117
-
CsabiDuke #36 Tűzfal, antivírus, antispyware, levélszűrés, könnyen jól beállítható IP szűrés, szabályok, nagyon jól konfigolható, nem utolsó sorban magyar.... és nem eszi meg a rendszert!! -
CsabiDuke #35 F-Secure.Anti-Virus.Client.Security.v6.00.11251 a király, ajánlom mindenkinek! -
bakterrier #34 mármint mi? -
Adenoma #33 micsoda szuper lesz! egy gyenge tűzfal szintjét sem hozza... -
bakterrier #32 vicces != nevetséges -
bakterrier #31 az ie nem felesleges, mert a windows update csak azon megy, megy egy csomó oldal:D
mellesleg szerintem inkább a registry felesleges, nemtom ki volt az az eszement barom aki kitalálta...
persze ez csak az én véleményem -
dondore #30 Jeleztem, ne poenkodj. Ami nem megy, nem kell eroltetni ;)
-
jut eszemben, ha már itt tartunk. remélem ezt legalább úgy csinálják meg, hogy ha az ember nem akarja használni, akkor ki lehessen gyomlálni a rendszerből, mert minek foglalja a helyet és hízlalja a registry-t is fölöslegesen, úgy mint pl az IE, vagy a windows messenger, stb. -
bakterrier #28 "Windows Firewall with Advanced Security"
ez így mi, meg hogyan, meg honnan?
megnézném aztat -
stimmel, de vhogy mindig olyan prg-k közlekednek ki-be, amelyeknek nem kéne
-
bakterrier #26 na jó, elég a viccelődésből! vegyük már komolyan a témát, már kockára röhögtem a hasam -
A Windows tűzfal szinte konfigurálhatatlan. A lelki állapotától függ, hogy éppen mit enged át... -
bakterrier #24 én most peerguardian-t használok ilyenekre
meglepő ip címek mászkál(ná)nak néha... -
bakterrier #23 nem is volt olyan rossz
mondjuk amíg nem mondta, hogy vicc nem is értettem:D -
azt értettem ezalatt, hogy minden picipuha programot enged a háttérben előled rejtve kommunikálni és, ha ezek helyett más programokat szeretnél használni, akkor azok működését minimum korlátozza, de sok esetben teljesen blokkolja. ilyen pl: a yahoo messenger. -
Ezt most részleteznéd? -
a winfos tűzfal nagyon yo! minden olyan forgalmat, amit engednie kellene blokkol, de cserében amit blokkolnia kellene, azt engedi. az meg hab a tortán, hogy ezt még tovább is fejlesztik! lol aki komolyabban szeretné védeni a gépét az tuti nem fogja használni.
mellesleg ez olyan, mint a trabant 2.0 - most már letekerhető az ablak
-
Te meg menjél gyorsan és nyald ki a barátod szarókáját pajtás!
-
waterman #18 remélem rendesen megtervezik majd ezt a központilag irányítható tűzfal dolgot.. ha ott becsúszik egy hiba, akkor akár központilag kapcsolhatja le a lelkes hekker az alhálózat összes tűzfalát.. -
Kedves Ondo-dondore!
Ollózd ide gyorsan, hol állítottam azt, hogy humoros vagyok????
Én csupán poénkodtam te majom...
-
CsabiDuke #16 Hogy a windows figyelni fogja-e magát? hát ezt kétlem, de én is kiváncsi leszek, jó kérdés!
-
archkoven #15 Sziporkázó a humorod pajtás! -
Ja, és még egy dolog... Arra kíváncsi leszek, hogy pl jelezni e fogja a wmplayer kifele küldött cuccait? Meg ilyen apróságok, remélem értitek mikre gondolok :) -
Jó dolog, ugyanis addig védi a rendszert ez a stűzfal, ameddig fel nem raknak rá valami mást... Addig pedig tökéletes... BÁr tuti lesz pár szemétláda vírusirkáló, akinek az lesz az első dolga, hogy ír egy vírust, ami friss reinstall után kikapcsolja a tűzfalat... :P -
dondore #12 Te is tevedsz. Nincs humorod. -
"Mindenki maga dönti el hogy mivel védi a gépet a virusok ellen."
Csak "halkan" jegyzem meg, a tűzfal nem igazán a vírusokra van kitalálva.
-
Az a konkurenciának nem elég, számukra ez sem elfogadható megoldás, mivel az ő lehetőségük nem jelenik meg itt (és persze, hogy nem).
Ez már a MS-nak is eszébe jutott (eszébe juttatták), de ezt sem tarta megfelelőnek a másik oldal, teljesen ki akarnak minden ilyen lehetőséget irtani belőle. -
Óriási kisiklásban élsz..
ÚÚÚtálom a linuxot! Csak Windowst használok, és mivel igen magas szinten művelem az informatikát, teljesen meg vagyok és midig is meg voltam elégedve a Windows-al. De ezt a poént nem tudtam kihagyni.
Szóval én nem vagyok t.gyökeres linuxos, te viszont valami benőtt agyú, humortalan Windows buzi lehetsz, ha egy poénra így reagálsz. Vagy én is tévedek??
-
Már megint egy törzsgyökeres linuxos. Ez egy lehetöség lesz csak mint ami most is van az XP-én.
Mindenki maga dönti el hogy mivel védi a gépet a virusok ellen. Ha ennyi okos ember van mmért nem kezdtek már el ti is OP rendszert irni. Adott a lehetöség meg a konkurencia is
-
Már megint az adminisztrátoroknak kell vinni majd az üveg whiskeyt, hogy engedje meg a p2p progikat a gépen :D -
Tűzfal ide vagy oda... A Windows így is le fog égni...
-
greywolf #5 Reméljük ez a változat már nem fogja összekeverni a zónákat, mint az elődje :) -
#2 van benne vmi...
#3 ebben is... -
Sztem senki nem tamadna oket, ha installnal a beepitett funkcioit egy pipa leszedesevel mellozne. -
Csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg nem nagy dolog ez, a konkurensekhez képest. Bár szerintem nem feltétlenül a MS hibája ez, mivel ha egy komplexebb tűzfalat építenének be, megint mindenki őket támadná, hogy másnak így rosszabb az esélye, és vegyék ki belőle.
Talán ezért van az is, hogy a komolyabb "használathoz" be kell építeni a Windows Firewall with Advanced Security funkciót.
Egy biztos, aki komolyabbat szeretne, nyilván nem ebben fog gondolkodni.
-
"Ez a funkció a hagyományos tűzfalak esetében már nem számít újdonságnak, gyakorlatilag bármelyik magára valamit is adó védelmi szoftver képes ugyanerre. A Microsoftnál azonban csak most mutatkozott be ez az újítás." LOL