert én is olyan sulikat jelöltem ahova nem kell..😄
Te melyik terembe voltál? 😄

xD

Mr_no_NaMe
Énizs megírtam Csepel/Jedlik.
Magyar az jól sikerült a matekom mégcsak a nullát sem közelítette meg😄
Amúgy csak poénból írtam meg mert olyan sulikat jelöltem, amhova nem kell központi 😊
ehehe, megtudtam, hogy csak a javítókulcs alapján gondolta 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Brigicsaj
azt hogy???😮

xD

Neumannt, Kalmárt jelöli valaki?

Brigicsaj
nekem az is mind2 ment..😄

xD

Brigicsaj
én azokat tudtam...😄DDD

xD

melyk petofi?

BUDA > miskolc.

Danee
a kerületesbe 5 egys volt egy oldal, és 20 egyseg a terulet!

10-én 😛

a paralelogrammásat elbénáztam 😄

énis tudom az eredményem ha jószivûek 😄 és a fogalmazásokra full pontszámom lesz akkor össz 67 pont 😊
de sajnos igaziból csak 10. én tudom meg.. de remélem ,hogy 59+ lesz 😄

már megvan a javitokulcs ottvan a www.om.hu

a csövest én ugy számoltam ki hogy megnéztem hány 8m es kell és 5mes ugy hogy 25 legyen összesen 😄 ezt irtam indoknak is.. nembizti hogy elfogadják 😄

120 oldalas füzetet nekem meg az elsõ jó a második nem a harmadik igen és igy az utcsó se lesz jó de javító aztirja ha hibázok az elsõ 3.ba de a 4. eredmény jó a rossz számmal akkor ugyanugy 2 pont 😊
meg elszámoltam az 1/2 nekem 1 egész nem 2 egész lett a legelsõnél 😄 de hogy 4 arány az jó lett 😄 - én a neumannba irtam 😄

egyébként egyik oszttársam, aki Budaörsön írta, már tudja az eredményét...

120 oldalasnál asszem 9 1jegyû 90 2jegyû, a maradék, most nemtom 3jegyû. Itt ugye az volt kissé bécsápós, hogy nem a számokat kérdezte negyedszerre, hanem a számjegyek összegét, de nem volt gond.

csává! No én asszem mindent tudtam, a csövesnél valamiért nem esett le a 10 8mes + 15 5mes, de aztán úgy jöttem rá, hogy az értéken belül a 8nak csak 3 nullára végzõdõ szorzata van. De minden megvolt. A paralelogrammás 60-120 fok volt, a rombusz kerülete meg 24 egység, értelemszerûen egy oldal 6 egység... Aztán a festékes is könnyû volt: 10 db egyoldalú; 8 db 3 oldalú, 14 db 2 oldalú és 2 db festetlen kocka. Most így ezekre emlékszem matekból... Sztem a legízibb a táblázat volt itt, meg a grafikon.

Magyar se' lett rossz, Petõfit pl. tudtam - többek közt 😊.