Vbus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Egy moderátort keresek aki tud adni moderátori jogot!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Tudnál segyíteni?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
És az kicsoda?

bulba
Innen letöltheted.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Leo 1991
vki tud buszt késziteni innen? mert ha igen szeretnék 1 emberkét megkérni h készitsen egy 4 ajtós Volvo buszt amilyet a BKV is használ.
Thx elõre is

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Truck Driver001
Misi!Felõlem lehetsz házigazda!De szerintem jobban járnál ha egy moderátortól kérdeznéd meg!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Misi az ezredes
Nekem van benne mert be kell kapcsoln a (Pass) legyen benyomva és akkor van !

Solid Snake
hello!!
Nekem nincs benne egy darab ember se nektek is ígyvan???
thx
Misi az ezredes
aki akar jöjjön multizni!

TeamSpeak Server IP:
89.133.184.43:8767
jelszó: vbus2007

Leo 1991
robben401 ez az msn címed? mert szeretnék tõlled kérni vmit

Leo 1991
hi
nincs több oldal ahonnan buszokat lehet letölteni? mert ami a topik legalján van internetes cím arra azt írja nekem Probléma a betöltés közben.
Thx a választ

Misi az ezredes
jah majd csak pont elmentem most értem haza!

Majd feléled. Azért ide is le lehet irni azt az oldalt, csak én nem tom fejbõl, me nem otthon vok.
Misi az ezredes
látom ezt a forumot nagyon nem használja senki 😞

www.vbusz.hu
Rob02
Hello!
Honnan lehet leszedni a játékot??

Bármilyen busz elkészítését vállalom,bármilyen festéssel akár 1,2,3,4 ajtós kivitelben.Érdeklõdni:[email protected]
12346
*azt

Sziasztok.Nincs benne forgalom egyáltalán.ÉN aszt vetem észre hogy hogy 50 felet nem lehet az Úton tartani de éjszaka viszont lehet a beállitásoknál lehet meg választani probáljátok meg nekem bevált<#nezze><#nezze><#nezze>

[HUN]FaTaL
Lehet valahogy forgalmat tenni a játékba?

http://goo.gl/gd6Zi5

Attila56
Sziasztok.Minden bevan kapcsolva.És nincs forgalom,nincs más busz se az úton.Vagy nem is lesz? :S

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Sziasztok! NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON Köszike 😊
www.virtualbusz.tvn.hun letöltések/átfestés. tele van zala volánal de más is van és minden buszitt nem csak azt találtokVbustök kiri
És búék
Nekem nem megy az iarus 280 nem fogja az egyest a többi megy.Ez mér van?
ugyhogy a topicjában kérdezed meg

12346
boldog karácsonyt^^

Segitséget szeretnék kérni a spelforce the order of dawn játékhoz hogy tudok iterneten jásztani
[HUN]FaTaL
honnan lehet leszedni forgalmat, kiegészítõket? mert a #1-ben lévõ link nem mûködik😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Forgalom alapból nincs benn?

Szevasztok!Ha valaki tud gázos,csuklós buszt (lehet bármilyen márka),az vegyen fel msn re please és küldje el.elõre is köszi mindenkinek.MSN:[email protected]

nekem nics benne forgalom! vlki hep ! pls !!!!!!!!
Zsír gém! Majd még megpróbálok rájönni hogy kell multizni 😊

Sziasztok.Lenne kérdésem pl .Fenn van a magyarósitás de a játékba a rádió nem mi lehet a baj van mególdás?Beszéljetek már a menetredi indúlásról mert én nem túdóm hogy kell úgy játszanni.Le irnátók hogy mitt kell vigyelni egy kicsit bövebben mert a óldalakón csak anyit lehet olvasni hogy menetrend szerint kell indúlni de hogy hogyan aszt nem irják le!<#nemtudom>

császtok 😊 nem tudjátok mé nem jön be hang a játékban? nem talltam rá beállítást se :/ thx
Ezt a topikot eddig hogy nem láttam!!

Imádom a buszokat, kiskoromban is sofõr akartam lenni!!! Rögtön ki is próbálom ezt a gyöngyszemet!

zolo
Nemmûködik a link.Nemhozza be a topikot.😞

http://flickr.com/photos/zolika90/

12346
off

az oldaladon van egy busz a mafiába, ami nekem ismeretlen. merrõl jöttek ezek a buszok?😊

\"Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Istencsászár
szedd már le azt a qrva 3 megát.......

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szabi84
képeket tegyen be valaki kiváncsi vagyok rá

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Speedbreaker
A faszt. gyerekek. Belehet tenni közlekedést, jármûveket, és az embereket is mutatja. Van fasza mûszerfal is, és este is lehet menni. iszonyat

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
EZ BESZARÁS!!! KURVA JÓ JÁTÉK!!! váááááááááá

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

ez nagyon komoly <#vigyor1>

DJ Skyline
platós ifa
#624-ben a legfrissebb verzsön

Odyssey By Car is hasonló
esetleg ismertek még ilyen garázs project autósokat? szeretem kipróbálni ezeket

DJ Skyline
hamar unható...meg nem túl szimulátor:
letöltöttem a Ikarus 412-t,és menetközben nyitható az ajtaja,na de a játék elfogadja azt,ha max sebességgel elmegyek a megálló mellett,úgy hogy nyomkorászom az ajtónyitó gombot (X),így meg se kell állni a megállónál!😄 utasokat nem láttam egyet sem, a forgalom meg össz-vissz 1 buszból áll...

BBird
3mb -t kitudsz próbálni. Letölt, kirak a zip-bõl és indít. :-) Ott start, azt annyi.

Képet nem ér feltenni, attól elmenne a kedved. :-))
mila69en
hm.. ezmiez?😄D buszozni kell? képeket toljon már be valaki plz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

asfa
hm marha oltás játék egy ideje megvan má 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress