1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
-
#768 Nekem OTP direkt szerződésem van és kapok SMSt minden tranzakcióról. Nekem kb. 10 percbe tellt megcsinálni OTPs bankkari hozzárendelését. :) Ráadásul nem is dombornyomott!!!
SMS üzenetbe benne volt a 4 jegyű kód. EXPUSE felirat előtti számokat nézd. -
#767 Megérkezett a kód :) -
#766 Köszi a válaszokat! Igen, sürgős lenne, ha még pár napig nem jelenik meg neten akkor megkérdezem személyesen.
SMS-t kaptam én is, benne volt hogy levonták a 400 HUF-ot, csak sajna a 4 jegyű kód nem. Legrosszabb esetben havi elszámolásnál jelenik meg vagy személyesen meg tudják majd mondani? -
ACE #765 CIB Banknál pl. azonnal megjelenik, Interneten is meg lehet nézni, és SMS-ben is elküldi. -
#764 Amíg jóvánem írják gondolom a levonást, 1-2 nap. Az otp-t nem ismerem, de a K&H-nál pl nem jelenik meg egyből, csak az összeg kerül a függő tételek közé a netbankon, és 1-2 nap elteltével jelenik meg a tranzakció a listában.
Ha sürgős, akkor próbáld meg megkérdezni személyessen valamelyik opt fiókban, hogy mi van a megjegyzés rovatban. -
#763 kb mennyi idő alatt jelenik meg a 4 jegyű visszaigazoló kód OTP online banking esetében?
Plz help -
#762 Na hát most hogy az egyesült királyságba vagyok egyből beengedett saját paypal accomhoz. Érdekes magyarországon ezt nem tette meg annak ellenére hogy ott csináltam az accot. -
#761 Nekem sincs semmi változás, tök olyan, mint 1-2 napja is volt. -
#760 nem valami kamu linken adtad meg a jelszavad es most beszoptad? csak tipp -
ACE #759 Milyen a felület? Mit ír a belépésnél? -
#758 Hát nemtom nekem más a webfelület, mások a képek meg ilyesmi. Kaptam ilyen karácsonyi oltást is mailben ma... Mondjuk ezt nem értem mégcsak november van. :)
De a lényeg hogy nemtok belépni. -
ACE #757 Nem tudom mi alakult át, de nekem ugyanúgy működik, mint eddig... -
#756 Hát nem tudom ki jár aban a cipőben mint én de úgytűnik átalakult paypal kicsit...Mondjuk annyira hogy nem tudok belépni saját accomra sehogyse. Most ilyenkor mit lehet tenni azonkívűl, hogy írtam már tegnap supportnak? -
JamesRyan #755 köszönöm,nekem nem sikerült úgy sem.
10 perce jött egy mail a paypal-tól(vasárnap!!),hogy regisztrálhatok egy másik accountot a kártyámhoz,mert a régiről leszedték a kértyét.addig ugyanis a kártyát nem tudtam használni.most már megoldódott.
szumma szummárum,legalább megoldották valahogy.
-
#754 Amúgy most momentán énse tudok belépni. EGYÁLTALÁN nem tudok most paypal számlámhoz hozzáférni. -
#753 A 742es hozzászólásba leírom hogyan kell belépni. Igaz angolul :)
Én a businessre akttintok a hibaoldalon aztán send money aztán my account és benntvagyok. -
JamesRyan #752 látom kollégának is ez volt.hát én nem tudook nelépni azzala a kis trükkel,hogy átkattintok aztán vissza.akkor várom a válaszukat.már írtam hogy tötöljék acountomat,hadd regisztráljak újra a kártyámmal. -
JamesRyan #751 Sziasztok,
segítsetek kérlek,nem enged belépni a paypal,név jelszó helyes.már írtam a help centernek,de nem válaszolnak,fizetnem kellene egy cuccért de nem tudok belépni.ninics tippem mi lehet.1 hete ez van.
[IMG][/IMG] -
MrSister #750 Sziasztok!
A következő dologban kérném a segítségeteket...
Pár napja akartam rendelni ezt-azt USA-ból. Szépen ment minden, csak amikor a PayPal-al akartam fizetni beugrott valami ablak, hogy Magyarország így veszélyes, meg úgy bizonytalan, stb. szóval nem lett elküldve a pénz.
Vagyis a tarnzakcióm státusza "pending" és azt írja, hogy dec. 7-én jár le. Kérdésem: 1. Meg lehet szüntetni/törölni ezt a tranzakciót? 2. Ilyenkor zárolják ezt az összeget valahol, valahogyan?
Előre is köszönöm fáradozásotokat! -
ACE #749 Na, dolgoznak ezek hétvégén is ezerrel :) -
GazCamp3r #748 azóta megoldódott a dolog. Elfogadták, és ujraaktiválták :P -
GazCamp3r #747 Sziasztok, egy év után most ujra használni akarnám a paypalomat, de mikor rámenem, hogy fizesse ki az adott cuccot, akkor kidobta, hogy your account is limited, vagy vmi ilyesmi, és uj jelszót kellett megadnom, email frissíteni, meg vmi faxot, vagy képet feltölteni, hogy valós adatok vannak. Feltöltöttem képet a személyimről, meg a lakcímkártyámról. Azota azt írja, hogy in progress. Volt már vkinek hasonló? -
ACE #746 Akkor addig el ne küldd neki a cuccot... -
cock #745 Az első volt az automata rizsa, a második meg az élő ember válasza.
A lényeg, hogy mikor megjelenik a hibaüzenet átkattintasz valahova máshova és utána kattintasz a my account-on, akkor be tudsz lépni.
Elég gáz, hogy ilyen hülye praktikákat kell alkalmazni. -
Louizzcardz #744 Köszi Aramir!
1ébként nincs még ott a cash az accounton ! -
ACE #743 Na, egyik elmondta, hogy gáz van, másik meg elmondta hogy ennek ellenére hogy tudsz belépni. Bár furi, mert az egyik mintha technikai hibának írta volna, a másik meg "fejlesztésnek", ami érinti ezt a procedúrát is. :) Nekem így jött le de nem túl erős az angolom. :) -
#742 De volt de utána visszamantem és becsuktam.
De írtak vissza hogy javíccsák épp a dolgokat :))
Írtak egy ilyet:
Thanks for contacting PayPal. I appreciate the opportunity to assist you
with your questions.
We are currently having some issues regarding this matter, but we are
working to solve it as soon as possible.
If you have any further questions, please feel free to contact us again.
Sincerely,
Sergio
PayPal, an eBay Company
Utána 20 percre rá meg ezt:
Hello, my name is Vito and I will be happy to assist you with your question
regarding the account issues:
M. Fekete, in reviewing your account, I can confirm that you are
experiencing difficulties to log into your PayPal account.
If you see a "Help" link in the top right corner of the page in which the
"Error" message appears please click on it, then click on "My account" and
this way your should be able to log into your PayPal account.
We are currently updating our systems and, as a result, certain features
have been affected. We're aware of this issue and we would like to assure
you that our technicians are actively working to resolve it. I have passed
on your information for inclusion in any upgrade. I regret any
inconvenience this may have caused you and appreciate your patience and
understanding.
Please let me know if you need further assistance. -
#741 Írtam, hogy nemtudom, még szerencsére nem volt ilyen problémám.
Amúgy azt írják, hogy kezd el előről a tranzakciót, ami félbemaradt.
Nem volt mostanában valami olyasmid, hogy fizetni akartál, aztán pl az utolsó megerősítő oldalon, fogtad, és bezártad az ablakot? Csak tippelek. -
#740 Írtam paypalnak hogy hogyan lehet ezt a szart eltűntetni:
Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation during the next day.
If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.
Ha nem válaszolnak vagy nem tudnak segyteni kénytelen leszek megszűntetni paypalomat.
Aztán csinálok egy másikat... -
ACE #739 Gondolom a bankodnál észlelték, hogy az EUR bankszámlára akartál Forintot küldeni, és ezért a hozzá rendelt Forint számlára rakták. Biztos van ilyen bankoknál is, ami Paypal-nál, ha van Forint számlád, tudják, és oda rakják a pénzt, nem az EUR-ra. -
#738 Okés, az egy dolog hogy másképp is befizethetem, de nem lehet ezt a hibaüzit valahogy kiiktatni?? -
#737 Az uncorfirmed address csak annyi, hogy a PayPal nem ellenőrizte le a címét, de asszemcsak az UK és az USA tagoknak lehet confirmed addressük, úgyhogy nincs jelentősége.
Ha fizet a tag, akkor a pénz egyből megjelenik a PayPalodon, ha onnan lekéred, akkor kb 5 nap alatt kerül a számlaszámodra a pénz.
Ha most belépsz a PayPalra, akkor mit látsz, van pénz az accountodon (ez rögtön látszik, mert egyből a pénzt mutatja a PPal)? -
#736 Azt nemtudom, de állítsd be bankkártyás fizetésre, aztán maguktól vonogatják majd havonta (ha van persze) a fizetnivaló jutalékokat, nem kell görcsölnöd vele. -
#735 Na most be kéne fizetnem a havi ebay invoice-tm Meg is jött az email. Rákattintok ebayon pay gombra és elnavigál paypalra ahogy kell. De itt jön a kaki: itt is be kell lépni és mégm indig ezt a hülyeséget írja ki:
Sorry — your last action could not be completed
--------------------------------------------------------------------------------
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation during the next day.
If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.
Ezt hogyan lehet megszűntetni??? -
Louizzcardz #734 Abszolute rookie vagyok a paypal-lel kapcsolatban! A helyzet az hogy eladtam 1 német srácnak valamit és nem tudom hogy kerül az accountomra a pénz ugyanis, PP küldött 1 mailt benne az állt hogy a srácnak unconfirmed addresse van ?!-Ez mit jelent? Rákérdeztem a sráctól s azt írta hogy 3-5 munkanapon belül +jön a lé ?! Ez pénteken fog lejárni /5 munkanap/ kíváncsi leszek...Valamint ,de most komolyan ! ha pénzt fogadok PP-n, kell valamit tennem vagy 1xüen jóváíródik az accountomon?? PriMARI-nek eu van +adva jelenleg és most eut fogadnék! Jelenleg ennyi lenne HELP plíííz !! ÜDV: ,L' -
cock #733 Jó kérdés, mert ha ebayes tétel, akkor a pay for ebay items-nél nyilván nem azt fogja felkínálni, hogy forintban is fizethetsz.
De egyébként nyilván ő fizeti, de amúgy meg elvileg úgy van, hogy értesül róla, hogy forintot kapott és mivel neki ilyenje nincs a paypal felkínálja neki az elfogadás és egyben konverzió lehetőségét, de el is utasíthatja és akkor gondolom refundként visszaszárnyal a küldő számlájára. -
#732 Igen akkor ő fizet.
Namost ma megjött pénz amit lehívtam paypalról. De EURos számlaszámot adtam meg átutalásnál forintszámlára jött....Ezt nem értem. Nem is adtam meg a forint bankszlaszámom... -
ACE #731 Olyankor mi van, ha mondjuk 20$-ért veszek valamit, de én Forintot utalok neki? Akkor nála ugye a Ft átkonvertálódik (feltételezve hogy nincs forint egyenlege) dollárra. Akkor Ő fizeti az átváltási jutalékot? Vagy mikor kell ezt a jutalékot fizetni? -
ACE #730 Érdekes én simán le tudtam zárni a Forint folyószámlám, de attól függetlenül az Overview-nél a valutákat kiírja Forint értékben is. Ez gondolom azért lehet, mert ugye magyar folyószámlára csak Forintot lehet utalni. -
#729 Oksa.
Köszi
Nemtom miért bonyolítják így túl...Amúgy kaptam ma paypaltol egy emailt amibe egy survey kitöltéséhez kéri a segítségem.