FELVÉTELI!!!

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajtburger
Látom õs régen írtak ide, de remélem tud valaki segíteni. Nem rég kaptam meg a felvételi úgymond visszaigazolást és fent Pesten elszúrták a sorrendemet, 2 jelentkezési lapom volt és megcserélték, mi tévõ legyek? Enyhén szólva idegesít, mert jól volt kitöltve. Ki, mit tud tanácsolni?

Máté94
Felvettek!^^
somdav95
Logikus 😄

Máté94
Végülis a nem a pontszám számít hanem az,hogy felvesznek!😄
somdav95
Én megnéztem, ezért tudom hogy a matek az nagyon szar ... 😄 De a magyar az szerintem könnyebb volt, meg a javítókulcs ( meg emlékeim ) alapján szerintem az jobban sikerült sokkal mint a matek. Hát reménykedem 😊

Máté94
Szintúgy!A magyar az jó lett,Csak a fogalmazásnak nem adtam címet,a matek az eddigi legnagyobb kibaszós volt legalábbis az utolsó kettõ.
10-set meg se csináltam a 9-eset félig de ezeket leszámítva bízok,hogy jó lett és nem nézem meg a javító kulcsot majd akkor ha már felvettek!😄
somdav95
Hát hogy is mondjam. Szerintem a matek az rohadt nehéz volt, a magyar az nekem jobban ment...
Nektek hogy sikerült?

somdav95
Szintén :S 😄

v43 001
sok szerencsét holnap mindenkinek!!!!!!!!!!!!
egy kicsit izgulok, remélem nem lesz geometriai feladat mert nem szeretek körzõ/vonalzózni

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Máté94
Holnap felvételi!
Mindenkinek sok szerencsét!
Máté94
É is hasonlóan állok.Bár azt mondják osztálytársaim,hogy túlzásba viszem a tanulást mert az a suli ahova menni akarok sokkal gyengébb eredménnyel is felvesznek de én mindent beleadok!😊
somdav95
Annyira nem, tavaly 4.6 volt az átlagom, most olyan 4.3, 4.2 lesz. De nem nyaggatom vele magam... Tanulok rá, megírom, sikerül ahogy sikerül 😊

Máté94
Olyan jó tanuló vagy?😊
Máté94
Jó neked!😄
somdav95
Szintén, de leszarom <#bohoc>

Máté94
Én is hamarosan írom.24 nap.Szörny😞
laci 700
késõn mondom... de az újra rá van írva hogy régit nem fogadnak el! csak 2008-ast.

nem, tuti nem lehet beadni.
biztos változott.

Danny1987
hello
A tavalyi jelentkezési lapot idén is be lehet adni ha idén töltöttem ki?
vagy újat kell venni?

Live for nothing or die for something.

thomasthomas
ja 37 a matek

thomasthomas
Nem is rossz??szerintem az katasztrófális..nekem is az: 65 p
38 a matek, 28 a magyar..

Pacal17
61 pont, nem is rossz

zoltan93
Énis lszartam de annyira nem is baj. majd kedden megtom

Az jó én már ma megtudtam, csak nem akarom megosztani, nem lett jó😊

zoltan93
Én Budapesti vok és nekünk kedden kell a suliba menni

GTheo
Szerintem meg szombaton lehet megnézni, legalábbis mostanában, anyám javított matek felvételiket, és máig kellett kijavítania.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

thomasthomas
Hi!

Mostanában??itt tatabányán még senki sem kapta meg..legalábbis a központinak az eredményét..aszem jöõ héten írnak mindenkinek levelet, és értesítenek az eredményrõl

Sziasztok!Mostanában lehet megtudni az eredményeket...Kinek milyen lett?

thomasthomas
Hi!

nekemk 70-85 pont...nem igazán emlékszem már rá h mit is írtam.

zoltan93
http://193.225.13.157/kfelveteli2008/felveteli_2008_9_evfolyam.html

It tudjátok megnézni a javitókulcsot.

Nekem kb. 60 pont let.

zoltan93
ÁÁÁÁ
Ez nagyon nehéz volt.
Magyar: Az idõ elég volt, de sok szivatós feladat volt. pl.: amikor a régieset kellet maira forditani.

Matek:Nehéz feladatok kevés idõ. Ez lehett volna könnyeb vagy adtak volna rá max 1 órát.

Én így láttam a 2008-as felvételit.

Vélemények?

U.i.: 13:00-tól letölthetõ a feladatsor a megoldásokkal eggyüt.

Ma 10:00 kor felvételizek a Jáky József Mûszaki Szakközépiskolában.

thomasthomas
Hi!

Én Árpád gimnáziumba megyek matek emelt szintre..csak 17-et vesznek fel- de ha az emeltre nem vesznek fel, akkor a normálra biztos, mert oda 90en mehetnek.-, ugyhogy majd imádkozok..a feladatsorhoz majd megpróbálokm optimistán hozáállni, és nem pesszimistán.

zoltan93
nekem a tavalyi 80 pont lett remélem ezis ilyesmi vagy jobb lesz.

zoltan93
Holnap 10 óra. Már nagyon izgulok:S A Szen László gimnáziumba irom. Elvileg nagyon szigorúan javítják, de legalább közel van.

laci 700
Figyi ne izgulj! ma délután még gyakorolj egy kicsit de holnap reggel már ne foglalkozz a tanulással inkább pihenj! mert ha izgulsz könnyen elronthatod! Ne ragadj le 1 feladatnál ha nem megy! inkább menj tovább és ha marad idõd akkor befejezed! Sok sikert és 100%-os felvételit kívánok neked is!😄 (küll te hova mész? gimibe? vagy szakközép?)

thomasthomas
már csak 1 nap...áááááááááá

thomasthomas
ááááá...2 nap mulva felvételiiiii..

Nem leeht má vlhol eltötleni a 2008a-s felvételit?😛 😄

laci 700
Szombaton 10 órakkor felvételizek!!!😛

Zizou5
felvettek a józsef attila gimnáziumba ! 😊

BiG G
ezer köszönet, megnyugodtam 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Zizou5
pontosat nem tok, de azt tudom h április közepe fele fogják postázni az középiskolák a leveleket a diákokhoz.

BiG G
szevasztok!

valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi az a dátum, amíg az OFIK-nak vissza kell igazolnia a felvételi lapom helyességét? (konkrétan parázok hogy nem basztam el-e semmit 😄)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Danee
nekem tavaly 81 lett.

csgery
Hello mindenki😊 nekem 77 pont lett, sztem jól sikerált <#buck>
Nektek h sikerült?
GTheo
én a magyarnak örültem h ennyi, attól naon paráztam, matekban én is úgy szmoltam de oanokat basztam el...pffffff. na mind1 úgyis felvettek 😛 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Zizou5
én is ugy számoltam h a matekban 5 pont hiányom lesz.. erre... 11 pfff... amikor megkaptam, sztem az összes magyar trágár szot felsoroltam... a magyar meg 33... az is lol volt... én aki dícséretes ötös magyarból -.- tiszta égõ volt... na mind1 lényegtelen..

Brigicsaj
jónak....😊

xD

GTheo
Nemrossz, nekem 78 lett, matek 41 magyar 37, de a matekban oanokat basztam el...80-85öt szerettem vlna kb, de ahova megyek oda hozott pont 50/50 és a szerzett az a központinak a fele, szal 39 lenne de matek verseny miatt 50et kapok 😛 szal 100/100+versenyeredmények:p

Oldal 1 / 4Következő →