PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a helyzet nálam is! NEmjön nevemre csekk!
3dolgot birnék bescannelni!
-Útlevél
-SZemélyi
-OTPs számla
Ezek közül vmelyikkkel átengedne?
MErt.. nem nagyon akarok PSal bûvészkedni! :S
Szerintem valamilyen közmûszámlát kérnek (telefonszámla, kábeltv számla, víz- gázszámla, ilyesmi) , amivel a lakcímedet bizonyíthatod gondolom.
A PayPal letiltott és "Limited Account"-ra hivatkozva nem enged vásárolni!
Idáig simán ment minden! 1000× vásároltam! Most ott tarok, h. van egy "resolve" gomb... és Küldehetek FAXot vagy UPLODOLhatok dokumentumokat...
Valami " Utility Bill"-t kér!
Mi lehet ez? Mit töltsek fel?
Nagyon sürgösen kéne utalnm pénzt! Elöre is köszi!
Nekem azért volt gáz, mert Euró számláról megy a PayPal, és egyszer átválltotta a PayPal Ft-ra, a Bank meg szépen visszaválltotta Euróra, és az átválltásokon tudtam szépen bukni párszáz/párezer Ft-ot.
A kérdéses opciót itt lehet állítgatni a PayPalnál (jól eldugták 😄 ):
My account fül -> Profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options, majd ott:
1. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Ha ez van bejelölve, akkor szépen átválltja a PayPal Ft-ra, mielött levonná a kártyáról az összeget.
2. Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
Itt nem konvertál, ha Fontban fizetsz, akkor a bankodhoz a Font levonás érkezik meg, és majd õk konvertálgatnak.
Én úgy vettem észre, hogy a bankom (K&H) jobb árfolyamokkal dolgozik, mintha a PayPal konvertálgatná, gondolom a 0.2% miatt, meg nekem amúgyis a devizaszámla miatt jobb a 2. pont.
steam, origin: ACE_hun
na most azt írja,hogy nem tudok a paypal számlámra pénzt tenni a bankszámlámról. ez mitõl lehet? illetve, ha én most online szeretnék venni valamit UK-ból webshoppos felületrõl, akkor mennyi plusszt lóvét számít fel a paypal? néztem a fees táblázatot, de most nem tudom, hogy az ilyen vásrálás minek számít. PayPal Instant Transfer-nek vagy Accept credit or debit card funded payments-nek? Mert az egyik ingyenes a másik meg 5.4%+90huF... és akkor még a valuta átváltás 2.5%
Lenne egy egyszerû kérdésem, a PayPal account-hoz rendelt bankkártyának a saját nevemen kell lennie? Ugyanis nekem nincs dombornyomott kártyám, így a barátnõm kártyájának adatait írtam be. Ez 17-én volt, ma reggelig a 400Huf-os terhelés még nem jelent meg a számlán.
...vágod?
Amugy szereintetek mit csinalhatnak ha szerintuk en 130 euroval tartozom nekik ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezért tudtál egyszer már fizetni vele.
A verified-unverified státusz accountra vonatkozó információ.
A kártyának ehhez semmi köze, legfeljebb csak közvetve.
"This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. "
Írtam már nekik a supportba, de nem válaszoltak. Mit lehet tenni sztetek, volt már vkinek ilyesmi?
Következõ a problémám. Fizetni szeretnék a PayPal-lal, de nem enged, hanem kéri, hogy adjak meg új kártyát("To send money instantly, please add a credit card or debit card to your account.").
Nahmármost 1 sorral lejebb pedig írja, hogy "You have 1 active cards in your account.")
Mennyire függhet ez össze avval, hogy még nem volt meg a 400 Ft-os aktivációm meg a PayPal-nál, de már 2x használtam a rendszert. Egyszer fizetése, mászor küldtek rá egy kisebb összeget dollárban.
Akinek van vami jó ötlete, ossze meg vele. Thx!
De ma megint úgy néz ki mûködik.. érdekes...
Könnyû megismerni az ilyen eladókat, mert a PayPalos logojukban nincsenek benne a különbözõ bankkártyák logoi (MasterCard, Visa stb.)
Nálam amúgy még nem csinált ilyet, pedig aránylag gyakran fizettem vele az utóbi idõben.
Ami érdekes, hogy 2-3 napig megy, utána 2-3 napig megint nem.
Mi lehet ilyenkor a gond? Más helyen, nem PayPal-al, mindig tudok fizetni.
Minap találtam egy oldalt, ami egy kis ingyen pénzt biztosít a paypal számlára. Akit érdekel, annak itt egy leírás: http://www.nemreklámozokazsgn.hu
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
We apologize for any recent confusion caused. Yes, the payment has been
reversed and the funds have gone back to the buyer in
this case. Unfortunately, we cannot divulge details of our decision
making
on cases however we do sincerely apologize for any confusion caused.
We best you all the best.
Kind Regards,
Padraig
PayPal
LOL?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
1. Nem írtak róla
2. Milyen jogon ellenõrizgetik a számládat? Honnan tudják, hogy lopott? Szemétség, talán van 1 figyelõ scriptjük, ha valakinek x dollár felett lesz a számlája akkor tekergetjük? Persze hogy van de a te esetedben, nem értem miért mûködik, mikor van kártya hozzá csatlakoztatva.
3. Ha te eladsz valami terméket és lopott pénzbõl fizetik, akkor neked vissza kell adnod a pénzt? Akkor tulajdonképpen tõled loptak nem?
"This reversal has resulted in a negative balance on your account
because
you have withdrawn the funds. You do have time to rectify this
unfortunate
situation as although accounts that hold a negative balance will be
locked
and the balance passed off to a third party for collection, this last
step
will not take place for a further 120 days after the negative balance
becomes apparent. "
Azt sem ertem ez mit jelent.
Most akkor lezarjak az accom vagy beperelnek?