1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
#648 1. Namost a lekéréstől számítódik a 3-4 nap?
2. Akkor mire jó primary dolog ha csak forintba kaphatom meg a cuccost? -
#647 Megfog jelenni, ha már lekérted a PayPalról a pénzt, sima banki utalással fog jönni, úgyhogy 3-4 (5-7 munkanapot írnak amúgy) munkanapba is beletellik, mire megkapod.
Amúgy a primary hiába van Euron, akkor is csak Forintban kérhetsz le pénzt.
PayPalról pénzt lekérni a withdraw opciónál tudsz, maguktól nem utalgatnak. Ha ezt nem tetted meg, akkor várhatsz még egy darabig, hogy megjelenjen a bankszámládon :) -
#646 "Namost ha a Primary az EURos akkor euróban kapom meg a pénzt amit utaltak ugye?"
Nem, a PPal mindenképpen átváltja Forintra, máshogy nemis tudod lekérni. Euros számlára ne kérj le pénzt, mert kétszer váltanak (egyszer a PayPal Forintra, majd a bankod vissza Eurora), és buksz rajta nemkeveset az árfolyamok miatt. -
#645 A másik, hogy mire jó ha paypal balancémnél megváltoztatom a primary-t? Mondjuk én eurora raktam most de dollárt is lehet meg forintot is...de az lényegtelen nem? Mert úgyis arra a bankszámlára utalja ami primarynak van megadva fizetéskor. Az meg nálam euroszámla.
Csak most van a blancemen 32€. Azt hogyan lehet rávarázsolni OTPs számlámra?? -
Tornyosj #644 kösz a segítséget
-
#643 Én azt értem.
De akkor megjelenik majd automatikusan az euroszámlámon a pénz nem?
Nem kell akkor nekem lehívni payaplról külön nem? -
#642 a bank munkanappal számol mindig, múlthétből 4 nap kiesett így!!! -
#641 Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy OTPs számla van van paypalomhoz rendelve. Nem is egy. Egy forintszámla meg egy EUR számla. mindkettőhöz bankkari természetesen.
Namost ha a Primary az EURos akkor euróban kapom meg a pénzt amit utaltak ugye?
A másik kérdésem hogy 20án utaltak nekem pénzt. paypalon meg is jelent egyből, de OTPs számlán még semmi... Ma 27e van és felhívtam OTPt hogy mennyi idő kb. azt modták hogy 4-5 nap, ami letellt már ugye.
Namost ezt a pénzt nekem le kell hívni még külön paypal egyenlegemből vagy azonnal a banszámlámon íródik jóvá??
Premier accom van.
De fizettem már többször is paypallal a forintszámlámról akkor azonnal jött SMS de OTPs netbank számlámon is maximum 3-4 napon belül megjelent a tranzakció. Nem értem most miért késik ennyit?? -
cock #640 Ezt csak megerősíteni tudom. Kérdés, hogy hány ilyen bank van még, ahol már a zárolás után kb. 1 perccel tudhatod a közleményt is. -
ACE #639 Már amelyik netbankban, az OTP-nél nem látszik, a CIB-nél viszont látszik. -
#638 A netbankban csak akkor látod, ha feldolgozták a tételt. Addig csak elkülönített összeg és semmi más. :) -
#637 Ha kapsz a tranzakciókról sms-t akkor abban benne van a 4 szám, ha nincs akkor telefon és az ügyfeles megmondja. -
cock #636 Csak az megy be a bankba, akinek millió ideje van erre. Aki kényelmes az igényel netbankot és onnan nézi le a számot. -
adsa #635 bemész a bankba és kikéred azt papírt amin rajta van h mikor mennyi pénzt vettél le a kátyáról, mennyi raktál rá stb. és ott lesz a 4-jegyű szám -
Tornyosj #634 hello, lenne egy kérdésem
amikor a kártyát érvényesíteni kell (confirm) akkor én hol kapom meg azt a négy jegyű számot amit kér?
a pénzt már levette de a számot sehol sem találom
Tornyosj -
devilk #633 Aki tudna nekem segíteni. írjon privit. paypal. -
cock #632 Ahol én fizettem, ott nem lehetett, illetve csak bizonyos eladóknál, merthogy az egy antikvár könyvhálózat(abebooks) és egyébként is nem dombornyomott Mastercarddal fizettem. -
#631 aha -
#630 De ha lehet PayPallal fizetni, akkor szerintem nem, a CVC2 kódot csak kártyás fizetésnél kérik, pl ha Visa kártyával fizetsz. -
adsa #629 tehát nem kell a balanszomon annyi pénz legyen amennyit küldeni akarok, elég ha a kártyámon megvan és onnan veszi le? -
cock #628 A webshop általában kéri a CVC2 kódot minden vásárlásnál. -
#627 Ha veszel valamit pl az eBayen, akkor ott lesz egy "pay now" gomb, arra rányomva meg még 1-2 lépést elvégezve (rövid üzenetet írhatsz az eladónak, választhatsz a postázási lehetőségek között, ha az eladó beállított többet is, kérhetsz végösszeget, ha többet is vásároltál egy eladótól, stb) fizethetsz. A végén kiírja, hogy sikeres volt a fizetés (vagy nem, ha valami gond adódik). Ennyi. A pénzt lehúzza a kártyádról és már megis jelenik az eladó balanszán azonnal. Kb 2-3 kattintás az egész, meg persze a név/jelszó beírása.
Webshopokban is hasonló szerintem a dolog, bár azokkal nincs tapasztalatom, csak az eBayről vásárolok néha. -
adsa #626 ez is sikerült. valaki elmagyarázná nekem hogy működik a pénzküldés, mert nekem a balance most 3 Euro, mert annyit küldött a PayPal, mivel 3 Eurót pluszba levettek. Tudok most már vásárolni online? és ha igen akkor, hogy? a kártyámról előbb a PayPalre küldi a pénzt és aztán tovább? előre is köszi. -
adsa #625 végr sikerült:) most az írja, hogy kell az a 4 számjegyből álló kód. azt ugye azon a lapon kapok meg amit ki kell kérni és rajta vannak, hogy mikor mennyit vettem le róla? -
adsa #624 még addig nem értem el, de holnap megyek a bankba és remélem fog müködni... -
#623 A 400 ft utalás kapcsán kapott 4 jegyű számot megadtad az aktiválás során?
E nélkül nem lesz számlád.
-
adsa #622 400 Ft = kb 1,65 Euró ami ott van h kicsivek több mint 1,5 Euró. amúgy meg megvan mi a baj, hogy nem tudom aktiválni, ki kell tölteni egy lapot a banknál... -
cock #621 Hát nem tudom milyen országból regisztrálsz, de magyaroknak általában 400 Ft-ot szokott kiírni, hogy levonja a link your card űrlapon. Nincs semmiféle euró.
2 éve is 400 Ft-ot vontak le, csak akkor még idegen devizaként lett elszámolva, most tisztán 400 Ft a 400 Ft. -
#620 Bocs, de hogy jön ide a giro? Az egy banki művelet elnevezése.
Giro: A bankok közötti - számlajóváírással történő - pénzügyi elszámolás
IBAN: International Bank Account Number
Az IBAN ugyanaz, mint a sima számlaszám, csak az elején van plusz négy karakter. -
adsa #619 nem. a honlapon is írja, h 1,5 eurót vesz le. de nem is ezzel lenne a baj hanem azzal, hogy nem tudom aktiválni a kártyát (to confirm) -
cock #618 Olyan sokat? Nem 1 dollárt véletlenül? -
adsa #617 sziasztok. regisztráltam a PayPal-en, beírtam minden adatot helyesen de a link and confirm card-nál azr írja h we were unable to verify this credit card blabla... De aztán azt vettem észre, hogy levette a kártyámról az 1,5 eurót. Írtam nekik de nem akarnak válaszolni... -
JamesRyan #616 megoldódott.bocs -
JamesRyan #615 SZiasztok,
Tegnap óta ez a kép fogad és nem tudok belépni,midig beadja az felhaszáló,jelszó begépelési lehetőséget.
Jelszó,felhasználó rendben van.Tudjátok esetleg a probléma?
-
JamesRyan #614 SZiasztok,
kaptam vissza pénzt,amit már látok a transaction details-nél,kérédsem hogy ez kb hány nap alatt kerül át a balance-omra,hogy használni tudjam?
Választ köszönöm
JR -
#613 aham, koszi -
#612 A giro ugyanaz mint az iban csak nincs az elejen 4 karakter , HU meg meg 2 szam, szoval igen a GIRO-t kell, masneven az IBAN-t az elso 4 karakter nelkul -
#611 Olyankor bankkártyáról szedné le a pénzt, de ha ott sincs pénz, akkor csak kiírja, hogy nemtudja végrehajtani a tranzakciót. -
#610 Nem kell iban, simán csak a 16 vagy 24 számjegyű bankszámlaszámot kell beírni, úgy emlékszem. Másik bankszámlaszámot is elfogad, nemcsak azt, amivel a bankkártyádat is használod, még az sem gond, ha nincs a számlaszámhoz bankkártya, mert nem kártyán keresztül kapod meg a pénzt, hanem sima banki utalással. -
Major #609 Ez nem igazán stimmel, mivel az Account Number (16-24 karakter). Otp-nél pedig ez olvasható, az iban számlaszám generátor alatt: A magyar szabvány szerinti IBAN 28 jegyből áll. Az IBAN csak akkor érvényes, ha teljes terjedelmében használja, tehát az IBAN záró nullái nem hagyhatók el.