Crashday hírek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet neten kéne játszani vele, ott biztosan nagyobb a kihívás.
Megcsináltam azt a regedites hülyeséget és az sikerült is csak utána vagy azt írja ki emulation detected gondolom a virtuális meghajtóról beszél , vagy (mert már kiírtam lemezre) hogy wrong disc inserted (ezt akkor írja ha azt teszem be amelyiket írtam)!!
Most mit csináljak!!!
PLS HHEELLPP!!!!!!!!!!!!!!!
Destiny. The design is clearly ancient.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Lehet, hogy a fél giga RAM kevés neki.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Olvastam a hozzászólásaitokat és úgy tûnt, h nem egy erõmûre van tervezve a játék. Namármost feltettem a demót, és P4 2.4 512/800 HT, 2*256 dual channel, radeon 9700pro-val nekem eszméletlenmód szaggat, de ugyanúgy max graffon meg low graffon is. A menüje viszon elég szép full graffon, de ott nem szaggat. Nem tudjátok, h mi lehet a baj?<#conf>#conf>
A segítséget megköszönném!
<#vigyor2>#vigyor2>
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
Fizka tényleg elég gyatra, a nézetek is elég idegesítõek, jobban is láttma már megoldva. Grafikával nem volt gondom, bár az se a legjobb. Mindenesetre a játék élvezhetõ, és szórakoztató...
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
wolruf
________ `_~_\" noss
ha végképp nem megy
Go to 'HKEY_LOCAL_MACHINE' > 'SYSTEM' and Right-Click on 'MountedDevices'. Select 'Permissions' and tick 'allow' under 'Read'.
Play the game Smile
Tehát ami oda le van írva azt csináld végig<#alien>#alien>
De én csalódtam benne, grafika jó, de a játékmódok 1szerûek és primitívek, törésmodell elég érdekes, inkább látványos mint reális, és a kocsik fizikája vmi förtelem... nem szidnám ha nem ígérték volna le minddel kapcsolatban az égrõl a csillagokat... realitáshoz köze sincs.... na mind1...
A required security module can not be activated. This program can nit be executed.
ez mi? mit csináljak hogy jó legyen?
ATi - The Ultimate Visual Experience
ez bénábban törik, de persze ez is jol megy ... szal csak programozni kell tudni ...
Forza.
na de majd kiderül
Major
elsõ vagyok jeee!! :D
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser