50
-
Meszesán Imre #50 ez a demo? -
#49 PIII933, Ati 8500, 512 ram és akadásmentesen fut!!!!! -
ot001 #48 Crashday Cheats -
icamen #47 magyarul jobb lene -
wfefe #46 Nekem Athlon 64 3000+, GF6600GT, 1GB RAM és fullfull graffal simán megy kockamentesen. Viszont szerintem egy idő után baromi unalmas a játék. Ha megveszel mindent az első autódhoz, akkor az 1. 2. szériát simán végignyered vele. Nincs értelme jobb autóra gyúrni :(
Lehet neten kéne játszani vele, ott biztosan nagyobb a kihívás. -
Szalámi #45 Szedd le a CureRom-ot és indítsd azzal pupák
-
#44 Nagyon kéne segíteni!!
Megcsináltam azt a regedites hülyeséget és az sikerült is csak utána vagy azt írja ki emulation detected gondolom a virtuális meghajtóról beszél , vagy (mert már kiírtam lemezre) hogy wrong disc inserted (ezt akkor írja ha azt teszem be amelyiket írtam)!!
Most mit csináljak!!!
PLS HHEELLPP!!!!!!!!!!!!!!! -
#43 felesleges találgatni, sajnos a játék nem megy 9700PRO-val -
Szalámi #42 Nem tom nekem P4 2,6 512Mb ram és egy GF FX 5700Ultrával simán ment maxon és nem is volt olyan hosszú a töltési idő -
BiroAndras #41 "Olvastam a hozzászólásaitokat és úgy tűnt, h nem egy erőműre van tervezve a játék. Namármost feltettem a demót, és P4 2.4 512/800 HT, 2*256 dual channel, radeon 9700pro-val nekem eszméletlenmód szaggat, de ugyanúgy max graffon meg low graffon is. A menüje viszon elég szép full graffon, de ott nem szaggat. Nem tudjátok, h mi lehet a baj?"
Lehet, hogy a fél giga RAM kevés neki. -
#40 bugos a játék, senkinek sem indul el rendesen 9700pro-val:( -
Bem #39 nemtom mi leht a probléma -
cenci #38 ezt csinálja a reloaded+a bwclone verzio is/igaz ez el sem indul csak ha a reloadedböl lecserélem a crack-bol az indito exe-t. -
cenci #37 nekem elindul a mozi lefut:fél oráig töltöget-menü-kiválasztok mindent,amikor inditanám magát a versenyt sokáig semmi utána + kisablak hibaüzenet/directx...,nekem 9c van fenn/utána ezt az ablakot bezárom-kilép az egészböl...?? -
zotyka #36 Hi!
Olvastam a hozzászólásaitokat és úgy tűnt, h nem egy erőműre van tervezve a játék. Namármost feltettem a demót, és P4 2.4 512/800 HT, 2*256 dual channel, radeon 9700pro-val nekem eszméletlenmód szaggat, de ugyanúgy max graffon meg low graffon is. A menüje viszon elég szép full graffon, de ott nem szaggat. Nem tudjátok, h mi lehet a baj? -
Szalámi #35 Ha 1x megvan akkor le kell írni a véleményemet nem? -
Bem #34 na végre hogy valaki írt -
Szalámi #33 Muhhahaha +van és szerintem elég kirr a garf zsír és maxon megy folyékonyanközepes gépen! ÉS NINCS STARFORCE csak safedisck -
Bem #32 -
Bem #31 nemám!! -
Bem #30 voltam focin, 3.ak lettünk!! -
Bem #29 Ebben az a jó, hogy ilyen játékot nem csináltak régebben. -
Bem #28 Szülinapomra azt kérek!! -
Bem #27 Úgy várom már! Ez lesz a 2006-os év legjobb játéka! -
Bem #26 Nem tudjátok hol lehet megvenni a játékot?
A segítséget megköszönném! -
Bem #25 hello -
atix2 #24 Bocsi már meg van.Csak nem néztem szét eléggé...
-
atix2 #23 Nem tud valaki 1 linket ahonnan letölthetö a játék demo-ja.Kiváncsi vagyok hogy is néz ki ez a crashday. -
#22 Az hogy ki mennyit tud vele szórakozni, az saját, én a demoval játszottam kb. fél órát, és nem nagyon untam meg (pedig nagyon gyenge grafikán megy).
Fizka tényleg elég gyatra, a nézetek is elég idegesítőek, jobban is láttma már megoldva. Grafikával nem volt gondom, bár az se a legjobb. Mindenesetre a játék élvezhető, és szórakoztató... -
horvathkri #21 Nekem sem működik, pedig leszedtem a démont, másom meg nincs. Uninstalláltam a picsába... -
Szalámi #20 Vannak hiányosságok a demoba, de összességébe nekem teccik!Várom a teljeset. -
DBM #19 egyetértek, ennél még az egyik garázsprojekt is jobb: injected. leesett az állam mikor megláttam, kész valóság, ez semmi ahoz képes, ezt emg még pénzért árulják... :) -
wolruf #18 Egy gyors vélemény: szerintem rettenetesen harmatgyengére sikerült a program az előzetes híresztelésekkel szemben. Amilyen régóta készült, és amilyen szépeket ígértek róla, olyan karcsú. Gyenge fizika (szinte nincs is), a törésmodell nevetséges és abszolút meg sem közelíti a reálist, a pályákon a textúrák és az objektumok valami jópár évvel ezelőtti szinten vannak (na jó, néhol van bump mapping asszem :). Remélem, hogy a demó elején levő "Ez nem tükrözi a végleges változat tulajdonságait" felirat tényleg komoly, mert ez (az általam is egyik legjobban várt program) harmatgyenge. El lehet vele pár percig szórakozni, de akármennyire is arcade, lekötni már semennyire sem tud. A saját véleményem szerint ez nagyon nem sikerült.
wolruf -
#17 (a demó installja gyenge rockzeneféleséget nyomat, ne ijedjetek meg tőle...) -
Szike01 #16 Gr3ddy le tudnád írni magyarul ish?:D -
Budaházi #15 nincsen -
Gr3ddy #14 http://www.crashday-game.de/forum/viewtopic.php?t=1140
ha végképp nem megy -
Gr3ddy #13 Go to Start menu > Run > type 'regedit'.
Go to 'HKEY_LOCAL_MACHINE' > 'SYSTEM' and Right-Click on 'MountedDevices'. Select 'Permissions' and tick 'allow' under 'Read'.
Play the game Smile
Tehát ami oda le van írva azt csináld végig -
p00h #12 1,6os gépen gef 5200al mediumon jól fut, szal elég jól összehozták...
De én csalódtam benne, grafika jó, de a játékmódok 1szerűek és primitívek, törésmodell elég érdekes, inkább látványos mint reális, és a kocsik fizikája vmi förtelem... nem szidnám ha nem ígérték volna le minddel kapcsolatban az égről a csillagokat... realitáshoz köze sincs.... na mind1... -
GiNKaSS #11 A videokon február vége a megjelenés dátuma...