PayPal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
Sziasztok

Mégegy kérdés bár nem payalre vonatkozik hanem moneybrookersre.
Nos Visa Electron bankkártyára moneybrookersõr lehet e utalni, ha igen hogyan. Múltkor találtam egy oldalt ahol le volt írva de nem mentemttem el és most meg nem találom 😞

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

circa
Esetleg van arra bármi féle lehetõség, hogy pénzt utaljak át egy PayPalos és egy NETeller-es account között?

doxadmin
ok, 26év alatti vagyok.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Hát igen, ahogy elõttem is írták 1 hét alatt mindent megkapsz, nekem is elõbb a netkártya jött meg meg a pin kód a rendeshez. Nincs havidíja, csak éves díja van, ha 26 év feletti vagy, ha alatti, akkor ingyenes. A netes fizetések kártyás vásárlásnak számítanak, ami vevõi oldalról ingyenes. Ezek nem átutalások!
ChevyG
nagyon minimális a fentartása (kb 1000ft / év)

26 év alattinak kell lenni.

max 6 munkanap (én az elsõt 3, a másodikat 5 m.nap után kaptam készhez, beaktiávod és kész
doxadmin
Ha cib-nék igényleg netkártyát, akkor azet egybõl megkapom, vagy arra is várnom kell mint a rendes bankkártyára? Ja és van valami havidíja, esetleg átutaláskor szednek le valamennyit?

Magyaroknak sehogy. Kivéve, ha küld neked valaki a saját paypal accountjáról. Pedig ha fontos a biztonság, akkor erõsen ajánlott pl. a cib internetkártya használata, de az otp visa electronját egyáltalán nem lehet használni külföldi (card not preseneted) elfogadóhelyen (márpedig a paypal annak számít), csak belföldin, amibõl jó ha egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi van. És általában OTP-s vagy IEB-es felület.
doxadmin
Üdv

Egy olyan kérdésem lenne hogy psypalre milyen módon lehet pénzt juttatni havonta? Ugyanis elõ szeretnék fizetni egy tárhelycsomagra, aminek van havidíja. Internetkártyát nem szeretnék igényelni. Otp banknál van visa electron bankkártyám, errõl át lehet küldeni pénzt?

Benéztem ismét...
Akinek gondja baja van a paypallal...
Vagy rendelt vmit az ebayen és nem tud paypallal fizetni...
Vagy egyszerûen csak paypalra van szüksége...
Írjon vagy msn-ezzen [email protected]

lamase
nekem egy hónapja -50ezer:]

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

ChevyG
köszi!
megoldottam!

2 réslzetben fizettem ki (össz 308 dodo)

Üdv!
ArsenalForevernek az a válasz, hogy: az e-mail cím, amit megadtál a regisztrációkor.
ChevyG-nek: Nem hinném, de a napi limit is átírható a cib netbankjában. (a kp. felvétel meg a vásárlási is, mindkét kártyánál) Ha nagy tételben vásárolsz megadhatsz limitnek akár 1 millió Ft-ot is. Gondolom nem több milliós tételeket vásárolsz. 😄
Nekem semmi gondom nem volt még. Figyelni kell, hogy legyen elég pénz a fizetés elõtt, és a limitet se árt megnézni, nem beszélve a kártyalejáratról. Egyébként a fizetésrõl csak annyit, hogy nekem is ment egyszer mínuszba a netkártyás számlám és nem volt semmi. Szal. ha kevés a lé, a bank mindenképp kifizeti, de nyilván igyekezz kiegyenlíteni a hiányt és azért több ezer Ft-ért mínuszban, már biztos szólnának. Nekem valami 20 Fttal ment mínuszba.
lamase
Bármi lehet, nekem annyi gondom volt már a paypallal. huu faxoltam vagy 2x

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

ChevyG
az gáz lehet ha 1 személynek fizetek két részletben? (szinte 1xre)
(napi limitem van)
ArsenalForever
a 214-re nem tudjátok a választ?

ChevyG

ChevyG work
This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card.
mostanában használtam (3x is!)

átvezettem a számlárol a kártyára a lóvét.
akkor lehet gáz, ha a bank 205ért adja a dollárt:S (nem a ppal számol át-beállitottam)
szal annak elégnek kell lennie

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
nem olvastam el még1x:S

azt írta h nem müxik, én más oldalra léptem, de akkor jutott eszembe h ki kellene másolni, visszaléptem és ezt másoltam ki:S

na megpróbálom még1x kifizetni, és akkor beilesztem h mi a problémája

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

lamase
Már el lett küldve mié vagy rosszul?

ChevyG work
"This payment has already been sent. You cannot change the Funding Source for a payment after it has been sent. To send another payment, enter the information below."

WTF???

nem hiszem el h már megint valami hányás van:S:S:S:S

lamase
hidd el hogy tök mind1

ChevyG
több heti laboratóriumi analizás után lehet biztosra megállapitani. de ilyenkor is nagy a rizkó faktor!
Valaki akkor csak annyit mondjon, hogy neki milyen sorrendben van a neve beírva, és hogy úgy megy -e a withdraw.
Épp ezaz, a gép csak azt fogja tudni hogy egyezik-e, vagy nem. Ha nem egyezik, akkor szevasz

steam, origin: ACE_hun

ArsenalForever
Helósztok, honnan tudom megállapítani hoyg mi a saját paypal ID-m?

lamase
nemfogja a gép tudni, hogy mi a neved az ellenoldali számlaszám bankjánál. a bank gépe meg szerintem van olyan kifinomult hogy egy kis pétert, még péter kis néven is felismerjen.

De állítólag igen, azt írja, hogy pontosan egyeznie kell a névnek.
Gondolom azért, mert nem ember ellenõrzi, hanem számítógép.
lamase
ilyen mélységig azért nem mennek bele

Valaki plz, mert nagyon fontos.
Az elõzõ kérdéseimre nagyjából megtaláltam a választ, viszont most lenne 1 másik kérdésem, ami rohadt fontos, valaki válaszoljon plz.

Regisztrációkor úgy adtam meg a nevem, hogy First Name: Keresztnevem, Last Name: Vezetéknevem (Angolul ez így helyes).

Azt írja a bankszámlára utalásnál, hogy a nevemnek hajszál pontosan meg kell egyeznie a bankszámlatulajdonos nevével, különben leszívnak 1500FT-ot, és nem jön meg a pénzem.

Namost akkor tudja a PayPal rendszere, hogy a nevemet fordítva kell magyarországon használni, és mûködni fog a bankszámlára utalás, vagy pedig visszadobják az átutalást?
Tehát akkor töröljem -e a regemet, és regisztráljak -e egy újat, úgy, hogy FN: Vezetéknevem, LN: Keresztnevem, vagy jó lesz így, ahogy most van?
Szeretnék csinálni egy premier accountot.
Ha jól értelmeztem, ez annyival jobb mint a personal, hogy korlátlan számú bankkártyáról fizetést fogadhatok, és annyival rosszabb a personalnal, hogy egy másik PayPal számláról érkezõ utalásokért is fizetnem kell.

Jól értelmeztem?

Egy fontos kérdésem lenne, amire ha lehet gyorsan válaszoljon valaki plz:
A pénzt, amit fizetnem kell a beérkezõ utalásokért, azt honnan vonják le?
A PayPal egyenelegembõl, vagy a bankkártyámról?

Meg még valami: ezt jól értelmeztem -e: 250 forint átutalni a pénzem a bankszámlámra, és 1500, ha rossz adatot adok meg, és visszadobja a bank az utalást. Ezzel kapcsolatban szintén az a kérdésem, hogy honnan vonódnak le ezek az összegek?
lamase
nem majd ma faxolok

ChevyG work
fogalamam sincs, azóta megoldódott?

lamase
paypal accom simán verified, most akartam használni, erre account limited, miért?? faxolnom kell pár dolgot..

Köszi mindenkitõl a segítséget...feleslegeesen aggódtam. Tegnap megjött a kód 😊

És hol a kép rólad? 😄

MKB internetkártyám van

lamase
otp? az lassabb 3 nap kb

Köszönöm a segíteséget! 😊
Elfogadta a kártyám, eljutottam odáig is hogy kérte a négyjegyû kódot. Akkor 1 héten belül?! Akkor türelmesebb leszek, mert tegnap csináltam meg a dolgokat, csak olvastam máshol, hogy vkinek egybõl jött hogy zárolták a pénzt. Nekem meg még semmi. (sms szolgáltatásom is van) És ezért bizonytalanodtam el egy picit! De akkor türelem, mégegyszer köszönöm a segítséget 😉

1 héten belül? Nekem nov. 22-én zárolták, másnap könyvelték, 24-én meg levonták. Ennyi. 3 nap. 😄
Mutass egy normális embert ebben az országban. 😊 Egyébként meg hagyjuk mi a normális. Ha esetleg látogattál pszichológia elõadást, akkor biztos tudod, hogy normális az, amit a többség annak fogad el. Vagyis teljesen relatív, hogy kinek mi normális és mi nem. 😄
Amúgy meg nyilván ha nem rendeltél smseket a kártyatranzakciókról, akkor nem jött sms. A netbankárnak mindenképp ki kéne írnia, talán az lehet a baj, hogy valamit rosszul adtál meg. Egyáltalán bejött az az ablak, ami ezt a négyjegyû számot kéri?
Na viccet félretéve, ha normálisan végigcsináltad az ellenõrzési procedúrát, és a kártyád is elfogadta, akkor 1 héten belül majd levonódik az összeg, várj türelemmel. Néha nem árt minimális angol tudás. Én soha életemben nem tanultam angolt, mégis sikerült megértenem amit leírt. Ennyi a titka. Vigyél magaddal haza egy angolul tudó embert, és az segít. (Ha jócsaj vagy akkor énis 😄DD)

Jócsaj vagy? Akkor segítünk 😄

Attól hogy te ilyen állatian okos vagy attól még lehetnél normális. Segítséget kértem, aztért is vannak fórumok, nem??
Nekem nem jött sms, és a NetBankáromon se jelzi ki, hogy zároltak volna 400Ft-ot. Ez a gondom! És ha fáradtság válaszolni, akkor ne tedd! Köszi!

Mondjuk ha paypalt akarsz használni, akkor úgy is meg kellett hogy rendeld a netbankot. Onnan meg azonnal le tudod nézni, én is így csináltam. (nem otp 😊)
Nem tudom mit lámáskodnak itt egyesek. Nekem az enrollmentre nyomás után azonnal jött az sms (zároltak 400 forintot), abban benne volt a kód is. Ha kértél számlakivonatot azon is rajta lesz, sõt a netbankban is meg lehet találni a számlatörténet résznél.
Nekem így nézett ki: XXXXPAYPAL-- EXPUSE
Az X-ek helyén lévõ négy számjegyet írod be. Az egész nem lehetett több 3 percnél. 😊
😄 akkor személyesen??? Nem tudnál egy picit segíteni?!

ChevyG work
CSAK a tutit írd majd be....!!!

lamase
egyikse

Köszi a választ! És ez a közlemény kb mikor fog megérkezni? Postán vagy emailben? 😊 Köszi!