Vbus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Thx elõre is
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
TeamSpeak Server IP:
89.133.184.43:8767
jelszó: vbus2007
nincs több oldal ahonnan buszokat lehet letölteni? mert ami a topik legalján van internetes cím arra azt írja nekem Probléma a betöltés közben.
Thx a választ
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
http://goo.gl/gd6Zi5
Imádom a buszokat, kiskoromban is sofõr akartam lenni!!! Rögtön ki is próbálom ezt a gyöngyszemet!
\"Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
#624-ben a legfrissebb verzsön
esetleg ismertek még ilyen garázs project autósokat? szeretem kipróbálni ezeket
letöltöttem a Ikarus 412-t,és menetközben nyitható az ajtaja,na de a játék elfogadja azt,ha max sebességgel elmegyek a megálló mellett,úgy hogy nyomkorászom az ajtónyitó gombot (X),így meg se kell állni a megállónál!😄 utasokat nem láttam egyet sem, a forgalom meg össz-vissz 1 buszból áll...
Képet nem ér feltenni, attól elmenne a kedved. :-))
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive