1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
#448 Szerintem sem "kompatibilis" egymással a két rendszer. Ott eleve asszem nem a pénz fogadás kerül pénzbe, hanem a pénz küldés. -
#447 aha szval ha én paypal-ról MoneyBookers-re nem utalhatok át sehogyse? -
#446 Bankszámládra szeretnád lekérni? 25000 Ft felett ingyen utalják, alatta 250 Ft a költsége.
Ha meg másik PayPalra szeretnél pénzt küldeni, akkor tőled nem vonnak semmit, hanem aki fogadja a pénztfizet valami alapdíjat+valamennyi százalékot:
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside&countries=EU -
cock #445 Jaja, in progress. Aztán semmi egyéb.
Paypal számláról csak paypal számlára vagy a megadott forintszámládra utalhatsz pénzt. -
roberrtto #444 Még annyit, hogy akik feltöltötték a személyit/jogsit és a lakcím igazolását azokank továbbra is az van, hogy Waiting for Respone?vagyis várjuk a válaszod. -
#443 sziasztok
ha nekem van paypalen pénzem és én azt átutalhatom-e egy másik online számlára? és ha igen akor von le az átutalt pénzből valamit? -
lasat99 #442 Valamit én nagyon elcseszhettem mert még mindig nem kaptam meg az e-mailt se átutalás nem történt a pénzem még mindig meg van... :S akarnák ujra megcsinálni de nem lehet kitörölni a rendelést... Most mit tegyek ?? -
hacsak ezt az oldalt visszaolvasod...
Van mikor nem kapják meg! De általában 3-4 munkanap! ...
Addig meg ugy látod, h. még mindig van ADD gomb!
Majd küldenek egy Mail-t! (am. ha nem vagy 18 akk. most feladhatod! Tapasztalat!) -
roberrtto #440 Nekem az lenne a problémám, hogy elértem az évi 250000 Ft-os számlaforgalmat és igazolnom kell a személyazonosságomat.Feltöltöttem a jogsim és a bankszámlakivonatom másolatát, de mindig azt írja, ki hogy vizsgálják, majd kéri, hogy adjam meg.(nem újra, olyan mintha meg se kapták volna)Járt már valaki hasonló cípőben és tudd is segíteni?Előre is köszi. -
#439 sztem ez nem feltétlen email-függő! -
cock #438 Nekem soha nem késett még. Pedig a freemailes címemre jönnek a paypalos levelek. Na ezt kapd ki. -
lasat99 #437 Köszi szépen lehet azért késik mert ünnep van... Majd a fejleményekről írok ^^ -
#436 A P.P. weboldalán nem látod, h. mennyi pénz van a kártyádon!
E-Mail rengetegszer késik! Söt! Van mikor meg se jön!
Ajánlom (OTPs vagyok... tehát lehet!) az SmS értersítést! Ami (kb. 20-30Ft-ért) SmS-ben értesít az általad kiválasztott tranzakciókról! -
lasat99 #435 Igen megcsináltam az vagyok ki van irva hogy : Status: Hungarian - Verified De nem tudom most mi van mert a bankkártyán még mindig ott a pénz... És semmi E-mailt nem kaptam volna hogy vettem valamit mert ha jól tudom elvileg kéne hogy küldjenek olyat is. Viszont az oldalon meg ott van hogy a vásárlás befejeződött. -
#434 A PayPalnak ilyen szinte nincs köze a bankszámládhoz, nemfog látszani a PayPal oldalán, hogy mennyi pénz van a bankkártyádhoz használt számlaszámon. Fizetsz, aztán majd onnan levonják a bankkártyán keresztűl.
Az ellenörzést is megcsináltad? Verified lettél? -
lasat99 #433 Hello
lenne egy kérdésem. Nyitottam egy PayPal bankszámlát. Minden regisztráción túl vagyok. letelt a 24 órás várakozási idő és nem tudom hogy jol van e az hogy a bankkártyán van 80.000 Ft de a paypal nem jelzi ... Megpróbáltam rendelni innen: www.gunnerairsoft.com és elvileg a honlap elfogatta de a paypal nem érzékelt semmit és a bankkártyán (OTP) ugyan úgy rajta van a 80k. Ilyenkor mi a teendő ?
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv: Lasat -
#432 Értem! ... SzemeteK! -
#431 a bankkártya/számlaadatokat és a ip címeket is tárolják
szerintem anyukád nevében nyiss, de jobb ha eltérő lakcímen lakó ismerőssel nyittatod meg. -
#430 Ok! Ilyenkor teendö? Fiók törlésre és újranyitás?
Vagy újranyitás másik néven, hamis papirokkal? -
#429 "2.1 Eligibility. To be eligible for our Services, you must be at least 18 years old and a resident of the United States or one of the countries listed on the PayPal WorldWide page. This Agreement applies only to Users who are residents of the United States. If you are a resident of another country, you may access your agreement from our website in your country (if applicable)." -
#428 nem vagy 18 éves? hoppá
ebben az esetben azt hiszem, ez egyelőre ennyi, zárolták a fiókodat véglegesen. visszafizetheted az egyenlegedet azoknak akiktől kaptad, vagy várhatsz 180 napot aztán kiveheted.
18 év alatt nem lehet paypal fiókod. -
#427 Na JÓ! Most már télleg ideges vagyok a PayPal-re!
"In order to protect all PayPal customers and the quality of our service, we
take violations of our User Agreement very seriously.
After further review of your documents, we have determined that you are not
yet 18 years old.
The remaining balance in your PayPal account can be used to refund your
buyers or will be held within your PayPal account for 180 days. Once the
180-day period has elapsed, you will be able to withdraw the funds from
your account via your bank account.
If you choose to refund your buyers, please log into your account and
respond to this email with a list of customers you choose to refund. Please
provide the email address, along with the dollar amount and the date of the
original transaction. If you do not respond to this notification, the funds
in your balance will be held for 180 days.
PayPal reserves the right to lock any account reported to be involved in
possible fraudulent or high-risk behavior. In the event of a dispute,
PayPal will seek to recover the funds from you by debiting your PayPal
balance and, if there are insufficient funds in your PayPal balance, PayPal
reserves the right to collect your debt to PayPal by any other legal means." -
#426 Akkor tudsz pénzt fogadni, csak ahhoz, hogy lekérhesd a pénzt a PayPalról, megkell adni egy bankszámlaszámot, ahová leutalják. -
#425 indafon.hu-ról pl olcsóbb -
#424 Felhivtam volna ökjet már tök rég.. De.. fene tudja mennyi nekem felhívni Írországot! -
#423 a feltöltött cuccok az "esethez" rendelődnek. Ha ott van, az elvileg azt jelentené, hogy látszik nekik a rendszerükben, ám sokszor volt olyan hogy nem konzisztens, te látod ők nem.
hívd fel őket, az a biztos -
#422 Kéremszépen... 2× is feltöltötttem az OTPs számlát (Véletlen )! Aztán meg kaptam az E-Mail-t h. az nem jó nekik! Most meg felvan töltve a személy a lakcímkártyával...
Ami viszont fúrcsa nekem, h. nem tünt el az UPLOAD Dobozkából a két OTPs... télleg nem vették észre? -
#421 Ha már feltöltötted nekik akkor nincs más hátra, telefonon kell beszélned velük, hogy miért nem látják a rendszerükben (elő szokott fordulni) -
#420 Hát az AZ! Basszus! Az OTPs kimutatásom! Amin rajtavana számlaszámis, és az h. mit, hol, hova vásároltam! -
#419 amit postával kapsz havonta -
#418 De.. basszus! Ottvolt az OTPs számla! Akk. most még mi kell nekik? :O Mien Bankszámla kivonat? :S -
#417 az emailben a bankszámla/hitelkártya kivonatodat kérték, nem a személyidet...
"- Submit a copy of your monthly statement for the credit card ending in
XXXX-3592. The statement must show your name, address and account number
exactly as they appear in your PayPal account."
egyébként sok dolog miatt korlátozhatják:
-több paypal fiókod van azonos számla adatokkal
-hirtelen nagyobb összeget fogadtál/küldtél
-etc. -
#416 Na!
Aramir: Regelésnél már Premier Accountot adtam meg!
Személyi+Lakcímkártya feltöltve.. mikelllhet még majd nekik?
cock: Várjál.. nekem is 3nap volt mire ránéztek! :S
És az utolsó kérdésem: Miért volt ez az egész hercehurca?
Mert a "Our system detected unusual activity" nekem nem mond sokat! :S -
#415 a lényeg nem változik. ha eléri a beállított euro/dollár limitet, akkor kezdenek el a papírokkal foglalkozni, addig használhatod nyugodtan. -
cock #414 Jó de nekem 3300 dollár a korlát. Eurónak még csak híre hamva sincs. -
#413 1000 eurónál kapod a figyelmeztetést, de csak akkor nézik át a dokumentumokat, amikor az összesen fogadott összeg eléri a 2500 eurót, addig korlátozás nélkül használhatod a fiókot. -
cock #412 és a receiving limit per year-t mikor fogják törölni?
Merhogy láttam, hogy ezügyben fel lehet nekik tölteni doksikat meg el is lehet faxolni.
Na feltöltöttem amit kértek. (3 dolog: személyi, útlevél, jogsi) Ebből csak személyim van. Azt feltöltöttem oldalakkal stb.. És a korlátozás változatlanul jelen van. Tehát mintha fel se töltöttem volna. Akkor minek van az upload files opció, ha rá se szarnak arra, amit feltöltöttél? -
#411 a bankszámlakivonatodat szeretnék látni, azt az oldalát amin a név, cím és szlaszám rajta van -
#410 Köze nincs a bankodnak hozzá, hogy tudsz-e fizetést fogadni a PayPallal.
Upgradeljed az accountod premierre, és máris tudnak pénzt küldeni neked PayPallal. Ez a pénz a PayPal accountodon fog megjelenni, ahonnan bármikor lekérheted, és elutalják bármilyen bankszámlára. -
#409 Najó! Mostmá tééééleg elég !:S
"We're sorry, but your account access limitation cannot be lifted at this
time. We need more information about your account before we can restore
full access to your account. Please complete the steps below so that we may
review your account further:
- Submit a copy of your monthly statement for the credit card ending in
XXXX-3592. The statement must show your name, address and account number
exactly as they appear in your PayPal account.
You can upload the information requested or fax it to us. To begin, visit
the Resolution Center and click Resolve under Steps to Remove
Limitation.
If you are faxing information, you must use the cover page provided by
PayPal. The cover page contains information specific to you and using it
ensures that your documents are routed and handled in a timely manner. To
print the cover page, log into your account and click on the fax documents
link on the "Limited Account Access Details" page.
Sincerely,
Daniela
PayPal Account Review Department
Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you
will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account
and click the Help link located in the top right corner of any page. If
your inquiry is regarding a claim, log in to your PayPal account and go to
the Resolution Center."
Ezt kaptam az OTPs számla feltöltése után!
Most jön a Személyi+Lakcimkártya! :@