17
-
Riddick #17 Röhejesek. Unatkoznak és akkor rámásznak a warezra! Ez olyan mint a sintér munka,mivel egy idő után nem érdekli őket mit csinálnak,csak azt számit hogy megkapják érte a fizetésüket! -
klastrom #16 Értem.Sajnos... -
koliz #15 K.... be
-
#14 Na igen de erről jut eszembe egy híres idézet, miszerint: "Az igazság szép dolog, jó dolog, de akinek hatalma van, az nem szorul rá.
Ergo mondjuk úgy, hogy az ő fia ,,legálisan" warezol ha érted mire gondolok:D -
klastrom #13 És az ő gyerekeik nem warezolnak ? Dehogynem.Sőt... -
gyozo #12 Extrémizmus Elleni Osztály a szélsőséges nézeteket hírdető emberekkel foglalkozik, nem internettel. -
vg #11 Kamú cikk, kamú hír. Nem fogaltak le semmit, figyelemfelkeltő, elriasztásként mondják ezt... -
#10 sztem az első gyanusítottak a T-Online által tavaly kirúgott emberek voltak :-)))
-
Béla bácsi #9 5 terra warez? Az nem mennyiség. -
#8 "szerintem 150G nem extrém"
Nem egy újságban leírták már, hogy otthoni felhasználásra szabadon lehet letölteni filmet és mp3-t(programot nem).
Ha valaki éjjel nappal dvd filmeket tölt le, még ha nem is nézi meg, csak elspájzolja öregkorára, hogy majd egysze mgnézi, az akkor miért lenne extrém? -
#7 "szerintem 150G nem extrém"
Magánszemélynél az. Persze, persze tudom, t-onlány téka, meg az a sok demo, meghát a nettv, nomeg az MMORPG-k meg az a sok patch meg frissítés -
aaaaa #6 "Új részlegként pedig megalakul az emberkereskedelem elleni, valamint a terrorizmus és extrémizmus elleni osztály, amely a szélsőséges cselekmények és csoportok, például az újfasiszták ügyeiben nyomoz majd."
http://broker.origo.hu/itthon/20040220julius.html
Olvassatok és akkor tudjátok miről is van szó... -
#5 szerintem 150G nem extrém, a szervereknél nagyságrendel több lehet, szerintem 10-20Tb is -
#4 a lényeg persze kimaradt .. melyik szerverekről volt/van szó? -
klastrom #3 Dehogynem... -
#2 Extrémizmus = szvsz az extrém forgalmazást generálókat figyelik. Tudjátok aki 150 Giga felett forgalmaz... hmmm, csak nem ad ki adatokat a téboly-lány? -
#1 "Extrémizmus Elleni Osztály"
Valaki hozzáértő mesélje el hogy ők mit csinálnak!?!
"Nyomozó és Internetfigyelő Alosztály" ez egyértelmű, de nálunk ilyen is van?