Új tűzfal kerül a Vistába
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az AX, BX, CX ?😊)
Mirõl vazze??? <#nyes>#nyes>
Lehet hogy csak véletlen, hogy így kikeltél magadból, de most pont olyan hülyén viselkedsz, mint a megszállott linux-buzik.
Csináld már kultúráltabban.
Úgy mint én!<#crazya>#crazya>
Blackmail the Universe
Állat😊<#banplz>#banplz>
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Pedig giazábóül felhasználóbarát = felhasználóbarátnak kellene lennie. Még egy szaros DOS is felhasználóbarát. Ami nem az, az akkor lenne, ha nekem gépi kódban real time kellene komunikálnom a géppel, és csak mûveleti eredményeket kapnék vissza.
Starcraft + Diablo III - esemve
Igen, de õk meg nem állnak le vitatkozni azon, hogy a Windows, vagy a Linux a jobb... magyarán valóban jó szakemberek.
És ha valamit wondowson kell megcsinálniuk, szó nélkül odaülnek és megcsinálják windowson.
Én sajnos az utóbbi 1-2 évben fõleg olyan "linux-gurukkal" futottam össze, akik billentyûverõ idióták közül valók és rendre be is égtek, amikor pl. linuxon futó Oracle-val kellett valamit csinálni. Rendszerint kivártam amig feladták, aztán a Windows-on keresztül megoldottam a problémát.
Én wondowsot használok, de nem vagyok windows párti.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Az ínhüvely gyulladástól meg a farkukat se tudják megfogni ha pisálni akarnak..."
Ez sajnos kegyetlen nagy igazság<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Sok ilyen kockát ismerek<#rolleyes>#rolleyes>. Viszont ha valaki komolyan programozik, lehet, hogy jobb az a környezet... Sõt.
Blackmail the Universe
Mellesleg én is kacérkodtam a linuxxal(még mielõtt elküldenétek egy félreesõ galaxisba, nem kötöm karóhoz a kutyát, a windows és a linux között nem teszek különbséget érzelmi szinten(márpedig ami a legnagyobb baj, sokan ezt teszik<#csodalk>#csodalk>), de azt el kell ismerni, a windowsnak is van k sok elõnye... a legjobb megoldás az lenne(Klónfalván<#conf>#conf><#awink>#awink>), ha együttmûködnének...<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
Blackmail the Universe
Még a Start menü is ugyanott van.
Bár van egy-két segg, akik azt hiszik, ha mindent shell-be írogatnak, akkor attól komolyabb szakemberek, ezért egy olyan dolgot amit a grafikus képernyõn 1 klikkel el lehetne végezni, õk 3680 karakter beütésével végzik el.
Az ínhüvely gyulladástól meg a farkukat se tudják megfogni ha pisálni akarnak...
Öreg amiket te írsz a registy-vel kapcsolatban..., bõdületes sötétségre utalnak.
Te inkább viccelõdj, lehet hogy az a mûfaj jobban fekszik neked. Legalábbis elég humoros, amiket itt komolyan próbálsz elõadni.
Blackmail the Universe
de egyébként tényleg minek a regisztry azon kívül, hogy így alakult és már van? de tényleg?
Blackmail the Universe
tudom mi a registry, tudom mire van, és tudom hogy nem igazán jó dolog, hogy van, de ez van és ez is marad, ezt is tudom, de én nem használom, illetve mondjuk nem írok bele saját kódból... csak néha olvasgatok,
de ha már van regisztri mondjuk én nem engedném, hogy a rendszeren, vagy a ellenõrzött függvényeken kívûl bármilyen szar program beleírkáljon...
Az IE pedig nem nélkülözhetelen a windowsupdate-hez, csak be kell kapcsolni az automatikus frissítést.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
mellesleg szerintem inkább a registry felesleges, nemtom ki volt az az eszement barom aki kitalálta...
persze ez csak az én véleményem
Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100
ez így mi, meg hogyan, meg honnan?
megnézném aztat
meglepõ ip címek mászkál(ná)nak néha...
mondjuk amíg nem mondta, hogy vicc nem is értettem😄
mellesleg ez olyan, mint a trabant 2.0 - most már letekerhetõ az ablak
<#nevetes1>#nevetes1>
\"The voices are back... Excellent.\"