22
  • axxe72
    Szerintem jó a cuccos, én rengeteget beszélek neten keresztü, és nem csak skype-on, hanem külföldi vezetékes telefonokat is sokat hívok, (azt is lehet ingyen!), és ha órákig beszélsz minden nap, bizony nem árt ha nem vagy egy 70cm.-es pórázon... A 70 centihez képest a 8-10 méter már olyan mint a paradicsom! :D
    Már ezelőtt vagy 2 évvel agyaltam rajta hogy lehetne ilyet kifejleszteni, vagy gyártani, erre tessék, már meg is van. Ilyen ez...
  • roliika
    "(állítólag)" <- Jaja..irkálnak fűt-fát, de tömbházban nem fog neked 10M-en túl nagyon müxeni. Maximum valami extra drága verzió esetleg 25m-ig...vasbetont egyik sem szereti. Valami prérin lehet hogy lenne 100m, sík prérin, párátlan időben.:-D
  • mrjoni
    Tudja valaki, hogy esetleg nagyobb-e ennek a készüléknek a hatótávolsága, mint egy hagyományos mobil-blueth.-headset-nek ?
    Mert nekem az rövid. Beltérben 10 m után elhal, pedig az adó (állítólag) 100m-es.
    Köszi !
  • dávidb
    jo nincs vele bajom
  • leszak
    OK.
  • dávidb
    ÉN AZT HISZEM JÓ GYÁRTMÁNY DE REMÉLEM ALACSONY ÁRON VAN.
  • peca
    Minek ez a cucc??? Ha mar telefonalni akarok, akkor fogom azt a szerencsetlen telefont 2 percig, es odatartom a fulemhez... talan nem halok bele...

Zenehallgatasra meg talan jo... persze azoknak akik nem annyira a minosegre mennek...bar en inkabb maradok a jo oreg 16MB-os MP3 playeremnel LOL :D
  • sajtos
    Ezt csináltam eddig is a telefonomhoz vásárolt bluetoothos headsettel :)

MrTressy: Amikor párosítod a BT eszközt a géppel, akkor hangátviteli eszköznek látja alapból... ezután már csak 2-3 klikk a megfelelő programban (skype, msn, stb.) hogy az legyen az alapértelmezett... és már mehet is a telefonálás!

Nem látom semmi értelmét a sztereo telefonálásnak. Imho értéktelen eszköz.
  • Cat #13
    van a csomagban egy USBbe dugható Bluetooth adó.
  • noss
    ja, ez csak egy rossz marketingfogás...

annak meg hogy sztereo, számomra nincs értelme:
    beszélgetésre bőven elég a mono, zenehallgatáshoz pedig kizárólag vezetékest használok (a minőség miatt)
  • MrTressy
    és hogy lövi át a hangkártya a bluetoothra a dolgokat?:)
  • valaé valaé ná
    A bluetoothos headset általában nem sztereo.
  • Mberke
    Az az értelme, hogy miközben telefonálsz nem kell a gép elött ülnöd, leülhetsz a fotelbe, lefekhetsz az ágyra, mászkálhastsz, főzhetsz, akármi. Te még soha nem láttál vezeték nélküli vonalas telefont???
  • leszak
    SZerintem nem rosz .meglehet látogatni egy idöben a konyhában a hütöszekrényt is!!
  • roliika
    Bluetooth meg csak max 10m-ig jó.
  • roliika
    Maximum 300m-ig nyilt terepen...szóval nem látom értelmét.
  • htmm
    Ezt eddig is meg lehetett csinalni barmilyen bluetooth headsettel is...
  • fflx
    a "vezetekes" telefonok is mar javareszt vezetek nelkuliek
  • fflx
    miert is kellene a gep elott ulni?
  • roliika
    Na az ilyenektől kapok hülyét...miért? Mert ugye az IP telefonáláshoz először is kell internet. Atán nem árt 1 számítógép sem vagy pda. Na meg az előfizetés hogy tudjak telefonálni. És akkor vegyem meg a több ezer forintos Bluetooth bigyókát mikor a net úgyis helyhez kötött??? Nem egyszerűbb 1 pár 100Ft-os mikrofont venni mikor hangfal úgyis van? Nem értem...