1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
#408 nem! Mélg nem! Nah.. akkk... asszem éjjel próbálgatom! ... Köszi!
-
#407 eddig eljutottál?
-
#406 Hátnekem OTPvel sosem jött össze! :S -
ACE #405 De tudsz... -
#404 hogyne tudnál.
fullos szolgáltatás van mostmár. a pénzt itthon nyitott bankszámlára is ki tudod kérni, a Citibankos számlámra gond nélkül befut általában -
#403 ÉrteeeM! ... Bár mostse FuLLos HuN version! :S ERGO: nem tudsz fogadni Pénzt! :S -
#402 nem volt semmi úgy paypalozni hogy itthonról elvileg nem is működött hivatalosan...azóta jelentősen használhatóbb lett, mióta innen is elérhető -
#401 3év klinikai tapasztalat? :D AjAj -
#400 ne kombinálj :) ők se teszik. 3 év klinikai tapasztalatom van velük, ha köcsögök, mindenkivel azok :) -
#399 Ezis igaz lehet! :P
Bár.. sztem ha Mexikóiról, Magyarról, Románról van szó akk. nem az az elsö dolkguk h. azt nézik meg! :S -
#398 csókosok? ugyan, ne kis hazánkból indulj ki. :-)
egyszerűen nincs annyi doksiátnézős-kattintgatós emberük mint amennyi kéne. -
#397 Csak épp eza bajoM! Sztem ittis oan nagy a korrupció!.. szal nincs egy virtuális sor! CSak... sok csókos... :S -
#396 nem lesz gyorsabb a review attól, hogy plusz dolgokat töltesz fel.
jelenleg épp várakozó állásban vagy (ha minden szükséges doksit lefaxoltál/feltöltöttél nekik) és ki kell várnod a virtuális sorodat. -
#395 kaptál egy 00-353-as (írországi) telefonszámot. azt neked kell tudnod, mennyire fontos, hogy minél hamarabb átnézzék a papírokat és feloldják a zárolást.
legyen kéznél a bankkártyád amikor telefonálsz. -
#394 Jó! És kinek csörögjek be? :D ... A PaYPaL-nek? Külföldre? 50$os percdijjal? XD ...
ACE: Akk. a személyimet is bescannelem... a lakcimkártyával.. azt aztis Uploadelem... akk. talán gyorsabb? :O -
#393 3-5 munkanap de ha becsörögsz telefonon, tudják siettetni -
ACE #392 Ez a Te saját biztonságod érdekében van, nem jöttél még rá?
Én a személyimet bescanneltem a lakcímkártyával, és kész, elfogadták... -
#391 Ott ül a sok monitorfejü szemüveges...
Nekem meg sürgösen kéne utalnom pénzt! :S
Na... most kapott egy büntipontot tölem a PaYPaL! ... :S -
#390 Nemtudom, mondom még nem volt ilyen problémám, gondolom pár nap, amíg leellenörzi valaki, aztán majd jeleznek feléd valamit. -
#389 Na! OTPs számlát küldtem nekik! De... b@sznak legalább visszairnih.: nemjÓ! NeeeM! Nem történik semmi! :S Mennyi lehet enek az átfutási ideje? -
#388 Hát halvány fogalmam sincs, még sosem volt hasonló problémám. Útlevélen, a régin legalábbis nincs lakcím, az új személyin sincs, csak a lakcím kártyán, én az otp számlára tippelnék, azon talán van lakcím (a K&H-son van). -
#387 Hmmm!
Ez a helyzet nálam is! NEmjön nevemre csekk!
3dolgot birnék bescannelni!
-Útlevél
-SZemélyi
-OTPs számla
Ezek közül vmelyikkkel átengedne?
MErt.. nem nagyon akarok PSal bűvészkedni! :S -
#386 http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=126272 -
#385 "Utility Bill: residential telephone, cable TV, public utilities commission, hydro, gas or water"
Szerintem valamilyen közműszámlát kérnek (telefonszámla, kábeltv számla, víz- gázszámla, ilyesmi) , amivel a lakcímedet bizonyíthatod gondolom.
-
#384 NAgy problémám lenne!
A PayPal letiltott és "Limited Account"-ra hivatkozva nem enged vásárolni!
Idáig simán ment minden! 1000× vásároltam! Most ott tarok, h. van egy "resolve" gomb... és Küldehetek FAXot vagy UPLODOLhatok dokumentumokat...
Valami " Utility Bill"-t kér!
Mi lehet ez? Mit töltsek fel?
Nagyon sürgösen kéne utalnm pénzt! Elöre is köszi! -
rbr #383 köszi a tippet!
-
#382 Alapban asszem átválltja a PayPal Ft-ra, és Forint levonás fog érkezni, viszont a konverzióért asszem felszámolnak 0.2%-ot, vagy mennyit. Viszont átlehet állítani, hogy ne konvertálgasson.
Nekem azért volt gáz, mert Euró számláról megy a PayPal, és egyszer átválltotta a PayPal Ft-ra, a Bank meg szépen visszaválltotta Euróra, és az átválltásokon tudtam szépen bukni párszáz/párezer Ft-ot.
A kérdéses opciót itt lehet állítgatni a PayPalnál (jól eldugták :D ):
My account fül -> Profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options, majd ott:
1. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Ha ez van bejelölve, akkor szépen átválltja a PayPal Ft-ra, mielött levonná a kártyáról az összeget.
2. Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
Itt nem konvertál, ha Fontban fizetsz, akkor a bankodhoz a Font levonás érkezik meg, és majd ők konvertálgatnak.
Én úgy vettem észre, hogy a bankom (K&H) jobb árfolyamokkal dolgozik, mintha a PayPal konvertálgatná, gondolom a 0.2% miatt, meg nekem amúgyis a devizaszámla miatt jobb a 2. pont.
-
rbr #381 jah elvileg font sterlingbe de ua. egyébként ha van napi limitem kártyával történő vásárláskor, akkor ez paypalnál is fennáll? -
ACE #380 Mármint a számládról forintban húzzák le, de dollárral fizetsz? Szerintem ezt meg a bankod határozza meg, hogy mennyi az átváltás a kettő között. -
ACE #379 Szerintem tudsz, ki kell próbálni és kiderül, a próba nem kerül semmibe. -
rbr #378 és Junior max Otp kártyával fogok tudni fizetni????
-
rbr #377 na ez megnyugtató.. és a valuta konverzióért? -
ACE #376 Annyiban különbözik a kettő, hogy az egyik a fizetés, a másik meg a fizetés fogadása. A fizetésért soha semmilyen körülmények között nem kell fizetned, csakis akkor, ha Te szeretnél fogadni lóvét, és akkor is asszem a paypal-ról paypal-ra való utalásnál nem kell fizetni. Mindenesetre ha Te fizetsz, akkor tuti nem kell. -
rbr #375 valaki segítsen léci, megvan az ingyenes paypal accom, kártya megerősítve.
na most azt írja,hogy nem tudok a paypal számlámra pénzt tenni a bankszámlámról. ez mitől lehet? illetve, ha én most online szeretnék venni valamit UK-ból webshoppos felületről, akkor mennyi plusszt lóvét számít fel a paypal? néztem a fees táblázatot, de most nem tudom, hogy az ilyen vásrálás minek számít. PayPal Instant Transfer-nek vagy Accept credit or debit card funded payments-nek? Mert az egyik ingyenes a másik meg 5.4%+90huF... és akkor még a valuta átváltás 2.5% -
ACE #374 Elvileg a terhelésnek azonnal meg kell jelennie a számlán, ahogy hozzáadod. Nekem legalábbis CIB-es Internet kártyával azonnal jött az SMS a terhelésről. Azután 1-2 hét után megszűnik a zárolás, és visszakerül a pénz a számlára. -
cock #373 se jövedelemigazolás vagy rendszeres jövedelemátutalás -
cock #372 A CIB-nél pl. 3 hónapos számlamúlt után nem kell pénzletét a domborkártya igényléséhez. -
klb #371 Sziasztok
Lenne egy egyszerű kérdésem, a PayPal account-hoz rendelt bankkártyának a saját nevemen kell lennie? Ugyanis nekem nincs dombornyomott kártyám, így a barátnőm kártyájának adatait írtam be. Ez 17-én volt, ma reggelig a 400Huf-os terhelés még nem jelent meg a számlán. -
#370 ó, akkor királyságos, köszönöm! :) -
Zóanagyvarázsló #369 PayPal elfogadja, nyilván utalni is lehet, MasterCardnak számít.