PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak magyarban az elsõ neved, de azt soha sem elsõ névként fogják kérdezni, így ha angolul elsõ neveznek akkor mindig a keresztnevedrõl van szó
most ez így helyes, vagy a vezetéknevemnek kéne a first name-nél lennie?
first name (given name, forename) = keresztnév
last name (family name, surname) = vezetéknév
First name Nagy
LAst name Béla
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Beneficiary name
BofA re: PAYPAL PTE LTD
vagy az
Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Kerüljön a közleménybe? Mert csak egy sor van a kedvezményezettnél és a bank neve bele sem fér...
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
nem paypal, hanem segpayeu.com és megvan a jelszó/user is
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
van egy nagy gondom. egyszer befizettem paypalon keresztül a Hotfile részére, és havonta nyesi a 9USD-t. nem sikerül lemondanom, mert nem találom az email-jeim között a szerzõdési linket, és még a paypalos oldalon sem sikerül bizonyítanom, hogy én vagyok az aki befizetett.
ilyen esetben mit tudnék tenni?
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Kérlek szépen segítsen valaki.
Elõször is mostmár lehet használni Visa Electron kártyával a paypal-t? Ha lehet akkor hogy a francba kell aktiválni? Minden ment addig, amíg nem kérte a 4 számjegyû kódot vagy mit. Amit sehova nem küldött el... Ki postázzák vagy a bankba küldök vagy mi a za kód? Beírtam 3 kódot és most a rendszer letiltotta a kártyám...
Elõre is kösz ia segítséget.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Nekem pl ezt íra ki:
Sep 25, 2011 Payment From Olivier BODEUR sté ALERTE ORANGE Pending Until Oct 6, 2011 Details Payment From Olivier BODEUR sté ALERTE ORANGE 64xxxx15P £69.99 £0.00 £69.99 GBP
A sorban ott egy kis piros zászló, ha fölé viszem a kurzort, akkor ezt a szöveget adja ki: "Your eCheck payment is in progress. We recommend you wait to ship until you've received the funds.
Your eCheck payment is in progress. We recommend you wait to ship until you've received the funds."
Valami hasonlónak nálad is kéne lennie.
Hiába vonták le tõlem a pénzt, hozzá még nem érkezett meg kb. 2 napig, vagy lehet csak akkor tudta átvenni, hogyha adott ragszámot...
Lenne egy kérdésem.Paypalon keresztül utaltak nekem pénzt.Kaptam is ímélt a paypaltól, tranzakció számmal együtt meg az összeggel, de a számlámon nem látom az összeget, ott nem jelenik meg.
Erre írtam az angol csávónak, ha látom az összeget, akkor küldöm a cuccot.Erre írt a gyerek, hogy ha elküldöm a paypalnak a szállítási adatokat, akkor õk azonnali hatállyal jóváírják nekem az összeget.Ez igaz?Így mûködik az egész?Írtam ez ügyben az elõbb a paypalnak is, de még nem kaptam választ.Köszi szépen.
az a gondom hogy valamiért nem fogadta el a jelszavam a paypal, na mind1 megváltoztattam, elfogadta, be tudok lépni de ez fogad:
Sorry — your last action could not be completed
nem tudom törölni az accom, se fizetni, semmi
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A paypal holnap módosít elég sok mindent és ezt kihasználva HATALMAS méretû scam(adathalász) hullám indult!!!! Csak figyelmeztetek mindenkit, aki használja, hogy NE dõljön be semmilyen "igazold magad, vagy töröljük az accountod!" levélnek!!!
Ma minden email címemre jött egy...csak a paypal-es re nem 😊 alapból gyanús, illetve a paypal SOHA NEM KÉRHETI emailben hogy igazold magad és add meg a személyi számodtól kezdve az összes bankártyád adatait és a gatyád méretét!!!
MÉG EGYSZER SZÓLOK, NE DÕLJÖN BE SENKI!!!!
[email protected] címrõl jön a levél és egy malayziai ip-re irányít ha megnyitod a benne lévõ html ÁL paypal ûrlapot!!!!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Most regisztráltam a paypalon, és nem lehetett választani Personal vagy Premier között csak, for me vagy for business. És én a for me-t választottam és alapból Premier account lettem. Ezt meglehet változtatni?Vagy már personal acc nincs is? Vagy hogyan van most?
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Köszi a válaszokat elõre is.
A refundhoz: ha egy eladó visszaküld pénzt, mindig oda kerül vissza ahonnan indult a vásárlás. ha kártyával vásároltál, akkor a bankszámládra fog visszakerülni az összeg ez 2-3 munkanap alatt van meg.
All we ever wanted was an answer...
ebayrõl vettem Ezt azt, de az eladó visszaküldte a pénzt, miután elutaltam neki, mivel már nem volt meg neki a rendelt termék,khm mindegyis. Ebayen, paypalon keresztül is kaptam mailt hogy a pénz visszaküldve, de a Számlámon még mindig nincs rajta, ez ma reggel történt, mennyi átfutási ideje van ennek míg újra a számlámon lesz a pénz?
vagy elõfordulhat hogy beragadt az összeg a paypalban és manuálisan kell visszairányítanom a számlámra?
Talán a következõ lehet a probléma..?
Status: Unverified ;Get verified
Már aktiváltam, remélem 1-2 napon belül megérkezik a kód és úgy tudom élesíteni a rendszert, ha pedig nem ez a probléma forrása akkor sejtésem sincs.
Ha megjön a 4 számjegyû kód, akkor pontosan mit is kell vele csinálnom?
Hová kell beütnöm?
köszi.
Moneybookersrõl lehet pénzt átutalni Paypalre? Ha igen, akkor van róla valami leírás?
Köszi 😊
cesc fábregas
(ilyen korlátozás sokszor csak rutinellenõrzés, és igazolványnak a másolatát kérik faxon az esetek többségében)
All we ever wanted was an answer...
A fiók hozzáférés korlátozott.
És nem tom mit kell csinálnom, hogy feloldják!
S.O.S kérnék segítséget
Thx Yago9
Nekem pl. USD van alapértelmezett pénznek megadva paypal számlán, szóval van levonás?
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))