PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
Resolution center:Report a Problem
Address a problem transaction with your seller
Report unauthorized account activity
Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
Dec. 17, 2006: Access to your account has been limited because you have declined the new User Agreement. To restore full access to your account please accept the new User Agreement.
Jimi Hendrix
Díjak
steam, origin: ACE_hun
Próbálnék fizetni és hiába nyomok rá a pay-re visszadob ugyanarra az oldalra és semmi nem történik.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ezt az EU-s izét, hol lehet beállítani?
Üdv!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
\"végre fröcsög a vér, mint a régi szép időben\"
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e névtelenül csinálni ezt?
Szóval úgy szeretnék pénzt utalni/utaltani rá, hogy közben senki nem tudja hogy ki vagyok.
Hogy pl ezt: https://www.paypay.com/user/user_insert_form.php nem valós adatokkal töltöm ki.
Szóval lehet ezt anonim módon csinálni?
A választ elõre is köszönöm!
Közvetlenül ha jól tudom mb-rõl nem lehet paypalre utalni ugye???
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
de lehet h elkapnak.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A haverom virtuális dolgotadott el paypal-on.
Meg is jött a paypalra a lowé és arra lennék kivácsi hogy valami uton modon a vásárló vissza tudja-e szerezni a már paypalra elküldött pénzt??
Tehát a különbözõ árak esetén, mennyivel kell többet kérnem, ill a vevõnek mennyivel kell többet fizetnie??
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ja és a paypal elfogadja újabban az otps visa electront is, de az már más kérdés, hogy vajon tényleg lehet-e vele fizetni. Inkább nem kockáztattam, arra ott a cib netkártya. 😊
van CIB - es internetkártyám, de a paypal-on nem birom hozzáadni.
a következõt irja ki:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Igaz, hogy csak most aktiváltam a kártyát, és pénz még nincs rajta.
2 000 FT a bankfiókban való átvétele, de a postán való kiküldése díjmentes, az elõbbit fel sem szokták ajánlani, csak a táblazatból kerül ki. Éves díj pedig típustól függõen díjmenetes, illetve 800 Ft.
OTP felejtõs
és még 300e Ftnak kell lenni kezdésnek a számládon!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Elég baj ez hogy így van megcsinálva. Bár ennyi még elnézhetõ Magyarországnak.
Internetes pénzkeresés és keresõoptimalizálás
Internetes pénzkeresés + segédlet
Pannon Nyugdíjas Szövetség
szleng, káromkodás, káromkodj, vicc, poén, nevetés, mosoly, tény, beszólás
http://felsofokon.hu/http://sipocznorbert.eu http://www.facebook.com/pages/MLM-Arquebusade-V%C3%ADz/203390119682876
Ha 26 év alatt vagy esetleg tanulsz akkor ingyenes a CIB-nél, annyiért pedig megéri másik bank mellett is, de késõbb sem drága, tehát rendszeres használat mellett megéri. Egy banknak sem éri meg ingyen netkártyát osztogatni magában, ráadásul magára a kártyára is át kell fizetés elõtt vezetni a pénzt. Ez bankon belül azonnal és ingyenesen megtörténik, más bank számlájáról ugyanez már nem mondható el.
Nyílván megvan az oka, amiért ragaszkodsz az OTP-hez, ez esetben viszon tudomásul kell venni, hogy ennek megvan az ára...
Egyszerûbb ha keresek egy olyan személyt aki tud paypalre tenni pénzt és megcsinálja nekem, így nem kell mindenféle csaomgakat váltani meg bankokba járni.
Kez már most elegem lenni az egészbõl õszintén mert nem tudom hogy a faszért kell ezt ennyre megbonyolítani.
Cibnél mennyi a webkártya??
én otp-s és cibes vagyok
elöbbi iszonyat lassú, béna, drága
Internetkártyából csak egyféle van? nekem olyan kellene amit a paypalhez hozzá lehetne adni, és lehetõleg otp-s. a cib banknál egy folyószámla csomagban van benne, az meg nekem nem jó
"Dear XY,
We would like to announce important developments affecting all PayPal accounts in the European Union (the "EU").
No action is required on your part, and you will be able to continue using PayPal with no changes.
Currently, PayPal (Europe) Ltd. is the service provider for PayPal in the EU. PayPal (Europe) Ltd. is a UK company regulated and authorised by the Financial Services Authority (FSA) in the UK as an electronic money institution. This authorisation enables PayPal to provide its service throughout the EU.
From 2 July 2007, a new PayPal company, PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A. (PayPal Luxembourg), will become the service provider for PayPal in the EU. This is a Luxembourg entity regulated as a bank by the Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF), the Luxembourg equivalent of the FSA. PayPal Luxembourg will provide the PayPal service throughout the EU.
Your customer relationship with PayPal
On 2 July 2007, your customer relationship will be automatically transferred from PayPal (Europe) Ltd. to PayPal Luxembourg. This includes your customer relationship as governed by the terms of the PayPal User Agreement and, for applicable UK merchants, the PayPal Website Payments Pro Agreement (collectively, the "Agreements").
To summarise, from 2 July 2007, PayPal (Europe) Ltd. will assign to PayPal Luxembourg all of its right, title, interest, and benefit in and to the Agreements.
New User Agreement and Privacy Policy
We are also pleased to announce that from 2 July 2007, PayPal Luxembourg will issue a new form of the PayPal User Agreement and Privacy Policy. This new version of the User Agreement will be presented in a much more user-friendly manner, and many of the policies currently accessed by hyperlinks, will now form part of the main text of the User Agreement.
Also, the Privacy Policy will reflect that PayPal Luxembourg will be the data controller of your personal information from 2 July 2007 and set out further details of the third parties to whom PayPal Luxembourg will disclose your personal and account information.
For more information about the transition to PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A., click here.
If you do not wish to continue your relationship with PayPal, you may close your account at any time by logging in to your account, clicking Profile, and following the instructions from the "Close Account" link. You should make sure you first withdraw the outstanding PayPal balance to your bank account.
Sincerely,
PayPal (Europe) Ltd.
Copyright © 1999-2007 PayPal. All rights reserved. PayPal (Europe) Ltd. is authorised and regulated by the Financial Services Authority in the United Kingdom as an electronic money institution. PayPal FSA Register Number: 226056. PayPal (Europe) Limited is registered in England & Wales with registration number 4056498 and registered office at Hotham House, 1 Heron Square, Richmond Upon Thames, Surrey TW9 1EJ "
errõl a címrõl: [email protected]
1x már kaptam 1 kamut, azt a paypalnak el is küldtem
Tényleg az internetkártyát minen magyr és külföldi oldal elfogadja??? Olyan oldalon szeretnék vásrolni ami a visa, american expresz, paypal számlákat támogatja.
Azt szeretém kérdezni ha én a paypal-ról át akarom utalni a pénzt egy bankkártyára akkor erre a célra csak visa,mastercard,discover illetve american express kártyák alkalmasak?Kösz!
Ja biztos, de szerintem csak úgy megy, hogy egyikrõl kiutaltatod a saját számládra, onnan pedig át a másikra.
Fogalmam sincs, hogy mûködik a neteller, de ha pl. netellerrõl paypalra, akkor elég csak átutaltatni a saját számládra a pénzt, mert paypal accountot ugyebár nem lehet feltölteni, max. fogadni rá lóvét.
"Visa Electron bankkártyára moneybrookersõr lehet e utalni"
A helyedben áttérnék egy dombornyomott kártyára vagy netkártyára. Ez a kettõ kártyatípus tuti, hogy alkalmas netes vásárlásra, pénzküldõkbe lehet regisztrálni stb.. Viszont nagyon kevés bank Visa Electronját fogadják el külföldi honlapon. Tán IEB meg HWB azt annyi. Az OTP is nagy bõszen hirdeti a Visa Electronok elfogadását, de csak belföldi honlapon lehet használni. Pl. Paypal visszautasítja.
Másrészt pedig a moneybookerst inkább Európában fogadják el szélesebb körben, meg hát a pénzküldésért fizetni kell. Ha eladsz talán akkor jöhet jól, mert ott meg a pénzfogadás ingyenes.