20
-
KDOG #20 voiptstunt tényleg fasza progi, elég jo ideje használhato :D csak szerintem jobb nem hangoztatni, mielött a hazai szolgáltatók letiltják, aztán bambulhatunk, mint jo pár eddigi esetben.... pl voipbuster....
oks ? nem hirdet ennyire. -
#19 Tesco Telecom... -
TDav1d #18 Tesco-s telefonért adnék 1KG TRÁGYÁT. Jelige: "Sz@rt sz@rért." -
Csatti #17 Nincs havidíj meg beüzemelési díj meg hasonlók a skype-nál, a skype-skype közötti beszélgetések is ingyenesek, akkor kell fizetned ha vezetékes számot hívsz róla. Létre lehet vele hozni egy max 5 fős konferenciát, ahol a többi résztvevő lehet skype használó és telefonszám is tetszőleges felosztásban. Ha több számot is bekapcsolsz, mindegyik után külön fizetned kell azonban. -
Csatti #16 Sztem megszűnik, a telefondíjat ki kell vkinek fizetnie. -
#15 ez tényleg zsír progi, én is kipróbáltam, tetszik. :) -
wbtist #14 Valóban megy.
Ha nem lenne free, nem tudnál hívást kezdeményezni.
Én csak abban reménykedek, hogy nem szűnik meg 2 hét után... -
#13 Zsír 36 -t nem használtam thx tényleg működik:) És remélem tényleg "Free" :) -
jefferson83 #12 Nekem ment. Előtte beütöd az ország hívószámot(36), aztán a megyéjét és a számot. Így jó lesz. Tehát ha egy számot akarsz felhívni ami komárom megyében (34) van akkor így kezded: 003634...... -
#11 Hát sajna én sekit sem tudtam felhívni vele minegyik számra azt írta h hibás nektek hogy sikerült? (mármint hazai vonalas számokat hívtam) -
jefferson83 #10 Ez klassz, köszi. -
GeriQ #9 Ja ha már van akkor használjuk azt. Van egy progi. Voipstunt. Nem lesz nehéz rálelnetek. :D
Ingyen lehet vezetékes számokat hívni. Nem szakítja meg a hívást egy perc után... Most beszéltem egy másik városban lévő ismerősömmel. 21 percet. :) Magyarországon kívül még egy csomó egyéb vezetékes hálózat van az ingyenes kategóriában.. -
pemga #8 Tényleg, mobiltelóra nincsen még? Bár nem biztos, hogy GPRS-en annyira olcsó lenne. Bár ahogy vesszük, nemzetközire szerintem még mindig olcsóbb mint amit a mobilszolgáltatók kínálnak, de belföldire már közel sem ennyire biztos. -
KaBuTo666 #7 a kisebbség is számít: TESCO! -
Caro #6 Valóban sokkal jobb lenne WiFi-vel, vagy akár UTP-n. -
Akuma #5 "A Skype felhasználói nem fizetnek semmit, és alacsony áron beszélhetnek a vezetékes és mobilos ismerőseikkel."
most akkor mi van? -
Akuma #4 mi értelme van ennek, ha számítógépre kell kötni? akkor már tökéletesen megfelel nekem a mikrofonos fejhallgatóm is, skype meg már 2 éve fel van téve... -
Caro #3 TESZKÓ...
te jó ég, mik lesznek még.
Már várom a teszkó gazdaságos telefonvonalat. -
kev #2 Az, meg drága is. Ahhoz hogy saját Skype tel-számod legyen, elő kell fizetni. -
#1 Na ez a világ rendje, szart minden mennyiségben