Új tűzfal kerül a Vistába

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy a windows figyelni fogja-e magát? hát ezt kétlem, de én is kiváncsi leszek, jó kérdés! <#hehe>

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Sziporkázó a humorod pajtás!

mousee
Ja, és még egy dolog... Arra kíváncsi leszek, hogy pl jelezni e fogja a wmplayer kifele küldött cuccait? Meg ilyen apróságok, remélem értitek mikre gondolok 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mousee
Jó dolog, ugyanis addig védi a rendszert ez a stûzfal, ameddig fel nem raknak rá valami mást... Addig pedig tökéletes... BÁr tuti lesz pár szemétláda vírusirkáló, akinek az lesz az elsõ dolga, hogy ír egy vírust, ami friss reinstall után kikapcsolja a tûzfalat... 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Te is tevedsz. Nincs humorod.
janyikzs
"Mindenki maga dönti el hogy mivel védi a gépet a virusok ellen."

Csak "halkan" jegyzem meg, a tûzfal nem igazán a vírusokra van kitalálva.

janyikzs
Az a konkurenciának nem elég, számukra ez sem elfogadható megoldás, mivel az õ lehetõségük nem jelenik meg itt (és persze, hogy nem).

Ez már a MS-nak is eszébe jutott (eszébe juttatták), de ezt sem tarta megfelelõnek a másik oldal, teljesen ki akarnak minden ilyen lehetõséget irtani belõle.

nyaSGem
Óriási kisiklásban élsz..
ÚÚÚtálom a linuxot! Csak Windowst használok, és mivel igen magas szinten mûvelem az informatikát, teljesen meg vagyok és midig is meg voltam elégedve a Windows-al. De ezt a poént nem tudtam kihagyni.
Szóval én nem vagyok t.gyökeres linuxos, te viszont valami benõtt agyú, humortalan Windows buzi lehetsz, ha egy poénra így reagálsz. Vagy én is tévedek??
<#action>

Mo.Organ
Már megint egy törzsgyökeres linuxos. Ez egy lehetöség lesz csak mint ami most is van az XP-én.
Mindenki maga dönti el hogy mivel védi a gépet a virusok ellen. Ha ennyi okos ember van mmért nem kezdtek már el ti is OP rendszert irni. Adott a lehetöség meg a konkurencia is<#boxer>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Cactus
Már megint az adminisztrátoroknak kell vinni majd az üveg whiskeyt, hogy engedje meg a p2p progikat a gépen 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

nyaSGem
Tûzfal ide vagy oda... A Windows így is le fog égni...<#nyes>

Reméljük ez a változat már nem fogja összekeverni a zónákat, mint az elõdje 😊
immovable
#2 van benne vmi...
#3 ebben is...
Macc
Sztem senki nem tamadna oket, ha installnal a beepitett funkcioit egy pipa leszedesevel mellozne.

janyikzs
Csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg nem nagy dolog ez, a konkurensekhez képest. Bár szerintem nem feltétlenül a MS hibája ez, mivel ha egy komplexebb tûzfalat építenének be, megint mindenki õket támadná, hogy másnak így rosszabb az esélye, és vegyék ki belõle.

Talán ezért van az is, hogy a komolyabb "használathoz" be kell építeni a Windows Firewall with Advanced Security funkciót.

Egy biztos, aki komolyabbat szeretne, nyilván nem ebben fog gondolkodni. <#ejnye1>

immovable
"Ez a funkció a hagyományos tûzfalak esetében már nem számít újdonságnak, gyakorlatilag bármelyik magára valamit is adó védelmi szoftver képes ugyanerre. A Microsoftnál azonban csak most mutatkozott be ez az újítás." LOL
← ElőzőOldal 3 / 3