1891
Mi is ez, hogyan kell használni?
  • Aramir
    Milyen kártya?
    Amúgy én úgy emlékszem kötőjelekkel kellett írnom, és amúgy beírtad a háromjegyű "Card Verification Number"-t is?
  • Aramir
    Mekkora hülyék vannak, hogy refund helyett visszaküldi a pénzt... A refund ingyenes lenne, és egyből a kártyádra tennék rá, így meg fizetheted a pénzfogadásért a jutalékot, plusz buksz az átváltáson is.
    Belépsz a PayPalra, és ott lesz egy withdraw opció, arra ráböksz, majd a "Withdraw funds to your bank account"-ra böksz, a következő oldalon, mivel még gyanítom nincs bankszámlaszám megadva, ráböksz az "Add bank account"-ra, itt meg kell majd adnod a számlatulajdonos nevét (akinek a számlájára küldöd a pénzt, ha a tiedre megy, nyilván a te neved) Firt name=keresztnév, Last name=vezetéknév, Bank name=a bankod neve, pl Budapest Bank, vagy OTP Bank, stb., account number és a reenter account number-hez a számlaszámod írd be, kötőjelek nélkül, 16 vagy 24 számjegy (nem az iban-t kell beírni), ha ez készen van, akkor már csak bekell majd írnod a lekérni kívánt összeget, csak Forintot kérhetsz le, és kb 5 nap, amíg megérkezik a számlára a lekért pénz.
    Ja, a lekérés asszem 25000 alatt szintén 200 Ft lesz majd, hátha még nem buktál eleget a jutalékon és a szarabb árfolyamon :D
  • CroftManor
    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem!
    Megjelent a Mirror's Edge letölthető time trial map packja, de fizetős és PayPalon keresztül lehetne megvenni és letölteni. Na én próbáltam regizni a paypal oldalán, de a bank kártya számomat sehogyse fogadja el
    xxxx xxxx xxxx xxxx
    Ha egybe írom, ha külön, sehogyse jó neki :S de érdekes módon kaptam tőlük smst , sikertelen átutalás/zárolás :S
  • Scrat
    Sziasztok. Gyakorlottabb PayPal felhasználóktól kérnék egy kis segítséget.
    Eddig csak ebay-es vásárlástokat fizettem PayPalon keresztül, most azonban volt egy kis gond egy termékkel és visszautalta a pénzt az emberke. Addig eljutottam hogy a pénzt (remek árfolyamon :-S) átrakták a PayPal számlára, ott figyel forintban de hogyan kell átkérnem az itthoni számlámra?
    Köszönöm ha tud valaki segíteni!
  • oneal1
    és mkb-sat?
  • roberrtto
    Nem mindegy milyen Visa Electron-od van.Pl Otp-set, kandh-st elfogad, de Cib-est nem.
  • starweb88
    elég az email
  • godan
    Sziasztok!
    Az eladó nem küldte az árút és most visszaküldi a pénzt és a teljes paypal címemet kéri! Elég megadnom a regisztrált mail címet vagy kell még mást is?
    Köszi előre is!
  • macskajajj
    88 http://href.hu/x/83nb
  • starweb88
    hát mikor fogadta el? Sztem semmikor..
  • freeman49
    Mióta nem fogadja el a paypal a visa elektron-t?
  • gameplusz
    Temporary Hold To Unauthorized Feb. 1, 2009 Placed Details -$1,500.00 USD $58.80 USD
    Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Denied Details £150.00 GBP £0.00 GBP
    Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Canceled Details $500.00 USD $0.00 USD
    Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Held Details $1,500.00 USD -$58.80 USD
    Payment From jeffrey silk Feb. 1, 2009 Canceled Details $2,000.00 USD $0.00 USD

Provide information about your account. Click to Resolve or Check Status

Ezek mit jelentenek?
  • starweb88
    nem kell feltenni rá, beirod mennyi lóvét akarsz elutalni az adott embernek és levonja a kártyádról.
  • adjust28
    egyik eladó ebayen írta, hogy csak paypal fizetést fogad el. Akkor most töltsem fel a paypalomat és arrol küldjem neki a lovét?

És hogy tegyek fel rá pénzt?
  • ACE
    Olvass vissza és mindenre megkapod a választ....
  • Terall
    egyben még hol tudom át álltani ,hogy a bankom váltsa a pénzt ne a paypal ? a választ előre köszönöm
  • Terall
    egyben még az lenne a kérdésem ha nyerek az ebayen akkor hogyan bonyolitom le a paypal -nál. EGyben ha rossz a szálitmány hogyan tudom vissza kérni a pénzemet ? választ elöre is köszönöm
  • Terall
    Regisztráltam a paypalon magamat minden simán ment ,az lenne a kérdésem ,hogy a számlaszámomat és a Bankom nevét megkell adnom ? Mit keres a paypalon az Unicredit? egyben ha nem törtöm fel a paypalos számlámat akar automatán a kártyámról von le pénzt ? a a választ előre is köszönöm
  • Aramir
    Igen. Akkor nem onnan vonja, hanem a kártyádról, ha másik pénznemben van a fizetnivaló. Sőt, ha ugyanaz a pénznem, és kevesebb van a PayPal egyenlegeden, akkor a maradékot a kártyádról pótolja.
  • starweb88
    lenne egy olyan kérdésem h nekem van a paypalon most fent 30€ és mondjuk akarok venni vmit 25€ ert azt ebből vonja le nem a számlámról akkor ugye?
  • adjust28
    Feltöltök a kártyámra x összeget, amit paypalrol teszek fel a paypalra.
  • Aramir
    Nézd, én K&H-s MasterCarddal vagyok regisztrálva, de a pénzt egy Budapest Bankos számlára szoktam lekérni. A kettőnek mi köze egymáshoz? Ezt nem értem. Readásul én is MasterCardos vagyok, mint te.
  • starweb88
    van köze hozza Paypal irta nem magamtol találtam ki..
  • Aramir
    Úgy is lehet, csak nincs sok értelme, ha van bankkártyád.
    Feltölteni banki utalással lehet, ami pénzbe kerül (bankonként változó), míg a bankkártyás megoldás ingyenes és azonnali, nem kell várni rá, mint az utalásnál.
    De persze ha nagyon így akarod, akkor belépsz a PayPalra, és a Top Up Account-nál levan írva, hogy havá kell utalnod, a megjegyzés rovatba kell írnod a transfer id-t, ja, és csak Forintban utalhatsz nekik, amit aztán jó szar árfolyamon (mivel bevan "építve" az árfolyamukba a 2,5% váltási jutalék) váltogathatsz a PayPalon bellül.
    Bankkártyánál beállíthatod, hogy a bankod váltogassa a pénz, ne a PayPal, amivel szép összegeket lehet megspórolni (#382-ben leírtam hogyan).

Ami még fontos, hogy ha feltöltesz pénzt így a PayPal-ra, és fizetni akarsz pl dollárban, akkor elötte a manage currency opciónál válts át annyi pénzt, amennyi kell a fizetéshez, mert ha Forintban van a pénzed, akkor nem onnan fogja levonni, hanem a bankkártyádról szedi le a szükséges összeget.
  • adjust28
    Én azt hittem, hogy egy számláról töltöm fel a Paypalt...
    Hogyan kezdjek hozzá, ha fel akarok tennipp-ra X forintot?
  • Aramir
    Ha van bankkártyád, akkor nem kell feltöltened rá pénzt, amikor fizetsz, majd a bankkártyához tartozó számláról levonja az összeget.
  • Aramir
    ???
    Mi köze a kártyádnak ahhoz, hogy a PayPal milyen számlára utalja le neked a pénzed? Ezt most nemigazán értem, mert withdrawnál nem a kártyádra tolja rá a pénzt, hanem banki utalással küldik, amúgy nemis kérné a számlaszámod.
  • adjust28
    Sikeresen regiztem a Paypalra,már csak pénzt töltenék fel rá.
    Mennyi pénzt tehetek fel rá egyszerre? És mennyi lehet rajta maximum?

Meg hogyan tegyek fel rá pénzt? áprilisban leszek 18 és a bankkártyám, anyum bankszámlájának az alszámlája. És ez az enyém, ez az alszámla.
    Vagy inkább meg se próbáljam, mert lehúz még a végén muteromtol is?
  • starweb88
    más volt a hiba mastercardom volt éa azzal nem lehet withdrawolni
    most rendeltem visa classicot :D
  • Aramir
    Szerintem elég neked a sima Premier, vagy ha csak vásárolsz, akkor a personal is elég:
    https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/cps/general/PayPalAccountTypes-outside
  • Aramir
    De szerintem a 2,5% váltási jutalék miatt roszabbul jársz, ha a PaPal váltogatja, de amúgy az az alapbeállítás, hogy a PayPal váltogassa (naná, nekik jobb így :D ), ne a bank.
  • adjust28
    egyébként mikor éri meg business tipusban regisztrálni?
  • Beast Machine
    srácok, hol tudom beállítani a PP accomnál, hogy a PP váltsa át a forintot egyéb pénznembe, és ne a bankom?
  • Aramir
    Fizetésnél semmit nem számolnak fel neked, csak az eladónak, értlemszerüen, ha te kapod a pénzt, akkor meg te fizetsz.
    https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside
  • ACE
    Ezek szerint nem jól írtad be a számlaszámot. kötőjelek nélkül kell beírni, és vagy 16 karakternek, vagy 24 karakternek kell lennie. Asszem csak OTP használ 16 karakterest, egyébként 3x8 azaz 24.
  • starweb88
    Sziasztok!

Szeretném tőletek megkérdezni egy két dolgot, már jó ideje van Paypalom és müködött tökéletesen de eddig még sosem utaltam vissza pénzt vele(Withdraw) vele és minap szerettem volna a pénzt ami rajta van leszedni de ez nem jött össze nagyon de nem értem h miért?

Ezt irja:
    The bank information you have added is invalid or missing. Please try again.

* You have entered an invalid Bank Account Number for a bank account in Hungary. Please make sure the number contains no dashes or spaces and is between 16 and 24 digits.

Raiffeisen-nél vagyok beirtam a számlaszámomat és nem fogadta el pedig levonni letud rola 2 éve használom de eddig csak fizetésre.

Légyszi ha tudjatok írjátok meg mi a gond.
  • adjust28
    Most regisztrálnék paypal-ra de nem tudom mi a különbség a Personal, Premier és Business között. melyiket érdemes melyiknek mi az előnye és hátránya?

Mennyi számolnak le ha utalok, vagy ha utalnak nekem?
  • Max7
    azért mert:

Last Updated:

* May 15, 2008

• Aramir
    Van itt egy ilyen, de ez marhaságokat számol:
    http://ppcalc.com/
    Pl a dollárra 143,15-öt ír, a PayPal kalkulátora meg 187.123-at
  • Max7
    Srácok valaki nem tudja hogy bejelentkezés nélkül hogy tudom megnézni hogy 1$ mennyi jómagyar forintra vált át a paypal? vagy éppen fordítva?