PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Decemberben el adtam egy softwaret 250$ egy pasinak. Kifizette paypal-on. Ekkor ra par napra a paypal letiltja a pénzemet mert utána kell nézzenek. Aztán mégis latjak hogy nekem van igazam és visszakapom. Le is kérem kártyára és megvan kezpenzbe. De csak 230$-at kertem le és 20$ maradt. Erre tegnap kapom az üzenetet hogy , figyelj :
AZ MÉGIS LOPOTT PÉNZ ÉS TÖLTSEM VISSZA A 230$ A PAYPAL ACCOUNTOMRA!
Lol baszd+ !!!
Irtam nekik egy olyan levelet hogy bepirul. Majd íróm mit válaszoltak.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"A PayPal My Account lapon van egy olyan fül, hogy Resolution Center. Azon belül balra, a szürke mezõben Report a Problem, majd megint Report a Problem. A következõn Item dispute. Ezután meg kell adni a PayPal transaction ID-t, majd továbblépni.
Innentõl már csak emlékezetbõl tudom, de le kell még írni az eset körülményeit. Minél részletesebben teszed annál jobb, lehetõleg hangsúlyozz ki minden olyan részletet, ami azt bizonyítja, hogy te a lehetõ leggondosabban jártál el (pl. nem a legolcsóbb szállítási módot választottad, hanem a biztosítottat, stb).
A rendszer ezt rögzíti, és a Resolution Centerben tárolja mint Open Dispute-t. Ez ugyanis eleinte még csak egyeztetés, nem egybõl reklamáció. Az eladó még válaszolhat, magyarázkodhat, vagy akár ajánlatot tehet valamilyen kártalanításra. 20 napotok van rá hogy megállapodjatok. Ha ez sikerül, akkor ez alatt az idõ alatt lezárhatod a párbeszédet (nem lehet újból megnyitni, szóval meg kell jól gondolni!) vagy a párbeszédet panasszá lehet eszkalálni. Ezután már a PayPal ítélkezik, az eladó ilyenkor teljesen ki van szolgáltatva! Szerintem az esetek 90%-ban a vevõnek adnak igazat és megtérítik a pénzét (1-2 héten belül), ezért is van hogy jópár eladó a PayPal fizetést nem fogadja el (és a költségek csak indokként szolgálnak)."
ez 400 dollár körül már fájó pont!
steam, origin: ACE_hun
Egy olyan kérdésem lenne, hogy vegyünk én nyitok egy Paypal számlát... amire utalhatnak pénzt (ez amolyan támogatás lenne, szal aki akar utal, aki nem, nem.) Szóval azon kívül h. a Paypal eladóz belõle pár százalékot azon kívül kell e más adót fizetni? Pl APEH basztathat e ezért? Lehet hülye kérdés de még nem igazán foglalkoztam ilyen témával.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
ha nagyobb a vásárlási ár, mint amennyi a "balance-ba" van, akkor a többit hozzáteszi a kártyádról
Rest In Peace PaC & YaK
ebay-en vásároltam. Pontossabban csak kartam, mert megnyertem 3 aukciót 1 eladótól. kaptam invoice-t. korrectnek találtam. Tehát kifizettem. erre küldölt emilt az eladó, hogy még 23,96dollár kell a postához. Rájöttem, hogy a megnyert licit neki nem elég. (tény, hogy az 1ik kiinduló árral zárult) közös megeggyezéssel, úgy döntöttünk, hogy visszaküldi a pénzt. (leszámíitva banki meg faxtuggya kölcségeket.)
Gondoltam ez a kártyámon jelenik meg. nem így történt. a paypal accountomban látható. a kérdésem az lenne, hogy hogyan varázsolhatnám vissza a kártyára?
(a feltöltött képen a ppal accontom "balance"-a látható)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Tegnap reggel regisztráltam. Visa electronnal szeretném majd használni a paypalt. Regisztráció után egy majd üres oldalt dobott be, csak két link volt, retry illetve vissza a fõoldalra linkkel.
Belépni nem tudok, aktivációs/visszajelzõ emailt nem kaptam, ráklattyoltam a jelszócserére, mailt nem kaptam. Én csesztem el valamit, vagy átfutási ideje lenne (ennyi?)?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Akkor emiatt lehetett az, hogy az elsõ használat után kb. 2 hétig nem tudtam újra pénzt küldeni annak a cégnek akinek a legelsõ transfert csináltam? Most már minden baba és azóta nem is volt fennakadás.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hogy bizonyítják ezt be?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Ez a 22-es csapdája.
Ez már kicsit "dögöljön meg a szomszéd tehene" effektus. Ha tényleg lopott pénz, ne az igazi tulaj legyen a bûnös, amiért visszakapta. Ezzel az erõvel azt is lehet mondani, figyeljen oda az ember, kikkel ismerkedik. Ettõl még joggal frusztráló lehet a helyzet. Ha tényleg az "ismerõs" a sáros, akkor én bizony feljelenteném, $250 nem vicc.
Ha meg feltortek más PayPal accountjat az így járt , miért nem vigyázz rá.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Tegnap este, egy régi ismerõssel beszélgettem MSN-en. Meg akart tõlem venni egy software-t. Mondtam neki hogy 250$ és az öve. Mondta hogy PayPal-on fizet.
Nos tíz perc múlva ott volt a 250$ a PayPal accomon es kattintottam hogy el fogadom. Odaraktam, hogy a pénzt atrakjak a saját személyes bank kártyámra.
A csávó elégedett, meg beszélgetünk is és röhögtünk mire kb. két óra után jön egy email hogy a pénz HOLD-on van mert ugynezki hogy a pénz nem szabadot volna hogy át legyen utalva.
Szerintem a csávó lopott kártyát használt. Azóta nem beszélt velem.
Kerdem én. Ha az a hülye pénz a számlán van akkor hogy a bánatban alithatja le a PayPal?! Milyen dolog ez?
Es ha a pasi direkt alitotta le? Akkor én hogy bizonyitom be a Pay-Pal-nak hogy software-t küldtem neki pénzért? Es ha lopott a pénz?
Esküszöm fel robbanok.
Mit tudnék én most csinálni?
Csináltattam direkt egy dombornyomott Visa devizakártyát, azt meg nem fogadja el.
Szóval bemész egy bankhoz 10 perc alatt megcsinálják a kártyát.
Ezután nem muszáj a PayPal számládra "tölteni" pénzt, hanem ha vásárolsz, akkor a paypal-nál megadott bankszámláról fogja levenni a pénzt.
gamertag: kenobita
A legfontosabb, amikor csináltatsz egy kártyát, hogy a paypal elfogadja. Szóval a Visa electric, Mastercard electric nem jó, legalábbis a paypal nem fogadja el. Csak a dombornyomott Visa, mastercard jó. Internetbank nagyon hasznos, csak ajánlani tudom. Az unicreditnek vannak sztem a legjobb szolgltatásai(szubjektív), õket is ajánlani tudom csak. Egy hét alatt megvan náluk a kártya.
Szeretnék megismerkedni a Paypallal, mert már többször szerettem volna rendelni vlmit neten keresztül, és általában mindenhol lehet paypallal fizetni. Amire kíváncsi lennék a következõ:
Már vhol olvastam, hogy szükség lesz egy Visa vagy Mastercard bankkártyára. Szóval nyitok egy számlát a bankban, kérek hozzá ilyen bankkártyát. Érdemes aktiváltatni az internet bankot? És errõl a számláról nekem vhogy fel kell tennem a pénzt a paypal számlámra, és aztán rendelhetek, vagy elég, ha a számlámon hagyok annyi pénzt, amennyiért szeretnék rendelni, és õk automatikusan onnan levonják?
Szóval én csak vásárolni szeretnék, és ennek a mikéntjére lennék kíváncsi.
Elég kb ennyi hogy pl. I have missed the Extended Personal User Number (azt hiszem ez a neve). How Can I reactivate my Card? És ahogy ACE is írta a következõt kell tenned levonnak 400HUF –ot a kártyádról (Internet bankod van elõny mert nem kell megvárni a havi elszámolót) és lesz a megjegyzések/közlemény között egy négyjegyû szám **** és utána egy rövidítés EXPUSE , azt beírod, de itt még nincs vége, mert õk visszautalják neked a 400 pénzt és ott is lesz egy EXPUSE, azt beírod és kész.
Valaki nem foglalkozott a PayPal kereskedelmi részével? Egy olyan problémám lenne, hogy írtam egy progit, és paypal-on szeretném értékesíteni. Minden kész de leszeretném valahogy tesztelni, csakhogy magamnak nem küldhetek pénzt. Nem tudja valaki hogy lehetne letesztelni, vagy van-e köztetek egy vállalkozó szellem aki segítene?
Az mitõl lehet hogy csak 50$-nál kisebb összeggel hajlandó a "Send money"-n belül tovább engedni a PayPal?
Korábban már utaltam ennél nagyobb összeget és a számlámon is rendelkezésre áll az elvárt összeg.
49.9$-t még engedi, de 50$-nál azt írja ki, hogy:
"This payment cannot be funded with a credit card at this time.
This payment cannot be processed at this time. Please try again later."
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Segítsetek!
Elcsesztem a paypal regisztrációmat, mit tudok csinálni?
Vagyis, regisztráltam magam, az e-mailt megerõsítettem, sikerült megadni a hozzáférést a kártyámhoz is, és utána jött egy mail, amit gyenge angol tudásommal nem jól olvastam el rendesen, és ez is egy megerõsítés lett volna, hogy írjak be egy 4 jegyü számot!
Na itt csesztem el, és ezekszerint nem jó számot írhattam be(kétszer), mert letíltotta a már megadott kártyámat, és mostmár el sem fogadja.
Levélben küldtek volna vmi megerõsítõ kódot még?
Mit tudok ilyenkor csinálni?
Segítségeteket elõre is köszi!