Filmmásolási botrányba keveredett az MPAA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
és amikor másnap egymáson leutánozzák a látottakat, az már fáj
Én már 4 évesen megmutattam az óvodában a lányoknak a pöndölõmet, õk is nekem az övékét. Sõt, volt olyan aki megengette és meg is simogathattam a nunciját.
Õk mondjuk nem merték az enyémet, valószínûleg a méret riasztotta vissza õket...
<#nevetes1>#nevetes1>
Persze ha te valami vallásos (katolikus)óvodába és iskolába jártál, akkor nem érhettek ilyen természetes és egészséges ingerek...<#crazya>#crazya>
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
Az egyházakról: nem állt szándékomban általánosítnai. Én lelkészt nem de hívõt ismerek jópárat, és õk mind jó emberek. A vallást és a hitet én is tisztelem, csak az egyház néhány földhözragadt álláspontjával nem értek egyet.
a balettpatkány
Az még nem okoz gondot a gyereknek.
A horror se gond, a piroska és farkasban is van ilyen.
Szex viszont nincs a mesékben.
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
Azt láthatja, hogy ne legyen rózsaszín képe a világról.
Az a valóság, attól nem kell elzárni a kölyköt.
És ráadásúl, ha valaki nem dug, akkor feszült és ideges lesz, akkor aztán agresszívvé válik és megint marad az erõszakos viselkedés.
Távol is tartom magam mindenféle vallástól.
Inkább jókat dugok...
<#crazya>#crazya>
A szex azért tiltott és tabu a filmen (legalábbis a gyerekeknek), mert nem a fajfentartást, hanem a puszta örömszerzést reklámozza. Abból pedig nem lesz gyerek, ami az elsõdleges cél az egyházak és a prûdek szerint. Az öncélú élvezkedés ugynais nem hasznos a társadalom számára
Az erõszak viszont ugyanezen szemlélet szerint hasznos, hiszen az a fajfentartáshoz, az életbenmaradáshoz szükséges. Így tud az erõsebb és termékenyebb faj érvényesülni. (Természetes kiválasztódás.)
Ezek persze ma már anakronisztikus dolgok, de a konzervatívok gondolkodásban és az egyházak szemléletében még mindig benne van, úgy hogy nem is biztos, hogy tudnak róla.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Mert a kettõ nem ugyanaz. Még akkro sem, ha ezt próbálják az emberekbe súlykolni 2000 éve.
(ui: Ha most visszatérne az emberfia, elsõként lenne jajj az egyháznak).
A középkorban persze természetes volt a gyilkolás, (sõt talán még fél évszázada is), de a szex olyan tabu volt amire még utalgatni se lehetett (legfeljebb a kurváknak a kuplerájokban). Ez lehetne egy ok amiért "sötét" kozépkornak hívták. De ez a tabu szvsz egy õskövület, logika nincs benne csak álszentség... és ezért gondolom hogy a te hozzáállásod is az... (az egyház ágál ellene a legjobban mégis a tízparancsolatban olyan nem olvasható, hogy ne dugj, ellenben az öléssel).
Szvsz a 20. végének és a 21. századnak egyik legnagyobb szociális vívmánya (lehet) hogy a szexrõl egyre többen mernek egyre nyíltabban beszélni.
a balettpatkány
Amugy meg ha az utcan megy az ember, eleg sok erotikus dolgot lat(hat) :-)
A jogvedok meg ugyanolyan emberek, ok is toltenek, rosszalkodnak.
Akasztani õket!
Régóta tudja mindenki, hogy ez is a pénzrõl szól. Ha megveszek egy CD-t abból vagy 70Ft az õ zsebükbe vándorol, de rámásolni már nem lehet semmit, mert jogvédett és azért még nem fizettem. Egy közületben ha kint van egy TV, fizess, hogy nézhessed, mert szerzõi jogvédelem... bla bla...
A szerzõk meg alig kapnak valamit, az összes pénzt a kiadók és ezek nyelik el...
Undorító ez már!
Szóval gyilkolós filmet nézzenek a gyerekek, de dugósat ne.
Szép kis család lehet a tiéd...
<#gunyos1>#gunyos1>
Mert a túlfûtött erotika egy szexuális állattá, nõket, gyerekeket és a szomszéd macskáját megerõszakoló szatírrá teszi? Micsoda álszent duma.
"ellenben hadd nézzen jó kis trükköket"
Igazad van. Hadd lásson a gyerek minél több módszert arra, hogyan ártsunk egy másik embernek, hogyan okozzunk fájdalmat a másiknak... nehogy véletlenül olyat lásson a TVben, hogy két ember gyengéden egymáshoz ér, örömet okoz egymásnak.
Szerinted inkább nézzen egy gyerek szimulált gyilkosságokat, vérontást, kínzást, embertelenséget, mint két ember gyönyörszerzését. Le a kalappal csodálatos morális értékeid elõtt.
Ugye nincs gyereked? Ha nincs, tegyél a világnak egy szívességet: vegyél sok sok óvszert.
Ami pedig a hírt illeti, ez is csak bizonyítja, hogy a hal a fejétõl bûzlik; valamint az kiabál, akinek ég a háza.
Égjen az összes mocsok "jogvédõ" szervezet. Ideje lenne az ASVAt is meglátogatni...
"hogy azért csináltak kópiákat, mert az alkotás hatással volt a munkatársaikra."
Rám is hatással vannak a filmek, mp3-mak, stb.
Ilyenkor kéne leperelni mindenkinek akit Õk eddig bepereltek Ezeket, és az utolsó fillérig visszaszerezni a lóvét.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Tipikus San Andreas: mészárolni lehet, azzal semmi baj, de ha vmi házibarkács cuccal elõ lehet hekkelni egy imitált szexjelenetet, az már hûha... Persze mit is várhat az ember egy olyan országtól, ahol a bankban árulják a lõfegyvereket...
ellenben hadd nézzen jó kis trükköket.
szerintem nincs a mai filmes gyakorlattal semmi gond. nem hiszek benne, hogy az erõszakos film erõszakosság teszi a gyermeket, de azt igen, hogy a túlfûtött erotikától óvni kell.
ennyi erõvel énis mondhatom azt hogy azért másolgatok filmeket mert hatással vannak rám...vazeeee...degáz
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A rendõrök meg nem hajtanak gyorsan, a zenészek meg még nem töltöttek zenét az internetrõl az internetrõl...
Anyám meg szûz...
majd mi is ezzel védekezünk...
amikor lehajulunk a szappanért a sitten....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Aki illegálisan tölt le filmet arra is hatással van a film amit letölt és mégis büntetik.<#wilting>#wilting>
:-)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
hogy mik vannak...
azért elgondolkoztam azon, hogy vajon van egy SMS oldal Mo-on, ami több mint egy éve megy, mellette minden mást bezártak, törölte, radíroztak,vajon õket miért nem?
Kinek ki fizet?