111
Busz szimulátor
-
#70 szevasztok!
honnan tudom a vb-t letölteni? -
#69 ... -
Haresz80 #68 Nagyon kihalt. -
#67 Mert? -
#66 öregem. ezt a topikot be fogják zárni -
#65 Ma estefele 09:00-tól Vbus-on megint multizunk! aki akar jöjjön ip:ip.:www.valodi.hu:8789
Pálya nem eldöntött irányító én! -
#64 A pálya eldöntött! a metropotlo_hungaroplan pályán fog menni! Msn-en vegyen fel aki gamelni akar 11.ig visszaigazolok utánna úgy 2 órán át nem leszek ! [email protected] -
#63 2007.10.31.-én reggel 11-órakkor a TS serveren Multi lesz Irányító én leszek Útvonal még nincs eldöntve bárkö jöhet csak mikrofon kell! -
#62 Multizni kezdtünk ezen a címen hogy állandó serverünk legyen az
ip.:www.valodi.hu:8789
Ligin neved amit akarsz!
alatta semmit ne tölcsetek ki mert még regisztrálni kell! regisztrálás nálam megy! Addig nagyon ne is csináljatok mást amíg nem reggeltetek mert kikc-elnek!
További tudnivalók msn-en: [email protected] -
#61 köszönöm! -
#60 Egy moderátort keresek aki tud adni moderátori jogot! -
#59 Tudnál segyíteni? -
#58 És az kicsoda? -
#57 Innen letöltheted. -
#56 vki tud buszt késziteni innen? mert ha igen szeretnék 1 emberkét megkérni h készitsen egy 4 ajtós Volvo buszt amilyet a BKV is használ.
Thx előre is -
#55 Misi!Felőlem lehetsz házigazda!De szerintem jobban járnál ha egy moderátortól kérdeznéd meg!:D -
#54 Nekem van benne mert be kell kapcsoln a (Pass) legyen benyomva és akkor van ! -
#53 hello!!
Nekem nincs benne egy darab ember se nektek is ígyvan???
thx -
#52 aki akar jöjjön multizni!
TeamSpeak Server IP:
89.133.184.43:8767
jelszó: vbus2007 -
#51 robben401 ez az msn címed? mert szeretnék tőlled kérni vmit -
#50 hi
nincs több oldal ahonnan buszokat lehet letölteni? mert ami a topik legalján van internetes cím arra azt írja nekem Probléma a betöltés közben.
Thx a választ -
#49 jah majd csak pont elmentem most értem haza! -
Haresz80 #48 Majd feléled. Azért ide is le lehet irni azt az oldalt, csak én nem tom fejből, me nem otthon vok. -
#47 látom ezt a forumot nagyon nem használja senki :( -
dud271 #46 www.vbusz.hu
-
#45 Hello!
Honnan lehet leszedni a játékot?? -
robben401 #44 Bármilyen busz elkészítését vállalom,bármilyen festéssel akár 1,2,3,4 ajtós kivitelben.Érdeklődni:[email protected] -
#43 *azt -
kitt2000 #42 Sziasztok.Nincs benne forgalom egyáltalán.ÉN aszt vetem észre hogy hogy 50 felet nem lehet az Úton tartani de éjszaka viszont lehet a beállitásoknál lehet meg választani probáljátok meg nekem bevált -
#41 Lehet valahogy forgalmat tenni a játékba? -
#40 Sziasztok.Minden bevan kapcsolva.És nincs forgalom,nincs más busz se az úton.Vagy nem is lesz? :S -
Desert #39 Sziasztok! NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON Köszike :) -
Ákos 1995 #38 www.virtualbusz.tvn.hun letöltések/átfestés. tele van zala volánal de más is van és minden buszitt nem csak azt találtokVbustök kiri -
Ákos 1995 #37 És búék
-
Ákos 1995 #36 Nekem nem megy az iarus 280 nem fogja az egyest a többi megy.Ez mér van? -
Neoncsoves #35 ugyhogy a topicjában kérdezed meg -
#34 boldog karácsonyt^^ -
pozsonyimafia #33 Segitséget szeretnék kérni a spelforce the order of dawn játékhoz hogy tudok iterneten jásztani -
#32 honnan lehet leszedni forgalmat, kiegészítőket? mert a #1-ben lévő link nem működik:( -
baggu #31 Forgalom alapból nincs benn?