Új tűzfal kerül a Vistába

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"látom fingod sincs a regiszterirõl."

Ez az AX, BX, CX ?😊)
nyaSGem
"látom fingod sincs a regiszterirõl."

Mirõl vazze??? <#nyes>

Lehet hogy csak véletlen, hogy így kikeltél magadból, de most pont olyan hülyén viselkedsz, mint a megszállott linux-buzik.

Csináld már kultúráltabban.
Úgy mint én!<#crazya>

látom fingod sincs a regiszterirõl.

Automatikus frissítés nem egyenlõ Windows (Mirosoft) Update-tel. sok láma enynit se tud.

akkor ez a Windows XP. Ember ébredj fel, te a WINDOWS XP-rõl beszélsz!

Menyni okos van itt, aki megmondja a frankót, hogy az MS milyen szar és a Windows milyen fos. Sok okosnak csak ennyi dolga van. Szerencsére ennek a sok okosnak semmi köze az IT világhoz, csak anyni, hogy feljárnak a fórumokra és beírkálnak baromságokat.

Szóval tök mindegy a sok hülyének semmi se tetszik, bármit is csinál a Microsoft. Szerencsére nem ilyen balfas*okon múlik mint ti.

AhSZAR fos Windows mocsok Microsoft Miért NEM tesz bele Windowsba internet browsert, miért NEM tesz bele windowsba tûzfalat, miért NEM tesz bele media playert , miért NEM tesz bele antispyt, miért NEM tesz bele.. miért NEMtesz bele egyáltalán semmit??

AhSZAR fos Windows mocsok Microsoft Miért tesz bele Windowsba internet browsert, miért tesz bele windowsba tûzfalat, miért tesz bele media playert , miért tesz bele antispyt, miért tesz bele.. miért kell beleteni egyáltalán bármit is!!!!

Márpedig ilyen rendszer, mint tudjuk nincs és soha nem is lesz<#buck>

Blackmail the Universe

Macc
nem, felhasznalobaratnak azt az rendszert nevezem, ami nem tesz allandoan keresztbe, es nem neheziti a munkadat.

<#guluszem1><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Állat😊<#banplz>

Blackmail the Universe

Atyavilág, micsoda ész😊 Állatkertben kéne mutogatni...<#falbav><#gun><#eplus2>

Blackmail the Universe

<#eljen>

Blackmail the Universe

smv
Az a baj, hogy manapság már felhasználóbarát = lamabarát.

Pedig giazábóül felhasználóbarát = felhasználóbarátnak kellene lennie. Még egy szaros DOS is felhasználóbarát. Ami nem az, az akkor lenne, ha nekem gépi kódban real time kellene komunikálnom a géppel, és csak mûveleti eredményeket kapnék vissza.

Starcraft + Diablo III - esemve

nyaSGem
"Sok ilyen kockát ismerek. Viszont ha valaki komolyan programozik, lehet, hogy jobb az a környezet... Sõt."

Igen, de õk meg nem állnak le vitatkozni azon, hogy a Windows, vagy a Linux a jobb... magyarán valóban jó szakemberek.
És ha valamit wondowson kell megcsinálniuk, szó nélkül odaülnek és megcsinálják windowson.

Én sajnos az utóbbi 1-2 évben fõleg olyan "linux-gurukkal" futottam össze, akik billentyûverõ idióták közül valók és rendre be is égtek, amikor pl. linuxon futó Oracle-val kellett valamit csinálni. Rendszerint kivártam amig feladták, aztán a Windows-on keresztül megoldottam a problémát.
Én wondowsot használok, de nem vagyok windows párti.

kitudja... mivel az ms lassan majd az összes gépet látja meg hozzáfér amin win van, lassan jön a "skynet" meg a terminátorok, és még kiderül hogy a linux lesz az ellenszer a "skynet" ellen...<#ijedt><#ijedt>
<#banplz><#banplz>

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Macc
Akik viritasbol gepelnek mindent a shellben azok tenyleg gyokerek, de azert van egy par dolog, amit onnan sokkal hatekonyabban, es egyszerubben meg tudsz oldani.

"Bár van egy-két segg, akik azt hiszik, ha mindent shell-be írogatnak, akkor attól komolyabb szakemberek, ezért egy olyan dolgot amit a grafikus képernyõn 1 klikkel el lehetne végezni, õk 3680 karakter beütésével végzik el.
Az ínhüvely gyulladástól meg a farkukat se tudják megfogni ha pisálni akarnak..."

Ez sajnos kegyetlen nagy igazság<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#mf2><#mf1>
Sok ilyen kockát ismerek<#rolleyes>. Viszont ha valaki komolyan programozik, lehet, hogy jobb az a környezet... Sõt.

Blackmail the Universe

Piscator ez egy elég fos beszólás volt...<#levele>

Mellesleg én is kacérkodtam a linuxxal(még mielõtt elküldenétek egy félreesõ galaxisba, nem kötöm karóhoz a kutyát, a windows és a linux között nem teszek különbséget érzelmi szinten(márpedig ami a legnagyobb baj, sokan ezt teszik<#csodalk>), de azt el kell ismerni, a windowsnak is van k sok elõnye... a legjobb megoldás az lenne(Klónfalván<#conf><#awink>), ha együttmûködnének...<#falbav><#banplz>

Blackmail the Universe

nyaSGem
Hát nem tudom. Ha elnézem a Red Hat-et, a Debiant, vagy a SuSe-t, mindha csak egy Windows XP nézne vissza rám..
Még a Start menü is ugyanott van.
Bár van egy-két segg, akik azt hiszik, ha mindent shell-be írogatnak, akkor attól komolyabb szakemberek, ezért egy olyan dolgot amit a grafikus képernyõn 1 klikkel el lehetne végezni, õk 3680 karakter beütésével végzik el.
Az ínhüvely gyulladástól meg a farkukat se tudják megfogni ha pisálni akarnak...

Macc
Hat a windows sokminden de nem felhasznalobarat😄

nyaSGem
Hát itt tényleg kezd komolyodni a dolog.
Öreg amiket te írsz a registy-vel kapcsolatban..., bõdületes sötétségre utalnak.

Te inkább viccelõdj, lehet hogy az a mûfaj jobban fekszik neked. Legalábbis elég humoros, amiket itt komolyan próbálsz elõadni.

A windows felhasználóbarát, a linux viszont müködik, lamerok.

bakterrier: hogy legyen egy kis címszavas leírás arról, mit használsz és lehessen küldözgetni Redmondba...?...<#mf2>...<#nezze>...<#nevetes1>

Blackmail the Universe

egyébként meg bõdületesen értek a témához, ebben is igazad van.
de egyébként tényleg minek a regisztry azon kívül, hogy így alakult és már van? de tényleg?
A microsoft maradjon csak oprendszer-fejlesztésnél! Ami nem megy, nem kell erõltetni. Biztos rózsaszínfelhõs világban élek, de miért nem lehet demo tûzfalakat beépíteni, a felhasználó kiválasztja mi kell neki addig, amíg nem tölti le a 'jövendõbelit'? Mert amit pl annak neveznek az inkább víztócsa(xar volt, tom😉).. Ja és amúgy örvendjünk, (mint már elõttem is elhangzott)újabb eszköz az imádott microsoftnál, hogy ellenõrzés alá vegyék az adatforgalmat... De mit élveznek rajta? Hihetetlen.. Ha terrorpistákat szeretnének elkapni, azok meg nyilván nem MSN-en keresztül vitáznak azon, hogy boeing vagy airbus, illetve Empire State Building, avagyon Ikertorony(R.I.P.!!)...

Blackmail the Universe

a registry-vel vitatkoznék a másik jogos
tudom mi a registry, tudom mire van, és tudom hogy nem igazán jó dolog, hogy van, de ez van és ez is marad, ezt is tudom, de én nem használom, illetve mondjuk nem írok bele saját kódból... csak néha olvasgatok,
de ha már van regisztri mondjuk én nem engedném, hogy a rendszeren, vagy a ellenõrzött függvényeken kívûl bármilyen szar program beleírkáljon...
nem igaz, csak én is vicces vagyok😄
vice
Bõdületesen értesz a témához... "minek a registry..."

Az IE pedig nem nélkülözhetelen a windowsupdate-hez, csak be kell kapcsolni az automatikus frissítést.

Tûzfal, antivírus, antispyware, levélszûrés, könnyen jól beállítható IP szûrés, szabályok, nagyon jól konfigolható, nem utolsó sorban magyar.... és nem eszi meg a rendszert!!

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

F-Secure.Anti-Virus.Client.Security.v6.00.11251 a király, ajánlom mindenkinek!

mármint mi?
micsoda szuper lesz! egy gyenge tûzfal szintjét sem hozza...

vicces != nevetséges
az ie nem felesleges, mert a windows update csak azon megy, megy egy csomó oldal😄
mellesleg szerintem inkább a registry felesleges, nemtom ki volt az az eszement barom aki kitalálta...
persze ez csak az én véleményem
Jeleztem, ne poenkodj. Ami nem megy, nem kell eroltetni 😉
n3philim
jut eszemben, ha már itt tartunk. remélem ezt legalább úgy csinálják meg, hogy ha az ember nem akarja használni, akkor ki lehessen gyomlálni a rendszerbõl, mert minek foglalja a helyet és hízlalja a registry-t is fölöslegesen, úgy mint pl az IE, vagy a windows messenger, stb.

Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100

"Windows Firewall with Advanced Security"
ez így mi, meg hogyan, meg honnan?
megnézném aztat
n3philim
stimmel, de vhogy mindig olyan prg-k közlekednek ki-be, amelyeknek nem kéne

na jó, elég a viccelõdésbõl! vegyük már komolyan a témát, már kockára röhögtem a hasam
nyaSGem
A Windows tûzfal szinte konfigurálhatatlan. A lelki állapotától függ, hogy éppen mit enged át...

én most peerguardian-t használok ilyenekre
meglepõ ip címek mászkál(ná)nak néha...
nem is volt olyan rossz
mondjuk amíg nem mondta, hogy vicc nem is értettem😄
n3philim
azt értettem ezalatt, hogy minden picipuha programot enged a háttérben elõled rejtve kommunikálni és, ha ezek helyett más programokat szeretnél használni, akkor azok mûködését minimum korlátozza, de sok esetben teljesen blokkolja. ilyen pl: a yahoo messenger.

Mo.Organ
Ezt most részleteznéd?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

n3philim
a winfos tûzfal nagyon yo! minden olyan forgalmat, amit engednie kellene blokkol, de cserében amit blokkolnia kellene, azt engedi. az meg hab a tortán, hogy ezt még tovább is fejlesztik! lol aki komolyabban szeretné védeni a gépét az tuti nem fogja használni.
mellesleg ez olyan, mint a trabant 2.0 - most már letekerhetõ az ablak
<#nevetes1>

nyaSGem
Te meg menjél gyorsan és nyald ki a barátod szarókáját pajtás! <#action>

remélem rendesen megtervezik majd ezt a központilag irányítható tûzfal dolgot.. ha ott becsúszik egy hiba, akkor akár központilag kapcsolhatja le a lelkes hekker az alhálózat összes tûzfalát..

\"The voices are back... Excellent.\"

nyaSGem
Kedves Ondo-dondore!

Ollózd ide gyorsan, hol állítottam azt, hogy humoros vagyok????
Én csupán poénkodtam te majom...<#action>