111
Busz szimulátor
-
1992Attila #111 Ikarus 280.03 v2 Classic homlokfalas Vasi Volán Zrt. CTD-728 virtualbusz A6C RC3.1-hez
1988 Ikarus 280.03 típusú csuklós autóbusz
Vasi Volán Zrt. Szombathely
Rendszám: CTD-728
Készítette:Attila1992 (2016)
Eredeti Modellt készítette: Neutral
Kép/Image:
Letöltés/Download:
http://www.mediafire.com/download/c83vjjuxbee2o2o/Ikarus+280.03+v2+Classic+homlokfalas+Vasi+Vol%C3%A1n+Zrt.+CTD-728.zip
Ez a busz 2002-ben lett felújítva Classic homlokfallal és hátfallal van átalakítva
Jó buszozás kívánok mindenkinek ehhez a buszhoz.
Utoljára szerkesztette: 1992Attila, 2016.06.26. 17:41:10 -
1992Attila #110 üdv a Ricsipályák kiegészitője meg útszakasza van-e nektek
meg 2 ajtós régi homlokfalas Ikarus E94.60 Nógrád Volán Zrt. GLB-785 buszotok van-e nektek
ha van nektek [email protected] címre küldjetek nekem.
üdvözlettel:Attila1992 -
1992Attila #109 1995 Ikarus 256.44 típusú elővárosi autóbusz
Borsod Volán Zrt. Miskolc
Rendszám: DUD-565
Készítette: Attila1992
Eredeti modellt készítette: Neutral
Kép/Image:
Letöltés/Download:
http://www.mediafire.com/download/qm7rr7zjya2p2um/Ikarus+256.44+v2.zip -
#107 Sziasztok! Amikor elindítom a játékot nem jeleníti meg a mapot rengdesen és nem tudok nézetet váltani a buszon ! A segítséget előre is köszönöm -
halaszfi #106 Valakinek megvan a solaris trolino 12?Ha igen akkor legyen szíves átküldeni privátban.Előre is köszönöm.Életbevágó lenne. -
ekepista #105 sziasztok küldenétek egy linket hogy honét töltsem le avirtuál buszt ja és kiegészítő buszoka asegítséget előre is köszi -
kjhun #104 VirtualBUS RIP (2005-2006-os talán ??)
http://www.megaupload.com/?d=DN8TURY0
Simán tömörítve ~70MB körül lenne, ha nem több.
Felrakva 570MB-nyi helyet foglal (érdemes tanulmányozmi a tömörítési megoldások trükkjeit, vagyis hogy tömörítettek be ~500MB-nyi BMP-t 15MB-nál kissebbre, vagy ~20MB-nyi WAV-ot 5MB-nál kissebbre veszteségmentesen) :) -
#103 -
#102 válalom!!!! -
laci006 #101 hé lenne egy megbízásom csináj 5000ft-ért a volvo7700 hoz volánbuszos festést 4 ajtós ha elválalod írj vissza a [email protected] köszi -
#100 megkaptam az új kocsit.
Végre otthon.
-
lusti12 #99 ? -
lusti12 #98 hogy kell más mapot betenni -
kobi14 #97 Kössz -
#96 A géped gyenge hozzá. Akkor szokott ez lenni. -
#95 Valamit biztos! -
#94 A pályákhoz kéne segítség... Ha berakom, akkor berakja a buszt a semmibe, és nem jelenít meg semmi :S Mit csináltam rosszul?? -
#93 Hali! Honnan tudom letölteni a Credot? -
#92 Pálya készítés rettentő egyszerű és a modellek elkészítése sem túl bonyolult.
De ha nem akarsz modellek készítésével szenvedni ajánlom ezt az oldalt : LINK
Pályákhoz meg a következőt : LINK -
#91 am van multiplayer? -
#90 a vga drivered nézd meg nálam is volt ien -
#89 hy all
ez a fórum még él XD
am vki tud mapot csinálni vagy modellezni? -
#88 az miért van hogy néhány busznál csak a következő megálló kameraállást tudja mutatni a többit nem?:S -
Apocalipto #87 HD4850...rettentően rossz xD -
#86 vagy vedd lejebba grafikát vagy rossz a videó kértyád -
Laci82 #85 Dolgozz még rajta,a Barcika-Miskolc buszon állóhely sincs annyian vannak -
Apocalipto #84 Nekem nem akar elindulni....betölt egy narancssárga csík, utána látok egy keresztet, ami az egér, és semmi kép. Ha beindítom a motort, a hangját hallom, csak nem látok semmit. Ez mitől van? -
kobi14 #83 Most az Ikarus 280.52-est csiszolgatom:
-
#82 Hello! 2 kérdésem lenne!
1: Honnan lehet letölteni a Credot?
2: Hogy lehet utasnézetbe lépni? -
kitt2000 #81 Egyik kedvenc IKARUSZ 280/33m Képsora:
Jobb oldali nézet
Ball oldali nézet
Vezetö nézet
Vetetö ablak
Elsö ajtö vezetö nézetböl
utas viszapilantás vezetö nézetböl
Jobb oldali viszapilantó tűkör
Ball oldali viszapilantó tűkör
Utas nézet hátulról
Bocs a sok képért de ez igy teljes! -
kitt2000 #80 sziasztok.
Én is játszok velle mert ez hasonlit leginkább az igazi vezetési élményhez ha lesz jobb akkor majd azzal de addig marad ez!
Késöbb majd csinálok képeket is! -
#79 Nagyon nincs lejárva. Igaz én nem játszok vele mert nincs időm de régebben napokon át tudtam vele játszani. Ma is játszanék. Főleg mert úgy tudom van ilyen 3d-s versio is. -
#78 milyen már ez a játék :D lejárt cucc de még valaki játszik vele mert multyznák:D -
#77 -
#76 innen http://www.istvansite.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=47
István Site - Letöltések -
#75 Sziasztok! Lenne egy problémám némelyik buszt nem engedi sebességbe rakni.
Nem tudjátok mi a gond?
-
balintricsi #74 arra a problémára hogy nem kell leállni ajtónyitáshoz a BH 0 sor kitörlése a megoldás a busznak a desc.ts fájljából és külömbenis vannak olyan buszok a valóságba amik nyitott ajtóval is tudnak menni tehát ezen mért kell fennakadni? -
CompATi #73 ez az ikarus 280as második generációs vegyes üzemű busz. Ma már csak 1db közlekedik Debrecen utcáin. Aki csinál buszokat jólenne megörökíteni ezt a típust -
pista89 #72 fú de jót játszottam ezzel anno :D Jön majd vki multizni ?:D -
CompATi #71 hali mindenkinek
aki csinál buszokat gázüzemű ikarus 280ast ami Debrecenben is közlekedik meg közlekedett nagymennyiségben olyan modell jó lenne