20
  • KDOG
    voiptstunt tényleg fasza progi, elég jo ideje használhato :D csak szerintem jobb nem hangoztatni, mielött a hazai szolgáltatók letiltják, aztán bambulhatunk, mint jo pár eddigi esetben.... pl voipbuster....

oks ? nem hirdet ennyire.
  • kovy79
    Tesco Telecom...
  • TDav1d #18
    Tesco-s telefonért adnék 1KG TRÁGYÁT. Jelige: "Sz@rt sz@rért."
  • Csatti
    Nincs havidíj meg beüzemelési díj meg hasonlók a skype-nál, a skype-skype közötti beszélgetések is ingyenesek, akkor kell fizetned ha vezetékes számot hívsz róla. Létre lehet vele hozni egy max 5 fős konferenciát, ahol a többi résztvevő lehet skype használó és telefonszám is tetszőleges felosztásban. Ha több számot is bekapcsolsz, mindegyik után külön fizetned kell azonban.
  • Csatti
    Sztem megszűnik, a telefondíjat ki kell vkinek fizetnie.
  • Darth Sith
    ez tényleg zsír progi, én is kipróbáltam, tetszik. :)
  • wbtist
    Valóban megy.
    Ha nem lenne free, nem tudnál hívást kezdeményezni.
    Én csak abban reménykedek, hogy nem szűnik meg 2 hét után...
  • FragStaR
    Zsír 36 -t nem használtam thx tényleg működik:) És remélem tényleg "Free" :)
  • jefferson83
    Nekem ment. Előtte beütöd az ország hívószámot(36), aztán a megyéjét és a számot. Így jó lesz. Tehát ha egy számot akarsz felhívni ami komárom megyében (34) van akkor így kezded: 003634......
  • FragStaR
    Hát sajna én sekit sem tudtam felhívni vele minegyik számra azt írta h hibás nektek hogy sikerült? (mármint hazai vonalas számokat hívtam)
  • jefferson83
    Ez klassz, köszi.
  • GeriQ
    Ja ha már van akkor használjuk azt. Van egy progi. Voipstunt. Nem lesz nehéz rálelnetek. :D
    Ingyen lehet vezetékes számokat hívni. Nem szakítja meg a hívást egy perc után... Most beszéltem egy másik városban lévő ismerősömmel. 21 percet. :) Magyarországon kívül még egy csomó egyéb vezetékes hálózat van az ingyenes kategóriában..
  • pemga
    Tényleg, mobiltelóra nincsen még? Bár nem biztos, hogy GPRS-en annyira olcsó lenne. Bár ahogy vesszük, nemzetközire szerintem még mindig olcsóbb mint amit a mobilszolgáltatók kínálnak, de belföldire már közel sem ennyire biztos.
  • KaBuTo666
    a kisebbség is számít: TESCO!
  • Caro
    Valóban sokkal jobb lenne WiFi-vel, vagy akár UTP-n.
  • Akuma
    "A Skype felhasználói nem fizetnek semmit, és alacsony áron beszélhetnek a vezetékes és mobilos ismerőseikkel."
    most akkor mi van?
  • Akuma
    mi értelme van ennek, ha számítógépre kell kötni? akkor már tökéletesen megfelel nekem a mikrofonos fejhallgatóm is, skype meg már 2 éve fel van téve...
  • Caro
    TESZKÓ...
    te jó ég, mik lesznek még.
    Már várom a teszkó gazdaságos telefonvonalat.
  • kev
    Az, meg drága is. Ahhoz hogy saját Skype tel-számod legyen, elő kell fizetni.
  • Mo.Organ
    Na ez a világ rendje, szart minden mennyiségben