178
FELVÉTELI!!!
-
#178 Látom ős régen írtak ide, de remélem tud valaki segíteni. Nem rég kaptam meg a felvételi úgymond visszaigazolást és fent Pesten elszúrták a sorrendemet, 2 jelentkezési lapom volt és megcserélték, mi tévő legyek? Enyhén szólva idegesít, mert jól volt kitöltve. Ki, mit tud tanácsolni? -
#177 Felvettek!^^ -
#176 Logikus :D -
#175 Végülis a nem a pontszám számít hanem az,hogy felvesznek!:D -
#174 Én megnéztem, ezért tudom hogy a matek az nagyon szar ... :D De a magyar az szerintem könnyebb volt, meg a javítókulcs ( meg emlékeim ) alapján szerintem az jobban sikerült sokkal mint a matek. Hát reménykedem :) -
#173 Szintúgy!A magyar az jó lett,Csak a fogalmazásnak nem adtam címet,a matek az eddigi legnagyobb kibaszós volt legalábbis az utolsó kettő.
10-set meg se csináltam a 9-eset félig de ezeket leszámítva bízok,hogy jó lett és nem nézem meg a javító kulcsot majd akkor ha már felvettek!:D -
#172 Hát hogy is mondjam. Szerintem a matek az rohadt nehéz volt, a magyar az nekem jobban ment...
Nektek hogy sikerült? -
#171 Szintén :S :D -
#170 sok szerencsét holnap mindenkinek!!!!!!!!!!!!
egy kicsit izgulok, remélem nem lesz geometriai feladat mert nem szeretek körző/vonalzózni -
#169 Holnap felvételi!
Mindenkinek sok szerencsét! -
#168 É is hasonlóan állok.Bár azt mondják osztálytársaim,hogy túlzásba viszem a tanulást mert az a suli ahova menni akarok sokkal gyengébb eredménnyel is felvesznek de én mindent beleadok!:) -
#167 Annyira nem, tavaly 4.6 volt az átlagom, most olyan 4.3, 4.2 lesz. De nem nyaggatom vele magam... Tanulok rá, megírom, sikerül ahogy sikerül :) -
#166 Olyan jó tanuló vagy?:) -
#165 Jó neked!:D -
#164 Szintén, de leszarom -
#163 Én is hamarosan írom.24 nap.Szörny:( -
#162 későn mondom... de az újra rá van írva hogy régit nem fogadnak el! csak 2008-ast. -
Sempronius #161 nem, tuti nem lehet beadni.
biztos változott. -
#160 hello
A tavalyi jelentkezési lapot idén is be lehet adni ha idén töltöttem ki?
vagy újat kell venni? -
#159 ja 37 a matek -
#158 Nem is rossz??szerintem az katasztrófális..nekem is az: 65 p
38 a matek, 28 a magyar.. -
#157 61 pont, nem is rossz -
#156 Énis lszartam de annyira nem is baj. majd kedden megtom -
LaciMaci #155 Az jó én már ma megtudtam, csak nem akarom megosztani, nem lett jó:) -
#154 Én Budapesti vok és nekünk kedden kell a suliba menni -
#153 Szerintem meg szombaton lehet megnézni, legalábbis mostanában, anyám javított matek felvételiket, és máig kellett kijavítania. -
#152 Hi!
Mostanában??itt tatabányán még senki sem kapta meg..legalábbis a központinak az eredményét..aszem jöő héten írnak mindenkinek levelet, és értesítenek az eredményről -
LaciMaci #151 Sziasztok!Mostanában lehet megtudni az eredményeket...Kinek milyen lett? -
#150 Hi!
nekemk 70-85 pont...nem igazán emlékszem már rá h mit is írtam. -
#149 http://193.225.13.157/kfelveteli2008/felveteli_2008_9_evfolyam.html
It tudjátok megnézni a javitókulcsot.
Nekem kb. 60 pont let. -
#148 ÁÁÁÁ
Ez nagyon nehéz volt.
Magyar: Az idő elég volt, de sok szivatós feladat volt. pl.: amikor a régieset kellet maira forditani.
Matek:Nehéz feladatok kevés idő. Ez lehett volna könnyeb vagy adtak volna rá max 1 órát.
Én így láttam a 2008-as felvételit.
Vélemények?
U.i.: 13:00-tól letölthető a feladatsor a megoldásokkal eggyüt. -
daneszbaby #147 Ma 10:00 kor felvételizek a Jáky József Műszaki Szakközépiskolában. -
#146 Hi!
Én Árpád gimnáziumba megyek matek emelt szintre..csak 17-et vesznek fel- de ha az emeltre nem vesznek fel, akkor a normálra biztos, mert oda 90en mehetnek.-, ugyhogy majd imádkozok..a feladatsorhoz majd megpróbálokm optimistán hozáállni, és nem pesszimistán. -
#145 nekem a tavalyi 80 pont lett remélem ezis ilyesmi vagy jobb lesz. -
#144 Holnap 10 óra. Már nagyon izgulok:S A Szen László gimnáziumba irom. Elvileg nagyon szigorúan javítják, de legalább közel van. -
#143 Figyi ne izgulj! ma délután még gyakorolj egy kicsit de holnap reggel már ne foglalkozz a tanulással inkább pihenj! mert ha izgulsz könnyen elronthatod! Ne ragadj le 1 feladatnál ha nem megy! inkább menj tovább és ha marad időd akkor befejezed! Sok sikert és 100%-os felvételit kívánok neked is!:D (küll te hova mész? gimibe? vagy szakközép?) -
#142 már csak 1 nap...áááááááááá -
#141 ááááá...2 nap mulva felvételiiiii.. -
danithe #140 Nem leeht má vlhol eltötleni a 2008a-s felvételit?:P :D -
#139 Szombaton 10 órakkor felvételizek!!!:P