117
  • roliika
    Gyakorlatilag már több éve a hagyományos értelemben vett vírus nincs is mert igen könnyen szűrhetők. Trójai és féreg +adaware +spy viszont rengeteg van és néha a tűzfal is segíthet a blokkolásban..pl a wwwcoolsearch féregnél.
  • vice
    Miért is?

Jah mert amiket nem muszáj, azokat nem tölti le.

Húúú.

Viszont fekete xp-nél is működik.
  • bakterrier
    különben is ki vagy te, nem is ismerlek:D
  • bakterrier
    de most komolyan
    én nem vagyok linuxos
    csak megkérdezném mire jó a regisztri?
    mér jó az, ha ott van egy csomó szar amit belerak egy csomó szar program, amit esetleg a saját könyvtárába is szarhatna - lehet maradi vagyok
    mért jó az, hogy 15 soros programmal ki tudok belőle gyakni gyakorlatilag mindent?
    szóval én csak kérdezném, hogy mire jó?
    a windows saját beállításai, az ok, de a többi...
  • bakterrier
    az a baj, hogy van
  • bakterrier
    dehogy próbálok komolyan
  • HuAn82
    Pls ne hagyd abba!
  • nyaSGem
    Egyfelől, azt hiszed hogy engem ez izgat??? Regisztrálok másik nicket és el van intézve. De addig is azt írok, ami nekem teszik.

Másrészről pontosan mi is a bajod velem? Nyugodtan, gyere mond nyíltan, ne legyél pondró...
  • kbupdate
    Jaj bocsánat, rendben, akkor úgy ahogy te:

"Te meg menjél gyorsan és nyald ki a barátod szarókáját pajtás!"
  • HuAn82
    Csak így tovább! Nem lesz hosszú "pályafutásod" az SG-n.
  • greywolf
    "látom fingod sincs a regiszteriről."

Ez az AX, BX, CX ?:))
  • nyaSGem
    "látom fingod sincs a regiszteriről."

Miről vazze???

Lehet hogy csak véletlen, hogy így kikeltél magadból, de most pont olyan hülyén viselkedsz, mint a megszállott linux-buzik.

Csináld már kultúráltabban.
    Úgy mint én!
  • kbupdate
    látom fingod sincs a regiszteriről.
  • kbupdate
    Automatikus frissítés nem egyenlő Windows (Mirosoft) Update-tel. sok láma enynit se tud.
  • kbupdate
    akkor ez a Windows XP. Ember ébredj fel, te a WINDOWS XP-ről beszélsz!
  • kbupdate
    Menyni okos van itt, aki megmondja a frankót, hogy az MS milyen szar és a Windows milyen fos. Sok okosnak csak ennyi dolga van. Szerencsére ennek a sok okosnak semmi köze az IT világhoz, csak anyni, hogy feljárnak a fórumokra és beírkálnak baromságokat.
  • kbupdate
    Szóval tök mindegy a sok hülyének semmi se tetszik, bármit is csinál a Microsoft. Szerencsére nem ilyen balfas*okon múlik mint ti.
  • kbupdate
    AhSZAR fos Windows mocsok Microsoft Miért NEM tesz bele Windowsba internet browsert, miért NEM tesz bele windowsba tűzfalat, miért NEM tesz bele media playert , miért NEM tesz bele antispyt, miért NEM tesz bele.. miért NEMtesz bele egyáltalán semmit??
  • kbupdate
    AhSZAR fos Windows mocsok Microsoft Miért tesz bele Windowsba internet browsert, miért tesz bele windowsba tűzfalat, miért tesz bele media playert , miért tesz bele antispyt, miért tesz bele.. miért kell beleteni egyáltalán bármit is!!!!
  • Su0my
    Márpedig ilyen rendszer, mint tudjuk nincs és soha nem is lesz
  • Macc
    nem, felhasznalobaratnak azt az rendszert nevezem, ami nem tesz allandoan keresztbe, es nem neheziti a munkadat.
  • Su0my

Állat:)
  • Su0my
    Atyavilág, micsoda ész:) Állatkertben kéne mutogatni...
  • Su0my
  • smv
    Az a baj, hogy manapság már felhasználóbarát = lamabarát.

Pedig giazábóül felhasználóbarát = felhasználóbarátnak kellene lennie. Még egy szaros DOS is felhasználóbarát. Ami nem az, az akkor lenne, ha nekem gépi kódban real time kellene komunikálnom a géppel, és csak műveleti eredményeket kapnék vissza.

• nyaSGem
    "Sok ilyen kockát ismerek. Viszont ha valaki komolyan programozik, lehet, hogy jobb az a környezet... Sőt."

Igen, de ők meg nem állnak le vitatkozni azon, hogy a Windows, vagy a Linux a jobb... magyarán valóban jó szakemberek.
    És ha valamit wondowson kell megcsinálniuk, szó nélkül odaülnek és megcsinálják windowson.

Én sajnos az utóbbi 1-2 évben főleg olyan "linux-gurukkal" futottam össze, akik billentyűverő idióták közül valók és rendre be is égtek, amikor pl. linuxon futó Oracle-val kellett valamit csinálni. Rendszerint kivártam amig feladták, aztán a Windows-on keresztül megoldottam a problémát.
    Én wondowsot használok, de nem vagyok windows párti.
  • CsabiDuke
    kitudja... mivel az ms lassan majd az összes gépet látja meg hozzáfér amin win van, lassan jön a "skynet" meg a terminátorok, és még kiderül hogy a linux lesz az ellenszer a "skynet" ellen...
  • Macc
    Akik viritasbol gepelnek mindent a shellben azok tenyleg gyokerek, de azert van egy par dolog, amit onnan sokkal hatekonyabban, es egyszerubben meg tudsz oldani.
  • Su0my
    "Bár van egy-két segg, akik azt hiszik, ha mindent shell-be írogatnak, akkor attól komolyabb szakemberek, ezért egy olyan dolgot amit a grafikus képernyőn 1 klikkel el lehetne végezni, ők 3680 karakter beütésével végzik el.
    Az ínhüvely gyulladástól meg a farkukat se tudják megfogni ha pisálni akarnak..."

Ez sajnos kegyetlen nagy igazság
    Sok ilyen kockát ismerek. Viszont ha valaki komolyan programozik, lehet, hogy jobb az a környezet... Sőt.
  • Su0my
    Piscator ez egy elég fos beszólás volt...

Mellesleg én is kacérkodtam a linuxxal(még mielőtt elküldenétek egy félreeső galaxisba, nem kötöm karóhoz a kutyát, a windows és a linux között nem teszek különbséget érzelmi szinten(márpedig ami a legnagyobb baj, sokan ezt teszik), de azt el kell ismerni, a windowsnak is van k sok előnye... a legjobb megoldás az lenne(Klónfalván), ha együttműködnének...
  • nyaSGem
    Hát nem tudom. Ha elnézem a Red Hat-et, a Debiant, vagy a SuSe-t, mindha csak egy Windows XP nézne vissza rám..
    Még a Start menü is ugyanott van.
    Bár van egy-két segg, akik azt hiszik, ha mindent shell-be írogatnak, akkor attól komolyabb szakemberek, ezért egy olyan dolgot amit a grafikus képernyőn 1 klikkel el lehetne végezni, ők 3680 karakter beütésével végzik el.
    Az ínhüvely gyulladástól meg a farkukat se tudják megfogni ha pisálni akarnak...
  • Macc
    Hat a windows sokminden de nem felhasznalobarat:D
  • nyaSGem
    Hát itt tényleg kezd komolyodni a dolog.
    Öreg amiket te írsz a registy-vel kapcsolatban..., bődületes sötétségre utalnak.

Te inkább viccelődj, lehet hogy az a műfaj jobban fekszik neked. Legalábbis elég humoros, amiket itt komolyan próbálsz előadni.

• Piscator
    A windows felhasználóbarát, a linux viszont müködik, lamerok.
  • Su0my
    bakterrier: hogy legyen egy kis címszavas leírás arról, mit használsz és lehessen küldözgetni Redmondba...?.........
  • bakterrier
    egyébként meg bődületesen értek a témához, ebben is igazad van.
    de egyébként tényleg minek a regisztry azon kívül, hogy így alakult és már van? de tényleg?
  • Su0my
    A microsoft maradjon csak oprendszer-fejlesztésnél! Ami nem megy, nem kell erőltetni. Biztos rózsaszínfelhős világban élek, de miért nem lehet demo tűzfalakat beépíteni, a felhasználó kiválasztja mi kell neki addig, amíg nem tölti le a 'jövendőbelit'? Mert amit pl annak neveznek az inkább víztócsa(xar volt, tom;)).. Ja és amúgy örvendjünk, (mint már előttem is elhangzott)újabb eszköz az imádott microsoftnál, hogy ellenőrzés alá vegyék az adatforgalmat... De mit élveznek rajta? Hihetetlen.. Ha terrorpistákat szeretnének elkapni, azok meg nyilván nem MSN-en keresztül vitáznak azon, hogy boeing vagy airbus, illetve Empire State Building, avagyon Ikertorony(R.I.P.!!)...
  • bakterrier
    a registry-vel vitatkoznék a másik jogos
    tudom mi a registry, tudom mire van, és tudom hogy nem igazán jó dolog, hogy van, de ez van és ez is marad, ezt is tudom, de én nem használom, illetve mondjuk nem írok bele saját kódból... csak néha olvasgatok,
    de ha már van regisztri mondjuk én nem engedném, hogy a rendszeren, vagy a ellenőrzött függvényeken kívűl bármilyen szar program beleírkáljon...
  • bakterrier
    nem igaz, csak én is vicces vagyok:D
  • vice
    Bődületesen értesz a témához... "minek a registry..."

Az IE pedig nem nélkülözhetelen a windowsupdate-hez, csak be kell kapcsolni az automatikus frissítést.